Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sorma kuzum yaa bebek bu yani insan malzemesini kötü kullanır mı hiç
eşim bi ton laf etmişti oradan tutma diye kaç kere dedim ben sana diye
ama geç onu, yaşadığım o korkuyu asla unutmam
Haklısın ya insanı asıl korku mahfediyor, puset leri kesinlikle sadece kulpundan tutmamak gerekiyormus alttan da tutmak lazımmış oyle demislerdi
Kurumsal bir forma değil mi canım ? Ne öyle kafalarına göre mesai mi degisir
Bizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğuna
Ay yok artık kaynın ne alaka ya, manyak midir nedir ? Hiç de kız da olsa erkek de olsa ben koyarım adını kimseye bırakamam ben çekiyorum ben doğuruyor um ben koyacağım
Narsist midir nedir kendi çocuğuna kendi adını koymak ne tuhaf
Evet ya bana da çok tuhaf geliyor ama bu ara moda midir nedir millet kendi adını koyuyor bebesine
Sakın suçlama kendini, hepimiz insanız uyuya kalıyorsun yorulyorsun çocuklar düşe kalka büyüyor Allah kalıcı hasar vermesin

Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Kuzum daha geçen gün Fit mutlu anne nin oğlu düştü yataktan kolu çatladı olacak böyle şeyler benim kızım da ayağımda sallıyordum yatağın üzerinde uyuyakalmışım çocuğun bazadan düşüşünün gümbürtüsüne uyandım şükür bir şey olmadı

Yurt dışı menşeli bir firma ama resmen tr de ki firmayı adam kızı oyalansın diye açmış gibi bir algı oluştu

Çok güzel Niye bu kadar az yedin Bugün ?

Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz. Yatağının etrafına minderler diz. Benim yerler minder dolu düşünce üstüne düşüyor en azından

Narsist midir nedir kendi çocuğuna kendi adını koymak ne tuhaf
Biraz öyle şeyleri var sevmiyorum huylarını çok da umurumuzda da olmadı

Evin en büyük çocuu o, kp ve kv nin isimleri olunca da bu da benim adımı koyun dedi ben sevmiyordum bazı laflarını duydum koymam dedim eşime dedim bunu koyma ne koyarsan koy

Afiyet olsun canım güzel

Afiyet olsun canım kabaklı bulgur hiç yemedim sizin oralarda bulgura da şehriye konuluyor anladığım kadarıyla hatta direkt şehriyeli bulgur satılıyor diye biliyorum babam tır şoförü idi Antep’e Adana’ya filan gittiğinde eve şehriyeli bulgurdan getirirdi

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Gecmis olsu canim allah koruyo cocuklari benim kucuk daha yeni yuruyodu maazanin demir arabalari varya icine koymustum ayakta dikiliyodu on tarafa dogru sarktigini gordum yetisemedim beton zemine kafaustu dustu gummm diye bi ses oldu aldim cocugu kucagima aglamaktan iki kere havale gecirdi nefessiz kaldi tabi o an bunu dusumedim bayiliyo sandim yiktim ortaligi ambulans geldi gittik hastaneye bisi yok tu sukur

kusmadi gi surece gozlerde kayma olmadigi surece devamli uyku hali olmadimi hic panik yapma
ve sese isiga tepki vermeme gibi bir durum olursa dr danis yinede

Güzel menü
Aman Allahım ya ay nasıl korkmuşsundur şükür bir şey olmamış

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Geçmiş olsun canım benim kızımda düştü iki üç kere parkeye bişey olmadı. Rabbim koruyor onları ben inanıyorum Benimkinin de uyku saatiydi en son 1 saat zor oyalamıştım uyuttum dua ederek bişey olmadı şükür. Düşmeden büyüyen cocuk yok üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…