- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.841
Kesinlikle ya :)))Dışardan ızgara filan yenir değil mi ev yemeği hayatta benim de aklıma gelmez
Hayırlı bayramlar canımHayırlı bayramlar kızlar
Hosbuldum canim, aynen öyle eski duzene donmek cok kolay gercekten hep diken ustundeyiz ya :/ sen hedefe ulastin sanrm dmi cnm mezun oldun dmi tebrikler cok insallah korursunHoşgeldin Pınar gerçekten uzun süredir yoktun iyi oldu geldiğin zayıflamak bahane sohbet şahanekoruma dönemi zor gerçekten kilo slmsk çok kolay insan midesi açlığa da yemeye de çok çabuk adapte oluyor.Diyetteyken kendimden çok emindim çözdüm bu işi midem alıştı artık çok yemem mümkün değil diyordum ama 1 haftada eski düzene geri dönüş mümkünmüş
Sagol cnm hosbuldum bende ozledimm :)Bana gayet güzel göründü menün canım bulgur pilavı da güzel afiyet olsun
Çok hafif menü olmuş afiyet olsun bize göre normal yiyip istifra etmiyorsun en azından canım Afiyet olsun
Allah kolaylık versin canım baya yorulmuşsun
Ekmek, pilav, patates hepsi aynı anda çok olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Sürekli gidip geliyorsanız olabilir canım bı an önce alışır minik insAllah
Yaaa hg Pınar özledik valla uğra artık hadi Allah kavuştursun insAllah iyilik idare ediyoruz biz
Yas pasta kaçamak gözüküyor bı onunda miktarı çok az sıkıntı değil bence afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü suyunu artırabilirswn iyi olur
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Kurabiye ve dondurma varafiyet olsun canım
Afiyet olsun süper menü spor
Afiyet olsun dengelemissindr bence
Anladım cnm hayirlisi saglikli olsun inșallah :)Napıyorsun Zeynepgünü güzel geçirip yatmak üzereyken ki kaçamaklar ne öyle? Kaçamağın başına minik yazmak kaçamağı masumlaştırmıyor şurda tartıya 1-2 gün kalmışken üstelik
Çok güzel
En son gittiğimde erkeğe benzettiğini söyledi bi sonraki kontrolde daha net bir şey söylerim dedi ben de emin değilim cinsiyetinden daha canım
Erimek dümdüz etimek değil mi tatlı olan değil yani ? Öyleyse pek bir şey yememişsin
Yani madem adet oluyon niye sahur yapıyorsun? Hadi yaptın bi dünya şey neden yedin ? Akşam desen full karbonhidrat hele tatlı
Eki Görüntüle 2847589
Sagolasin canimm :) iyice salma donrmini atlattim sukur suan dikkat ediyorm ama aldigim kilolar kaldı tabi bakalm insallah gene veririm sen kac kilolardasin cnm 67 gordum sanki masallah gene iyi vermissinGüzel sanki canim afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun
Patates yemeği fazla olmuş canim
Güzel canim afiyet olsun canim
Hoşgeldin canım benim. Kilo işini iyice salmadan bence toparlan. Ablan la da Allah kavuştursun canım güzel vakit geçirin ins. Gel sürekli buraya ozleniyorsun
Kalabalık ama güzel sanki canim
Afiyet olsun canim güzel bence
Afiyet olsun canim güzel bence
Magnum ve son kaçamak olmasaymis canim afiyet olsun
Güzel bence canim afiyet olsun
Kalabalık bir menü canim sondaki tatlı da olmamış sankim
Konya etliekmegi canim. Ama fındık lahmacun la 2 lahmacun ancak yapıyor canim inceydi baya cunku
Yaaa cok iyiisin masallah sana. Inanirim cnm gercekten cok guzel duygular zaman gectikce unuttum, zamaninda 92 lerden 65 dusmustm nekadar mutluydum :) senin son hedef kacti cnm oda gelir yakin zamanda insallahAynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.
Iyi bayramlar cnm, kurkcu dukkani misali kilo alan donuyor bende aldım biraz ayni zamanlar mezun olmustuk dimi beraber gireriz listeye artikHayırlı bayramlar canlar. Allah tekrarını bayram gibi yaşatsın inşallah
U UcanSupurge m ben ne zaman geri dönebilirim listeye. Geçen sefer yorulup 55 e düşmeden bırakmıştım. Şimdi 55 e düşmek istiyorum. Ama listeyle kolay oluyor bu. Yoksa gram gram bi ileri bi geri oluyor
Tekrar listeye girip 55 ile tamamlamak istiyorum inşallah
Tebrikler cnm. Guzel eksi :) hedefin kactı
Iyi bayramlar canim. Nasilsin :)Günaydın canım takımımhepinizin bayramı mübarek olsun, mutlu bayramlarınız olsun
merhaba kizlar
Güzel canım afiyet olsun iyi bayramlarİyi Geceler Canlar
12 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : Tb ekmeğinden tost , 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 1 kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık , bol çoban salata ve bir dilim kavun
2 litre su
12 Mayıs Spor Bildirimi
45 dk hızlı tempolu yürüyüş: 135 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Eki Görüntüle 2848162
Sevdikledimizden
ayrı son bayramımız olsun inşallah .
İyi Bayramlar
Korktuğum gibi değil şükürler olsun
Çok değilmiş canım bayramdan sonra sıkı bir sporla gider elbettegecen cula 64.6
bu cuma 65
arti 400
-0.620
Bu mesajı okurken börek yapıyorumGünaydın sevgili takımım nice güzel bayramlarımız olsun inşallahhadi ben kahvaltıya börek yapmaya sevdiklerimizden ayrı buruk bir bayram olsa da ev halkını mutlu edelim en azından
3-4 arası değişiyorIyi bayramlar cnm, kurkcu dukkani misali kilo alan donuyor bende aldım biraz ayni zamanlar mezun olmustuk dimi beraber gireriz listeye artiksen nekadar aldin di bakam bende soylerm belki
65 canım inşallahHosbuldum canim, aynen öyle eski duzene donmek cok kolay gercekten hep diken ustundeyiz ya :/ sen hedefe ulastin sanrm dmi cnm mezun oldun dmi tebrikler cok insallah korursun
Sagol cnm hosbuldum bende ozledimm :)
Anladım cnm hayirlisi saglikli olsun inșallah :)
Sagolasin canimm :) iyice salma donrmini atlattim sukur suan dikkat ediyorm ama aldigim kilolar kaldı tabi bakalm insallah gene veririm sen kac kilolardasin cnm 67 gordum sanki masallah gene iyi vermissin
Yaaa cok iyiisin masallah sana. Inanirim cnm gercekten cok guzel duygular zaman gectikce unuttum, zamaninda 92 lerden 65 dusmustm nekadar mutluydum :) senin son hedef kacti cnm oda gelir yakin zamanda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?