- 11 Şubat 2016
- 4.040
- 18.770
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.581
Aslı’cım Cumartesi günü kayınvalidemler geliyor rica etsem cuma gününden itibaren adım sayılarını sen not alabilir misin 1 haftalığına
Saol canım . Muhtemelen denk gelmedik. Ay şu sıcaklarda daha çok oynuyor tansiyonum benim zor attım eve kendimiGeçmiş olsun canım burası bile baya ısındı kaç gündür dışarı çıkarken sadece tunik giyiniyorum hırka , trench giymeyi bıraktım
O sırada da sen yoktun sanırsam denk gelmediniz
Canım dizlerini bükmeden ayak parmak uçlarına dokun veya sırt üstü uzan dizlerini karnına Çek bu pozisyonlarda rahat gaz çıkarabilirsin
Estağfurullah canım benim , alırım tabiAslı’cım Cumartesi günü kayınvalidemler geliyor rica etsem cuma gününden itibaren adım sayılarını sen not alabilir misin 1 haftalığına
İzmirin sıcağı da sıcak yani geçen yaz gitmedim bu yaz da gitmeyiz gibi kayınvalidemle geliyor zaten 3-4 ay köydeler gidip geliyoruzSaol canım . Muhtemelen denk gelmedik. Ay şu sıcaklarda daha çok oynuyor tansiyonum benim zor attım eve kendimi
İnşallah ayarlaya bilirim dikkat eticemGel canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
En sevdiğim üyesorumlu
Ye köfteni salatanı iç ayranını mis ondan öteye geçme kendine göre ayarla canım
Gün geneline dağıtınca sıkıntı yok da simit yerine daha doyurucu daha sağlıklı bir şey tercih edebilirmişsin
Afiyet olsun canım
Yok canım yeni başladın 2 ay dolmadan izin hakkın yok dikkatli yersen kilo da almazsın inşallah çok mu kalacaksın? İzinden kilo almadan döneni görmedim daha yazık etme emeklerine misafirlik gezme hep hayatımızda olacak unutma
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunEstağfurullah canım benim , alırım tabi
Et canım listedesin emeklerini de hiç etme nerdeyse 10 kilo verdinİnşallah ayarlaya bilirim dikkat eticem
Valla 10 gün kalmayı düşünüyorum dikkat etmeye çalışan bakalım
bahar mevsimi yok zaten izmirde direk yaz ve kış 2 mevsimden ibaret :)İzmirin sıcağı da sıcak yani geçen yaz gitmedim bu yaz da gitmeyiz gibi kayınvalidemle geliyor zaten 3-4 ay köydeler gidip geliyoruz
Galiba birakicam haklisin canim wc ye cikariyo diye iciyorum ama bazen ishal oluyorumYa sen yemek yiyemiyorsun ama bitki çaylarını bıraksan mı ? Uzun süre kullanımda mideye zarar veriyormus
Saol canimBaya hafif canim
Yok canim gecenlerde yine denemistim iki gun yapabildim ama bu kez yine beni zorluyo uc gun detos icin fazlaymis bugun ara verip carsamba persembe tekrar yapicam sabah uyandigimda yine basdonmem devam ediyorGeçmiş olsun canım. Uzun süredir mi yapıyorsun kabak detoksunu. Kilo verdiğim dönemlerde bende farklı detokslar yaptım ama 2 günlük sadece ödem atmak içindi.yorma bünyeni bu kadar fazla
Canım asıl senden Rabbim razı olsun.Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Yok canım ne kışı yaz ve bahar sizinbahar mevsimi yok zaten izmirde direk yaz ve kış 2 mevsimden ibaret :)
bu sene kışı berbattı ama bayağı soğuk yaptı canımYok canım ne kışı yaz ve bahar sizin
Sen o soğuğu bana sor yazın İzmir’e gelip sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çeken Bedevi idim şükür iki senedir rahatımbu sene kışı berbattı ama bayağı soğuk yaptı canım
oralar daha soğuk olur tabi canımSen o soğuğu bana sor yazın İzmir’e gelip sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çeken Bedevi idim şükür iki senedir rahatım
Yakın yakın gece beslenmesi bitsin de inşallahGünaydın Kızlar
Canlı dersler ve bebemle günü yarılamışım. 6-7 de değil de 9-10 a kadar uyuyabileceğim günlerin yakın olduğunu söyleyebilecek olan bi vicdan sahibi var mı
Bazı insanlar 12 de falan uyanıyormuş diyolar öyle bi şey var mı kiYakın yakın gece beslenmesi bitsin de inşallah
ikiside en zoru vallaSen o soğuğu bana sor yazın İzmir’e gelip sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çeken Bedevi idim şükür iki senedir rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?