Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

17.05.2021
Kahvaltı 9.00
2 haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
2 tane zeytin
1 dilim peynir
Domates ve salatalık
Öğlen 14.30
Bir kepçe nohut yemeği
Bir kase yoğurt
Ara 18.00
Yarım muz
Spor
Bir saat tempolu yürüyüş yaptım.
9148 adım oldu. 10000 adımı tamamlarım sanırım.
Su şimdilik 2 lt. İçmeye devam ediyorum.
Bugün böyle geçti.
U UcanSupurge

Afiyet olsun canım
16 Mayıs Pazar

16.30
1 kase ayran aşı çorbası
2 kadınbudu köfte
3 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
10 adet erik
3 adet ceviz

su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım
Merhabalar kızlar. Bir süre önce sağlık ve moral düşüklüğü sebebiyle listeye giremeden ara vermiştim. Nasılsınız herkes iyidir inşallah
Hoşgeldin canım
Kızlar ben +1 kg dayım çok üzgünüm ama cumaya toparlayacagim inşallah
Ben de +2 geldim ama WC çıkamıyorum
Afiyet olsun canım
Baya hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Kızlar bugün güzellik merkezine gittim kaş işini halledemeden geri döndüm. O kadar kalabalıktı ki. Herkes akın etmiş resmen.
daha sonra avmye gittim pantolon aldım 1 pantolonum 40 beden, diğer pantolonum 38 beden. O kadar mutlu oldum ki. Eski pantolonlarım baya bol geliyordu. (42-44 bedenlerdi)

bugün +2 kg geldim tartıda. Ama WC düzeni diye bir şey kalmadı. Kuru kayısı, yeşil çay her şeyi deniyorum yok asla çıkamıyorum.

Afiyet olsun canım

Aynen liste cidden sorumluluk istiyor canım haftaya inşallah alalım seni listeye

Çok güzel canım ilk gün için
+2 mi ocağımıza incir ağacı mı dikeceksin bacım hemen toparlan WC işini hallet
Oh çok güzel

Perşembe bildirimin de 55.4 idi değil mi sabitsin yani
Evet canim 55,4 dum sadece 500 gram gitmisti sukur sabit ciktim bugune cumartesi 57 yi gormustum
Yaa ne güzel canım tebrik ederim
Saol canim
Canım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum 3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
Kabak detoxsla hizli toparlarsin sisliklik odem kalmiyo b gunde
Cok guzel canim tebrik ederim

Bende hizli alirim canim az yiyim iki uc kilo articak biliyorum ama koruma suresini rejimdeymisim gibi gecirmeye calisicam

Kizlar bugun baska bi doktora gittim son zamanda yaptigim rejimi verdigim kiloyu soyledim kizdi resmen miden cok kuculmus dedi nasil beslenecegimi soyledi bildigim seylerdi gerci ama
Tansiyonum dusuk cikti hissesiyordum zaten bas donmesi oluyo bende kabak detoxsu zorluyo beni yada tansiyonumu dusuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…