Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba kizlar
oncelikle butun musluman aleminin bayrami mubarek olsun
rabbim bu gunumuzu aratmasin
insaalh daha guzel bayramlar gorruz
Kiz medine sen 58 le mezun olmamismiydin benmi yanlis hatirliyorm. 65 neyin nesii
3-4 arası değişiyor alalı baya oldu ama tam veremedim. Bazen gidiyor bazen geliyor. Kalıcı gitmedi yani sen ne kadar aldın
Iyi gene cok almamissin ben 7-8 kg arasi aldım ya malesef :/
Ayy Allah kolaylik versin nekadardı senij bebiș bende bu yaz istiyorm ama oncelik meme biraktirma olcak ikisi arka arkaya da zorlar diye naparm bilmiyorm suan 22 ayligiz

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Kız tesadüfen gördüm ben mi yazdım acaba dedim bunu sen de bendensin. Ama bu şekilde olmaz biraz azaltmalısın kuzum yoksa milim milim gider. Aha ben kaç aydır 3-4 kiloyu bu şekilde veremiyorum. Azcık kısacan olmaz böyle balım

Iyi gene cok almamissin ben 7-8 kg arasi aldım ya malesef :/
Çok almışsın kuzu. Ama benim de 55 e düşmek istediğimi düşünürsek 7 kilo fazlam var. Çok yorulup 58 de mezun olmuştum. Şimdi işte genelde yaklaşık 62 yi görüyorum. Bazen iniyor. Adapte olabilirsem bu sefer 55 e düşene kadar bırakmak istemiyorum inşallah. Listeye girebilsem kolaydı da listesiz zor 6 ayı doldurmak gerekiyormuş

Allah kolaylık versin canımm

gecikmeli olacak ama günün kutlu olsun kuzumm iyiki varsın iyiki tanımışım seni

insAllah azaltanlardan olucam bende ümidim var artık ramazan bitti aşşırı dikkat laizm verdiklerimi korumak icin

Ay benim menüm de baya kalabalık
Güzel canım afiyet olsun ama yarın mi tartilacaksin, eğer öyleyse bir gün önceki menüde daha hafif tercih edebilirsin
2.5 yaş canım , bence ikisi arka arkaya olmasın etkilenir çocuk ters etki yapabilir, arada birqz zaman olsa iyi olur
Allah kolaylık versin canımm

gecikmeli olacak ama günün kutlu olsun kuzumm iyiki varsın iyiki tanımışım seni
Çok teşekkür ederim canım

Şimdi gelelim günah gününe U UcanSupurge canım şenlik olmasın dedin ama bayadır motivasyonum bayram uzerineydi affet beni
13.05.2021
08.00
3 dilim ispanakli borek (kucuktu )
1 dlm peynir, 1 zeytin, domates, salatalık, 1 kurabiye

16.00 sade kahve, 2 çikolata, 1 seker

19.30
6 ızgara köfte, 1 parça tavuk, salata
20.30
2 dilim baklava

Su 2 lt

Canım çikolata ve baklava olmasa güzel bi menu olabilirdi

Kizlar bugunu ne bn yaziyim n siz okun abarttikca abarttim yiyim nasil olsa kuscam dedim ama bugunde kusamadimya stresten
cocuk dustu aksam uzeri bilegini acitti kirildimi ciktimi anlamadik hala acildeyiz kac saat oldu surunduruyolar Cildirmak uzereyim valla

Sabah 10:003 dilim baklava, sekersiz kahve

Oglen 16:00 3 dilim borek , 2kucuk yuvarlak pohaca,1 dilim peynir,4 dilim domates
(Bugunu cok abarttigimi biliyorum ama yarindan itibaren son gaz devam )
( spor v adim sayim yok saatimin sarji yoktu sporda yapamadim)
U UcanSupurge
Su iki litre

Al işte yine tatlı yine tatlı

Sabahki kızarmış tavuk olmasa cok iyi canm afiyet olsun

Herkes bayramın hakkını veriyor valla Ben hic ağzıma tatlı sürmedim yine eksi değil

Ay benim menüm de baya kalabalık
Kaptan görmesin
Baklava dışında güzel menu canım
Ya çok geçmiş olsun canım sonuç ne belli mi
Al işte yine tatlı yine tatlı
Bugün yediğim tatlılar yarın tartıyi tirmalamaz umarım

Canım çikolata ve baklava olmasa güzel bi menu olabilirdi
Valla baya kötü oldu ama ben normalde bayrama kadar devam edeceğim ne kara verirsem sonra mezun olacağım diyordun ama vaz geçtim biraz daha devam edeceğim o yüzden bugün kendimce bir ödül yaptım
Benimkinden iyi menu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…