Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Ah geçmiş olsun canım uyutma sakın Allah esirgesin inşallah ciddi bir şey olmaz

Hiç sorma yedim dün tüm karbonları.Bugün ekmek yasağı koydum kendime.cezalıyım cumaya kadar

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
ahhh canım benim geçmiş olsun, Allah korusun bişe olmaz inşallah ama uyutma sakın diyecektim ama uyumuş uyandırsan mı acaba?

Et canım listedesin emeklerini de hiç etme nerdeyse 10 kilo verdin
Aynen dikkat edicem inşallah
Aynen tartıyi çantaya attım benle heryere gidiyor
Geçmiş olsun canım sıkma canını inşallah birşey olmamisdir benim oğlan da düşmüştü bazadan biz 6 saat gözümüzün önünde tuttuk yinede dikkat edin

kaç yaşındaydı seninki kuzum
2.5 yaşında kuzum, tabi ilk başlarda çok erken yatardi şimdi daha geç yatıyor sabah da 9 gibi kalkiyor
Evet canım aslinda sakıncalı o şekilde geç uyutmak ama herkesin tercihi, ilk doğduğunda benim kız da gece 3 ü buluyordu uyuması baktım olmayacak yavaş yavaş ugrasan ugrasan erken saate çektim, bu kez de çok abartti bebekliginde aksam en gec 7 de uyuyordu sabah da 6.30 da ayaktaydık ama aksam inanılmaz rahat oluyordu
Çok geçmiş olsun kuzum içini rahat tut, Allahın izniyle birsey olmaz benim kızım da düşmüştü çok şükür birsey olmadı inşallah sizinde birsey olmaz, kendini suçlama sakin insanız oluyor işte , hatta benim kızımı önce ben düşürmüştüm eşim söylenmişti sinir etmişti beni aradan 2 ay geçti bir de kendisi dusurmustu, benim kızımın da başına gelmeyen kalmamis

Geçmiş olsun canım.Bişey olmaz Allahın izniyle korkma.Kendini yıpratma.Çocuklar düşe kalka büyüyorlar.Benimkilerde düştü zamanında.Tedbir amaçlı bekletiyorlar.

2.5 yaşında kuzum, tabi ilk başlarda çok erken yatardi şimdi daha geç yatıyor sabah da 9 gibi kalkiyor
ayyyy maşallah enimki de 2,5 yaşında ama yok yani bildiğin sabah ezanıyla uyanıyor resmen bıdık

yaa geçmiş olsun kuzuya

masal3487 canımm bu arada ben kızımı bi gün pusetinden düşürdüm, daha doğrusu pusetin kulbu kırıldı ve kızım bildiğin ters dönerek yere düştü
ayy ne ağladı ben nasıl korktum
ama çok şükür bişe olmadı, içini ferah tut, çocuk bunlar düşe kalka büyüyorlar gerçekten

Kontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
ahh yaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzumm

Kızlar acayip gazım var. Midemi bile bulandırıyor bu durum o derece. Sanırım dün yediğin tereden oldu. Ne öneriyorsunuz? Eczaneye gideceğim birazdan o kadar kötüyüm. Cumadan beridir de WC çıkamadım
geçmiş olsun canım benim içtiğim çaydan iç hiç bişeyin kalmaz Form çayı

geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur sakin ol sen

Maşallah canım bir de bunu tat bakalım sağ salim kucağına alırsın inşallah

Oo maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel Allah ikisinden de nasip etti
Ya evet bir dr söylemişti puset kırılma vakası çok oluyormuş, Allah bildiği gibi yapsın bunları, nasıl sağlam yapmazlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…