Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her şey ilk menü ile başlar bu çikolataların pirinç pilavların yerini haşlanmış yumurta ve sebze alacak ama ilk menülerin geldi aklıma bir tebessüm ettim bence onlara göre fena değil
Ben insan gibi yemiyorum çok şükür
Çikolatayı hayatımdan bi süre uzaklaştırmak için girdim listeye yoksa gitmeyecek aldığım kilolar. Şubatta aldım hala duruyorlar

Krem vermediler canim bnde deniyim bari belki ise yarar

Güzel menü
Abıooooo
Afiyet olsun
Ben ona geçen hafta özelden anlatmıştım alıntıyı düzenlemeyi canım sağolasın
U UcanSupurge çok eski listeyi göndermişim aslında geçen haftanın listesini kaydetmiştim bu olmaz değil mi
Ayarlarız inşallah canım

Ben insan gibi yemiyorum çok şükür
Çikolatayı hayatımdan bi süre uzaklaştırmak için girdim listeye yoksa gitmeyecek aldığım kilolar. Şubatta aldım hala duruyorlar
Ben de ben de güya şekersiz az yağlı diyet fit kek yapıyorum bir oturuşta yarısını yiyorum aahhh bu boğaz ahh neydeceyük

Ben de ben de güya şekersiz az yağlı diyet fit kek yapıyorum bir oturuşta yarısını yiyorum aahhh bu boğaz ahh neydeceyük
Spor yapcaz kuzum akılsız başın cezasını ayaklar ve yere vurup kaldırdığımız popo çeker Spor yapınca yakıyor insan ideal kiloya ulaşınca. Ben 3 aydır almadım işte ama vermek için kısmak şart. Spor korumaya yarıyor da ekstra vermeye yetmiyor

Haklısın canım pazartesi başlıyorum

Kızlar selam kusura bakmayın yine aksama kadar gelemedim malesef köyde olunca böyle oluyor, menümü yazayim alıntılara öyle bakayım

14.05.2021
11.00
3 yk Menemen, 1 dlm peynir, salatalık, 1 dilim börek, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel

16.00 sade kahve, 2 kurabiye

20.00
4 yk bakla, 2 SK bezelye, 3 yk yoğurt

Su: 2 lT

Spor olarak bugün odun attık alt kata baya terledim ama puanlayabilecegimi sanmıyorum yakkaşık 1 saat falan surdu

Bayramda sarma baklava yedimtutamadım kendimi
Senin canın bir şeye mi sıkkın ?

Afiyet olsun canım kurtarır menü
Börek ve ekmek bir arada 2 kurabiye

Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Günaydın kızlar

Geçen hafta . 71.75
Bu hafta . 70.50
Fark . 1.25
Yüzde. 1.742

Eki Görüntüle 2848825
Çok güzel canım tebrik ederim
Bence o kadar yemene rağmen iyi ben olsam hemen artiya gecmistim
Evet canım iyi olur zaten 22 ay yeteri kadar almış meme, bundan sonra istahsizlik falan yapar, ben de 5 ay önce falan emzigi biraktirdim şimdi de bezi hallettik şükür, insallah kolaylıkla halledersin
Geçen hafta :90.3
Bu hafta :90.1
Fark :200
Yüzde :9.478 Cıktı ben bu yüzde işinin işinden cıkarıyorum yanlıs oldu galiba
U UcanSupurge
Ahahahaha yüzdene çok güldüm
Eki Görüntüle 2848902
Cuma 68.5
Bugün 68.1
Fark 0.4
Yuzde 0.584
Güzel canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 2848920 gecen hafta:79.75
Bu hafta:80.30
Fark:-0,55
Yüzde:-0,68
Üzüldüm senin adına canım ama Moral bozmak yok inşallah odemin biran önce gider haftaya güzel bir eksi ile gelirsin
Tebrik ederim canim cok güzel mezuniyetin de şimdiden hayırlı olsun, aramızda kalacak olmana ayrıca sevindim
Bayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum

geçen hafta :69.9
Bu hafta:71.2
Fark : +1.300

Eki Görüntüle 2849015
Keske dün tartilsaydin canım inşallah haftaya güzel bir eksi gelir
Bayram menüsü olduğu için yorum yapmayacağım
Çok güzel canım tebrik ederim
Selam kızlar

Dün regl oldum çok ödemim vardı sabah hala inmemişti ne yazık ki

geçen hafta: 59,10
Bu hafta: 59,30
Fark: +200
Yüzde: 0,34

Eki Görüntüle 2849062
Uzulme canim inşallah haftaya guZEL bir eksi gelir

Ay bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağım
Güzel canım afiyet olsun
Zamanla duzelecek bir menü
Güzel canım afiyet olsun
Ya ne kadar zormuş
Emeğine sağlık canım, tebrik ederim kızlar

Bn okurken gozum doyduda artik afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim sende benim gibi cikamamissin bayram modundan
Afiyet olsun canım kurtarır menü
Saol canim
Ay bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağım
Basla valla canim ama dikkat et fazla kas bayana yakismiyo bn hc begenmiyorum baldirimdaki kasi

14 Mayıs

Kahvaltı 13.00
Bir dilim ekmek
2 çatal ucu reçel
2 yumurta kırma
2 dilim salam
Bir bardak çay

3.00 çikolata (regil oluşum karın ağrım vardı o yüzden yedim yoksa yemicekdim sözde ekurim kaçamak yapmicakdik Ayla- )
Bir avuç fındık

6.00 akşam yemeği
Bir kase mercimek çorbası
3 kaşık patates salatası

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…