- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.201
Benimkiler eskidi ben de alacağım .Alacağın modeli atar mısın fikir olur bana daSağol canım
Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım
Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor
Canım bunlar da hoş ama beyaz istiyorum dışarda giymek istersem de tesettürlüyüm elbisenin altına da giymek içinSanırım hummel alacağım şimdilik hoşuma gitti
Çok hoş bir menü
Gevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet olsun
saol canımSağol canım
Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım
Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor
Canım bunlar da hoş ama beyaz istiyorum dışarda giymek istersem de tesettürlüyüm elbisenin altına da giymek içinSanırım hummel alacağım şimdilik hoşuma gitti
Çok hoş bir menü
Gevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet olsun
saol canımKarbonhidrat ağırlıklı miktarlar çok değil neyse ki ceza ipini de atlamışsın
Ay sonunda idi değil mi endoskopin inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz
Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari
Aflyet olsun
Gevrek , patates kızartması
Pazartesi diyete başlıyacam 60 oldum ziraAha kumsalda gidiyor.ekuri dayanmıyor bana
Olalım leylak kokulumPazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zirafreede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mı kumsal mezun olacak madem
Gevrek , patates kızartması
Afiyet olsun canım güzel menü bence15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
5 kibrik büyüklüğünde peynir
2 zeytin
5 tane patates kızartması
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta
4.00
1 elma
Sade maden suyu
7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği
3 litre su
Valla kız neyse leylak el attı işe neyse kiAha kumsalda gidiyor.ekuri dayanmıyor bana
Hadi bakalım hayırlısı inşallahIlac kullaniyorum mide yanmasi icin rejime basladim basliyali az beslenme ve agir sporla yediklerimi lusuyorum
Olabilir mide kuculdu yada midemde yara olustu devamli yaniyo cunki
Gittim canim ilac verdi pazartesi tekrar gidicem belki ilaclari degistirir rahat 1 ayim var endekopi yapilcak sonra
53 tu canim hedefim ama aslinda 55 olmaliymisim en ideal 55 mis iki kilo koruma payina birakmistim
Aynn bugun o uc burmayi bosuna yedim nolcak zaten midemde kalmiyo diyo
Dusundugun icin cok saol canim bu hafta cuma bakalim 55 lerden kurtulmus olmam lazim bayram dolayisiyla abarttim galiba arti olarak dondu bana Gecen haftada dedim y’a son iki hafta veriyom kendime bu cuma son gucumle devam etcem cuma dan sonra bakariz
Sabah bonfile fazla geldi gözüme15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
2 zeytin
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta
4.00
1 elma
Sade maden suyu
7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği
3 litre su
Olur elbette canım kumsal mezun olduktan sonraPazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zirafreede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mı kumsal mezun olacak madem
Vay vay vay hele adıma bakın15 Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
Avuç içi kadar tambugday lavaş
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Akşam:16.00
8 YK yaprak aşı(asma yaprağından)
Salata
18.00
1avuc kuruyemiş
Su:2.5 litre
Spor: 60 + 40 dk tempolu yürüyüş
300 puan
Eki Görüntüle 2849972
U UcanSupurge G Goklerce
Sorma zehram midem yaniyo vicdanimida yakiyo niye yedim diye demin tattildim sok oldum kendimi b kadar saldigima inanamiyorumAh ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari
Saol canim haklisinMide çok çok önemli canım ihmal etme sakın. Geçmiş olsun
Su anpet sarmalari yiyince vicdanim rahat etmedi kusarim diye dusunuyodum ikinci kez kusamadimda tartiliyim dedim aman allahim moralim cok bozuldu giderken gram gram gidiyo iki gun yiyince kilo kilo geri geliyo valla iki hafta yine burdayim kizlar mideme meydan okuycam olan oldu tedavi sureci b ay sonra belli olcak zaten o zamana kadar diyet ve koruma sureci devam etmek istiyorumPazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zirafreede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mı kumsal mezun olacak madem
Vay vay vay hele adıma bakınmenün de güzel canım
Saol canim benim
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Tamam canım ama ne olur dşkjat et tamam tatlı yağlı kızartma yeme ama faydalı sağlıklı şeyler de ye zehraya katılıyorum valla ben de üzülüyorum halineSorma zehram midem yaniyo vicdanimida yakiyo niye yedim diye demin tattildim sok oldum kendimi b kadar saldigima inanamiyorum
Saol canim haklisin
Su anpet sarmalari yiyince vicdanim rahat etmedi kusarim diye dusunuyodum ikinci kez kusamadimda tartiliyim dedim aman allahim moralim cok bozuldu giderken gram gram gidiyo iki gun yiyince kilo kilo geri geliyo valla iki hafta yine burdayim kizlar mideme meydan okuycam olan oldu tedavi sureci b ay sonra belli olcak zaten o zamana kadar diyet ve koruma sureci devam etmek istiyorum
Spor var menü de süper cnm afiyet olsun15 Mayıs menüm
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Salata
18.00
1avuc kuruyemiş
300 puan
Eki Görüntüle 2849972
U UcanSupurge G Goklerce
Sen oruca devam ediyorsun sanırım15.05.2021 menü
14.00
Bir tane haşlanmış yumurta
Çingen salatası
1 dilim Kepek ekmek
18.00
Tavuklu salata
Bir kase terbiyeli (unsuz patatessiz) kırmızı mercimek çorbası
Su:2 litre-3 e tamamlarım
@masal3487
Yaşıyorsun bu hayatı yarasın15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık
Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek
Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası
3 minik kuru dolma+2 küçük soğan dolma
Bol salata
21:00 (geceyi rahat geçirmek adına)
1 avuç kuru üzüm
3 tüm ceviz
Su 3lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş-koşu karışık yatmadan biraz daha yürürüm belki
Afiyet olsun canım fena değil15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
2 zeytin
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta
4.00
1 elma
Sade maden suyu
7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği
3 litre su
Bu kadar az yiyerek yaşayabilen insanlara çok özeniyorum15 Mayıs menüm
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık
Salata
18.00
1avuc kuruyemiş
300 puan
Eki Görüntüle 2849972
U UcanSupurge G Goklerce
Bulimia falan olma da amanSorma zehram midem yaniyo vicdanimida yakiyo niye yedim diye demin tattildim sok oldum kendimi b kadar saldigima inanamiyorum
Saol canim haklisin
Su anpet sarmalari yiyince vicdanim rahat etmedi kusarim diye dusunuyodum ikinci kez kusamadimda tartiliyim dedim aman allahim moralim cok bozuldu giderken gram gram gidiyo iki gun yiyince kilo kilo geri geliyo valla iki hafta yine burdayim kizlar mideme meydan okuycam olan oldu tedavi sureci b ay sonra belli olcak zaten o zamana kadar diyet ve koruma sureci devam etmek istiyorum
arife ve bayramda kaçırınca dikkat edeyim dedim :)Sen oruca devam ediyorsun sanırım
Yaşıyorsun bu hayatı yarasın
Afiyet olsun canım fena değil
Bu kadar az yiyerek yaşayabilen insanlara çok özeniyorum
Bulimia falan olma da aman
Az yemedim ki doyurucu tok tutucu yemeklerden yedim.Sen oruca devam ediyorsun sanırım
Yaşıyorsun bu hayatı yarasın
Afiyet olsun canım fena değil
Bu kadar az yiyerek yaşayabilen insanlara çok özeniyorum
Bulimia falan olma da aman
Yaramasin kız süt olsun oğluşuma bol bolYaşıyorsun bu hayatı yarasın
Ne odunu taşıyorusunuz canımSelmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutulduhemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız
12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kavurma, 1 dlm peynir, domates, salatalık, 1 çk reçel
20.30
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kıymalı makarna, 3 hurma
Su: 2 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?