- 11 Şubat 2016
- 4.043
- 18.781
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.381
İyi şükür canımSimdi nasil daha iyidir insallah
Yok belirlemisdimGeçen hafta hedef belirlemedin mi acaba?
Hmmm demesem mi acabaBir kase sarma umarım adet olarak çok değildir? Kaç adet gardaş ?
Önemli değil canımHedef belirlemismiydin canim kacirmisimdir belki kusura bakma
Şimdi buldum belirlemissin kaçırmışım canim kusura bakma
Benim hedefim geçen hafta 70.5. Bu hafta 69.3
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
15 20 falan vardı galibaAfiyet olsun canım. 1 kasede kaç adet vardı sarma?
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ben de 73,5 diyorum canım. Haftasonu berbat geçti.
Afiyet olsun canım. Akşam makarna biraz göze çarpıyor ama miktarı az gibi
Tebrikler kızlar çok iyisiniz9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @kumsal68: 2030 p
2. asliogretmen : 1130 p
3. Fit mutlu anne : 831 p
TEBRİK EDİYORUM KIZLAR HARİKA PUANLAR VAR
Eline sağlık canım benim kizlar tebrikler9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @kumsal68: 2030 p
2. asliogretmen : 1130 p
3. Fit mutlu anne : 831 p
TEBRİK EDİYORUM KIZLAR HARİKA PUANLAR VAR
Canım çok artı değil haftaya halledersin inşallah
Teşekkür ederim zehracımBugünkü mutluluğum günde 1000 küsür ip atlamamdan kaynaklı. İpe devam
Çok teşekkür ederim melekcim
inşallah hallederim kızlarGüzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım tebrik ederim
Bence o kadar yemene rağmen iyi ben olsam hemen artiya gecmistim
Evet canım iyi olur zaten 22 ay yeteri kadar almış meme, bundan sonra istahsizlik falan yapar, ben de 5 ay önce falan emzigi biraktirdim şimdi de bezi hallettik şükür, insallah kolaylıkla halledersin
Ahahahaha yüzdene çok güldüm
Güzel canım tebrik ederim
Üzüldüm senin adına canım ama Moral bozmak yok inşallah odemin biran önce gider haftaya güzel bir eksi ile gelirsin
Tebrik ederim canim cok güzelmezuniyetin de şimdiden hayırlı olsun, aramızda kalacak olmana ayrıca sevindim
Keske dün tartilsaydin canıminşallah haftaya güzel bir eksi gelir
Bayram menüsü olduğu için yorum yapmayacağım
Çok güzel canım tebrik ederim
Uzulme canim inşallah haftaya guZEL bir eksi gelir
Ay bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağım
Güzel canım afiyet olsun
Zamanla duzelecek bir menü
Güzel canım afiyet olsun
Ya ne kadar zormuş
Emeğine sağlık canım, tebrik ederim kızlar
ellerine sağlık kuzum21 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 @kumsal68 G Goklerce Jasminium84 asliogretmen denizbenimadim @Zeycan123 gulsum462 yazarhanim35 @masal3487 Ucmelekannesi Fit mutlu anne @Ayla- M Melek963 @medine66 @ela_2019 @Ezogelin56 cgdmk
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & @UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
1-
2-
3-
ellerine sağlık canım
14 - 21 MAYIS TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ
Rakip1 & Yüzdesi
Rakip2 & Yüzdesi
Kazanan VS VScgdmk VS ]yazarhanim35 VS VS VS VS @Ayla- VSVS
çekeceğim cezamı
7 - 13 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + ilk eksik menün G Goklerce + + + + + + + Jasminium84 + + + + 1 haftalık rekabet listesi sonucu hazırlama cezası @Ayla- + + + + + + + asliogretmen + + + + + + + @ela_2019 + + + * İzinli @kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + + + + + + + Ucmelekannesi + + + + + + + gulsum462 + + + + + + + @Ezogelin56 + + + + yazarhanim35 + + + + * Ban süresince yazamadığın için ceza yok @masal3487 + + Bunu sen istedin 1 haftalık eküri listesi sonucu hazırlama cezası cgdmk +
++ * Sağlık nedeniyle izinli M Melek963 + + + + + + + @medine66 + * menüleri yaz @Zeycan123 + + + + + + 250 ip atlama cezası
emeğine sağlık kuzumm14 MAYIS 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
@kumsal68 (55.4)cgdmk (58.95) Jasminium84 (59.3) @Zeycan123 (62.35) @medine66 (65)asliogretmen (67.40) @ela_2019 (68.1) @Ezogelin56 (71)yazarhanim35 (71.2) gulsum462 (74) @masal3487 (74.7) @Breeze96 (80.30)Fit mutlu anne (82.5) @Ayla- (90.1)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
geldim geldimmm
Allah kolaylık versin kuzum darısı başımızaBugün kizcemle tuvalet eğitimine başladık kaç gündür bezi çıkartacağız tuvalete gideceğiz diye konuşurken söylüyordum hep itiraz ediyordu bugün söyleyin tamam dedi bizde hemen bezi attik tuvalete gittik şimdi bez olmadan çok hoşuna gitti . İns rahat bir şekilde atlatırız şu dönemi aminn
G Goklerce siz ne yaptınız tamamen alıştım kızın
Bana da 61 yazar mısın canım. Ben bozuyorum listeyi yapınca9. TAKİM 21 MAYIS HEDEFLERİ
(14 Mayıs-21 Mayıs)
Ucmelekannesi 68.3--------->67.6
@Ezogelin56 71--------- 69.9
gulsum462 74--------->73.5
@Breeze96 80.3----------->79.5
Fit mutlu anne 82.5---------82
G Goklerce 62.1--------->61.5
@Zeycan123 62.35---------->62
M Melek963 70.5------->69.3
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Sağol canım amin. Seninki kaç yasindaydi bana 2bucuk yaş ideal geliyor benimki ay sonunda 2bucuk olacakAllah kolaylık versin kuzum darısı başımıza
ama bize daha zaman var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?