Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım vucudunu detokslarla yorma,zaten istediğin kiloya inmissin bir kaç kilo içinde sabırla vermeye çalış,önemli olan kilo verirken sağlığımızdan olmamak ve bagisikligimizi düşürmemek.

Çok güzel canım ilk gün için

+2 mi ocağımıza incir ağacı mı dikeceksin bacım hemen toparlan WC işini hallet

Oh çok güzel
Halledeceğim inşallah
Sabah 11:30 1 kupa kayisi cayi

oglen 14:00 1,5 kabak sote 2 yk yogurt

ara 16:30 uc kucuk dilim karpuz

aksam 18:00 1,5 kabak sote 2 yk yogurt

3 litre su U UcanSupurge
Afiyet olsun canım baya hafif
Sana ne diyeceğimi bilmiyorum valla niye bu kadar zorluyorsun kendini?

Canım vucudunu detokslarla yorma,zaten istediğin kiloya inmissin bir kaç kilo içinde sabırla vermeye çalış,önemli olan kilo verirken sağlığımızdan olmamak ve bagisikligimizi düşürmemek.
Ahh kime laf anlattigini b bilsen cok haklisin bu haftam boyle bitsin insallah dahada detoxs yapmam kolay kolay

Afiyet olsun canim

masal3487

Değişik bir motivasyon bu canım. Ben anlamıyorum açıkçası. Sağlığını riske edecek bir şey değil kilo meselesi. Kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz. Bi de aşırıya kaçmamak lazım o zaman sıkıntı oluyor. Biraz dikkat etmelisin bence ki kilon gayet iyi aslında. 57 bizim boylarımızda gayet fit duruyor

Çok söyledik canım bu hafta inşallah mezun ediyoruz belki biraz esner böylece
17.05.21

9.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

11.30
1 armut
6 erik

15.00
Sade kahve
1 Züber

19.00
3 but ızgara
Salata
1 bardak ayran

Su 2.5 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Çok güzel tartıldın mı ?

Geçmiş olsun canım çok dedik ama inatçısın biraz valla kimseyi dinlemedin.En güzel doktorun söylemesi olmuş daha dikkat edersin artık ben çok fit gözüktüğüne eminim artık bedenine acı lütfen.Detoks denilen şeye inanmıyorum ben evet ödem atıyor ama bu kadar hiç bir detoks yağ yakmaz .Proteini baş gıdan olarak menünden eksik etme kas yıkımı olmasın.spor geçmişin var zaten biliyorsun bunları bence arife tarif gerekmez inşallah sağlığına sıhhatine kavuşmuş aslan gibi mezun olursun inşallah

Yeminlen iki saattir bunu arıyordum açtım baya güldüm arkadaşlara göndereyim dedim kayboldu tekrar buldum nihayet napıyon süpürgem bunları hazırda mı bekletiyon tam kapak olmuş bu bana

Güzel menu afiyet olsun
Ah ah ben de senden iki gün yesem alırım

Tesekkür ederim canım. Yok yok annem biliyor diyet yaptığımı zararlı bişey yapmaz yardımcı olur öyle ısrar etmez. Zaten etse de yemem kararlıyım zayıflamam lazım
Kesinlikle bırakma canım ne kadar zayiflamissin demeleri yemeklerden daha keyifli
Cuma 58.95
Bugün 59.5
Fark +550
Cumaya halledersin canim

Yeminlen iki saattir bunu arıyordum açtım baya güldüm arkadaşlara göndereyim dedim kayboldu tekrar buldum nihayet napıyon süpürgem bunları hazırda mı bekletiyon tam kapak olmuş bu bana
Kız o benim en sevdiğim videolardan instagramım filan yok arkadaşlar filan linkini gönderiyor beğendiklerimi saklıyorum silmiyorum a şu boğazımı bi tutaydım demesi aynı ben

Güzel menu afiyet olsun

Ah ah ben de senden iki gün yesem alırım

Kesinlikle bırakma canım ne kadar zayiflamissin demeleri yemeklerden daha keyifli

Cumaya halledersin canim
Makus talihimiz kuzum sen benim gibi olma fit kek yapıp bir dilim ye oturup yarısını yemeaslında pişman da değilim çünkü nefsim baya tatmin oldu yemeseydim aklımda kalacaktı artık insan gibi yeme leveline atlıyorum (tatlı konusunda yoksa yemeği zaten çok az yiyorum tatlıda sınırım yok maalesef )

17 mayıs menüm

Kahvaltı:8.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim çavdar ekmeği
4zeytin

Öğle:14.00
Domates salatalık
1ince dilim karpuz
Ceyrek kk beyaz peynir
Avuç içi kadar bazlama

15.00
1tabak meyve

Aksam:17.00
8yaprak sarma
salata

Su:2,5 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180 puan

U UcanSupurge G Goklerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…