- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.881
Canım ben kızım doğduğundan emiyor diye evde parfüm sıkmıyorum. işe giderken gelince tamamen soyunuyorum. Duş jeli olarak kokusu en hafif olanı ya da bebek şampuanını kullanıyorum. Etkileniyorlar çünküİyi geceler kızlar,yatmadan duş alayım dedim,almaz olaydım ya,kokulu güzel bir sabun almıştım,duş jeli yerine onu kullanayım dedim,yıkandıktan sonra benim minik uyanır gibi oldu,bende hemen meme vereyim dalsin dedim.Meme burnuna yaklaşınca bağıra bağıra ağlamaya başladı,galiba sabunun kokusundan rahatsız oldu,yarım saat ağladı resmen,ayağımda sallayip uyuttum.İnsallah rahat uyur .
Şaşırdım mı? NoBende artı cıktım
Tartı günleri mi değiştiŞaşırdım mı? No
dünkü 2 lahmacun mercimek çorbasından sonra bekliyordum valla
Güzel eksi canım tebrik ederim canım
İyi bayramlar ekurimİyi bayramlar kızlar. Sağlıklı, ailelerimizle birlikte, mutlu, huzurlu nice bayramlara insallah ❤
Neee nazar mi değdi ekurim naptın bugün dikkat et yediklerine yarın azda olsa tartın güzel olsunBende artı cıktım
Yok canım bayram nedeni ile isteyen cuma isteyen Perşembe yapiyorTartı günleri mi değişti
Güzel eksi canım tebrik ederim
Bilmiyordum canım,iki kere üst uste gelince kesin bundandir dedim,çünkü meme burnuna değdiği gibi çığlığı basıyordu,emmeyi sevdiği halde.Bundan sonra daha dikkatli olurum artık bana tecrübe oldu artık.Canım ben kızım doğduğundan emiyor diye evde parfüm sıkmıyorum. işe giderken gelince tamamen soyunuyorum. Duş jeli olarak kokusu en hafif olanı ya da bebek şampuanını kullanıyorum. Etkileniyorlar çünkü
Senn hergün tatlı yedin eksidesin ben hic tatlı cikolata flan yemedim artıdayımSlmlar kızlar kpgildeyiz hala çok şükür tatsızlık çıkmadı ilk kez yemek yedik çay içiyoruz ikindi gibi eve geçeriz insAllah sabah tartıda şükür eksideydim ama yarını bekliyorum tartı için
Ama iki hafta öncede lahmacun yiyip 2 kilo vermiştim orucu bırakınca bana bişey oldu geri mi başlasam oruca bayramdan sonraŞaşırdım mı? No
dünkü 2 lahmacun mercimek çorbasından sonra bekliyordum valla
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım benim
Menü de güzel afiyet olsun
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrik ederim canim kilona göre gayet güzel eksi
Az gitmiş belki ama bence gayet güzel canım sonuçta eksidesinKızlar anca gelebildim hemen bildirimimi yapayım dediğim gibi çok az gittiama ciddi bir şişkinlik var tartiyı yarına ertelesem bile degismezdi inşallah haftaya daha güzel bir eksi ile geleceğim, menulerim iyiydi ama evde olsam daha iyi olurdu malesef köyde kalabalık koşturmaca derken çok mümkün olmuyor
Geçen hafta : 62.4
Bugun: 62.1
Fark : -0.300
Yuzde: 0.481Eki Görüntüle 2848463
Tebrikler canım çok güzel eksi
Eksidesin bence önemli olan oKızlar anca gelebildim hemen bildirimimi yapayım dediğim gibi çok az gittiama ciddi bir şişkinlik var tartiyı yarına ertelesem bile degismezdi inşallah haftaya daha güzel bir eksi ile geleceğim, menulerim iyiydi ama evde olsam daha iyi olurdu malesef köyde kalabalık koşturmaca derken çok mümkün olmuyor
Geçen hafta : 62.4
Bugun: 62.1
Fark : -0.300
Yuzde: 0.481Eki Görüntüle 2848463
MaşAllah da dedim kız hep valaSenn hergün tatlı yedin eksidesin ben hic tatlı cikolata flan yemedim artıdayımNazar mı ettin bana kız
Canım sen sahurshz uzun süreli açlık sonrası tartiliyordun bence ondan kaynaklı artidasin şu kaybı oluyor cunki ister istemez yanlış eksi gosteriyor ramazanda ben hep sabit 15:30 da tartıldım senin tartildigin açlık saatinde bende daha farklı ekside olmuştumAma iki hafta öncede lahmacun yiyip 2 kilo vermiştim orucu bırakınca bana bişey oldu geri mi başlasam oruca bayramdan sonra
İyiyim canım bebe peşinde koşturuyoruzTebrikler cnm. Guzel eksi :) hedefin kactı
Iyi bayramlar canim. Nasilsin :)
gecen cula 64.6
bu cuma 65
arti 400
-0.620
Senin de bayramın kutlu olsun canımGünaydın sevgili takımım nice güzel bayramlarımız olsun inşallahhadi ben kahvaltıya börek yapmaya sevdiklerimizden ayrı buruk bir bayram olsa da ev halkını mutlu edelim en azından
Evet canım yavaş malesefYavas metebolizman galiba saglik olsun gitsinde yavas gitsin canim
Tebrik ederim canim guzel eksi
Cok guzel eksi canim tebrik ederim
Ahahahaha kız sen buradaki arkadaslara bakma kendine bak, nedense hep başkalarının menüsü bana daha kalabalık geliyor sankiSenn hergün tatlı yedin eksidesin ben hic tatlı cikolata flan yemedim artıdayımNazar mı ettin bana kız
Evet canım eksi ona da şükürSağol canım benim
Tebrikler canım güzel eksi
Tebrik ederim canim kilona göre gayet güzel eksi
Az gitmiş belki ama bence gayet güzel canım sonuçta eksidesin
Saol canimüzel eksi canım tebrik ederim
Saol canimTebrik ederim canim kilona göre gayet güzel eksi
Saol canimTebrikler canım çok güzel eksi
Saol canimGüzel eksi canım tebrik ederim
Güzel eksi canım tebrik ederim canım
İyi bayramlar ekurim
Neee nazar mi değdi ekurim naptın bugün dikkat et yediklerine yarın azda olsa tartın güzel olsun
Yok canım bayram nedeni ile isteyen cuma isteyen Perşembe yapiyor
Aynen canım uzun süre açlıktan kaynaklanıyordu demekki. Bayramdan sonra tekrar baslayasım var oruca Valla moralim bozulduTebrikler canım çok güzel eksi
Eksidesin bence önemli olan o
MaşAllah da dedim kız hep valaşimdi olmazsa haftaya yine süper eksi görürsün cnm bence eksi dediysem pazartesiye göre eksideyim cumaya göre de 200 grcik regl şişkinliği gitti tamamen snrm
Canım sen sahurshz uzun süreli açlık sonrası tartiliyordun bence ondan kaynaklı artidasin şu kaybı oluyor cunki ister istemez yanlış eksi gosteriyor ramazanda ben hep sabit 15:30 da tartıldım senin tartildigin açlık saatinde bende daha farklı ekside olmuştum
Aynen canım haklısınİyiyim canım bebe peşinde koşturuyoruzwc egitimindeyiz halimiz harap
inşallah biran önce Eksiye gecersin
Senin de bayramın kutlu olsun canım
Evet canım yavaş malesefama bence yine iyi verdim buna da şükür
Ahahahaha kız sen buradaki arkadaslara bakma kendine bak, nedense hep başkalarının menüsü bana daha kalabalık geliyor sankimalum komşunun tavuğu misali
Evet canım eksi ona da şükür
Hiç bozma cnm bence ben sendeki hırsı gördüm kesin güzel eksiler görürsün yineAynen canım uzun süre açlıktan kaynaklanıyordu demekki. Bayramdan sonra tekrar baslayasım var oruca Valla moralim bozuldu
Moral bozmak yok canım her hafta çok iyi olmak zorunda.degilizya önümüzdeki haftaya odaklanalimAynen canım uzun süre açlıktan kaynaklanıyordu demekki. Bayramdan sonra tekrar baslayasım var oruca Valla moralim bozuldu
Canım menün çok kalabalık13 Mayıs Perşembe
Kahvaltı 9:00
Yarım poğaça
1 kaşık patates salatası
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 bardak çay
Öğle 13:30
1 dolma
3 sarma
1 kepçe bamya çorbası
Bol salata
1 küçük dilim peynirli su böreği
1 çatal revani
2 tane kürdan kebabı
Akşam 18:00
1.5 kepçe bamya çorbası
5 minik kuru dolma 2 tane soğan dolması
2 köfte
1 kepçe hoşaf
3 tane tulumba
21:00
1 tüm süt mısırı
Su 2.5 lt olmuştur 3lt geçer yatana kadar
Spor yok
Evet canım hiç olmadı geneli karbon ağırlıklı oldu ama paylaştim mecbur yüzleşmek içinCanım menün çok kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?