- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.421
Ah göz açıp kapayıncaya kadar geçsin insYarın inşallah canım bu arada gönlümün efendisi cuma yola çıkıyor kayınpederim ve kaynımın oğluyla çok mesudum
Çok teşekkür ederim canımHoş geldin canım elbette gelebilirsin nasılsın? Ne durumdasın ?
Çok güzel
Eksilme başlamış
Tartı sonucunla belli olur diyecektim belli olmuş zaten
Cumaya kadar maksimum dikkat
var var cuma günü ben seni etiketlerim örnek tablo ve bu haftaki sonuçlara
Tek öğün fakat karbonhidrat ağırlıklı ayran aşı pirinç veya buğdaylı , kadınbudu pirinçli bir de bulgur
Hadi kolay gelsin inşallah kolayca öğrenir
Oh çok güzel
Konuşup kendini ifade edene kadar canım genelde
Hadi bakalım spor rakibi bul hemen kendinetunaydin kizlar
cok sukur bayramida atlattik
bugun benim tam anlamiyla baslangic gunum olsun
ama tartilmadim kahve su icmistim coktan
sporada start veriyorum tam anlamiyla konsatreyim bugun:)
Oh mis benden taraf da içine çek temiz havayı
O zaman çok daha iyigece düzgün uyuyamadım 3 -4 saatlik uyku olmasaydı belki daha da eksi çıkardım
Ederim canımm elbette 20 hafta oldu olsun artık yaAh göz açıp kapayıncaya kadar geçsin ins
Çok kalmazlar ins hamiş hamiş ugrasmazsin çok.
Ayy yarın cinsiyeti belli olurmu acaba merak ettim bak bizede yaz unutma canim sagligida iyidir ins
Gelmiş geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz ilaca hele zayıflarsan hiç gerek kalmayacak gör bak ben de iyiyim şükür her şey yolunda yarıladık şükürÇok teşekkür ederim canımhoşbuldum. İyiyim bir dönem tansiyon sorunu yaşadım. İlaca başlamadan normale döndü şükürler olsun. Onon dışında yaşlaşık 3 kg daha geldi. Bir iki gün diyet moduna girip tekrar aburcubur derken sonıç bu. Buranın ve sizlerin desteği olmadan olmuyor canım. Sen nasılsın.hamilelik nasıl geçiyor.
havada cok guzelmiss
merhaba hosgeldin cnmMerhabalar kızlar. Bir süre önce sağlık ve moral düşüklüğü sebebiyle listeye giremeden ara vermiştim. Nasılsınız herkes iyidir inşallah
bugun bende 500 iple atlayarak basliycam insalalh:)
Merhaba hoşbuldum canımhavada cok guzelmiss
merhaba hosgeldin cnm
Ay bücürlerin günü gününü tutmuyor ki kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Bugün yine eşimle işimiz vardı disardayiz sabah erkenden çıkınca tartilmadim ki ellerim şiş tartilmadim gelmedi bı kaç gündür spor da yapmadım bugün insAllah yapabilirim akşama oğlan hiç uyutmadi yine inanılmaz bı baş ağrısı var
Maşallah size, sağlıkla gelsin inşallah canımHadi bakalım spor rakibi bul hemen kendineUcmelekannesi ip atlayacağını söylüyordu
O zaman çok daha iyi
Ederim canımm elbette 20 hafta oldu olsun artık ya
Gelmiş geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz ilaca hele zayıflarsan hiç gerek kalmayacak gör bak ben de iyiyim şükür her şey yolunda yarıladık şükür
Teşekkür ederim canım9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. kumsal68 : 2030 p
2. asliogretmen : 1130 p
3. Fit mutlu anne : 831 p
TEBRİK EDİYORUM KIZLAR HARİKA PUANLAR VAR
çektim Zehram çektimHadi bakalım spor rakibi bul hemen kendineUcmelekannesi ip atlayacağını söylüyordu
O zaman çok daha iyi
Ederim canımm elbette 20 hafta oldu olsun artık ya
Gelmiş geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz ilaca hele zayıflarsan hiç gerek kalmayacak gör bak ben de iyiyim şükür her şey yolunda yarıladık şükür
evet canım, mis gibiydihavada cok guzelmiss
merhaba hosgeldin cnm
yine görürsün canım
Sağlık olsun canım ilk kilolar hızlı gidiyor 2-3 haftaya kalmaz tekrar 71i görürüz
Güzel canım afiyet olsun16 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
1 rafadan yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
1 dilim pide
14.00
7 8 cabuk kraker
5 badem
10 antep fıstığı
16.30
4 yenidünya
18.30
2 kaşık makarna
2 bardak ayran
Bol salata
Acı biber turşusu
3.5 lt su
30 dk leslie
Süper vallahi tebrik ederimGünaydın kızlar
Dün gelemedim hiç. Benim cadı coştu
Canlı derse giricem birazdan. Pzt bildirimimi yapayım.
cuma:62.200
Bugün:61.800
Fark:400 g
Epey zaman sonra kilo vermek iyi geldi gram da olsa
Ben derse kaçar
Çok güzel canım tebrik ederim-100 gram geldim ben de bugün
Ah ah ben de fena artilardayimKızlar ben bu hafta artidayim +750 dünkü sarmalar bana çok iyi geri dönüş yapmış
Tek öğün ama hepsi karbonhidratolmuş canım16 Mayıs Pazar
16.30
1 kase ayran aşı çorbası
2 kadınbudu köfte
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
10 adet erik
3 adet ceviz
su: 2,5 lt
Tam olarak tamamladım diyemem ama çok şükür iyi gidiyoruz şimdi, ilk günler çok zordu hiç alismayacak sandım ama oldu çok şükürBugün kizcemle tuvalet eğitimine başladık kaç gündür bezi çıkartacağız tuvalete gideceğiz diye konuşurken söylüyordum hep itiraz ediyordu bugün söyleyin tamam dedi bizde hemen bezi attik tuvalete gittik şimdi bez olmadan çok hoşuna gitti . İns rahat bir şekilde atlatırız şu dönemi aminn
G Goklerce siz ne yaptınız tamamen alıştım kızın
Tebrik ederim güzel eksiCuma:71.2
bugün:71.00
fark: -200
Bence de canım iki stresi bir araya yüklemeyin çocuklar ilk günlerde çok stres oluyorlarkuzum benimki de 2,5 yaşında ama pedagogla görüştük henüz konuşmaya başlayamadığı için hem onun hem de wc eğitiminin stresini yüklemeyin kızınıza dedi o yüzden bekliyoruz
günaydın canımmm nabersinn
Allah kolaylık versin canım, insallah çabucak giderlerYarın inşallah canım bu arada gönlümün efendisi cuma yola çıkıyor kayınpederim ve kaynımın oğluyla çok mesudum
Bende güzel menü Afiyet olsun canım09.00 menemen kücük tava
11.00 kahve
13.00 1 haslanmıs yumurta
16.30 kahve
18 .00 fırında beşamel soslu makarna 1 dilim,bol salata
Su 3 litre
Spor
250 mekik
Çok fazla bence iki günlük gibi
Afiyet olsun canım güzel menü bence16 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
1 rafadan yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
1 dilim pide
14.00
7 8 cabuk kraker
5 badem
10 antep fıstığı
16.30
4 yenidünya
18.30
2 kaşık makarna
2 bardak ayran
Bol salata
Acı biber turşusu
3.5 lt su
30 dk leslie
Of aynı durum bende de var valla ya açlıktan ya da canımın istediğinden yemiyorumIyi geceler kızlar, oglan bu ara 2 yaș sendromunda sanirim bende her stress sinir de kendimi cikolataya veriyorm bu durumdan cok rahatsizim hastalıkmidir nedir bilmiyorm gene yedm deli gbi acikcası canim da istemezken yedim sırf yemek icin yani
Emeğine sağlık canım kızlar tebrikler9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. kumsal68 : 2030 p
2. asliogretmen : 1130 p
3. Fit mutlu anne : 831 p
TEBRİK EDİYORUM KIZLAR HARİKA PUANLAR VAR
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Dün gelemedim hiç. Benim cadı coştu
Canlı derse giricem birazdan. Pzt bildirimimi yapayım.
cuma:62.200
Bugün:61.800
Fark:400 g
Epey zaman sonra kilo vermek iyi geldi gram da olsa
Ben derse kaçar
Cumaya kadar halledersin insAllah cnmKızlar ben bu hafta artidayim +750 dünkü sarmalar bana çok iyi geri dönüş yapmış
Tebrikler canımCuma:71.2
bugün:71.00
fark: -200
Sağol canım aynen valla yaAy bücürlerin günü gününü tutmuyor ki kolay gelsin canım
Sağol canımTeşekkür ederim canımEline, emeğine sağlık
Tebriklerkumsal68 kumsal68 , Fit mutlu anne Fit mutlu anne
saol canımGüzel canım afiyet olsun
Süper vallahi tebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederim
Ah ah ben de fena artilardayim
Tek öğün ama hepsi karbonhidratolmuş canım
Tam olarak tamamladım diyemem ama çok şükür iyi gidiyoruz şimdi, ilk günler çok zordu hiç alismayacak sandım ama oldu çok şükürinşallah sizin de kolaylıkla olur ama gece bez leme canım U UcanSupurge nin dediği gibi gece bezlemeyince daha kolay oldu, kızlarınız aynı yaşta benim ki de haziran sonunda 2.5 yaş olacak
Tebrik ederim güzel eksi
Bence de canım iki stresi bir araya yüklemeyin çocuklar ilk günlerde çok stres oluyorlar
Allah kolaylık versin canım, insallah çabucak giderler
saol kuzumBende güzel menü Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Of aynı durum bende de var valla ya açlıktan ya da canımın istediğinden yemiyorum
Emeğine sağlık canım kızlar tebriklerasliogretmen kumsal68
Tebrikler canım
Cumaya kadar halledersin insAllah cnm
Tebrikler canım
Sağol canım aynen valla ya
Sağol canım
Ben en büyük kızda geceleri bağladım ve çok zor oldu gece tekrar bezi bırakmak zor oldu. Ortanca da gece ve gündüzü aynı anda bıraktık o çok rahat oldu gerçekten. Şimdi bucurugede aynı anda bıraktırmak niyetim bakalım.Tam olarak tamamladım diyemem ama çok şükür iyi gidiyoruz şimdi, ilk günler çok zordu hiç alismayacak sandım ama oldu çok şükürinşallah sizin de kolaylıkla olur ama gece bez leme canım U UcanSupurge U UcanSupurge nin dediği gibi gece bezlemeyince daha kolay oldu, kızlarınız aynı yaşta benim ki de haziran sonunda 2.5 yaş olacak
Perşembe bildirimin de 55.4 idi değil mi sabitsin yaniSabitim sukur kizlar gecen cuma cumartesi 57 yi gordum bayramdan doloyi sukur toparlamissim simdi eksilme zamani
Eki Görüntüle 2850951
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?