- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.501
Canım vucudunu detokslarla yorma,zaten istediğin kiloya inmissin bir kaç kilo içinde sabırla vermeye çalış,önemli olan kilo verirken sağlığımızdan olmamak ve bagisikligimizi düşürmemek.Kizlar bugun baska bi doktora gittim son zamanda yaptigim rejimi verdigim kiloyu soyledim kizdi resmen miden cok kuculmus dedi nasil beslenecegimi soyledi bildigim seylerdi gerci ama
Tansiyonum dusuk cikti hissesiyordum zaten bas donmesi oluyo bende kabak detoxsu zorluyo beni yada tansiyonumu dusuruyo
Halledeceğim inşallahÇok güzel canım ilk gün için
+2 mi ocağımıza incir ağacı mı dikeceksin bacım hemen toparlan WC işini hallet
Oh çok güzel
Afiyet olsun canım baya hafifSabah 11:30 1 kupa kayisi cayi
oglen 14:00 1,5 kabak sote 2 yk yogurt
ara 16:30 uc kucuk dilim karpuz
aksam 18:00 1,5 kabak sote 2 yk yogurt
3 litre su U UcanSupurge
Sana ne diyeceğimi bilmiyorum vallaKizlar bugun baska bi doktora gittim son zamanda yaptigim rejimi verdigim kiloyu soyledim kizdi resmen miden cok kuculmus dedi nasil beslenecegimi soyledi bildigim seylerdi gerci ama
Tansiyonum dusuk cikti hissesiyordum zaten bas donmesi oluyo bende kabak detoxsu zorluyo beni yada tansiyonumu dusuruyo
Ahh kime laf anlattigini b bilsenCanım vucudunu detokslarla yorma,zaten istediğin kiloya inmissin bir kaç kilo içinde sabırla vermeye çalış,önemli olan kilo verirken sağlığımızdan olmamak ve bagisikligimizi düşürmemek.
Haklisin canim cok inatci ve kararli bu yanim daha agir basiyo olan oldu mideme tedavi sureci olucak kesin en azindan diyom bu hafta dotosla su kilo isini bitiriyimSana ne diyeceğimi bilmiyorum vallaniye bu kadar zorluyorsun kendini?
Saol canimAfiyet olsun canım baya hafif
Afiyet olsun canimKahvaltı 13:00
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 siyah zeytin
1 çeri domates
Ara öğün 17:30
1 muz
Akşam yemeği 18:00
5 yk yeşil fasulye yemeği
1 çatal salçalı spagetti makarna
1 yk süzme yoğurt
Limonlu Tere
su: 2 litre olacak
Cuma günü Eküri listesi hazırlamaGeçmişe bakıyorum,cezamı göremedim,menü yazmama cezam ne
Afiyet olsun canım geliyor mezuniyetSabah 11:30 1 kupa kayisi cayi
oglen 14:00 1,5 kabak sote 2 yk yogurt
ara 16:30 uc kucuk dilim karpuz
aksam 18:00 1,5 kabak sote 2 yk yogurt
3 litre su U UcanSupurge
7 - 13 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + ilk eksik menün G Goklerce + + + + + + + @Jasminium84 + + + + 1 haftalık rekabet listesi sonucu hazırlama cezası @Ayla- + + + + + + + @asliogretmen + + + + + + + @ela_2019 + + + * İzinli kumsal68 + + + + + + + @Fit mutlu anne + + + + + + + @Ucmelekannesi + + + + + + + gulsum462 + + + + + + + @Ezogelin56 + + + + @sabahvesen + + + + * Ban süresince yazamadığın için ceza yok masal3487 + + Bunu sen istedin 1 haftalık eküri listesi sonucu hazırlama cezası @cgdmk +
++ * Sağlık nedeniyle izinli @Melek963 + + + + + + + @medine66 + * menüleri yaz TemelinSafinazi + + + + + + 250 ip atlama cezası
HadiyaCuma günü Eküri listesi hazırlama
Afiyet olsun canım geliyor mezuniyet
Menü listesi bu,ekuri listesi farklı ama değil mi?
Evet cuma günü ben seni etiketlerim geçen haftanın listesi ve Bu haftaki yüzdeleri paylaşırımMenü listesi bu,ekuri listesi farklı ama değil mi?
Değişik bir motivasyon bu canım. Ben anlamıyorum açıkçası. Sağlığını riske edecek bir şey değil kilo meselesi. Kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz. Bi de aşırıya kaçmamak lazım o zaman sıkıntı oluyor. Biraz dikkat etmelisin bence ki kilon gayet iyi aslında. 57 bizim boylarımızda gayet fit duruyorKizlar bugun baska bi doktora gittim son zamanda yaptigim rejimi verdigim kiloyu soyledim kizdi resmen miden cok kuculmus dedi nasil beslenecegimi soyledi bildigim seylerdi gerci ama
Çok söyledik canım bu hafta inşallah mezun ediyoruz belki biraz esner böyleceDeğişik bir motivasyon bu canım. Ben anlamıyorum açıkçası. Sağlığını riske edecek bir şey değil kilo meselesi. Kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz. Bi de aşırıya kaçmamak lazım o zaman sıkıntı oluyor. Biraz dikkat etmelisin bence ki kilon gayet iyi aslında. 57 bizim boylarımızda gayet fit duruyor
Çok güzel tartıldın mı ?17.05.21
9.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
11.30
1 armut
6 erik
15.00
Sade kahve
1 Züber
19.00
3 but ızgara
Salata
1 bardak ayran
Su 2.5 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Geçmiş olsun canım çok dedik ama inatçısın biraz valla kimseyi dinlemedin.En güzel doktorun söylemesi olmuş daha dikkat edersin artık ben çok fit gözüktüğüne eminim artık bedenine acı lütfen.Detoks denilen şeye inanmıyorum ben evet ödem atıyor ama bu kadar hiç bir detoks yağ yakmaz .Proteini baş gıdan olarak menünden eksik etme kas yıkımı olmasın.spor geçmişin var zaten biliyorsun bunları bence arife tarif gerekmez inşallah sağlığına sıhhatine kavuşmuş aslan gibi mezun olursun inşallahKizlar bugun baska bi doktora gittim son zamanda yaptigim rejimi verdigim kiloyu soyledim kizdi resmen miden cok kuculmus dedi nasil beslenecegimi soyledi bildigim seylerdi gerci ama
Yeminlen iki saattir bunu arıyordum açtım baya güldüm arkadaşlara göndereyim dedim kayboldu tekrar buldum nihayetTamer Coşkun on Instagram: "Her sabah çiğer yiyen adam diyeti nasıl kabul etsin #keşfet #trend #diyarbakir"
8,321 likes, 225 comments - herobero21 on December 25, 2020: "Her sabah çiğer yiyen adam diyeti nasıl kabul etsin #keşfet #trend #diyarbakir".www.instagram.com
Güzel menu afiyet olsun17.05.2021
9.00
Sade Türk kahvesi
10.10
Bir dilim kepek ekmek
Çingen salatası
2 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
17.00
3 adet ceviz içi
1 bardak kahveli protein sütü bol buzla blendardan geçirdim milshake oldu :)
17.50
Bir kase tel şehriye çorbası
1 kase yoğurtlu köz patlıcan salatası
2 adet hazır Adana köfte
Su:2.5 litre - suyu 3.5 litreye tamamlarım
masal3487
Ah ah ben de senden iki gün yesem alırımAma seninki iki ayda benimki iki haftada döndübenim kadar hızlı kilo alan yok takımda üstelik arkadaşların kaçamak menülerinden bile az yedim her akşam tatlı yedim mahvetti beni tatlı ahh tatlı adın tatlı kendin zehir bir soğusaydım senden
Kesinlikle bırakma canım ne kadar zayiflamissin demeleri yemeklerden daha keyifli
Tesekkür ederim canım. Yok yok annem biliyor diyet yaptığımı zararlı bişey yapmaz yardımcı olur öyle ısrar etmez. Zaten etse de yemem kararlıyım zayıflamam lazım
Cumaya halledersin canimCuma 58.95
Bugün 59.5
Fark +550
Kız o benim en sevdiğim videolardan instagramım filan yok arkadaşlar filan linkini gönderiyor beğendiklerimi saklıyorum silmiyorum a şu boğazımı bi tutaydım demesi aynı benYeminlen iki saattir bunu arıyordum açtım baya güldüm arkadaşlara göndereyim dedim kayboldu tekrar buldum nihayetnapıyon süpürgem bunları hazırda mı bekletiyon tam kapak olmuş bu bana
Makus talihimiz kuzum sen benim gibi olma fit kek yapıp bir dilim ye oturup yarısını yemeGüzel menu afiyet olsun
Ah ah ben de senden iki gün yesem alırım
Kesinlikle bırakma canım ne kadar zayiflamissin demeleri yemeklerden daha keyifli
Cumaya halledersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?