Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin canım inşallah , bakalım bundan sonrası daha kolay olur belki ama oyun sırasında gitmek hiç istemiyor çok tutuyor tuvaletini
Sabitim sukur kizlar gecen cuma cumartesi 57 yi gordum bayramdan doloyi sukur toparlamissim simdi eksilme zamani
Eki Görüntüle 2850951
Yaa ne güzel canım tebrik ederim

Amin canım inşallah , bakalım bundan sonrası daha kolay olur belki ama oyun sırasında gitmek hiç istemiyor çok tutuyor tuvaletini

Yaa ne güzel canım tebrik ederim
O oluyor canim zamanla düzeliyor. Tabi arada kacirmalar 5 yada 6 yaşına kadar arada devam ediyor. Usuttuklerinde yada yine oyunu bırakmak istemedikleri için oluyor

Evet 90.1 canım yanlıs yazmısım

İnşallah canım, birkaç ay önce burası sayesinde 6 lı rakamlara yaklaşmışken, tekrar 75 i gördüm. Pes etmek yok 5 li rakamları görene kadar. Hoşbuldum teşekkür ederim canım

Canım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum 3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
Uykusuzluk yapar canım. Artı değil o. Gün içinde bile eksilirsin 2 saat uyusan

Canım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum 3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
Perşembe cuma Fenaydı hatırlıyorum ama dediğin gibi dikkat edince elbet gidecek
Cuma: 90.1
Bugun:89.7
Fark: 400
İnsallah cumaya 1 kiloyu geçerim ya çok dikkat ediyorum spora da basladım
Süper

Sağlık olsun canım ilk kilolar hızlı gidiyor 2-3 haftaya kalmaz tekrar 71i görürüz
Evet canım, sağlık olsun yeterki.6 lı rakamları görmeyeli neredeyse bir yıl olacak. Bir aya kadar inşallah bu hızlı gelen kilolar giderde 6 lı rakamları görürüm.

evet canım yaa canım çok çekti yedim ama bin pişmanım şu an inanılmaz şiş her yerim yaramıyor bana bu kadar karbon

Evet canım, sağlık olsun yeterki.6 lı rakamları görmeyeli neredeyse bir yıl olacak. Bir aya kadar inşallah bu hızlı gelen kilolar giderde 6 lı rakamları görürüm.
Canım sen 2013te 3. Takımdan mezun olduktan sonra katıldın mı hiç başka takıma ?

Süper
40 dk leslie, 20 dk zumba yaptım şimdide dus alcam Evde ne kadr zararlı şey varsa hepsinden var yaş pasta, iki çeşit dondurma, ıslak kek hepsi gözümün önünde duruyor ama ağzıma sürmedim 5 tane yenidünya yedim spor yaptım

Harika eksi canım tebrik ederim
Uykusuzluk yapar canım. Artı değil o. Gün içinde bile eksilirsin 2 saat uyusan
İnşallah canım gün içinde uyumam mümkün değil ama inşallah yarına biraz eksilirim bu arada dün 2 kepçe kuru fasulye yedim o da var

Süper
Evet canım ben de gideceğine inanmak istiyorum dün akşam yediğim kuru fasulyenin de şişkinliği vardır diye düşünüyorum
evet canım yaa canım çok çekti yedim ama bin pişmanım şu an inanılmaz şiş her yerim yaramıyor bana bu kadar karbon

Çok üzgünüm inşallah halletcem cumaya
İnşallah canım
Kızlar ben +1 kg dayım çok üzgünüm ama cumaya toparlayacagim inşallah
İnşallah canım toparlarsin bende bunhafta artidayim ben şok
Ay ekurim en azından sen eksidesin çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…