Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sorma kuzum yaa bebek bu yani insan malzemesini kötü kullanır mı hiç
eşim bi ton laf etmişti oradan tutma diye kaç kere dedim ben sana diye
ama geç onu, yaşadığım o korkuyu asla unutmam

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Benim bazam da çok yüksek canım. İlk emeklediği günün sabahı düştü çok ağlamıştım. Ama tüm bebekler düşüyormuş onu da o zaman öğrendim. Ondan sonra 2 kez daha düştü ve defalarca düşme tehlikesi geçirdi. Böyle maalesef

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz kötüyü aklına getirme bol bol ya şafi ismiyle dua et

Geçmiş olsun canım içini ferah tut hiç birşeu olmaz inşallah. Benm kardeşim de bebekken parkeye düşmüştü bazadan hiç bir şeycik olmadı

Ayy kızlar ya millet kafayı yemiş geçen iş görüşmesine gittim ilk görüşmede cumartesi çalışma yok denildi 2. Görüşme de sonradan karar aldık öğlen 1 den 5 e kadar çalışacağız . 17 gün kapanma vardı resmî tatiller var çok tatil yapıldı diyorlar birde bana pişkin pişkin. Ne zamandır çalışmıyorsun dediler kasımdan bu yana dedim iyi tatil yapmışsın şimdi çalışırsın diyorlar/ bende tatile fırsatım olmadı ailevi sağlık problemleri ile uğraştım hep dedim .

Babasının adını koymak istiyordu canım severim kayınpederimi koysun fena değil ismi belki yanına kısa bi isim düşünürüm ben kayınpederin ismi uzun
İlk oğluma kayınbabamın ismini koymak istediler.Peygamber ismi diye birşey demedim.Yanına bir isim koydum.Biz o ismi kullanıyorduk taki ilkokula kadar.Kafası karışıyor diye o ismi de kullanmaya başlamıştık o zaman.Çünkü öğretmeni kayınbabamın adını kullanıyordu.

En en nefret ettiğim gelenek
Bana da çok uymuyor ama babası hangisini isterse koysun aman
Kabul edecek misin canım?
Valla öyle de 1 metre uzunluğunda ismi oluyor çocuğun resmiyette iki dilde bir kullansak daha iyi ne yapalım

Valla öyle de 1 metre uzunluğunda ismi oluyor çocuğun resmiyette iki dilde bir kullansak daha iyi ne yapalım
Bizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğuna

etmeyeceğim canım asgari ücrete haftanın 6 günü çalışır mı ?

ahhh canım benim geçmiş olsun, Allah korusun bişe olmaz inşallah ama uyutma sakın diyecektim ama uyumuş uyandırsan mı acaba?
Uyudu kalktı canım,çok uyutmadim ne olur ne olmaz diye.
Ayy böyle düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,inşallah bizimde bir şey olmaz.
Kendini paralayıp durma canım olacağı varmış Allah esirgesin bol bol dua edelim inşallah hiç bir şey olmaz
Düşmeden beş dk önce gidip baktım,babası yanında uyuyordu ona güvendim,neden alıp yerine koymadım diye kendime çok kızdım,şimdi daha iyi gibiyim ama çok korktum
Valla düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,bir daha gözümü ayırmam kimseye de emanet etmem.
Kontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Yaaa maşallah barekallah sağlıcakla gelsin kuzu
Geçmiş olsun canım.Bişey olmaz Allahın izniyle korkma.Kendini yıpratma.Çocuklar düşe kalka büyüyorlar.Benimkilerde düştü zamanında.Tedbir amaçlı bekletiyorlar.
Sağol canım benim
Sağol canım inşallah bir şey olmaz
Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Geçmiş olsun canım içini ferah tut hiç birşeu olmaz inşallah. Benm kardeşim de bebekken parkeye düşmüştü bazadan hiç bir şeycik olmadı
Sağol canım benim

Yaaa deme öyle, millet kaç tane doğuruyor bakıyor da ne biliyorsun böyle şeyler yaşamadıklarını
Bile isteye çocuğu bazadan itmedin aşağıya, kendi kendini yeme canım benim kaza oldu, olur böyle şeyler benim kızım benimle uyurken kaç kere düştü yataktan hem de paldır küldür

masal3487 benim kardeşim çok hareketli bir çocuktu halen öyle gerçi de düşüp dudağını mı yarmadı yataktan mı düşmedi. Bir gün eve geldim eli sargılı . Gitmiş ayaklı lambanın sıcak ampülünü ellemiş. Canı sıkılıyordu hastayım diye hastaneye götürtüyordu sonra da canım sıkıldı yok birşeyim diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…