- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.641
Babasının adını koymak istiyordu canım severim kayınpederimi koysun fena değil ismi belki yanına kısa bi isim düşünürüm ben kayınpederin ismi uzunYa olmadık bir isim koymak isterse.Senin sevmediğin bir isim.Yinede koysun der misin
sorma kuzum yaa bebek bu yani insan malzemesini kötü kullanır mı hiçOo maşallah sağlıkla kucağına al inşallahne güzel Allah ikisinden de nasip etti
Ya evet bir dr söylemişti puset kırılma vakası çok oluyormuş, Allah bildiği gibi yapsın bunları, nasıl sağlam yapmazlar ya
Benim bazam da çok yüksek canım. İlk emeklediği günün sabahı düştü çok ağlamıştım. Ama tüm bebekler düşüyormuş onu da o zaman öğrendim. Ondan sonra 2 kez daha düştü ve defalarca düşme tehlikesi geçirdi. Böyle maalesefKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
En en nefret ettiğim gelenekBabasının adını koymak istiyordu canım severim kayınpederimi koysun fena değil ismi belki yanına kısa bi isim düşünürüm ben kayınpederin ismi uzun
Allah sağlıkla kavuştursun kuzumKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz kötüyü aklına getirme bol bol ya şafi ismiyle dua etKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Hayırlısı olsun canım çok güzel valla 1 kız 1 erkek ohh missKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Geçmiş olsun canım içini ferah tut hiç birşeu olmaz inşallah. Benm kardeşim de bebekken parkeye düşmüştü bazadan hiç bir şeycik olmadıKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
İlk oğluma kayınbabamın ismini koymak istediler.Peygamber ismi diye birşey demedim.Yanına bir isim koydum.Biz o ismi kullanıyorduk taki ilkokula kadar.Kafası karışıyor diye o ismi de kullanmaya başlamıştık o zaman.Çünkü öğretmeni kayınbabamın adını kullanıyorduBabasının adını koymak istiyordu canım severim kayınpederimi koysun fena değil ismi belki yanına kısa bi isim düşünürüm ben kayınpederin ismi uzun
Bana da çok uymuyor ama babası hangisini isterse koysun amanEn en nefret ettiğim gelenek
Kabul edecek misin canım?Ayy kızlar ya millet kafayı yemiş geçen iş görüşmesine gittim ilk görüşmede cumartesi çalışma yok denildi 2. Görüşme de sonradan karar aldık öğlen 1 den 5 e kadar çalışacağız . 17 gün kapanma vardı resmî tatiller var çok tatil yapıldı diyorlar birde bana pişkin pişkin. Ne zamandır çalışmıyorsun dediler kasımdan bu yana dedim iyi tatil yapmışsın şimdi çalışırsın diyorlar/ bende tatile fırsatım olmadı ailevi sağlık problemleri ile uğraştım hep dedim .
Valla öyle de 1 metre uzunluğunda ismi oluyor çocuğunİlk oğluma kayınbabamın ismini koymak istediler.Peygamber ismi diye birşey demedim.Yanına bir isim koydum.Biz o ismi kullanıyorduk taki ilkokula kadar.Kafası karışıyor diye o ismi de kullanmaya başlamıştık o zaman.Çünkü öğretmeni kayınbabamın adını kullanıyordu.
Bizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğunaBana da çok uymuyor ama babası hangisini isterse koysun aman
Kabul edecek misin canım?
Valla öyle de 1 metre uzunluğunda ismi oluyor çocuğunresmiyette iki dilde bir kullansak daha iyi ne yapalım
etmeyeceğim canım asgari ücrete haftanın 6 günü çalışır mı ?Bana da çok uymuyor ama babası hangisini isterse koysun aman
Kabul edecek misin canım?
Valla öyle de 1 metre uzunluğunda ismi oluyor çocuğunresmiyette iki dilde bir kullansak daha iyi ne yapalım
Asgari ücret veriyorlar üstelik yani haklısın canım hayırlısı inşallah hakkındaetmeyeceğim canım asgari ücrete haftanın 6 günü çalışır mı ?
Narsist midir nedir kendi çocuğuna kendi adını koymak ne tuhafBizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğuna
Allah sağlıcakla kucana olmayı nasip etsin canımKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
İnşallah canımAsgari ücret veriyorlar üstelik yani haklısın canım hayırlısı inşallah hakkında
Uyudu kalktı canım,çok uyutmadim ne olur ne olmaz diye.ahhh canım benim geçmiş olsun, Allah korusun bişe olmaz inşallah ama uyutma sakın diyecektim ama uyumuş uyandırsan mı acaba?
Ayy böyle düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,inşallah bizimde bir şey olmaz.Aynen dikkat edicem inşallah
Aynen tartıyi çantaya attım benle heryere gidiyor
Geçmiş olsun canım sıkma canını inşallah birşey olmamisdir benim oğlan da düşmüştü bazadan biz 6 saat gözümüzün önünde tuttuk yinede dikkat edin
Düşmeden beş dk önce gidip baktım,babası yanında uyuyordu ona güvendim,neden alıp yerine koymadım diye kendime çok kızdım,şimdi daha iyi gibiyim ama çok korktumKendini paralayıp durma canım olacağı varmış Allah esirgesin bol bol dua edelim inşallah hiç bir şey olmaz
Valla düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,bir daha gözümü ayırmam kimseye de emanet etmem.2.5 yaşında kuzum, tabi ilk başlarda çok erken yatardi şimdi daha geç yatıyor sabah da 9 gibi kalkiyor
Evet canım aslinda sakıncalı o şekilde geç uyutmak ama herkesin tercihi, ilk doğduğunda benim kız da gece 3 ü buluyordu uyuması baktım olmayacak yavaş yavaş ugrasan ugrasan erken saate çektim, bu kez de çok abartti bebekliginde aksam en gec 7 de uyuyordusabah da 6.30 da ayaktaydık ama aksam inanılmaz rahat oluyordu
Çok geçmiş olsun kuzum içini rahat tut, Allahın izniyle birsey olmazbenim kızım da düşmüştü çok şükür birsey olmadı inşallah sizinde birsey olmaz, kendini suçlama sakin insanız oluyor işte , hatta benim kızımı önce ben düşürmüştüm eşim söylenmişti sinir etmişti beni aradan 2 ay geçti bir de kendisi dusurmustu, benim kızımın da başına gelmeyen kalmamis
Yaaa maşallah barekallah sağlıcakla gelsin kuzuKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım.Bişey olmaz Allahın izniyle korkma.Kendini yıpratma.Çocuklar düşe kalka büyüyorlar.Benimkilerde düştü zamanında.Tedbir amaçlı bekletiyorlar.
Sağol canım inşallah bir şey olmazgeçmiş olsun canım benim içtiğim çaydan iç hiç bişeyin kalmaz Form çayı
geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur sakin ol sen
Maşallah canım bir de bunu tat bakalım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdimBenim bazam da çok yüksek canım. İlk emeklediği günün sabahı düştü çok ağlamıştım. Ama tüm bebekler düşüyormuş onu da o zaman öğrendim. Ondan sonra 2 kez daha düştü ve defalarca düşme tehlikesi geçirdi. Böyle maalesef
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım içini ferah tut hiç birşeu olmaz inşallah. Benm kardeşim de bebekken parkeye düşmüştü bazadan hiç bir şeycik olmadı
Yaaa deme öyle, millet kaç tane doğuruyor bakıyor da ne biliyorsun böyle şeyler yaşamadıklarınıUyudu kalktı canım,çok uyutmadim ne olur ne olmaz diye.
Ayy böyle düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,inşallah bizimde bir şey olmaz.
Düşmeden beş dk önce gidip baktım,babası yanında uyuyordu ona güvendim,neden alıp yerine koymadım diye kendime çok kızdım,şimdi daha iyi gibiyim ama çok korktum
Valla düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,bir daha gözümü ayırmam kimseye de emanet etmem.
Yaaa maşallah barekallah sağlıcakla gelsin kuzu
Sağol canım benim
Sağol canım inşallah bir şey olmaz
Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?