- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.441
Amin canım inşallah , bakalım bundan sonrası daha kolay olur belki ama oyun sırasında gitmek hiç istemiyor çok tutuyor tuvaletiniBen en büyük kızda geceleri bağladım ve çok zor oldu gece tekrar bezi bırakmak zor oldu. Ortanca da gece ve gündüzü aynı anda bıraktık o çok rahat oldu gerçekten. Şimdi bucurugede aynı anda bıraktırmak niyetim bakalım.
Zaten arada kacirmalar falan olur ancak alışır daha maşallah siz zorunu halletti iz nazar degmesin
Yaa ne güzel canım tebrik ederimSabitim sukur kizlar gecen cuma cumartesi 57 yi gordum bayramdan doloyi sukur toparlamissim simdi eksilme zamani
Eki Görüntüle 2850951
O oluyor canim zamanla düzeliyor. Tabi arada kacirmalar 5 yada 6 yaşına kadar arada devam ediyor. Usuttuklerinde yada yine oyunu bırakmak istemedikleri için oluyorAmin canım inşallah , bakalım bundan sonrası daha kolay olur belki ama oyun sırasında gitmek hiç istemiyor çok tutuyor tuvaletini
Yaa ne güzel canım tebrik ederim
Aaaa yorgunluktan ödem mi oldun son iki gündür iyiydi menülerinKızlar ben +1 kg dayımçok üzgünüm ama cumaya toparlayacagim inşallah
Canım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudumAaaa yorgunluktan ödem mi oldun son iki gündür iyiydi menülerin
Evet 90.1 canım yanlıs yazmısımSağ salim inşallah canım
90.1 değil miydin canım? Yazım hatası yaptın sanırsam
Güzel canım makarna 2 kaşıkla kalmış
Yapma canım başladıysa o sendrom epey sürecektir kendine yazık etme
Eline emeğine sağlık canım teşekkür ederiz
İnşallah canım, birkaç ay önce burası sayesinde 6 lı rakamlara yaklaşmışken, tekrar 75 i gördüm. Pes etmek yok 5 li rakamları görene kadar. Hoşbuldum teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canımEline, emeğine sağlık
Tebrikler @kumsal68 , @Fit mutlu anne
çektim Zehram çektim
o kadar iyi geldi ki anlatamam
Yaşadığımı hissettim
evet canım, mis gibiydi
yine görürsün canım
inanç her şeydir
hoş geldin yeniden
Uykusuzluk yapar canım. Artı değil o. Gün içinde bile eksilirsin 2 saat uyusanCanım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
Perşembe cuma Fenaydı hatırlıyorum ama dediğin gibi dikkat edince elbet gidecekCanım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
SüperCuma: 90.1
Bugun:89.7
Fark: 400
İnsallah cumaya 1 kiloyu geçerim ya çok dikkat ediyorum spora da basladım
Evet canım, sağlık olsun yeterki.6 lı rakamları görmeyeli neredeyse bir yıl olacak. Bir aya kadar inşallah bu hızlı gelen kilolar giderde 6 lı rakamları görürüm.Sağlık olsun canım ilk kilolar hızlı gidiyor 2-3 haftaya kalmaz tekrar 71i görürüz
evet canım yaa canım çok çekti yedim ama bin pişmanım şu an inanılmaz şiş her yerim yaramıyor bana bu kadar karbonGüzel canım afiyet olsun
Süper vallahi tebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederim
Ah ah ben de fena artilardayim
Tek öğün ama hepsi karbonhidratolmuş canım
Tam olarak tamamladım diyemem ama çok şükür iyi gidiyoruz şimdi, ilk günler çok zordu hiç alismayacak sandım ama oldu çok şükürinşallah sizin de kolaylıkla olur ama gece bez leme canım U UcanSupurge nin dediği gibi gece bezlemeyince daha kolay oldu, kızlarınız aynı yaşta benim ki de haziran sonunda 2.5 yaş olacak
Tebrik ederim güzel eksi
Bence de canım iki stresi bir araya yüklemeyin çocuklar ilk günlerde çok stres oluyorlar
Allah kolaylık versin canım, insallah çabucak giderler
Canım sen 2013te 3. Takımdan mezun olduktan sonra katıldın mı hiç başka takıma ?Evet canım, sağlık olsun yeterki.6 lı rakamları görmeyeli neredeyse bir yıl olacak. Bir aya kadar inşallah bu hızlı gelen kilolar giderde 6 lı rakamları görürüm.
Allah kalaylık versin canımYarın inşallah canım bu arada gönlümün efendisi cuma yola çıkıyor kayınpederim ve kaynımın oğluyla çok mesudum
Katılmadım canım.Canım sen 2013te 3. Takımdan mezun olduktan sonra katıldın mı hiç başka takıma ?
Tamam canım ikinci cuma bildiriminde listeye alabilirim seni mezun üye olduğun için gelecek Cuma’ya yaniKatılmadım canım.
40 dk leslie, 20 dk zumba yaptım şimdide dus alcamPerşembe cuma Fenaydı hatırlıyorum ama dediğin gibi dikkat edince elbet gidecek
Süper
Helal olsun40 dk leslie, 20 dk zumba yaptım şimdide dus alcamEvde ne kadr zararlı şey varsa hepsinden var yaş pasta, iki çeşit dondurma, ıslak kek hepsi gözümün önünde duruyor ama ağzıma sürmedim 5 tane yenidünya yedim spor yaptım
Harika eksi canım tebrik ederimCuma: 90.1
İnşallah canım gün içinde uyumam mümkün değil ama inşallah yarına biraz eksilirim bu arada dün 2 kepçe kuru fasulye yedim o da varUykusuzluk yapar canım. Artı değil o. Gün içinde bile eksilirsin 2 saat uyusan
Evet canım ben de gideceğine inanmak istiyorumPerşembe cuma Fenaydı hatırlıyorum ama dediğin gibi dikkat edince elbet gidecek
Süper
evet canım yaa canım çok çekti yedim ama bin pişmanım şu an inanılmaz şiş her yerim yaramıyor bana bu kadar karbon
Çok üzgünümHoş geldin canım elbette gelebilirsin nasılsın? Ne durumdasın ?
Çok güzel
Eksilme başlamış
Tartı sonucunla belli olur diyecektim belli olmuş zaten
Cumaya kadar maksimum dikkat
var var cuma günü ben seni etiketlerim örnek tablo ve bu haftaki sonuçlara
Tek öğün fakat karbonhidrat ağırlıklı ayran aşı pirinç veya buğdaylı , kadınbudu pirinçli bir de bulgur
Hadi kolay gelsin inşallah kolayca öğrenir
Oh çok güzel
Konuşup kendini ifade edene kadar canım genelde
İnşallah canımBende güzel menü Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Of aynı durum bende de var valla ya açlıktan ya da canımın istediğinden yemiyorum
Emeğine sağlık canım kızlar tebrikler @asliogretmen @kumsal68
Tebrikler canım
Cumaya kadar halledersin insAllah cnm
Tebrikler canım
Sağol canım aynen valla ya
Sağol canım
İnşallah canım toparlarsin bende bunhafta artidayim ben şokKızlar ben +1 kg dayımçok üzgünüm ama cumaya toparlayacagim inşallah
Ay ekurim en azından sen eksidesin çok iyiCuma: 90.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?