Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü canım afiyet olsun

Afiyet olsun Canım güzel menün
Poffff bu günü güzel atlattim diyodum ki yine yedim baya bişey hiç yazmayim sabote etmeyim sizlerin motivasyonunu
Ulennn iyice coştunuz he Ben o yüzden kaçamak yapmazdım ardı arkası kesilmiyordu sobr

metonolizman hizlidir kesin herkez kendi vucut drencini daha ii bilir tabi
Dogruki az yemek mutsuz ediyo enerjini aliyo
Nasil yiyebiliyôn o kadar cikolatayi kiz
Aslında mesele şu canım, vücut belli bi yeme düzeni ve miktarına alışık onu kıstığın an veriyorsun ama tabi o kısmaya alışınca daha çok kısman gerekiyor öyle öyle gidiyor.
Çikolata kısmı feci ya. 2 kilo çikolatayı bi oturuşta yiyebilirim ve hiç hissetmem öyle bi bağ var aramızda maalesef

Çok şükür artık hep atlarım şu yasak da kalsın yürüyüşe başlarım inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Benimkiler eskidi ben de alacağım .Alacağın modeli atar mısın fikir olur bana da
Bu hoşuma gitti
Diyet menüsü olmamış canım
Güzel canım afiyet olsun
Onlara da bir bakayım diyorum kararsız kaldım aslında evde giymeye uygun fiyatlı alsam dışarıda giymek için de ayrı alabilirim

Çok güzel gerçekten alırsan güle güle kullan

Karşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Dün Ankara'dan kuzenimle konuşuyorduk dediki Leylak herkes seni konuşuyor 57 kilo olmuşsun nasıl yaptın Ankara'ya gideceğiz kardeşimin doğumu var 15 gün sonra falan 15 günde 3 kilo vermem lazım ama uzaktan uzağa duymak bile beni çok mutlu etti

Çok güzel bir duygu

Nasıl zayıfladınız peki bu şekilde yiyerek mi yoksa zayıfladıktan sonra mı başladınız çikolataya falan

Mutlu pazarlar aslıcım bu arada mezuniyetin hayırlı olsun inşallah benimki gibi olmaz inşallah dengeli bir biçimde korursun
Canımmmmm çok teşekkür ederim
Biz hep dikkatli olmak zorundayız maalesef. Yapımız kilo alımına çok uygun . Ama illaki bunu yeneceğiz Ben, bize çok güveniyorum. Başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…