- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.281
Fark edilmez mi ya nerdeyse 20 kilo az mı?Karşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Ha ha aynen şu 3 kiloyu atman lazım acilen o zaman iyi olmuşDün Ankara'dan kuzenimle konuşuyorduk dediki Leylak herkes seni konuşuyor 57 kilo olmuşsun nasıl yaptınAnkara'ya gideceğiz kardeşimin doğumu var 15 gün sonra falan 15 günde 3 kilo vermem lazım ama uzaktan uzağa duymak bile beni çok mutlu etti
Onun ilk başladığında menüleri böyleydi zamanla epey azalttı bi cuma veya hafta sonu kaçamak yapıyordu gecenin bi yarısı da olsa kızını uyutup sporsuz uyumuyordu canımNasıl zayıfladınız peki bu şekilde yiyerek mi yoksa zayıfladıktan sonra mı başladınız çikolataya falan
Topluyorum canım benLeylakçığım öyle demiştim ama bilmiyorum
Teşekkür ederiz canım benim, eline emeğine sağlıkFark edilmez mi ya nerdeyse 20 kilo az mı?
Ha ha aynen şu 3 kiloyu atman lazım acilen o zaman iyi olmuş
Onun ilk başladığında menüleri böyleydi zamanla epey azalttı bi cuma veya hafta sonu kaçamak yapıyordu gecenin bi yarısı da olsa kızını uyutup sporsuz uyumuyordu canım
Topluyorum canım ben
Anladım canım spor cok önemli ya ben hiç yapamıyorum yürüyüşe baslasam en azından cok iyi olcakFark edilmez mi ya nerdeyse 20 kilo az mı?
Ha ha aynen şu 3 kiloyu atman lazım acilen o zaman iyi olmuş
Onun ilk başladığında menüleri böyleydi zamanla epey azalttı bi cuma veya hafta sonu kaçamak yapıyordu gecenin bi yarısı da olsa kızını uyutup sporsuz uyumuyordu canım
Topluyorum canım ben
Ben hep grubun en çok yiyeni isim canımNasıl zayıfladınız peki bu şekilde yiyerek mi yoksa zayıfladıktan sonra mı başladınız çikolataya falan
Ayy su an senin o mutluluğunu anlıyorumKarşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
İnşallah verirsin canım çok iyi kilodasinDün Ankara'dan kuzenimle konuşuyorduk dediki Leylak herkes seni konuşuyor 57 kilo olmuşsun nasıl yaptınAnkara'ya gideceğiz kardeşimin doğumu var 15 gün sonra falan 15 günde 3 kilo vermem lazım ama uzaktan uzağa duymak bile beni çok mutlu etti
sağol canım daha iyileri sizin olsun eve geçince alacağımÇok güzel gerçekten alırsan güle güle kullan
Bu duygu çok güzel gerçekten ama rehavete de kapılma lütfen ben çok kapıldımKarşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Mantıklı acaba ben de mi yapsam
Yapalım kızlarBn de varim esim koca poset kabak almis bitircem onlari ama bn yarindan basliycam su bayramda aldiklarimi vermm lazim pazartesi arti cikicam yoksa
Burdayım canım,haftasonu işlerim vardı pek yazamadım.masal3487 ekürim neredesin
Karşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Süpersiniz kızlar dışardan gelen farkındalık iltifatlar çok iyi geliyor ciddenDün Ankara'dan kuzenimle konuşuyorduk dediki Leylak herkes seni konuşuyor 57 kilo olmuşsun nasıl yaptınAnkara'ya gideceğiz kardeşimin doğumu var 15 gün sonra falan 15 günde 3 kilo vermem lazım ama uzaktan uzağa duymak bile beni çok mutlu etti
Olur canım ne zaman başlayalım, Son 3 gün mu yapalımYap valla ucumuz birden yapalim iste son b kez motivasyon a ihtiyacim var
Kesinlikle öyle canim vücut alıştığı düzenden çıkınca kilo vermeye başlıyorsun ama zamanla azaltmak gerekiyor çünkü ona da alışıyorAslında mesele şu canım, vücut belli bi yeme düzeni ve miktarına alışık onu kıstığın an veriyorsun ama tabi o kısmaya alışınca daha çok kısman gerekiyor öyle öyle gidiyor.
Çikolata kısmı feci ya. 2 kilo çikolatayı bi oturuşta yiyebilirim ve hiç hissetmem öyle bi bağ var aramızda maalesef
Bu model de güzel canım , aynen evde giymek için uygun birsey alabilirsin dışarıda ise tarzına göre güzel bir şey olabilir şimdi yaz dönemi ben sandaletten başka birşey giymem ama evde ben de artık spor ayakkabı giyiyorumÇok şükür artık hep atlarım şu yasak da kalsın yürüyüşe başlarım inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Eki Görüntüle 2850218 Bu hoşuma gitti
Diyet menüsü olmamış canım
Güzel canım afiyet olsun
Onlara da bir bakayım diyorum kararsız kaldım aslında evde giymeye uygun fiyatlı alsam dışarıda giymek için de ayrı alabilirim
Bizde aksama kuru fasulye, pilav, cacık, salata var canım ben tabi ki pilav yemeyeCehimSelam kızlarAksama balık almaya çıktım, 50 dk yürüyüş yaptım baligimi aldım geldim sizlerin menülerde neler var bakim?
Bayram hedeflerini tutturan9. TAKİM 14 MAYIS BAYRAM HEDEFLERİ
(7 Mayıs-14 Mayıs)
Fit mutlu anne 82.80-----------> 81.80
G Goklerce 62.4-------61.7
Ucmelekannesi 68.3----->67
asliogretmen 68.2----->67.5
@Ezogelin5670.2------->69
gulsum462 75----->74.5
@Breeze96 79.75-------->79
kumsal68 55.9--------->55.2
Ayla- 90.3-------->89
@ela_201968.5---------》67.8
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Aman iyi olda canımBurdayım canım,haftasonu işlerim vardı pek yazamadım.
Teşekkür ederim canım, eline emeğine sağlık
Harikasın canım, aynı yolda devamEvet kızlar bı mutlulukta ben paylaşayım köyde akrabağlar nasıl zayiflamissin erimişsin falan dediler bayadr görmüyorlardi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?