Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buse bilgilerin içine daldı :)

oku oku canım çıktı, gittim arada yoğurt yedim sonra yine devam ettim teşekkürler bilgiler çok faydalı oldu kaptan yalnız bu diyetisyenlerin önerileri bile, kendi aralarında çelişiyor yahu

şimdi jillian la spor yapmaya gidiyorum.

level 2
2. gün

büşraya mesaj attım ama onunda sms yok galiba

busee level 2 ye mi geçtinn ben level 1 i tamamlayamadım yaa diyetkolik egzersizleri eklendi ya :S ama yinede yapıyorum birde alttaki komşular geldi ben bi 10 gün gelmezler diyordum olmadı

eceee sms bitmedi sevdicekle sohbet ediyordum :)

uyumadım :) buralardayım ama başım çok ağrıyor her ana yatmaya gidebilirim hatunlar

anam hepsine top yekün cevap verdim af buyurun kızlar başım ağrıdığında bulanık görüyorum ben seçmedi gözler migren varda bende ucundan biraz

gelmişken menümüde yazayım :)

sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su

kahvaltı:
2 dilim ekmek
50 gr. beyaz peynir
patlıcanlı salça

ara:
1 elma

öğlen:
karnabahar
1 köfte
yoğurt

ara:
yarım muz

ara:
leblebi

akşam:
karnabahar
5 köfte kadar tavuk
3 yemek kaşığı mantı
yoğurt

sonra yiyemedim birşey bugün çok düzensizdim dershane ve ders saatleri uymadı bir türlü sporda yapamadım 0 yani bugün spor

büşracım bende aldım mesajını ama geri dönemedim annem sürekli dır dır dır telefonla konuşunca

Günaydın kızlar.Bugün malesef pek keyifli gelmedim((
Bütün gece ağlayan bir bebekle sinirlerim laçka bi şekilde sabah ettim
Sonra o yorgunlukla sabahın 6 sında kalkıp bebek doyurdum.Tam evden çıkıcam azıcık nefes alıcam derken benim öküz .........................
Üstelik pazar gününü de bu öküzün burnumdan getirmiş olduğunu düşününce..Bu çocuk niye ağlıyor.Bırakma gitme yapma..İstiyorki tuvalete bile gitmeyeyim.Sanki ben gidince çocuk bıçak dayıyor bunun boğazına
Yok hem gazı yakıp hem camı niye açıyomuşum evi soğutuyomuşum.....
Yok kapıları açmıycakmışım bebek uyanırmış.
Yok konuşma onu yapma bu ne o nerde..........................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlıycam zannettim bi an
İnerken gelmiyorum ulan seninle defol gözüme görünme dedim düştüm yollara..Otobüs bulana kadar yürüdüm.Otobüste üst üste ve kan ter içinde nasıl işe geldim bilmem
Her şeye sinirleniyor bıktım usandım ben bundan yaw..Öküz deyincede inanmıyor.Öküz işte resmen bildiğimiz öküzzzzzzzzzz

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tartıda -200 gördüüüm

kilom 55,2

evet kuzum level 2 deyim. bozma moralini yine yaparsın müsait bi zamanda başlarsın. zaten egzersiz üstüne egzersiz yapıyorsun. diyet kolik falan. iyice uçtun büşra senin ne kadar kilo verdiğini çok merak ediyorum bu haftaaa

olsun canım benim bozma moralini. öküz öküzlüğünü yaptı de geç adam bebişe çok düşkün sanırım, işgüzarlığından seni bi yere salmak istemiyor ama sana diyeyim. bakmak istemiyor bebeğe çoğu erkek gibi sanırım. ahahah keşke öyle demeseydin diyemeyeceğim seni çileden çıkarmış belli ki. sağlık olsun. o da belki böylece biraz hatalarının farkına varır, düşünüp.

sen şimdi bana menülerinden bahset bakalım, diyet nasıl gidiyor

Kızlar koşun koşun sevincime ortak olun :):):):)):):):):):) allahim havalara uçuyorum yaa :):) 69.8 henüz çarşamba ya var 2 gün o 300 gram da gidecek ve ve ve 69.5 i göreceğim oley oley oley :):):):)):):):)):):):):):):):):):):)

Ece problem değil canım benim :) olur öyle şeyler :) kalktım tartıya çıktım sana mesaj atacaktim ama uyuyorsun belki uyanırsin diye yazmadım ama birazdan uyandırırim seni ben :) :):)

Lypsa canım oluyor böyle eşler arasında benimki de evlenmeden öküz olanlardan :) sıkma canını çocuk bu ağlar elbet sonuçta alışmış sana ne yapsin yavrucak. Esinde bebek ağlayinca dayanamıyor belli ki.

oleeeyyy diyoruuum başardııın tebrik ederim büşracım başarılarının devamını dilerim

ben kahvaltıya gidiyorum, biraz geç bi kahvaltı olacak ama olsun.

Gözün aydın Busecim senin adına çok sevindim.
Diyetle ilgili bi sorunum yok maşallah.Dün birazcık annemim etlerinden yerken tadını kaçırmış olsamda + değilim.Kilom sabit.Koşturmaktan erittim galiba...
Ama bugün içi aynı şeyleri söyleyemiycem( Sinirimden midem düğümlendi sanki bu saat oldu daha lokma yemedim.Mola saati gelsinde çıkıp biraz yürüyüp hem hava alırım hem kendime gelirim.Hem kendime bi çizme fln alırım öfke kontrolü açısından yani yanlış anlaşılmasın
Sonra yerim inşallah.

Tebrikler canım..Darısı başıma benim..

Dayanamadığını anladık ta bende taş değilim yani benim üzerimdeki yük daha fazla.Neticede onu bırakıp çıkan benim.Benim daha çok canım yanıyor.Ama öküzlerle iletişimim iyi değil iyi bir hümanistim ne yazık ki.Anlatamıyorum kiiiiiiiiii..........

Son düzenleme:

aa bak hemen ağzına bi lokma bir şey at metabolizman çalışmaya başlasın. çok önemli buuuuu kaçamak yaparsan sadece kilo verme süren uzar hilalciim aman dikkat et, emeklerine yazık etme. takibindeyim.

bişiy diyemedim şimdii
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tartıda -200 gördüüüm

kilom 55,2
tartılıp durma canım yaa.. cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorummm..

ben uyanıktımki zaten :) annem telefonu getiriyor büşra mesaj atmış ama ne demiş anlamadım

birisi bilgisayar klavyesinin tam yanına burnumun dibine çikileta koymuş petito ayıcık var ya ... fenalık geçiricem şimdik.

ben benim öküzcanımla iyi anlaşıyorum kavgada etsek max. 15 dk sürer sonra hop geri barışırız :) ne o nede ben kin tutmayan böyle küslüğü yürütemeyen insanlarız o bakımdan şanslıyımdır :) hemen yumuşarım herkese karşı. hatta tanıyanlar kaynanann çok şanslı çok güler yüzlüsün ve küslük nedir bilmiyorsun kadının her dediğini çekersin diyorlar :) ( ki yaparımda o bana hayat arkadaşımı bahşetmiş yani ) ama senin mübarek kaba davranmış sanki biraz sonuçta sende annesin ve o yavru senin canından can elbette işe giderken sen ondan daha çok üzülüyorsun akşama kadar yavru kokusundan hasret kalmak nedir biliyorsun ve keşke sana böyle davranmasaydı ama bunları onlada paylaş canım. al karına akşam sabah yaptıklarını konuşalımmı de yumuşak bir şekilde ses yükseltmeden birbirinize karşı konuşun bence. en mantıklısı o. ben üzülüyorum ama çalışıyorum birşeyleri başarmak birşeylerin olmasını ve o canımdan cana iyi bir gelecek sağlamak için böyle olmak zorunda keyfi olarak ayrılmıyorum yarumdan. kaldıki ne kadar zorlanıyorum bir bilsen ama senden bana destek beklerken sen kendi desteğini esirgemekle kalmıyor birde üstüne canımı dahada acıtıyorsun. böyle yapma bir sorun varsa oturup konuşalım de. göreceksin eşinde de çok işe yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…