- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.181
buse bilgilerin içine daldı :)
oku oku canım çıktı, gittim arada yoğurt yedim sonra yine devam ettimteşekkürler bilgiler çok faydalı oldu kaptan yalnız bu diyetisyenlerin önerileri bile, kendi aralarında çelişiyor yahu
canım sen sana daha mantıklı geleni yap
büşraya mesaj attım ama onunda sms yok galiba
şimdi jillian la spor yapmaya gidiyorum.
level 2
2. gün
tamam canım öyle yap o zaman.yeşil çay benden öğünlerden önce içmeye başladım tekrar günde 2-3 kez içiyorum. bundan önce tadından tiksindiğimden içmiyordum pek :26: bu hafta gururumuz sen olabilirsin büşra bu azimleeeeee
gördüm gördüm. daha da görürüm inşallaaaaahhhhhhhhhay keşke böyle her gün kendimi 200 300 ekside görsen ne güzel olur yaa acayip motive oluyor insaan senin yeşil çaylık bir şeyin kalmamış tabi rahatsın. ama baktın ki biraz kilo almaya başladın, yüklen yeşil çaya eciiş
:) öğlen oldu hala büşra benden mesaj bekliyoranca uyanadım
baaak gördün müüü :)
espriye espri ahahahha iyiymiş :)
ben wc çıkmaktan nefret ettiğim için korkarım yeşilçaydan ama içerim :) :)
büşraya mesaj attım ama onunda sms yok galiba
busee level 2 ye mi geçtinnben level 1 i tamamlayamadım yaa diyetkolik egzersizleri eklendi ya :S ama yinede yapıyorum birde alttaki komşular geldi ben bi 10 gün gelmezler diyordum olmadı
eceee sms bitmedi sevdicekle sohbet ediyordum :)
uyumadım :)buralardayım ama başım çok ağrıyor her ana yatmaya gidebilirim hatunlar
anam hepsine top yekün cevap verdim af buyurun kızlar başım ağrıdığında bulanık görüyorum ben seçmedi gözlermigren varda bende ucundan biraz
Günaydın kızlar.Bugün malesef pek keyifli gelmedim((
Bütün gece ağlayan bir bebekle sinirlerim laçka bi şekilde sabah ettim
Sonra o yorgunlukla sabahın 6 sında kalkıp bebek doyurdum.Tam evden çıkıcam azıcık nefes alıcam derken benim öküz .........................
Üstelik pazar gününü de bu öküzün burnumdan getirmiş olduğunu düşününce..Bu çocuk niye ağlıyor.Bırakma gitme yapma..İstiyorki tuvalete bile gitmeyeyim.Sanki ben gidince çocuk bıçak dayıyor bunun boğazına
Yok hem gazı yakıp hem camı niye açıyomuşum evi soğutuyomuşum.....
Yok kapıları açmıycakmışım bebek uyanırmış.
Yok konuşma onu yapma bu ne o nerde..........................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlıycam zannettim bi an
İnerken gelmiyorum ulan seninle defol gözüme görünme dedim düştüm yollara..Otobüs bulana kadar yürüdüm.Otobüste üst üste ve kan ter içinde nasıl işe geldim bilmem
Her şeye sinirleniyor bıktım usandım ben bundan yaw..Öküz deyincede inanmıyor.Öküz işte resmen bildiğimiz öküzzzzzzzzzz
Kızlar koşun koşun sevincime ortak olun :):):):)):):):):):) allahim havalara uçuyorum yaa :):) 69.8 henüz çarşamba ya var 2 gün o 300 gram da gidecek ve ve ve 69.5 i göreceğim oley oley oley :):):):)):):):)):):):):):):):):):):)
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tartıda -200 gördüüüm
kilom 55,2
olsun canım benim bozma moralini. öküz öküzlüğünü yaptı de geçadam bebişe çok düşkün sanırım, işgüzarlığından seni bi yere salmak istemiyor ama sana diyeyim. bakmak istemiyor bebeğe çoğu erkek gibi sanırım. ahahah keşke öyle demeseydin diyemeyeceğim seni çileden çıkarmış belli ki. sağlık olsun. o da belki böylece biraz hatalarının farkına varır, düşünüp.
sen şimdi bana menülerinden bahset bakalım, diyet nasıl gidiyor
Kızlar koşun koşun sevincime ortak olun :):):):)):):):):):) allahim havalara uçuyorum yaa :):) 69.8 henüz çarşamba ya var 2 gün o 300 gram da gidecek ve ve ve 69.5 i göreceğim oley oley oley :):):):)):):):)):):):):):):):):):):)
Ece problem değil canım benim :) olur öyle şeyler :) kalktım tartıya çıktım sana mesaj atacaktim ama uyuyorsun belki uyanırsin diye yazmadım ama birazdan uyandırırim seni ben :) :):)
Lypsa canım oluyor böyle eşler arasında benimki de evlenmeden öküz olanlardan :) sıkma canını çocuk bu ağlar elbet sonuçta alışmış sana ne yapsin yavrucak. Esinde bebek ağlayinca dayanamıyor belli ki.
Gözün aydın Busecim senin adına çok sevindim.
Diyetle ilgili bi sorunum yok maşallah.Dün birazcık annemim etlerinden yerken tadını kaçırmış olsamda + değilim.Kilom sabit.Koşturmaktan erittim galiba...
Ama bugün içi aynı şeyleri söyleyemiycem( Sinirimden midem düğümlendi sanki bu saat oldu daha lokma yemedim. Mola saati gelsinde çıkıp biraz yürüyüp hem hava alırım hem kendime gelirim.Hem kendime bi çizme fln alırım öfke kontrolü açısından yani yanlış anlaşılmasın
Sonra yerim inşallah.
Günaydın kızlar.Bugün malesef pek keyifli gelmedim((
Bütün gece ağlayan bir bebekle sinirlerim laçka bi şekilde sabah ettim
Sonra o yorgunlukla sabahın 6 sında kalkıp bebek doyurdum.Tam evden çıkıcam azıcık nefes alıcam derken benim öküz .........................
Üstelik pazar gününü de bu öküzün burnumdan getirmiş olduğunu düşününce..Bu çocuk niye ağlıyor.Bırakma gitme yapma..İstiyorki tuvalete bile gitmeyeyim.Sanki ben gidince çocuk bıçak dayıyor bunun boğazına
Yok hem gazı yakıp hem camı niye açıyomuşum evi soğutuyomuşum.....
Yok kapıları açmıycakmışım bebek uyanırmış.
Yok konuşma onu yapma bu ne o nerde..........................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlıycam zannettim bi an
İnerken gelmiyorum ulan seninle defol gözüme görünme dedim düştüm yollara..Otobüs bulana kadar yürüdüm.Otobüste üst üste ve kan ter içinde nasıl işe geldim bilmem
Her şeye sinirleniyor bıktım usandım ben bundan yaw..Öküz deyincede inanmıyor.Öküz işte resmen bildiğimiz öküzzzzzzzzzz
tartılıp durma canım yaa.. cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorummm..kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tartıda -200 gördüüüm
kilom 55,2
Ece problem değil canım benim :) olur öyle şeyler :) kalktım tartıya çıktım sana mesaj atacaktim ama uyuyorsun belki uyanırsin diye yazmadım ama birazdan uyandırırim seni ben :) :):)
Lypsa canım oluyor böyle eşler arasında benimki de evlenmeden öküz olanlardan :) sıkma canını çocuk bu ağlar elbet sonuçta alışmış sana ne yapsin yavrucak. Esinde bebek ağlayinca dayanamıyor belli ki.
Tebrikler canım..Darısı başıma benim..
Dayanamadığını anladık ta bende taş değilim yani benim üzerimdeki yük daha fazla.Neticede onu bırakıp çıkan benim.Benim daha çok canım yanıyor.Ama öküzlerle iletişimim iyi değil iyi bir hümanistim ne yazık ki.Anlatamıyorum kiiiiiiiiii..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?