Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum buraya yazınca kendini tutma ihtiyacı geliyor bir süre sonra. Kendi başındayken unutuyorsun gidiyor. Söz uçar yazı kalır hesabı
Şimdi yediklerimi yakmak için yine spor yapmam gerekecek oysa yememiş olsaydım yağdan yakardım

Tamam canım ama ne olur dşkjat et tamam tatlı yağlı kızartma yeme ama faydalı sağlıklı şeyler de ye zehraya katılıyorum valla ben de üzülüyorum haline
Saolun canim cok ii biliyorum benim icin dediginizi dusundugunuzu allah raziolsuna
Y’a bn den fazla verirsen b hafta uzulcem valla bn bu kadar yemiyorum ama bugun arti gordum fazlasiyla dogru bayram dolayisiyla tatli yedim ama tok karnina y kadard cikicagimi dusunmezdim
Sarmalar fazla olmuş ama çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsin
Saol canim artik n sarma ne tatli kaldi evde yarin dan itibaren kabaklari bitiriyim yazik kotu olcaklar hep serin yogurtla mideme ii geliyo
60 s plank 12 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk Leslie 45 p
10 dk bölgesel 30 p
30 dk Eliptic 120 p

toplam 225 U UcanSupurge kimi etiketliyorum canım
Super puan haybiden sporda kapisicaz seninle

Güzel canım afiyet olsun
60 s plank 12 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk Leslie 45 p
10 dk bölgesel 30 p
30 dk Eliptic 120 p

toplam 225 U UcanSupurge kimi etiketliyorum canım
Çok güzel canım, beni etiketliyorsun canim
Poffff bu günü güzel atlattim diyodum ki yine yedim baya bişey hiç yazmayim sabote etmeyim sizlerin motivasyonunu
Yapma canım ya, istersen yaz yediklerini lincleyelim az önce benim de elim çikolataya gitti ama vazgeçtim actim bir tane sade soda ictim

Y’a bn den fazla verirsen b hafta uzulcem valla bn bu kadar yemiyorum ama bugun arti gordum fazlasiyla dogru bayram dolayisiyla tatli yedim ama tok karnina y kadard cikicagimi dusunmezdim
Bebekom sakın benim menülere bakıp üzülmeBen buradakiler gibi yersem açlıktan ölürüm hayat enerjim söner kendime göre azaltıyorum işte. Mesela bugün hiç çikolata yemedim. Günde en az 3 çikolata yerdim. Büyük paketli olanlardan
Kıyamam çok geçmiş olsun canım .
Bugün nasıldı daha iyimi artik
İyiye gidiyor çok şükür canım. Ama gala bi şey yemiyor

metonolizman hizlidir kesin herkez kendi vucut drencini daha ii bilir tabi
Dogruki az yemek mutsuz ediyo enerjini aliyo
Nasil yiyebiliyôn o kadar cikolatayi kiz

Bu hafta bana kabak detoxu şart oldu kızlar. 2 gün kabak detoxu yapacağım. Çarşamba ve perşembe günü
Bn de varim esim koca poset kabak almis bitircem onlari ama bn yarindan basliycam su bayramda aldiklarimi vermm lazim pazartesi arti cikicam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…