- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.681
Rabbim hayırlı saglıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin insallahKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Tamamdır canım dikkat et kendine az kaldı şunun şurasında ne kaldıSlm kızlar 1 haftadır aşırı yoğunum. Takip etmek için siteye giriyorum ama bir türlü okuyamiyorum. Perşembe cuma rahatlayacagim insallah.
Güzel canım afiyet olsun18 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide
Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata
20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Aynen canim benim. Habersiz misafir gibi oldu bi anda izin çıkınca toplanıldı. Haberim olsaydi hazırlıklı olurdum.Tamamdır canım dikkat et kendine az kaldı şunun şurasında ne kaldı
Kabaklı çok seviyorum ben şehriyelli kullanmıyoruz canım ayrı ayrı koyuyoruz ama bulguru tek pişireceğimiz zaman şehriye koyarız sebzeli felan yapınca koymuyoruzAfiyet olsun canım kabaklı bulgur hiç yemedim sizin oralarda bulgura da şehriye konuluyor anladığım kadarıyla hatta direkt şehriyeli bulgur satılıyor diye biliyorum babam tır şoförü idi Antep’e Adana’ya filan gittiğinde eve şehriyeli bulgurdan getirirdi
güzel canım afiyet olsunKizlar bugun giremedim fazla kafami kaldiramiyordum sukur ogleden sonra toparladim
sabah 10:30 sekersiz sutlu
oglen12:00 2 yumurta,5 zeytin,1 kb peynir
ara 16:00 1 kase mercimk crba ( unsuz patasessiz
aksam 18:30buyuk kase yesil salata,4 dilim peynirli sucuk firinda
3 litre su U UcanSupurge
Kaçamak var ama az afiyet olsun güzel bence18 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide
Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata
20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Oyy geçmiş olsun canım benim. Yoktur birseyi ins korkma kendinize suclama bazen yanındayken bile kaşla göz arasında oluyor olacak olan.Kızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Oyy maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Kontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Ayy oda güzelmisBizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğuna
Şimdi Zehra'nın etikette gördüm cnm düşüyorlar malesef benim oğlan da düştü 3 ay önce köprücük kemiği kırılmıştı olacağı varsa oluyor bende çok vicdan azabı çektim ama şükür iyileşti röntgen cektirdinz miKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Sağlıksız bir menü olmuş canım18 Mayıs
8.00
5 çağla
10.00
Bir şekersiz çay
Bir kase yeşillik marullu
4.00
2 biskuit lü lokum
Bir bardak şekersiz çay
1 kurabiye
7.00
2 küçük poca
Şekersiz çay
3 tane baklava
1 saat voleybol oynadım
10 dakka ip atladım
Yatana kadar 3 litre olur
Bugün hanımlarla gün yaptık annemgilin orda anca bu kadar oldu
İyi cesaret etmişsin canım valls güle güle kullan gerçekten değişiklik iyi geliyorYa kızlar kaç gündür üzerimde ağırlık vardı kendimi hiç iyi hissetmiyordum dün kuaföre gittim kaş bıyık derken dedim bir de saçımı boyatım
Bakır tonlarında istedim saçlarım siyah(kendi saç rengim) olduğu için yapmak istemedi açmak gerekiyor ve çok koyu yapamam dedi risk almadı
Ben de kendim yapayım dedim açıcı bulamadım sarı ile boyadım önce 1 gün arayla da bakır yaptım şu an kendimi çok iyi hissediyorum
Arada böyle değişikler çok iyi oluyor insana
Bir de spora başlayabilsem çok iyi olacak
İnşallah haftaya eve gideceğim ilk işim koşu bandı siparişi vermek olacak
Ondan sonra korksun benden kilolar
Buğdaydan bir tık koyu rengim var ve ilk kez bu renk yaptım şu an Elçin sangu gibi hissediyorum kendimi çok güzel oldu rengimi de baya bir açtıİyi cesaret etmişsin canım valls güle güle kullan gerçekten değişiklik iyi geliyor
Sevindim cnm sağlıkla kucağına alırsın insAllah canımKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Bakır tonunu bende istiyorum şu an bal köpüğü biraz sıkılınca bende bakır yapayım diyorum ama tamamen akması baya sürer üst üste de saç çok yıpranır sanki güle güle kullan canımBuğdaydan bir tık koyu rengim var ve ilk kez bu renk yaptım şu an Elçin sangu gibi hissediyorum kendimi çok güzel oldu rengimi de baya bir açtı
Saol canimzel canım afiyet olsun
AynenSağlıksız bir menü olmuş canım
Ideal kilônda oldugunu goruyorum spor kilo vermek icinmi korumak icinmi canimYa kızlar kaç gündür üzerimde ağırlık vardı kendimi hiç iyi hissetmiyordum dün kuaföre gittim kaş bıyık derken dedim bir de saçımı boyatım
Bakır tonlarında istedim saçlarım siyah(kendi saç rengim) olduğu için yapmak istemedi açmak gerekiyor ve çok koyu yapamam dedi risk almadı
Ben de kendim yapayım dedim açıcı bulamadım sarı ile boyadım önce 1 gün arayla da bakır yaptım şu an kendimi çok iyi hissediyorum
Arada böyle değişikler çok iyi oluyor insana
Bir de spora başlayabilsem çok iyi olacak
İnşallah haftaya eve gideceğim ilk işim koşu bandı siparişi vermek olacak
Ondan sonra korksun benden kilolar
Ah şu dondurma hele saati ah ah18 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide
Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata
20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Sağlık olsun artık eloş valla ne yapacanAynen canim benim. Habersiz misafir gibi oldu bi anda izin çıkınca toplanıldı. Haberim olsaydi hazırlıklı olurdum.
Bu nasıl bir menüdür Allah aşkına sağlıklı şeylerden kendine göre ayarla sağlıksızlardan değil18 Mayıs
8.00
5 çağla
10.00
Bir şekersiz çay
Bir kase yeşillik marullu
4.00
2 biskuit lü lokum
Bir bardak şekersiz çay
1 kurabiye
7.00
2 küçük poca
Şekersiz çay
3 tane baklava
1 saat voleybol oynadım
10 dakka ip atladım
Yatana kadar 3 litre olur
Bugün hanımlarla gün yaptık annemgilin orda anca bu kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?