Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beyaz leylak seni lerak ediyorum koruma nasil gidiyo
Canım dün itibariyle diyete başladım 3.5 kilo aldım 61.0 gördüm regl çok yakın ödem de vardır illaki ama 2.5 kesin aldım benimki koruma değil yıkma parçalama mahvettme dönemi oldu

Geçmiş olsun canım. Bu tür beslenmelerde bünye bir zaman sonra eror veriyor. Sen sanırım ideal kilona ulaştın. Bu haftadan sonra dengeli beslenmeye geçersin. İki ay öncesi benzer sorunlar sebebiyle bende listeye giremeden ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi biraz daha temkinli oltaya çalışacağım bende.

İnşallah ayarlaya bilirim dikkat eticem
Valla 10 gün kalmayı düşünüyorum dikkat etmeye çalışan bakalım
Canım bak sakin bırakma sonra çok pişman olursun, mesela güzel birşey mi var az miktarda sabah tüketici ve sonrasında spor yap ama çok kalorili birsey söyle annene cuma günü yapsın, bol su iç , bitki çayı tüket , tartinı yanında götürmeyi unutma
Bırak canım bitki çayları bir süre sonra yoruyor hele de sallama olanlar, onun yerine kendi demledigin Rezene ya da yesil çay günde 1 fincan daha saglikli
Günaydın Kızlar
Canlı dersler ve bebemle günü yarılamışım. 6-7 de değil de 9-10 a kadar uyuyabileceğim günlerin yakın olduğunu söyleyebilecek olan bi vicdan sahibi var mı
Yakın canım inan bana sabah 6.30 da uyanır di benim ki şimdi 9.30 gibi uyanıyor dünya varmış diyorum
Bazı insanlar 12 de falan uyanıyormuş diyolar öyle bi şey var mı ki
Benm eltimjn kızlar öyle ama onlar gece 4 5 falan yatiyotlar oglen 13 de kalıyorlar ailecek
Canım dün itibariyle diyete başladım 3.5 kilo aldım 61.0 gördüm regl çok yakın ödem de vardır illaki ama 2.5 kesin aldım benimki koruma değil yıkma parçalama mahvettme dönemi oldu
Ya varya ben de aynı olacağım adım gibi biliyorum ve seni gördükçe korkuyorum ama olsun burdan uzaklasma ya niyetim yok, haziranda anneme gideceğim U UcanSupurge ben istediğim zaman mezun olabiliyor muyum ? Memlekete mezun gitmek istiyorum gelince burda FREE takılırm

Günaydın Kızlar
Canlı dersler ve bebemle günü yarılamışım. 6-7 de değil de 9-10 a kadar uyuyabileceğim günlerin yakın olduğunu söyleyebilecek olan bi vicdan sahibi var mı
beeennnnn

diyebilmeyi çok isterdim

Çocuğun uyuma saatine bağlı benim alt komşum sabaha karşı uyuyor çocuğu da öyle alıştırmış öğlen kalkıyorlar
benim ufaklık kaçta yatarsa yatsın sabah 5 maksimum 6da ayakta
alarm gibi
hiç sekmiyor uyanma saati

kaç yaşındaydı seninki kuzum

Hahahah kıtlıktan çıktım mod
1 1.5 ay da verrim sporumu duzene sokabilsem
bu sene turkiyeey gitmeyi planliyoruz
ozamana kadar vericem insallah tekrardan
Verirsin
Yakın canım inan bana sabah 6.30 da uyanır di benim ki şimdi 9.30 gibi uyanıyor dünya varmış diyorum
Dünya vardır 9.30 da uyanınca inanırım
Benm eltimjn kızlar öyle ama onlar gece 4 5 falan yatiyotlar oglen 13 de kalıyorlar ailecek
O çok kötü bütün önemli hormonların salgılandığı dönemi uyanık geçiriyor
beeennnnn

diyebilmeyi çok isterdim
Kalk köle vurcam kırbacı

hahhh aynen o modda benim sıpa
bi de azıcık geç gideyim yanına ciyak ciyak, ağlama da değil yani bas bas bağırıyor bücür

He valla aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…