Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ben kızım doğduğundan emiyor diye evde parfüm sıkmıyorum. işe giderken gelince tamamen soyunuyorum. Duş jeli olarak kokusu en hafif olanı ya da bebek şampuanını kullanıyorum. Etkileniyorlar çünkü

Eki Görüntüle 2848316
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 74.7
Fark -700
Yüzde 0.928
Güzel eksi canım tebrik ederim canım
İyi bayramlar kızlar. Sağlıklı, ailelerimizle birlikte, mutlu, huzurlu nice bayramlara insallah ❤
İyi bayramlar ekurim
Bende artı cıktım
Neee nazar mi değdi ekurim naptın bugün dikkat et yediklerine yarın azda olsa tartın güzel olsun
Tartı günleri mi değişti
Yok canım bayram nedeni ile isteyen cuma isteyen Perşembe yapiyor
Gecen hafta 55,9
Bu hafta 55,400
Fark-500
Yuzde 0.894Eki Görüntüle 2848433
Güzel eksi canım tebrik ederim

Bilmiyordum canım,iki kere üst uste gelince kesin bundandir dedim,çünkü meme burnuna değdiği gibi çığlığı basıyordu,emmeyi sevdiği halde.Bundan sonra daha dikkatli olurum artık bana tecrübe oldu artık.

Kızlar anca gelebildim hemen bildirimimi yapayım dediğim gibi çok az gitti ama ciddi bir şişkinlik var tartiyı yarına ertelesem bile degismezdi inşallah haftaya daha güzel bir eksi ile geleceğim, menulerim iyiydi ama evde olsam daha iyi olurdu malesef köyde kalabalık koşturmaca derken çok mümkün olmuyor

Geçen hafta : 62.4
Bugun: 62.1
Fark : -0.300
Yuzde: 0.481

Senn hergün tatlı yedin eksidesin ben hic tatlı cikolata flan yemedim artıdayım Nazar mı ettin bana kız

Çok geçmiş olsun canım benim
Menü de güzel afiyet olsun
Sağol canım benim
Eki Görüntüle 2848316
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 74.7
Fark -700
Yüzde 0.928
Tebrikler canım güzel eksi
Gecen hafta 55,9
Bu hafta 55,400
Fark-500
Tebrik ederim canim kilona göre gayet güzel eksi
Az gitmiş belki ama bence gayet güzel canım sonuçta eksidesin

Gecen hafta 55,9
Bu hafta 55,400
Fark-500
Tebrikler canım çok güzel eksi
Eksidesin bence önemli olan o
Senn hergün tatlı yedin eksidesin ben hic tatlı cikolata flan yemedim artıdayım Nazar mı ettin bana kız
MaşAllah da dedim kız hep vala şimdi olmazsa haftaya yine süper eksi görürsün cnm bence eksi dediysem pazartesiye göre eksideyim cumaya göre de 200 grcik regl şişkinliği gitti tamamen snrm
Ama iki hafta öncede lahmacun yiyip 2 kilo vermiştim orucu bırakınca bana bişey oldu geri mi başlasam oruca bayramdan sonra
Canım sen sahurshz uzun süreli açlık sonrası tartiliyordun bence ondan kaynaklı artidasin şu kaybı oluyor cunki ister istemez yanlış eksi gosteriyor ramazanda ben hep sabit 15:30 da tartıldım senin tartildigin açlık saatinde bende daha farklı ekside olmuştum

Tebrikler cnm. Guzel eksi :) hedefin kactı

Iyi bayramlar canim. Nasilsin :)
İyiyim canım bebe peşinde koşturuyoruz wc egitimindeyiz halimiz harap
gecen cula 64.6
bu cuma 65
arti 400
-0.620
inşallah biran önce Eksiye gecersin
Günaydın sevgili takımım nice güzel bayramlarımız olsun inşallah hadi ben kahvaltıya börek yapmaya sevdiklerimizden ayrı buruk bir bayram olsa da ev halkını mutlu edelim en azından
Senin de bayramın kutlu olsun canım
Eki Görüntüle 2848316
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 74.7
Fark -700
Yüzde 0.928
Yavas metebolizman galiba saglik olsun gitsinde yavas gitsin canim

Tebrik ederim canim guzel eksi

Cok guzel eksi canim tebrik ederim
Evet canım yavaş malesef ama bence yine iyi verdim buna da şükür
Gecen hafta 55,9
Bu hafta 55,400
Fark-500
Ahahahaha kız sen buradaki arkadaslara bakma kendine bak, nedense hep başkalarının menüsü bana daha kalabalık geliyor sanki malum komşunun tavuğu misali
Sağol canım benim

Tebrikler canım güzel eksi

Tebrik ederim canim kilona göre gayet güzel eksi

Az gitmiş belki ama bence gayet güzel canım sonuçta eksidesin
Evet canım eksi ona da şükür

Aynen canım uzun süre açlıktan kaynaklanıyordu demekki. Bayramdan sonra tekrar baslayasım var oruca Valla moralim bozuldu

Aynen canım haklısın

13 Mayıs Perşembe
Kahvaltı 9:00
Yarım poğaça
1 kaşık patates salatası
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 bardak çay

Öğle 13:30
1 dolma
3 sarma
1 kepçe bamya çorbası
Bol salata
1 küçük dilim peynirli su böreği
1 çatal revani
2 tane kürdan kebabı

Akşam 18:00
1.5 kepçe bamya çorbası
5 minik kuru dolma 2 tane soğan dolması
2 köfte
1 kepçe hoşaf
3 tane tulumba

21:00
1 tüm süt mısırı

Su 2.5 lt olmuştur 3lt geçer yatana kadar
Spor yok

Aynen canım uzun süre açlıktan kaynaklanıyordu demekki. Bayramdan sonra tekrar baslayasım var oruca Valla moralim bozuldu
Moral bozmak yok canım her hafta çok iyi olmak zorunda.degilizya önümüzdeki haftaya odaklanalim
Canım menün çok kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…