- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.461
Valla ekürim bize oruc iyi geliyordu oruca mu başlasak tekrardan. Aslında cok kaçmakta yapmıyosun neden böyle oldu senin bu haftaÇok üzgünüminşallah halletcem cumaya
İnşallah canım
İnşallah canım toparlarsin bende bunhafta artidayim ben şok
Ay ekurim en azından sen eksidesin çok iyi
Yarın bende anneme gitcem kızBu hafta işim Zor yarın annemgile gitcem annem genelde benim en sevdiğim yemekleri yapıyor ve bana zorla yetirtecegine adım kadar eminim
Annen uzakta mı kalacak mısın ? Tartı bildirimi açısından soruyorum sen yine de yeme yazık etme onca emeğineBu hafta işim Zor yarın annemgile gitcem annem genelde benim en sevdiğim yemekleri yapıyor ve bana zorla yetirtecegine adım kadar eminim
Cuma’ya dönmüş olur musun canım tartı bildirimi malumYarın bende anneme gitcem kızGörümcemin nikahı var sabah kayserinin bi ilçesinde olcak. Dönüşte de anneme geçicem iki gün yoksa çarşamba oruca baslayacaktım gelince baslarım artık. İnsallah anne yemekleri bize zarar olarak dönmez
23 ayin icindeyiz 2 yașımıza az kaldî :) sagol cnmAllah kolaylık versin canım
ne kadarlık oldu iyice büyümüştür
Hmm aslında tek tuk de olsa biseyler soluyor ama tabiki tamamen cumle kuramiyor belki ozamani bulurHoş geldin canım elbette gelebilirsin nasılsın? Ne durumdasın ?
Çok güzel
Eksilme başlamış
Tartı sonucunla belli olur diyecektim belli olmuş zaten
Cumaya kadar maksimum dikkat
var var cuma günü ben seni etiketlerim örnek tablo ve bu haftaki sonuçlara
Tek öğün fakat karbonhidrat ağırlıklı ayran aşı pirinç veya buğdaylı , kadınbudu pirinçli bir de bulgur
Hadi kolay gelsin inşallah kolayca öğrenir
Oh çok güzel
Konuşup kendini ifade edene kadar canım genelde
Hadi insallah hayirli olsun baslangicintunaydin kizlar
cok sukur bayramida atlattik
bugun benim tam anlamiyla baslangic gunum olsun
ama tartilmadim kahve su icmistim coktan
sporada start veriyorum tam anlamiyla konsatreyim bugun:)
Bendensin ozaman :)hic sorma yaaa
aldim geri
senden naber nasil gecti almanya ziyaretin
Bunu yensek zaten kilo almiycaz belki de yada bukadar yipranmayizBende güzel menü Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Of aynı durum bende de var valla ya açlıktan ya da canımın istediğinden yemiyorum
Emeğine sağlık canım kızlar tebrikler @asliogretmen @kumsal68
Tebrikler canım
Cumaya kadar halledersin insAllah cnm
Tebrikler canım
Sağol canım aynen valla ya
Sağol canım
Mașallah iste kararlı olmakböyle birsey40 dk leslie, 20 dk zumba yaptım şimdide dus alcamEvde ne kadr zararlı şey varsa hepsinden var yaş pasta, iki çeşit dondurma, ıslak kek hepsi gözümün önünde duruyor ama ağzıma sürmedim 5 tane yenidünya yedim spor yaptım
Ayyy maşallah kocaman olmuş ayy23 ayin icindeyiz 2 yașımıza az kaldî :) sagol cnm
Hmm aslında tek tuk de olsa biseyler soluyor ama tabiki tamamen cumle kuramiyor belki ozamani bulur
Hadi insallah hayirli olsun baslangicin
Bendensin ozaman :)
Almanya gitmedim cnm bursaya kvnin yanina gittik iyi gecti genel olark yemeli icmeli iste :)
Bunu yensek zaten kilo almiycaz belki de yada bukadar yipranmayiz
Mașallah iste kararlı olmakböyle birsey
İyiyim kuzum sağolasın mezuniyetten sonra şenlikli geçen günlerim bana 3.5 kilo olarak döndü o yüzden bu gün bismillah tekrar başladım tekrar 57 ye düşeceğim sonrada dikkat edeceğimkuzum benimki de 2,5 yaşında ama pedagogla görüştük henüz konuşmaya başlayamadığı için hem onun hem de wc eğitiminin stresini yüklemeyin kızınıza dedi o yüzden bekliyoruz
günaydın canımmm nabersinn
Ay ne kadar güzel bir yol o yüzden mi adım sayıların çok fazla burada mı yürüyüş yapıyorsun ?
Hoşgeldin canım .Bir an önce listeye girmeye bak listesiz çok zor gidiyor sorumluluk olunca o boğaz mecbur tutuluyorMerhabalar kızlar. Bir süre önce sağlık ve moral düşüklüğü sebebiyle listeye giremeden ara vermiştim. Nasılsınız herkes iyidir inşallah
Aman Allahım yaşpasta büyük imtihan helal olsun sana40 dk leslie, 20 dk zumba yaptım şimdide dus alcamEvde ne kadr zararlı şey varsa hepsinden var yaş pasta, iki çeşit dondurma, ıslak kek hepsi gözümün önünde duruyor ama ağzıma sürmedim 5 tane yenidünya yedim spor yaptım
Aman ha kızlar çok dikkat listedesiniz anne evi her daim mayınlı bölgeBu hafta işim Zor yarın annemgile gitcem annem genelde benim en sevdiğim yemekleri yapıyor ve bana zorla yetirtecegine adım kadar eminim
Yarın bende anneme gitcem kızGörümcemin nikahı var sabah kayserinin bi ilçesinde olcak. Dönüşte de anneme geçicem iki gün yoksa çarşamba oruca baslayacaktım gelince baslarım artık. İnsallah anne yemekleri bize zarar olarak dönmez
Her mezun olan koşa koşa yemişİyiyim kuzum sağolasın mezuniyetten sonra şenlikli geçen günlerim bana 3.5 kilo olarak döndü o yüzden bu gün bismillah tekrar başladım tekrar 57 ye düşeceğim sonrada dikkat edeceğim
Ama seninki iki ayda benimki iki haftada döndüHer mezun olan koşa koşa yemişbana da 4 kilo olarak döndü
Of sorma ya ben de çok seviyorumAma seninki iki ayda benimki iki haftada döndübenim kadar hızlı kilo alan yok takımda üstelik arkadaşların kaçamak menülerinden bile az yedim her akşam tatlı yedim mahvetti beni tatlı ahh tatlı adın tatlı kendin zehir bir soğusaydım senden
Perşembe gelicem canım tekrar uzak değil annemler yarım saat mesafede ama koronadan dolayı anca 2 3 ayda görüşür oldukAnnen uzakta mı kalacak mısın ? Tartı bildirimi açısından soruyorum sen yine de yeme yazık etme onca emeğine
Cuma’ya dönmüş olur musun canım tartı bildirimi malum
23 ayin icindeyiz 2 yașımıza az kaldî :) sagol cnm
Hmm aslında tek tuk de olsa biseyler soluyor ama tabiki tamamen cumle kuramiyor belki ozamani bulur
Hadi insallah hayirli olsun baslangicin
Bendensin ozaman :)
Almanya gitmedim cnm bursaya kvnin yanina gittik iyi gecti genel olark yemeli icmeli iste :)
Bunu yensek zaten kilo almiycaz belki de yada bukadar yipranmayiz
Mașallah iste kararlı olmakböyle birsey
Tesekkür ederim canım. Yok yok annem biliyor diyet yaptığımı zararlı bişey yapmaz yardımcı olur öyle ısrar etmez. Zaten etse de yemem kararlıyım zayıflamam lazımİyiyim kuzum sağolasın mezuniyetten sonra şenlikli geçen günlerim bana 3.5 kilo olarak döndü o yüzden bu gün bismillah tekrar başladım tekrar 57 ye düşeceğim sonrada dikkat edeceğim
Ay ne kadar güzel bir yol o yüzden mi adım sayıların çok fazla burada mı yürüyüş yapıyorsun ?
Hoşgeldin canım .Bir an önce listeye girmeye bak listesiz çok zor gidiyor sorumluluk olunca o boğaz mecbur tutuluyor
Aman Allahım yaşpasta büyük imtihan helal olsun sana
Aman ha kızlar çok dikkat listedesiniz anne evi her daim mayınlı bölgeçok canınız çekerse paket yapıp buzluğa atın cuma yersiniz .Geçen sene babannemin cenazesine gitmiştim 3.takımdaydım herkes niye yemiyorsn diye üstüme geliyordu midem kötü diyordum Allah affetsin yalan oluyor ama insanlar anlamıyor diyetten falan.67 de takım kapandı sonra canım takımım 9.takımdan devam ettim (hayat hikayesi gibi oldu )
Aynen canımBunu yensek zaten kilo almiycaz belki de yada bukadar yipranmayiz
Tamam canım.Listenin sorumluluğu çok başka, bugün startı verdim bol su ve bir saat yürüdüm. Eskisi kadar tempolu olmasada çok iyi geldi. En azından ödem atmada etkisi oldu. Bundan sonra, her gün bu şekilde devam edersem çok iyi olacak.Tamam canım ikinci cuma bildiriminde listeye alabilirim seni mezun üye olduğun için gelecek Cuma’ya yani
Hosbuldum canımİyiyim kuzum sağolasın mezuniyetten sonra şenlikli geçen günlerim bana 3.5 kilo olarak döndü o yüzden bu gün bismillah tekrar başladım tekrar 57 ye düşeceğim sonrada dikkat edeceğim
Hoşgeldin canım .Bir an önce listeye girmeye bak listesiz çok zor gidiyor sorumluluk olunca o boğaz mecbur tutuluyor
Aman Allahım yaşpasta büyük imtihan helal olsun sana
Aman ha kızlar çok dikkat listedesiniz anne evi her daim mayınlı bölgeçok canınız çekerse paket yapıp buzluğa atın cuma yersiniz .Geçen sene babannemin cenazesine gitmiştim 3.takımdaydım herkes niye yemiyorsn diye üstüme geliyordu midem kötü diyordum Allah affetsin yalan oluyor ama insanlar anlamıyor diyetten falan.67 de takım kapandı sonra canım takımım 9.takımdan devam ettim (hayat hikayesi gibi oldu )
ahh bende almmanya ya gittin saniyodumBendensin ozaman :)
guzel canim afiyet olsun17.05.2021
9.00
Sade Türk kahvesi
10.10
Bir dilim kepek ekmek
Çingen salatası
2 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
17.00
3 adet ceviz içi
1 bardak kahveli protein sütü bol buzla blendardan geçirdim milshake oldu :)
17.50
Bir kase tel şehriye çorbası
1 kase yoğurtlu köz patlıcan salatası
2 adet hazır Adana köfte
Su:2.5 litre - suyu 3.5 litreye tamamlarım
masal3487
yine basaricaksin burda daha kolay gidiyo:)Hosbuldum canım
Kesinlikle öyle. Üzerinden uzunnnnn yıllar geçsede bunu daha önce deneyimledim. 5 yılda, da kg 20 aldım. İnşallah sağlıkla vereceğiz bu kiloları.
Anne yemeklerinin yeri ayrıdır. Opsiyonları küçük tutarsan zararsız atlatırsın inşallah canım
Tesekkür ederim canım. Yok yok annem biliyor diyet yaptığımı zararlı bişey yapmaz yardımcı olur öyle ısrar etmez. Zaten etse de yemem kararlıyım zayıflamam lazım
Saol canımahh bende almmanya ya gittin saniyodum
uzun kaldin ozamn kv de
guzel canim afiyet olsun
İnşallah canım hep birlikte başaracağız. Evet buranın sorumluluğu etkisi çok fazla. Cuma kilo bildirimlerinin heyecanı ve tatlı stresi çok güzeldi....yine basaricaksin burda daha kolay gidiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?