Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimkiler eskidi ben de alacağım .Alacağın modeli atar mısın fikir olur bana da

saol canım

saol canım

15 Mayıs menüm

Kahvaltı:11.00
Avuç içi kadar tambugday lavaş
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık

Akşam:16.00
8 YK yaprak aşı(asma yaprağından)
Salata

18.00
1avuc kuruyemiş

Su:2.5 litre
Spor: 60 + 40 dk tempolu yürüyüş
300 puan

U UcanSupurge G Goklerce

Aha kumsalda gidiyor.ekuri dayanmıyor bana
Valla kız neyse leylak el attı işe neyse ki
Hadi bakalım hayırlısı inşallah
Sabah bonfile fazla geldi gözüme
Pazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zira freede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mıkumsal mezun olacak madem
Olur elbette canım kumsal mezun olduktan sonra

Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari
Sorma zehram midem yaniyo vicdanimida yakiyo niye yedim diye demin tattildim sok oldum kendimi b kadar saldigima inanamiyorum
Mide çok çok önemli canım ihmal etme sakın. Geçmiş olsun
Saol canim haklisin
Pazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zira freede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mıkumsal mezun olacak madem
Su anpet sarmalari yiyince vicdanim rahat etmedi kusarim diye dusunuyodum ikinci kez kusamadimda tartiliyim dedim aman allahim moralim cok bozuldu giderken gram gram gidiyo iki gun yiyince kilo kilo geri geliyo valla iki hafta yine burdayim kizlar mideme meydan okuycam olan oldu tedavi sureci b ay sonra belli olcak zaten o zamana kadar diyet ve koruma sureci devam etmek istiyorum

Tamam canım ama ne olur dşkjat et tamam tatlı yağlı kızartma yeme ama faydalı sağlıklı şeyler de ye zehraya katılıyorum valla ben de üzülüyorum haline

Sen oruca devam ediyorsun sanırım
Yaşıyorsun bu hayatı yarasın
Afiyet olsun canım fena değil
Bu kadar az yiyerek yaşayabilen insanlara çok özeniyorum
Bulimia falan olma da aman

Sen oruca devam ediyorsun sanırım

Yaşıyorsun bu hayatı yarasın

Afiyet olsun canım fena değil

Bu kadar az yiyerek yaşayabilen insanlara çok özeniyorum

Bulimia falan olma da aman
Az yemedim ki doyurucu tok tutucu yemeklerden yedim.

Selmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutuldu hemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız

12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kavurma, 1 dlm peynir, domates, salatalık, 1 çk reçel

20.30
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kıymalı makarna, 3 hurma

Su: 2 lt olur

Ne odunu taşıyorusunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…