Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum canim, aynen öyle eski duzene donmek cok kolay gercekten hep diken ustundeyiz ya :/ sen hedefe ulastin sanrm dmi cnm mezun oldun dmi tebrikler cok insallah korursun
Sagol cnm hosbuldum bende ozledimm :)
Anladım cnm hayirlisi saglikli olsun inșallah :)
Sagolasin canimm :) iyice salma donrmini atlattim sukur suan dikkat ediyorm ama aldigim kilolar kaldı tabi bakalm insallah gene veririm sen kac kilolardasin cnm 67 gordum sanki masallah gene iyi vermissin
Aynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.
Yaaa cok iyiisin masallah sana. Inanirim cnm gercekten cok guzel duygular zaman gectikce unuttum, zamaninda 92 lerden 65 dusmustm nekadar mutluydum :) senin son hedef kacti cnm oda gelir yakin zamanda insallah

Iyi bayramlar cnm, kurkcu dukkani misali kilo alan donuyor bende aldım biraz ayni zamanlar mezun olmustuk dimi beraber gireriz listeye artik sen nekadar aldin di bakam bende soylerm belki

Güzel canım afiyet olsun iyi bayramlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63
Bugün 62.35
Fark -650 gr
Yüzde 1.03
Eki Görüntüle 2848218
Korktuğum gibi değil şükürler olsun maşallah sana şu metabolizmanın kıymetini bil hacı
gecen cula 64.6
bu cuma 65
arti 400
-0.620
Çok değilmiş canım bayramdan sonra sıkı bir sporla gider elbette

Günaydın sevgili takımım nice güzel bayramlarımız olsun inşallah hadi ben kahvaltıya börek yapmaya sevdiklerimizden ayrı buruk bir bayram olsa da ev halkını mutlu edelim en azından
Bu mesajı okurken börek yapıyorum

Iyi bayramlar cnm, kurkcu dukkani misali kilo alan donuyor bende aldım biraz ayni zamanlar mezun olmustuk dimi beraber gireriz listeye artik sen nekadar aldin di bakam bende soylerm belki
3-4 arası değişiyor alalı baya oldu ama tam veremedim. Bazen gidiyor bazen geliyor. Kalıcı gitmedi yani sen ne kadar aldın

65 canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…