- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.661
Haklısın ya insanı asıl korku mahfediyor, puset leri kesinlikle sadece kulpundan tutmamak gerekiyormus alttan da tutmak lazımmış oyle demislerdisorma kuzum yaa bebek bu yani insan malzemesini kötü kullanır mı hiç
eşim bi ton laf etmişti oradan tutma diye kaç kere dedim ben sana diye
ama geç onu, yaşadığım o korkuyu asla unutmam
Kurumsal bir forma değil mi canım ? Ne öyle kafalarına göre mesai mi degisirAyy kızlar ya millet kafayı yemiş geçen iş görüşmesine gittim ilk görüşmede cumartesi çalışma yok denildi 2. Görüşme de sonradan karar aldık öğlen 1 den 5 e kadar çalışacağız . 17 gün kapanma vardı resmî tatiller var çok tatil yapıldı diyorlar birde bana pişkin pişkin. Ne zamandır çalışmıyorsun dediler kasımdan bu yana dedim iyi tatil yapmışsın şimdi çalışırsın diyorlar/ bende tatile fırsatım olmadı ailevi sağlık problemleri ile uğraştım hep dedim .
Ay yok artık kaynın ne alaka ya, manyak midir nedir ? Hiç de kız da olsa erkek de olsa ben koyarım adını kimseye bırakamamBizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğuna
Evet ya bana da çok tuhaf geliyor ama bu ara moda midir nedir millet kendi adını koyuyor bebesineNarsist midir nedir kendi çocuğuna kendi adını koymak ne tuhaf
Sakın suçlama kendini, hepimiz insanız uyuya kalıyorsun yorulyorsun çocuklar düşe kalka büyüyor Allah kalıcı hasar vermesinUyudu kalktı canım,çok uyutmadim ne olur ne olmaz diye.
Ayy böyle düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,inşallah bizimde bir şey olmaz.
Düşmeden beş dk önce gidip baktım,babası yanında uyuyordu ona güvendim,neden alıp yerine koymadım diye kendime çok kızdım,şimdi daha iyi gibiyim ama çok korktum
Valla düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,bir daha gözümü ayırmam kimseye de emanet etmem.
Yaaa maşallah barekallah sağlıcakla gelsin kuzu
Sağol canım benim
Sağol canım inşallah bir şey olmaz
Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Sağol canım benim
Kuzum daha geçen günYa ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Yurt dışı menşeli bir firma ama resmen tr de ki firmayı adam kızı oyalansın diye açmış gibi bir algı oluştuHaklısın ya insanı asıl korku mahfediyor, puset leri kesinlikle sadece kulpundan tutmamak gerekiyormus alttan da tutmak lazımmış oyle demislerdi
Kurumsal bir forma değil mi canım ? Ne öyle kafalarına göre mesai mi degisir
Ay yok artık kaynın ne alaka ya, manyak midir nedir ? Hiç de kız da olsa erkek de olsa ben koyarım adını kimseye bırakamamben çekiyorum ben doğuruyor um ben koyacağım
Evet ya bana da çok tuhaf geliyor ama bu ara moda midir nedir millet kendi adını koyuyor bebesine
Sakın suçlama kendini, hepimiz insanız uyuya kalıyorsun yorulyorsun çocuklar düşe kalka büyüyor Allah kalıcı hasar vermesin
Çok güzel18.05.2021 menü
12.45
Yulaf lapası
14.30
Yarım fincan sade Türk kahvesi :)
18.10
Salata
Yarım kaseden fazla yoğurtlu köz biber
2 parça ev yapımı galetalı tavuk ( unsuz ve yağsız pişirdim )
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz. Yatağının etrafına minderler diz. Benim yerler minder dolu düşünce üstüne düşüyor en azındanYa ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Ara öğün yapacaktım cnm görüşmeye gidince kaldı ama akşam doyurucuyduÇok güzelNiye bu kadar az yedin Bugün ?
Biraz öyle şeyleri var sevmiyorum huylarını çok da umurumuzda da olmadıNarsist midir nedir kendi çocuğuna kendi adını koymak ne tuhaf
Evin en büyük çocuu o, kp ve kv nin isimleri olunca da bu da benim adımı koyun dedi ben sevmiyordum bazı laflarını duydum koymam dedim eşime dedim bunu koyma ne koyarsan koyHaklısın ya insanı asıl korku mahfediyor, puset leri kesinlikle sadece kulpundan tutmamak gerekiyormus alttan da tutmak lazımmış oyle demislerdi
Kurumsal bir forma değil mi canım ? Ne öyle kafalarına göre mesai mi degisir
Ay yok artık kaynın ne alaka ya, manyak midir nedir ? Hiç de kız da olsa erkek de olsa ben koyarım adını kimseye bırakamamben çekiyorum ben doğuruyor um ben koyacağım
Evet ya bana da çok tuhaf geliyor ama bu ara moda midir nedir millet kendi adını koyuyor bebesine
Sakın suçlama kendini, hepimiz insanız uyuya kalıyorsun yorulyorsun çocuklar düşe kalka büyüyor Allah kalıcı hasar vermesin
Afiyet olsun canım güzel18.05.2021 menü
12.45
Yulaf lapası
14.30
Yarım fincan sade Türk kahvesi :)
18.10
Salata
Yarım kaseden fazla yoğurtlu köz biber
2 parça ev yapımı galetalı tavuk ( unsuz ve yağsız pişirdim )
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Afiyet olsun canım kabaklı bulgur hiç yemedim sizin oralarda bulgura da şehriye konuluyor anladığım kadarıyla hatta direkt şehriyeli bulgur satılıyor diye biliyorum babam tır şoförü idi Antep’e Adana’ya filan gittiğinde eve şehriyeli bulgurdan getirirdi18.05.21
9.30
3 kaşık müsli(yulaf,kuru meyve)
1 bardak süt
1 tk bal
15.00
1 filtre kahve
1 Züber
17.00
5 kaşık bol kabaklı bulgur pilavı(3 kaşığı kabaktır şehriyesiz
)
Salata
1 bardak ayran
19.00
1 elma
Su 2L
2 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Gecmis olsu canim allah koruyo cocuklari benim kucuk daha yeni yuruyodu maazanin demir arabalari varya icine koymustum ayakta dikiliyodu on tarafa dogru sarktigini gordum yetisemedim beton zemine kafaustu dustu gummm diye bi ses oldu aldim cocugu kucagima aglamaktan iki kere havale gecirdi nefessiz kaldi tabi o an bunu dusumedim bayiliyo sandim yiktim ortaligi ambulans geldi gittik hastaneye bisi yok tu sukurKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim b kiz b oglàn evlat cok guzelKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Güzel menüKizlar bugun giremedim fazla kafami kaldiramiyordum sukur ogleden sonra toparladim
sabah 10:30 sekersiz sutlu
oglen12:00 2 yumurta,5 zeytin,1 kb peynir
ara 16:00 1 kase mercimk crba ( unsuz patasessiz
aksam 18:30buyuk kase yesil salata,4 dilim peynirli sucuk firinda
3 litre su U UcanSupurge
Aman Allahım ya ay nasıl korkmuşsundur şükür bir şey olmamışGecmis olsu canim allah koruyo cocuklari benim kucuk daha yeni yuruyodu maazanin demir arabalari varya icine koymustum ayakta dikiliyodu on tarafa dogru sarktigini gordum yetisemedim beton zemine kafaustu dustu gummm diye bi ses oldu aldim cocugu kucagima aglamaktan iki kere havale gecirdi nefessiz kaldi tabi o an bunu dusumedim bayiliyo sandim yiktim ortaligi ambulans geldi gittik hastaneye bisi yok tu sukur
kusmadi gi surece gozlerde kayma olmadigi surece devamli uyku hali olmadimi hic panik yapma
ve sese isiga tepki vermeme gibi bir durum olursa dr danis yinede
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah cümlemizinkiAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim b kiz b oglàn evlat cok guzel
Sukur olmadi canim ama o gece hic uyumadim sadece cocugu izledim arada uyandirdim tepkilerini kontrol ettim rabbim korudu verili sadakamiz varmisGüzel menü
Aman Allahım ya ay nasıl korkmuşsundur şükür bir şey olmamış
Şükürler olsunSukur olmadi canim ama o gece hic uyumadim sadece cocugu izledim arada uyandirdim tepkilerini kontrol ettim rabbim korudu verili sadakamiz varmis
Geçmiş olsun canım benim kızımda düştü iki üç kere parkeye bişey olmadı. Rabbim koruyor onları ben inanıyorum Benimkinin de uyku saatiydi en son 1 saat zor oyalamıştım uyuttum dua ederek bişey olmadı şükür. Düşmeden büyüyen cocuk yok üzme kendiniKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?