- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.221
Afiyet olsun canımSelmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutulduhemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız
12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kavurma, 1 dlm peynir, domates, salatalık, 1 çk reçel
20.30
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kıymalı makarna, 3 hurma
Su: 2 lt olur
Afiyet olsun canım güzel menü bence kolay gelsinSelmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutulduhemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız
12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kavurma, 1 dlm peynir, domates, salatalık, 1 çk reçel
20.30
Afiyet olsun akşam ki kızartma olmasa gayet güzel menuymusKızlar menümü yazayım. Yine fazla ama olcak işte yapcak bi şey yok
12.00
1.5 sucuklu kaşarlı yumurta
Domates
Salatalık
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
3 dilim tb ekmeği
15.00
1 kase tavuk çorbası
3 Yk pirinç pilavı
1 portakal
18.00
1 muz
1 portakal
20.00
2 parça fırın but
1 ketçaplı mayonezli patates kızartması( kaç dilim olduğunu saymadım ama küçük değil)
su 2 lt olur
Spor kızım uyusun eşim çekilsin odasına yapıcam. Zira çığlık çığlığa maç izliyor
Miktar az karbonhidrat ağırlıklı kolay gelsin canım köy işi bitmez ne zaman dönüyorsunuz eve ?Selmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutulduhemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız
12.00
20.30
3 dilim ekmek çok Ketçap mayonez patates kızartması tam kalori bombası olmuşKızlar menümü yazayım. Yine fazla ama olcak işte yapcak bi şey yok
12.00
Domates
Salatalık
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
3 dilim tb ekmeği
15.00
1 kase tavuk çorbası
3 Yk pirinç pilavı
1 portakal
18.00
1 muz
1 portakal
20.00
2 parça fırın but
1 ketçaplı mayonezli patates kızartması( kaç dilim olduğunu saymadım ama küçük değil)
su 2 lt olur
Spor kızım uyusun eşim çekilsin odasına yapıcam. Zira çığlık çığlığa maç izliyor
Kızım hiçbir şey yemiyor belki en azından çok sevdiği patates kızartmasını yer diye yaptım yemedi gerisini anladınAfiyet olsun akşam ki kızartma olmasa gayet güzel menuymus
Ekmekten vazgeçemem biliyonMiktar az karbonhidrat ağırlıklı kolay gelsin canım köy işi bitmez ne zaman dönüyorsunuz eve ?
3 dilim ekmek çok Ketçap mayonez patates kızartması tam kalori bombası olmuş
O son hep aynı yaKızım hiçbir şey yemiyor belki en azından çok sevdiği patates kızartmasını yer diye yaptım yemedi gerisini anladın
Yine mi ? İpin ucu kaçıyor kaç gün oldu eski moduna dön artıkKızlar akşam çok fazla kaçırdımsabah 500 ip atladım. Eve gidince biraz daha atlayacağım
Yakarsın insAllahKızlar akşam çok fazla kaçırdımsabah 500 ip atladım. Eve gidince biraz daha atlayacağım
İlk sayfada var canımKızlar spor puanları kaçtı
Ay insallah canım sagoltebrikler canım :) darısı 7'lerin başına
Sabahki kızartma olmasaymis iyi canım15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
5 kibrik büyüklüğünde peynir
2 zeytin
5 tane patates kızartması
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta
4.00
1 elma
Sade maden suyu
7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği
3 litre su
Güzel menü canım afiyet olsunSelmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutulduhemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız
12.00
20.30
Biraz fazla geldi bana, 2 portakal, kızartma, pirinç pilavı. Bide bugun herkes patates kızartması yemişKızlar menümü yazayım. Yine fazla ama olcak işte yapcak bi şey yok
12.00
Domates
Salatalık
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
3 dilim tb ekmeği
15.00
1 kase tavuk çorbası
3 Yk pirinç pilavı
1 portakal
18.00
1 muz
1 portakal
20.00
2 parça fırın but
su 2 lt olur
Güzel canım tabi bayram dolayısıyla kaçmış biraz ama14.05.2021 cuma
Kahvaltı 13:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates
Akşam yemeği 18:00
3 büyük dilim sucuk
2 tavuk şiş
1 köfte
1 biftek
2 dilim somun ekmek
2 su bardağı ayran
Salata - yeşil soğan
1 Çatal ekmek kadayıfı - 3 yk sütlaç
Nolur çok vurmayınher şey çok güzeldi dayanamadım
Kahvaltıdan sonra ise çıktık canım bence yediklerimiz hepsi yanmistirEvet kızlar kahvaltı hazmedildiğine göre spor vakti oğlan uyurken az yürüyüş yapayım giydim saunalari başladım siz napiyonz su 80lerden bı an önce kurtulmak istiyorum artık gözle görülür fark olmaya başladı artık 46 bedenim 44 giymek istiyorum kısa zmnda
Yaa maşallah ne güzel inşallah 38 lere 36 lara dusersinzBen de kahvaltımı yaptım, oturuyordum. Makineye bulaşıkları yerleştirip ip atlayacağımBen de 42den 40a düştüm canım aşırı mutlu oldum
Canim evde giymek için kinetix falan alabilirsin fiyatlarını bilmiyorum ama, dışarısı için de skechers aşırı rahat ama biraz pahalı, nike da cok rahat indirime girince alinabilirKızlar evde spor yürüyüş felan yaparken giymek için güzel bir spor ayakkabısı aynı zamanda 150 250 TL arası kalitede bir ayakkabı önerisi bekliyorum yardımcı olursunuz inşallahbir de kolu bandı almayı kafama koydum 1 2 aya kadar almak nasip olursa alacağım uygun ve kaliteli istiyorum yine fikriniz varsa
Güzel canım afiyet olsun15.05.21
12.00
1 filtre kahve
1 küçük kömbe (evde bir şey kalmamış kahvaltılık öyle geçiştirdim)
15.00
1 küçük nektari 1 küçük de şeftali kayısıdan az büyükler
18.00
10 küçük yaprak sarma
1 patlıcan, 1 de kabak dolma
1 buçuk kase cacık
su 3 L olur
3 bardak da bitki çayı
500 ip atlama
U UcanSupurgegulsum462
Sarmalar fazla olmuş ama çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsinSabah 10:30 1 rafadan yumurta,1 dlm peynir, 2 yesil sogan
artik yesil sogan yemiycem asiri istah aciyo onu farkettim oluyom acliktan
oglen 16:00 yarim yufka doner ( ama su an midemde degil
ara - aksam 17:00 3 tane kucuk antep sarma(valla sinirden yedim yoksa uc gundur duruyodu oyle) U UcanSupurge
Çok iyi canim15.05.2021 menü
14.00
Bir tane haşlanmış yumurta
Çingen salatası
1 dilim Kepek ekmek
18.00
Tavuklu salata
Bir kase terbiyeli (unsuz patatessiz) kırmızı mercimek çorbası
Su:2 litre-3 e tamamlarım
@masal3487
Güzel ama meyve tabağı ve gevrek fazla gibi geldi15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık
Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek
Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası
3 minik kuru dolma+2 küçük soğan dolma
Bol salata
21:00 (geceyi rahat geçirmek adına)
1 avuç kuru üzüm
3 tüm ceviz
Su 3lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş-koşu karışık yatmadan biraz daha yürürüm belki
Kahvaltı biraz fazla olmuş canim15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
5 kibrik büyüklüğünde peynir
2 zeytin
5 tane patates kızartması
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta
4.00
1 elma
Sade maden suyu
7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği
3 litre su
Güzel canım afiyet olsun15 Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
Avuç içi kadar tambugday lavaş
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Akşam:16.00
8 YK yaprak aşı(asma yaprağından)
Salata
18.00
1avuc kuruyemiş
Su:2.5 litre
Spor: 60 + 40 dk tempolu yürüyüş
300 puan
Eki Görüntüle 2849972
U UcanSupurge G Goklerce
Canım bahçede kırılan ağaçlardan falan kesip getirmişlerdi köyde , kapının önünde kestiler biz de odunluga taşıdık yardım edeyim dedim bitmeden cikamadimNe odunu taşıyorusunuz canım
Akşamki kızartma fazla geldi canımKızlar menümü yazayım. Yine fazla ama olcak işte yapcak bi şey yok
12.00
Domates
Salatalık
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
3 dilim tb ekmeği
15.00
1 kase tavuk çorbası
3 Yk pirinç pilavı
1 portakal
18.00
1 muz
1 portakal
20.00
2 parça fırın but
su 2 lt olur
Sağ ol canimAfiyet olsun canım güzel menü bence kolay gelsin
Evet canım menüyü ben belirlemedigim için bu sekilde oldu, pazartesi döneceğim inşallahMiktar az karbonhidrat ağırlıklı kolay gelsin canım köy işi bitmez ne zaman dönüyorsunuz eve ?
3 dilim ekmek çok Ketçap mayonez patates kızartması tam kalori bombası olmuş
Afiyet olsun canım süper menü15 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Bol yeşillik
Yeşil çay
16.00
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bol salata
19.00
Bir salatalık
2 kayısı
3 lt su
Kahvaltıdan sonra ise çıktık canım bence yediklerimiz hepsi yanmistir
Saol cnmGüzel ama meyve tabağı ve gevrek fazla gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?