- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.861
Güzel ekşi canim tebrikler
Menüleri buraya yazmayinca ayar kaçıyor. Çok değil artın listede mıydın tam hatırlayamadım ama halledersin haftaya güzel yuzdeyle gelirsin canimgecen cula 64.6
bu cuma 65
arti 400
-0.620
Amin canımGünaydın sevgili takımım nice güzel bayramlarımız olsun inşallahhadi ben kahvaltıya börek yapmaya sevdiklerimizden ayrı buruk bir bayram olsa da ev halkını mutlu edelim en azından
Sağol canım akşam baya fenaydim bugün daha az ama yinede var ağrım canim.Afiyet şifa olsun canım var mı hala ağrın ?
Güzel eksi canım tebrik ederim
Amin inşallah canımGünaydın sevgili takımım nice güzel bayramlarımız olsun inşallahhadi ben kahvaltıya börek yapmaya sevdiklerimizden ayrı buruk bir bayram olsa da ev halkını mutlu edelim en azından
İnşallah canım nice musmutlu bayramlaraHayırlı bayramlarımız olsun canlar
İns kurban bayramını hastalık bitmiş daha güzel şekilde kutlarız
Çok geçmiş olsun canım benimKizlar merhabalar iyi geceler . Ya çok feci ağrım var bu sefer niye bu kadar ağrılı geçiyor regl anlamadım. 2 aydır ne kadar rahattım. Uzanıp durdum baya gündüz eşim kucukle ilgilenirken uyudum acayip bir uyku hali vardı bugün kendime şaşırdım 3 saat uyumuşum ki uyuyamam gündüz asla. Menümü yazıyorum menü alintilarim var yarın bakarım ins
12 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 elma dlm kadar patates kızartma
Yarım yumurta
3 yuvarlak dlm sucuk
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
2 ksk biber kavurma
İftar
1 kepçe mercimek çorba
Salata
3 ksk biber kavurma
1 kase yoğurt
Şu 2 litre
Ay ona yaranmak için öyle diyordur kp. Eltin de kp ile yaşamak zor geliyordur o yüzdendir o tavrı. Ayrılınca bu agresifliği gider benceHahhahahhatam olarak öyle vala hiç ağız tadıyla oturduğumuz yoktur
Su an oturdukları ev kp evi canım güya babama bakıyorlar kaynım eltim ama alakası yok zamanında bize ayrildik diye çok laf saydı kaynım şimdi tükürüğünu yalayamiyo snrm evet benim kp gelinlerini hiç sevmez güya ama içlerinde bı benle sürekli yarışır büyüğün karısı o hep öyleydi zaten diye kabullenilenlerden küçük eltimde deli deliyi görünce comagini saklar hesabi oldubı ara eltim istemiyor diye kp gelmeyin huzurumuz kaçıyor bile demisligi var saolsun ki ben gittiğimde oturduğu yerden kalkıp gelen biri değilimdr o halde zoruna gitmiş bı çay koymak elti hanımın farkında çok şükür şu son bı kaç senedir hele mecburiyetten görüşüyor o da diyebilirim vicdanına çok yenilir eşim hayırlısı dediğin gibi o tarafı tutsa daha zor benim için beterin beteri var diue seviniyorum bazen
Çok güzel canım afiyet olsunİyi Geceler Canlar
12 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : Tb ekmeğinden tost , 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 1 kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık , bol çoban salata ve bir dilim kavun
2 litre su
12 Mayıs Spor Bildirimi
45 dk hızlı tempolu yürüyüş: 135 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2848162
Sevdikledimizden
ayrı son bayramımız olsun inşallah .
İyi Bayramlar
Canım ekürim
Yarina eksiye düşersin inşallah canım, bayram bayram moral bozmak yokGöz kapaklarım bile şiş ödem dolu bir sabaha uyandım.+çıktığım için tartı işini yarına bıraktım artık
Tebrikler cnm. Guzel eksi :) hedefin kactı
Iyi bayramlar canim. Nasilsin :)
Güzel canım afiyet olsun iyi bayramlar
Korktuğum gibi değil şükürler olsunmaşallah sana şu metabolizmanın kıymetini bil hacı
Çok değilmiş canım bayramdan sonra sıkı bir sporla gider elbette
Güzel ekşi canim tebrikler
Menüleri buraya yazmayinca ayar kaçıyor. Çok değil artın listede mıydın tam hatırlayamadım ama halledersin haftaya güzel yuzdeyle gelirsin canim
Amin canım
Hepinize teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun canım benim
Menü de güzel afiyet olsun
Ay ona yaranmak için öyle diyordur kp. Eltin de kp ile yaşamak zor geliyordur o yüzdendir o tavrı. Ayrılınca bu agresifliği gider bence
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım ekürimHarikasın harika
İnşallah canımYarina eksiye düşersin inşallah canım, bayram bayram moral bozmak yok
Maşallah tebrik ederim canım
Güzel canım
Sıkma canını yarına hallolur inşallahGöz kapaklarım bile şiş ödem dolu bir sabaha uyandım.+çıktığım için tartı işini yarına bıraktım artık
Şükür korktuğum gibi olmadı yemeğimizi götürdük diye herhaldeAy evet sen yazınca direk o geliyor aklıma. Yazık kuzum kivircigimin aklında da hep öyle kalacak. Kizlarinda dediği gibi en azından eşin farkında sende onun için dayanıyordu işte. İns kötü geçmez yarın
Yaaaa tüh canım etkiledi demek ki kokusuİyi geceler kızlar,yatmadan duş alayım dedim,almaz olaydım ya,kokulu güzel bir sabun almıştım,duş jeli yerine onu kullanayım dedim,yıkandıktan sonra benim minik uyanır gibi oldu,bende hemen meme vereyim dalsin dedim.Meme burnuna yaklaşınca bağıra bağıra ağlamaya başladı,galiba sabunun kokusundan rahatsız oldu,yarım saat ağladı resmen,ayağımda sallayip uyuttum.İnsallah rahat uyur .
Güzel eksı canım Tebrikler
insAllah canımbi kac gundur gelemedim
rutin kontroller vardi kizimin hastanede
bide spora baslayamadim ramazanda menulerimde hic iyi degildi
ama bugunden sonra sporada basliycam insallah daha motive oluyorum sporla
Çok değil halledersin canım insAllahgecen cula 64.6
bu cuma 65
arti 400
-0.620
Öyle tabiki yaranmak için ama biz beraberken bana hep kök söktürüyorduAy ona yaranmak için öyle diyordur kp. Eltin de kp ile yaşamak zor geliyordur o yüzdendir o tavrı. Ayrılınca bu agresifliği gider bence
Tebrikler canım çok güzel eksi
Bende artı cıktımGöz kapaklarım bile şiş ödem dolu bir sabaha uyandım.+çıktığım için tartı işini yarına bıraktım artık
Yavas metebolizman galiba saglik olsun gitsinde yavas gitsin canimAhh bir de ben anlaşan canımspor yapamıyorum ondan mı bilmiyorum ama spor yaptığım zaman da az veriyordum ne bileyim ya ama işte yediklerimi görüyorsunuz başka ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum gerçi suan yumurtlama dönemindeyim ben de şişkinlik oluyor ondan da olabilir
Tebrik ederim canim guzel eksi
Cok guzel eksi canim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?