Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Fark edilmez mi ya nerdeyse 20 kilo az mı?
Ha ha aynen şu 3 kiloyu atman lazım acilen o zaman iyi olmuş
Nasıl zayıfladınız peki bu şekilde yiyerek mi yoksa zayıfladıktan sonra mı başladınız çikolataya falan
Onun ilk başladığında menüleri böyleydi zamanla epey azalttı bi cuma veya hafta sonu kaçamak yapıyordu gecenin bi yarısı da olsa kızını uyutup sporsuz uyumuyordu canım
Leylakçığım öyle demiştim ama bilmiyorum
Topluyorum canım ben

Teşekkür ederiz canım benim, eline emeğine sağlık

Anladım canım spor cok önemli ya ben hiç yapamıyorum yürüyüşe baslasam en azından cok iyi olcak

Nasıl zayıfladınız peki bu şekilde yiyerek mi yoksa zayıfladıktan sonra mı başladınız çikolataya falan
Ben hep grubun en çok yiyeni isim canım ama kendime göre azaltıyordum. Çikolatayı cumaları yiyordum gibi

Karşı binadan bir komşu kadın seslendi balkondaydim sen ne kadar zayiflamışsın dedi.Ağzım kulaklarımda ayaklarım yere basmıyor şuan..
Ayy su an senin o mutluluğunu anlıyorum
Bende bugün olmayan eteğimi giydim çok güzel oturdu senin gibi agzim kulaklarıma vardı kendi kendime deli gibi oynadım
İnşallah verirsin canım çok iyi kilodasin

Çok güzel gerçekten alırsan güle güle kullan
sağol canım daha iyileri sizin olsun eve geçince alacağım
Bu duygu çok güzel gerçekten ama rehavete de kapılma lütfen ben çok kapıldım

Süpersiniz kızlar dışardan gelen farkındalık iltifatlar çok iyi geliyor cidden

İyi akşamlar kızlar bugün sabahtan köye gittik bı işimiz vardı hemde hava aldık iyi oldu internet çok çekmiyordu giremedim
16 Mayıs Pazar
Kahvaltı 7:30
5 zeytin
1 parça peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Yarım simit
1haslanmis yumurta

İkinci kahvaltı 11:00
3 lokma ekmek
Çay

Öğle 14:30
2 kaşık p.pilavi
3 kasik mercimek çorbası
2 kaşık kavurma
Salata
2 kaşık irmik helvası

Akşam
4 kaşık patlıcan yemeği
Avuç içi kadar bazlama
2 diş taze sarımsak
2 kaşık kuru fasulye yemeği
2 üçgen dilim karpuz

Su 2.5 lt anca olur
Spor yok hneuz

Yap valla ucumuz birden yapalim iste son b kez motivasyon a ihtiyacim var
Olur canım ne zaman başlayalım, Son 3 gün mu yapalım
Kesinlikle öyle canim vücut alıştığı düzenden çıkınca kilo vermeye başlıyorsun ama zamanla azaltmak gerekiyor çünkü ona da alışıyor
Bu model de güzel canım , aynen evde giymek için uygun birsey alabilirsin dışarıda ise tarzına göre güzel bir şey olabilir şimdi yaz dönemi ben sandaletten başka birşey giymem ama evde ben de artık spor ayakkabı giyiyorum
Selam kızlar Aksama balık almaya çıktım, 50 dk yürüyüş yaptım baligimi aldım geldim sizlerin menülerde neler var bakim?
Bizde aksama kuru fasulye, pilav, cacık, salata var canım ben tabi ki pilav yemeyeCehim

Bayram hedeflerini tutturan gulsum462 asliogretmen kizlar tebrikler harikasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…