Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saol canım . Muhtemelen denk gelmedik. Ay şu sıcaklarda daha çok oynuyor tansiyonum benim zor attım eve kendimi

Saol canım . Muhtemelen denk gelmedik. Ay şu sıcaklarda daha çok oynuyor tansiyonum benim zor attım eve kendimi
İzmirin sıcağı da sıcak yani geçen yaz gitmedim bu yaz da gitmeyiz gibi kayınvalidemle geliyor zaten 3-4 ay köydeler gidip geliyoruz

İnşallah ayarlaya bilirim dikkat eticem
Valla 10 gün kalmayı düşünüyorum dikkat etmeye çalışan bakalım

Ya sen yemek yiyemiyorsun ama bitki çaylarını bıraksan mı ? Uzun süre kullanımda mideye zarar veriyormus
Galiba birakicam haklisin canim wc ye cikariyo diye iciyorum ama bazen ishal oluyorum
Baya hafif canim
Saol canim
Geçmiş olsun canım. Uzun süredir mi yapıyorsun kabak detoksunu. Kilo verdiğim dönemlerde bende farklı detokslar yaptım ama 2 günlük sadece ödem atmak içindi.yorma bünyeni bu kadar fazla
Yok canim gecenlerde yine denemistim iki gun yapabildim ama bu kez yine beni zorluyo uc gun detos icin fazlaymis bugun ara verip carsamba persembe tekrar yapicam sabah uyandigimda yine basdonmem devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…