- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.241
Canım bahçede kırılan ağaçlardan falan kesip getirmişlerdi köyde , kapının önünde kestiler biz de odunlug
Kolay gelsin canımCanım bahçede kırılan ağaçlardan falan kesip getirmişlerdi köyde , kapının önünde kestiler biz de odunluga taşıdık yardım edeyim dedim bitmeden cikamadim
Evet çok fazlaydıAkşamki kızartma fazla geldi canım
Evet kahrolsun patates yaşasın pilates etkinliği yapalımBiraz fazla geldi bana, 2 portakal, kızartma, pirinç pilavı. Bide bugun herkes patates kızartması yemiş
Yaz kız yazdıkça yazdıkça utanıp yapmıcanPoffff bu günü güzel atlattim diyodum ki yine yedim baya bişeyhiç yazmayim sabote etmeyim sizlerin motivasyonunu
Harbi utanır miyim ki ya şu atıştırmalıklar bitirecek beniYaz kız yazdıkça yazdıkça utanıp yapmıcan
Kuzum buraya yazınca kendini tutma ihtiyacı geliyor bir süre sonra. Kendi başındayken unutuyorsun gidiyor. Söz uçar yazı kalır hesabıHarbi utanır miyim ki ya şu atıştırmalıklar bitirecek beni
Şimdi yediklerimi yakmak için yine spor yapmam gerekecekKuzum buraya yazınca kendini tutma ihtiyacı geliyor bir süre sonra. Kendi başındayken unutuyorsun gidiyor. Söz uçar yazı kalır hesabı
Ay en sinir bozucu olanını zatenŞimdi yediklerimi yakmak için yine spor yapmam gerekecekoysa yememiş olsaydım yağdan yakardım
Saolun canim cok ii biliyorum benim icin dediginizi dusundugunuzu allah raziolsunaTamam canım ama ne olur dşkjat et tamam tatlı yağlı kızartma yeme ama faydalı sağlıklı şeyler de ye zehraya katılıyorum valla ben de üzülüyorum haline
Y’a bn den fazla verirsen b hafta uzulcem valla bn bu kadar yemiyorum ama bugun arti gordum fazlasiyla dogru bayram dolayisiyla tatli yedim ama tok karnina y kadard cikicagimi dusunmezdimKızlar menümü yazayım. Yine fazla ama olcak işte yapcak bi şey yok
12.00
1.5 sucuklu kaşarlı yumurta
Domates
Salatalık
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
3 dilim tb ekmeği
15.00
1 kase tavuk çorbası
3 Yk pirinç pilavı
1 portakal
18.00
1 muz
1 portakal
20.00
2 parça fırın but
1 ketçaplı mayonezli patates kızartması( kaç dilim olduğunu saymadım ama küçük değil)
su 2 lt olur
Spor kızım uyusun eşim çekilsin odasına yapıcam. Zira çığlık çığlığa maç izliyor
Saol canim artik n sarma ne tatli kaldi evde yarin dan itibaren kabaklari bitiriyim yazik kotu olcaklar hep serin yogurtla mideme ii geliyoSarmalar fazla olmuş ama çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsin
Super puan haybiden sporda kapisicaz seninle60 s plank 12 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk Leslie 45 p
10 dk bölgesel 30 p
30 dk Eliptic 120 p
toplam 225 U UcanSupurge kimi etiketliyorum canım
Kıyamam çok geçmiş olsun canım .Boğaz enfeksiyonu canım. Her bulduğunu ağzına sokuyor malum
Güzel canım afiyet olsun15 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Bol yeşillik
Yeşil çay
16.00
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bol salata
19.00
Bir salatalık
2 kayısı
3 lt su
Çok güzel canım, beni etiketliyorsun canim60 s plank 12 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk Leslie 45 p
10 dk bölgesel 30 p
30 dk Eliptic 120 p
toplam 225 U UcanSupurge kimi etiketliyorum canım
Yapma canım ya, istersen yaz yediklerini lincleyelimPoffff bu günü güzel atlattim diyodum ki yine yedim baya bişeyhiç yazmayim sabote etmeyim sizlerin motivasyonunu
Mantıklı acaba ben de mi yapsamBu hafta bana kabak detoxu şart oldu kızlar. 2 gün kabak detoxu yapacağım. Çarşamba ve perşembe günü
Bebekom sakın benim menülere bakıp üzülmeY’a bn den fazla verirsen b hafta uzulcem valla bn bu kadar yemiyorum ama bugun arti gordum fazlasiyla dogru bayram dolayisiyla tatli yedim ama tok karnina y kadard cikicagimi dusunmezdim
İyiye gidiyor çok şükür canım. Ama gala bi şey yemiyorKıyamam çok geçmiş olsun canım .
Bugün nasıldı daha iyimi artik
Linçlenmeyi hakediyorum ciddenYapma canım ya, istersen yaz yediklerini lincleyelimaz önce benim de elim çikolataya gitti ama vazgeçtim actim bir tane sade soda ictim
metonolizman hizlidir kesin herkez kendi vucut drencini daha ii bilir tabiBebekom sakın benim menülere bakıp üzülmeBen buradakiler gibi yersem açlıktan ölürüm hayat enerjim söner kendime göre azaltıyorum işte. Mesela bugün hiç çikolata yemedim. Günde en az 3 çikolata yerdim. Büyük paketli olanlardan
Bn de varim esim koca poset kabak almis bitircem onlari ama bn yarindan basliycam su bayramda aldiklarimi vermm lazim pazartesi arti cikicam yoksaBu hafta bana kabak detoxu şart oldu kızlar. 2 gün kabak detoxu yapacağım. Çarşamba ve perşembe günü
Yap valla ucumuz birden yapalim iste son b kez motivasyon a ihtiyacim varMantıklı acaba ben de mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?