- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.261
Güzel menü canım afiyet olsun15 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Bol yeşillik
Yeşil çay
16.00
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bol salata
19.00
Bir salatalık
2 kayısı
3 lt su
Afiyet olsun Canım güzel menün15 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Bol yeşillik
Yeşil çay
16.00
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bol salata
19.00
Bir salatalık
2 kayısı
3 lt su
Ulennn iyice coştunuz hePoffff bu günü güzel atlattim diyodum ki yine yedim baya bişeyhiç yazmayim sabote etmeyim sizlerin motivasyonunu
G Goklerce yi canım60 s plank 12 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk Leslie 45 p
10 dk bölgesel 30 p
30 dk Eliptic 120 p
toplam 225 U UcanSupurge kimi etiketliyorum canım
Aslında mesele şu canım, vücut belli bi yeme düzeni ve miktarına alışık onu kıstığın an veriyorsun ama tabi o kısmaya alışınca daha çok kısman gerekiyor öyle öyle gidiyor.metonolizman hizlidir kesin herkez kendi vucut drencini daha ii bilir tabi
Dogruki az yemek mutsuz ediyo enerjini aliyo
Nasil yiyebiliyôn o kadar cikolatayi kiz
Çok şükür artık hep atlarım şu yasak da kalsın yürüyüşe başlarım inşallahKarbonhidrat ağırlıklı miktarlar çok değil neyse ki ceza ipini de atlamışsın
Ay sonunda idi değil mi endoskopin inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz
Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari
Aflyet olsun
Gevrek , patates kızartması
Güzel canım afiyet olsun15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
5 kibrik büyüklüğünde peynir
2 zeytin
5 tane patates kızartması
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta
4.00
1 elma
Sade maden suyu
7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği
3 litre su
Benimkiler eskidi ben de alacağım .Alacağın modeli atar mısın fikir olur bana da
Diyet menüsü olmamış canımKızlar menümü yazayım. Yine fazla ama olcak işte yapcak bi şey yok
12.00
1.5 sucuklu kaşarlı yumurta
Domates
Salatalık
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
3 dilim tb ekmeği
15.00
1 kase tavuk çorbası
3 Yk pirinç pilavı
1 portakal
18.00
1 muz
1 portakal
20.00
2 parça fırın but
1 ketçaplı mayonezli patates kızartması( kaç dilim olduğunu saymadım ama küçük değil)
su 2 lt olur
Spor kızım uyusun eşim çekilsin odasına yapıcam. Zira çığlık çığlığa maç izliyor
Güzel canım afiyet olsun15 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Bol yeşillik
Yeşil çay
16.00
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Bol salata
19.00
Bir salatalık
2 kayısı
3 lt su
Onlara da bir bakayım diyorum kararsız kaldım aslında evde giymeye uygun fiyatlı alsam dışarıda giymek için de ayrı alabilirimGüzel canım tabi bayram dolayısıyla kaçmış biraz ama
Kahvaltıdan sonra ise çıktık canım bence yediklerimiz hepsi yanmistir
Yaa maşallah ne güzel inşallah 38 lere 36 lara dusersinz
Canim evde giymek için kinetix falan alabilirsin fiyatlarını bilmiyorum ama, dışarısı için de skechers aşırı rahat ama biraz pahalı, nike da cok rahat indirime girince alinabilir
Güzel canım afiyet olsun
Sarmalar fazla olmuş ama çok geçmiş olsun canım inşallah toparlarsin
Çok iyi canim
Güzel ama meyve tabağı ve gevrek fazla gibi geldi
Kahvaltı biraz fazla olmuş canim
Güzel canım afiyet olsun
Canım bahçede kırılan ağaçlardan falan kesip getirmişlerdi köyde , kapının önünde kestiler biz de odunluga taşıdık yardım edeyim dedim bitmeden cikamadim
Akşamki kızartma fazla geldi canım
Sağ ol canim
Evet canım menüyü ben belirlemedigim için bu sekilde oldu, pazartesi döneceğim inşallah
Çok güzel gerçekten alırsan güle güle kullanÇok şükür artık hep atlarım şu yasak da kalsın yürüyüşe başlarım inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Eki Görüntüle 2850218 Bu hoşuma gitti
Diyet menüsü olmamış canım
Güzel canım afiyet olsun
Onlara da bir bakayım diyorum kararsız kaldım aslında evde giymeye uygun fiyatlı alsam dışarıda giymek için de ayrı alabilirim
Dün Ankara'dan kuzenimle konuşuyorduk dediki Leylak herkes seni konuşuyor 57 kilo olmuşsun nasıl yaptınKarşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Mutlu pazarlar aslıcım bu arada mezuniyetin hayırlı olsun inşallah benimki gibi olmaz inşallah dengeli bir biçimde korursunMutlu Pazarlar
Canlarım
Çok güzel bir duyguDün Ankara'dan kuzenimle konuşuyorduk dediki Leylak herkes seni konuşuyor 57 kilo olmuşsun nasıl yaptınAnkara'ya gideceğiz kardeşimin doğumu var 15 gün sonra falan 15 günde 3 kilo vermem lazım ama uzaktan uzağa duymak bile beni çok mutlu etti
Nasıl zayıfladınız peki bu şekilde yiyerek mi yoksa zayıfladıktan sonra mı başladınız çikolataya falanBebekom sakın benim menülere bakıp üzülmeBen buradakiler gibi yersem açlıktan ölürüm hayat enerjim söner kendime göre azaltıyorum işte. Mesela bugün hiç çikolata yemedim. Günde en az 3 çikolata yerdim. Büyük paketli olanlardan
İyiye gidiyor çok şükür canım. Ama gala bi şey yemiyor
Canımmmmm çok teşekkür ederimMutlu pazarlar aslıcım bu arada mezuniyetin hayırlı olsun inşallah benimki gibi olmaz inşallah dengeli bir biçimde korursun
Aslıcım takımın adımsayarı olmak istiyorum yazmıştın sanki öyle hatırlıyorum
Leylakçığım öyle demiştim ama bilmiyorumAslıcım takımın adımsayarı olmak istiyorum yazmıştın sanki öyle hatırlıyorumadım saygılarımızı sen mi takip edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?