- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.601
Çocuğun uyuma saatine bağlı benim alt komşum sabaha karşı uyuyor çocuğu da öyle alıştırmış öğlen kalkıyorlarBazı insanlar 12 de falan uyanıyormuş diyolar öyle bi şey var mı ki
o sans sana denk gelmemisBazı insanlar 12 de falan uyanıyormuş diyolar öyle bi şey var mı ki
O da kötü lanet olsun içimdeki pedagoji sevgisineÇocuğun uyuma saatine bağlı benim alt komşum sabaha karşı uyuyor çocuğu da öyle alıştırmış öğlen kalkıyorlar
Günaydın bebişim göbüşler ne durumda veriyo muyuz hop bir kitunaydin bu arada
direk daldim sohbete
dunden itibaren dikat etmeye basladim tartilmadim cuma tartilcamGünaydın bebişim göbüşler ne durumda veriyo muyuz hop bir ki
Olsun çok almamışsındır. Verirsin 1-2 ayadunden itibaren dikat etmeye basladim tartilmadim cuma tartilcam
yine beceremedim koruma isini
Canım dün itibariyle diyete başladım 3.5 kilo aldım 61.0 gördüm regl çok yakın ödem de vardır illaki ama 2.5 kesin aldım benimki koruma değil yıkma parçalama mahvettme dönemi olduBeyaz leylak seni lerak ediyorum koruma nasil gidiyo
1 1.5 ay da verrim sporumu duzene sokabilsemOlsun çok almamışsındır. Verirsin 1-2 aya
2 hafta dikkat etsen hemence gider zaten canimCanım dün itibariyle diyete başladım 3.5 kilo aldım 61.0 gördüm regl çok yakın ödem de vardır illaki ama 2.5 kesin aldım benimki koruma değil yıkma parçalama mahvettme dönemi oldu
Geçmiş olsun canım. Bu tür beslenmelerde bünye bir zaman sonra eror veriyor. Sen sanırım ideal kilona ulaştın. Bu haftadan sonra dengeli beslenmeye geçersin. İki ay öncesi benzer sorunlar sebebiyle bende listeye giremeden ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi biraz daha temkinli oltaya çalışacağım bende.Galiba birakicam haklisin canim wc ye cikariyo diye iciyorum ama bazen ishal oluyorum
Saol canim
Yok canim gecenlerde yine denemistim iki gun yapabildim ama bu kez yine beni zorluyo uc gun detos icin fazlaymis bugun ara verip carsamba persembe tekrar yapicam sabah uyandigimda yine basdonmem devam ediyor
Canım bak sakin bırakma sonra çok pişman olursun, mesela güzel birşey mi var az miktarda sabah tüketici ve sonrasında spor yap ama çok kalorili birsey söyle annene cuma günü yapsın, bol su iç , bitki çayı tüket , tartinı yanında götürmeyi unutmaİnşallah ayarlaya bilirim dikkat eticem
Valla 10 gün kalmayı düşünüyorum dikkat etmeye çalışan bakalım
Bırak canım bitki çayları bir süre sonra yoruyor hele de sallama olanlar, onun yerine kendi demledigin Rezene ya da yesil çay günde 1 fincan daha saglikliGaliba birakicam haklisin canim wc ye cikariyo diye iciyorum ama bazen ishal oluyorum
Saol canim
Yok canim gecenlerde yine denemistim iki gun yapabildim ama bu kez yine beni zorluyo uc gun detos icin fazlaymis bugun ara verip carsamba persembe tekrar yapicam sabah uyandigimda yine basdonmem devam ediyor
Yakın canım inan banaGünaydın Kızlar
Canlı dersler ve bebemle günü yarılamışım. 6-7 de değil de 9-10 a kadar uyuyabileceğim günlerin yakın olduğunu söyleyebilecek olan bi vicdan sahibi var mı
Benm eltimjn kızlar öyle ama onlar gece 4 5 falan yatiyotlar oglen 13 de kalıyorlar ailecekBazı insanlar 12 de falan uyanıyormuş diyolar öyle bi şey var mı ki
Ya varya ben de aynı olacağım adım gibi biliyorumCanım dün itibariyle diyete başladım 3.5 kilo aldım 61.0 gördüm regl çok yakın ödem de vardır illaki ama 2.5 kesin aldım benimki koruma değil yıkma parçalama mahvettme dönemi oldu
beeennnnnGünaydın Kızlar
Canlı dersler ve bebemle günü yarılamışım. 6-7 de değil de 9-10 a kadar uyuyabileceğim günlerin yakın olduğunu söyleyebilecek olan bi vicdan sahibi var mı
benim ufaklık kaçta yatarsa yatsın sabah 5 maksimum 6da ayaktaÇocuğun uyuma saatine bağlı benim alt komşum sabaha karşı uyuyor çocuğu da öyle alıştırmış öğlen kalkıyorlar
kaç yaşındaydı seninki kuzumCanım bak sakin bırakma sonra çok pişman olursun, mesela güzel birşey mi var az miktarda sabah tüketici ve sonrasında spor yap ama çok kalorili birsey söyle annene cuma günü yapsın, bol su iç , bitki çayı tüket , tartinı yanında götürmeyi unutma
Bırak canım bitki çayları bir süre sonra yoruyor hele de sallama olanlar, onun yerine kendi demledigin Rezene ya da yesil çay günde 1 fincan daha saglikli
Yakın canım inan banasabah 6.30 da uyanır di benim ki şimdi 9.30 gibi uyanıyor dünya varmış diyorum
Benm eltimjn kızlar öyle ama onlar gece 4 5 falan yatiyotlar oglen 13 de kalıyorlar ailecek
Ya varya ben de aynı olacağım adım gibi biliyorumve seni gördükçe korkuyorum ama olsun burdan uzaklasma ya niyetim yok, haziranda anneme gideceğim U UcanSupurge ben istediğim zaman mezun olabiliyor muyum ? Memlekete mezun gitmek istiyorum gelince burda FREE takılırm
Hahahah kıtlıktan çıktım modCanım dün itibariyle diyete başladım 3.5 kilo aldım 61.0 gördüm regl çok yakın ödem de vardır illaki ama 2.5 kesin aldım benimki koruma değil yıkma parçalama mahvettme dönemi oldu
Verirsin1 1.5 ay da verrim sporumu duzene sokabilsem
bu sene turkiyeey gitmeyi planliyoruz
ozamana kadar vericem insallah tekrardan
Dünya vardır 9.30 da uyanınca inanırımYakın canım inan banasabah 6.30 da uyanır di benim ki şimdi 9.30 gibi uyanıyor dünya varmış diyorum
O çok kötü bütün önemli hormonların salgılandığı dönemi uyanık geçiriyorBenm eltimjn kızlar öyle ama onlar gece 4 5 falan yatiyotlar oglen 13 de kalıyorlar ailecek
Kalk köle vurcam kırbacıbeeennnnn
diyebilmeyi çok isterdim
hahhh aynen o modda benim sıpaHahahah kıtlıktan çıktım mod
Verirsin
Dünya vardır 9.30 da uyanınca inanırım
O çok kötü bütün önemli hormonların salgılandığı dönemi uyanık geçiriyor
Kalk köle vurcam kırbacı
He valla aynen öyleHahahah kıtlıktan çıktım mod
Verirsin
Dünya vardır 9.30 da uyanınca inanırım
O çok kötü bütün önemli hormonların salgılandığı dönemi uyanık geçiriyor
Kalk köle vurcam kırbacı
Şubat ayında katımıştım canım, ama sağlık sebebiyle listeye giremeden ara vermiştim.Saol canım yeni katıldın sanırım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?