- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.041
Ben 71 im
Saol canımGüzel afiyet olsun canım
Çikolata ve pilav fazla olmuş afiyet olsun
Ben insan gibi yemiyorum çok şükürHer şey ilk menü ile başlar bu çikolataların pirinç pilavların yerini haşlanmış yumurta ve sebze alacakama ilk menülerin geldi aklıma bir tebessüm ettim bence onlara göre fena değil
Tekrar 71 demekBen 71 imanca girebıldım kızlar kusura bakmayın
Krem vermediler canim bnde deniyim bari belki ise yararListeyi her türlü yaparım sorun değil geriye size kalan kuralları uygulamak ki insanız her gün aynı derece gelemiyoruz ilgilenemiyoruz o da dert değil ama canımı sıkan her hafta aynı uyarıları yapıyor olmam ve bir şeylerin değişmemesi
Tamamdır canım
Annem un su ile hamur yapar bağlardı krem filan vermediler mi azıcık ağrısını alır çocuğun
Güzel menü14.05.2021 menü
13.20
Yulaf lapası
14.10
Sade Türk kahvesi
16.00
1 bardak Kefir
18.10
Salata
Ev yapımı 2 adet tavuk şiş
Bir büyük bardak ayran
Su : 2.5 litre - 3.5 litreye tamamlarım
@masal3487
AbıoooooVira bismillah menümü yazayım da başka bi şey yemeyimgözleriniz kanayacak hazır olun
09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata
11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık (miktarları hesaplamadım. Yeni karar verdim buraya yazmaya)
15.00
1 muz
1 avuç ceviz
18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası
su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam
Afiyet olsun14.05.21
9.30
3 lokma ekmek
3 lokma yumurta tavada
11.30
1 nektari
15.00
4 küçük Melanur balığı
Salata
17.00
1 sek Quark yoğurt meyveli
18.30
Ispanaklı topalak çorbası (bulgur köfteli)
Su 2.5 L olur yatana kadar
spor yok
U UcanSupurge
Ben ona geçen hafta özelden anlatmıştım alıntıyı düzenlemeyi canım sağolasın@Breeze96 eküri listesinin nasıl yapıldığını anlatayım. Kuzum U UcanSupurge nin en son geçen cuma gönderdiği eküri listesini alıntılayacaksın alıntıladığın mesajı ekleyince; mesaj yazdığın ekranın sağ üst kısmında üç noktaya basacaksın .orada iki parantez var ona bas.sonra mesaj değişik bir forma giriyor mesajın üstünde ve altında parantez içinde [Quote ]gibi bişey yazıyor onu silip yukardaki [ ]basacaksın .mesaj üzerinde yazı yazmaya müsait hale geliyor üzerinde oynamalar yapıp cevaplaya basıp gönderiyorsun.Ayy karışık mı oldu aslında süpürgem resimli falan daha güzel anlatır .Zehracım meleğe bana anlattığın gibi anlatır mısın bu sefer çok zorlanmayacağına eminim benden daha hızlı kavrar
Ayarlarız inşallah canımU UcanSupurge çok eski listeyi göndermişim aslında geçen haftanın listesini kaydetmiştimbu olmaz değil mi
Ben de ben deBen insan gibi yemiyorum çok şükür
Çikolatayı hayatımdan bi süre uzaklaştırmak için girdim listeye yoksa gitmeyecek aldığım kilolar. Şubatta aldım hala duruyorlar
Spor yapcaz kuzum akılsız başın cezasını ayaklar ve yere vurup kaldırdığımız popo çekerBen de ben degüya şekersiz az yağlı diyet fit kek yapıyorum bir oturuşta yarısını yiyorum aahhh bu boğaz ahh neydeceyük
Haklısın canım pazartesi başlıyorumSpor yapcaz kuzum akılsız başın cezasını ayaklar ve yere vurup kaldırdığımız popo çekerSpor yapınca yakıyor insan ideal kiloya ulaşınca. Ben 3 aydır almadım işte ama vermek için kısmak şart. Spor korumaya yarıyor da ekstra vermeye yetmiyor
Saol cnmGüzel menü
Abıooooo
Afiyet olsun
Ben ona geçen hafta özelden anlatmıştım alıntıyı düzenlemeyi canım sağolasın
Ayarlarız inşallah canım
Bayramda sarma baklava yedimTekrar 71 demek
Senin canın bir şeye mi sıkkın ?Bayramda sarma baklava yedimtutamadım kendimi
Afiyet olsun canım kurtarır menüSabah 10:30 sekersiz kahve,
oglen 12:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir avuc ici kadar doner eti
aksam 18:30 mini hamburger (bugun bahcede calistik evde yemek yapamadim disardan esim ne aldiysa en masumunu secip ydim hamburger in ust ekmegini biraktim
3 litre su
U UcanSupurge
Börek ve ekmek bir aradaKızlar selam kusura bakmayın yine aksama kadar gelemedimmalesef köyde olunca böyle oluyor, menümü yazayim alıntılara öyle bakayım
14.05.2021
11.00
3 yk Menemen, 1 dlm peynir, salatalık, 1 dilim börek, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel
16.00 sade kahve, 2 kurabiye
20.00
4 yk bakla, 2 SK bezelye, 3 yk yoğurt
Su: 2 lT
Spor olarak bugün odun attık alt kata baya terledim ama puanlayabilecegimi sanmıyorumyakkaşık 1 saat falan surdu
Güzel canım afiyet olsun14 Mayıs Perşembe
8.00
5 dlm sucuk
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 tatlı kaşığı çakıl taşı çikolata
19.30
1 tabak semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
2 kepçe yoğurt
Şu 1bucuk ancadir bugün icemedim
Güzel canım afiyet olsunİyi Bayramlar Canlarım
11.00 1 yumurta, 1 domates, 2 biber, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 kayısı
15.00 1 baklava, 2 top dondurma
18.00 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık ve bol çoban salata
3 litre su
42 dk hızlı tempolu yürüyüş: 126 puan
U UcanSupurgeG Goklerce
Eki Görüntüle 2848758
Çok güzel canım tebrik ederim
Bence o kadar yemene rağmen iyi ben olsam hemen artiya gecmistimGünaydın kızlar
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyimbı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan
Evet canım iyi olur zaten 22 ay yeteri kadar almış meme, bundan sonra istahsizlik falan yapar, ben de 5 ay önce falan emzigi biraktirdim şimdi de bezi hallettik şükür, insallah kolaylıkla halledersinAnladm kuzum aynen sen cok almamissin ben bir saldım bide bi sure kvdeydik. Ramazanda yaramiyor bana hic malesef böyle oldu. 2 ay kaldı yanilmiyorsam 6 ayın dolmasina ayni zamanda mezun olmadikmi seninle.
2.5 yas ideal bencede tuvalet egitimi icin.
Bende oyle dusundm 1 ay icinde memeyi biraktirip bez olayinida bi 5-6 ay sonrasi deneriz diye dusunuyorum.
Zaten memeden gına geldi bu ara acayip sardı 10dk oncesi emmis olsada tuturunca yerlere yatip agliyor kafasini vuruyor sinirine illa istediginde vericem ve cok sık istiyoroyuncak etti
Ahahahaha yüzdene çok güldümGeçen hafta :90.3
Bu hafta :90.1
Fark :200
Yüzde :9.478 Cıktı ben bu yüzde işinin işinden cıkarıyorum yanlıs oldu galiba
U UcanSupurge
Güzel canım tebrik ederim
Üzüldüm senin adına canım ama Moral bozmak yok inşallah odemin biran önce gider haftaya güzel bir eksi ile gelirsin
Tebrik ederim canim cok güzelGünaydın Canlarım
14 Mayıs Kilo Bildirimi
7 Mayıs : 68,200
14 Mayıs : 67,400
Fark : 800 gram
Yüzdeliği : 1,173 gram
U UcanSupurge
Zehram, izninle mezun olmak istiyorum. Ama senden ve takımımdan şöyle bir ricam var. Kabul ederseniz...
Her gün düzenli menü paylaşamasam da hayatıma yürüyüşü yerleştirmek istiyorum. Takımın adımsayarı olmak istiyorum.
Şöyle ki takımın adım sayılarını takip edip listesini ben hazırlayabilirim. Böylece hem takımdan da kopmamış olurum.Her türlü fikrinize açığım. Her şey için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2848973
Keske dün tartilsaydin canımBayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum
geçen hafta :69.9
Bu hafta:71.2
Fark : +1.300
Eki Görüntüle 2849015
Bayram menüsü olduğu için yorum yapmayacağım13.05.2021
Sabah 10:00
3 dilim sucuktan sucuklu yumurta
4 dilim patates kızartması
2 dilim kömbe (patatesli ekmek gibi bir şey)
1 gubate (patatesli börek gibi)
Tulum peyniri-örgü peynir-Çeçil peyniri
Yarım salatalık- yarım domates
2 zeytin
1 çay bal
Akşam yemeği 17:30
2 sigara böreği
1 dilim güllaç
Çok güzel canım tebrik ederimGEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 74,00
FARK: 1,00
YÜZDE: 1,333
Dün 74,8 çıktım tartıda. Fakat WC’ye çıkamamıştım. Dün o kadar kaçamağa rağmen WC çıktım ve bugün sonuç bu olduÇok mutlu oldum.
Uzulme canim inşallah haftaya guZEL bir eksi gelirSelam kızlar
Dün regl oldum çok ödemim vardı sabah hala inmemişti ne yazık ki
geçen hafta: 59,10
Bu hafta: 59,30
Fark: +200
Yüzde: 0,34
Eki Görüntüle 2849062
Ay bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağımD’un bayramlik b elbise giymistim kizlar diz kapaklarimda bacaklarimin kasi cikti ortaya ince corabi giyince zaten kaslarim vardi ama yumusamisti spora ara verince simdi ip atlamaktan olsa gerek tam bi erkek bacagina bnziyo tekrar toparladi kaslarim ip atlamak tan cok karin kaslari calismam lazim alt gobek kismim kaldi biraz beni goren hastamisin n kadar zayiflamissin diyo aslinda 55 ideal kilom ama 53 olmak istiyom biliyomki biraz yedigimde 1 iki kilo fazlam olacak dun biraz yedim bugun sabah hemen tartida farki gordum
Güzel canım afiyet olsun14.05.2021 menü
13.20
Yulaf lapası
14.10
Sade Türk kahvesi
16.00
1 bardak Kefir
18.10
Salata
Bir büyük bardak ayran
@masal3487
Zamanla duzelecek bir menüVira bismillah menümü yazayım da başka bi şey yemeyimgözleriniz kanayacak hazır olun
09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata
11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
15.00
1 muz
1 avuç ceviz
18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası
su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam
Güzel canım afiyet olsun14.05.21
9.30
3 lokma ekmek
3 lokma yumurta tavada
11.30
1 nektari
15.00
4 küçük Melanur balığı
Salata
17.00
18.30
spor yok
U UcanSupurge
Ya ne kadar zormuş@Breeze96 eküri listesinin nasıl yapıldığını anlatayım. Kuzum U UcanSupurge nin en son geçen cuma gönderdiği eküri listesini alıntılayacaksın alıntıladığın mesajı ekleyince; mesaj yazdığın ekranın sağ üst kısmında üç noktaya basacaksın .orada iki parantez var ona bas.sonra mesaj değişik bir forma giriyor mesajın üstünde ve altında parantez içinde [Quote ]gibi bişey yazıyor onu silip yukardaki [ ]basacaksın .mesaj üzerinde yazı yazmaya müsait hale geliyor üzerinde oynamalar yapıp cevaplaya basıp gönderiyorsun.Ayy karışık mı oldu aslında süpürgem resimli falan daha güzel anlatır .Zehracım meleğe bana anlattığın gibi anlatır mısın bu sefer çok zorlanmayacağına eminim benden daha hızlı kavrar
Emeğine sağlık canım, tebrik ederim kızlar30 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %0.861 @asliogretmen %0.726 G Goklerce %0.943 @Jasminium84 %1.322 Beyaz leylak %3.529 kumsal68 %0.349 @Zeycan123 %1.856 @gulsum462 %2.906 yazarhanim35 %0.430 @masal3487 %1.813 @Ucmelekannesi %0.876 @Fit mutlu anne %1.353 Ayla- % 2.121 M Melek963 %3.325 @medine66 %2.836 @ela_2019 %1.690 M Manolya15 %0 @cgdmk %1.330
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
@Breeze96 bu mesajı favorilere ekle her hafta üzerinde değişiklik yaparsın
Haklısın canım bugün de bayram kafasından cikamamis gibiydimSenin canın bir şeye mi sıkkın ?
Afiyet olsun canım kurtarır menü
Börek ve ekmek bir arada2 kurabiye
Güzel menü canım afiyet olsun14.05.2021 menü
13.20
Yulaf lapası
14.10
Sade Türk kahvesi
16.00
1 bardak Kefir
18.10
Salata
Bir büyük bardak ayran
@masal3487
Saol canım sana da afiyet olsunGüzel menü canım afiyet olsun
Bn okurken gozum doyduda artikVira bismillah menümü yazayım da başka bi şey yemeyimgözleriniz kanayacak hazır olun
09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata
11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
15.00
1 muz
1 avuç ceviz
18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası
su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam
Afiyet olsun canim14.05.21
9.30
3 lokma ekmek
3 lokma yumurta tavada
11.30
1 nektari
15.00
4 küçük Melanur balığı
Salata
17.00
18.30
spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canim sende benim gibi cikamamissin bayram modundanKızlar selam kusura bakmayın yine aksama kadar gelemedimmalesef köyde olunca böyle oluyor, menümü yazayim alıntılara öyle bakayım
14.05.2021
11.00
3 yk Menemen, 1 dlm peynir, salatalık, 1 dilim börek, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel
16.00 sade kahve, 2 kurabiye
20.00
4 yk bakla, 2 SK bezelye, 3 yk yoğurt
Su: 2 lT
Spor olarak bugün odun attık alt kata baya terledim ama puanlayabilecegimi sanmıyorumyakkaşık 1 saat falan surdu
Saol canimAfiyet olsun canım kurtarır menü
Basla valla canim ama dikkat et fazla kas bayana yakismiyo bn hc begenmiyorum baldirimdaki kasiAy bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?