- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.161
dün başladım canım zaten cnm. 2 . kutuyu da haftaya yazdıracağım inşallah.Kesinlikle iç canım,kilo vermeni de kolaylaştıracak.
Çok iyi fikir canım, ama ben bu hafta leslie ısınma turu yapmayı düşünüyorum malum yaş faktörü.... Oynamayı seviyorum ama yerim dar diyorAdım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Yani ona kaptan karar verir tabi ama üst üste artı olmasi ya da gruba düzenli gelmemek(bende dahilim buna) malesef digerlerini de olumsuz etkiliyor.ciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.
Benimde eşim ve büyük oğlum gece yemeyi severmuzurluk olsun dye yazdım :) birde kardeşim var benim 19 yaşında her daim yemek yer. genelde ne zaman acıktım desem ne yesek acaba der gazlar beni
Leslie olsun zumba yerine istenirse ona da varımÇok iyi fikir canım, ama ben bu hafta leslie ısınma turu yapmayı düşünüyorum malum taş faktörü.... Oynamayı seviyorum ama yerim dar diyor
Teşekkür ederim Yaseminim, inşallahhhhkuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da
tamamdır kuzum
mezuniyetin hayırlı olsun canımmm, inşallah bi daha listeye girmek zorunda kalmazsın
Allah razı olsun canım bizim yaptığımız birbirimize destek olmak motive etmeye çalışmak geri kalan sizin emeğiniz
Gerçekten takım motivasyonu çok farklı bırakmak istediğin noktada takımı bırakmak istemiyorsun hem kendin hem takım için çabaladığında mutlu son geliyor zaten
Spor 3 gün yapabildim bu hafta ama ben kapsamlı spor yapıyorum hem kardiyo hem bölgesel tüm vücut çalışıyorum. Bi de abur cubur yemedim çok geç yemedim.onun dışında bir şey yok aslında. Vücut 5 aydır çılgın gibi yemeğe alışınca noluyor lan dedi sanırım çikolata yemeyince de yağlara küstü
Emeğine sağlık canımmm. Çok teşekkür ederim.9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1750 p
2. kumsal68 : 1110 p
3. asliogretmen : 899p
HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ
İnşallah
Üzülme canım haftaya halledeceğine eminim
Teşekkürler konyalım
Tebrikler canım
Dikkat et canım ipin ucu kaçmasın haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah
Teşekkürler canım
İnşallah canım
Tebrikler canım güzel bir eksi
Tebrik ederim canım
İnşallah canım
Eksi en azından canım.Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah
Teşekkürler canım
Haftaya süper bir eksi geliyor
Tebrikler canım
İnşallah canım
Bayağı motive olmak üzereydim
Reglden dolayıdır canım.Haftaya güzel bir eksi geliyor
Oleyy birinciyimkumsal68 asliogretmen tebrikler kızlar @Goklerce emeğine sağlık canım
Çok tatlışBen geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım
bence güzel fikirAdım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Aynen durum biraz ciddiKızlar acil durum toplantısı yapmamız lazım 21.15 herkese uygun mu ? Gidişat iyi değil
@Breeze96
@Beyaz leylak
@Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
M Melek963
@Ayla-
@medine66
@Zeycan123
Spor da belki olamam ama menülerimi daha iyi yapmaya gayret ve özen göstericem inşallah iki haftadır hem kendim hem takım kötü durumdayızKızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
keyifli oluyor canım hele filim açıp yemekBenimde eşim ve büyük oğlum gece yemeyi sever
O zaman olur, yarışalım derim benLeslie olsun zumba yerine istenirse ona da varım
Ben de beş ay önce coronayi atlattım,sende olduğu gibi bende de uzun bir süre göğüs ağrısı devam etti,şükür şimdi daha iyiyimkuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da
tamamdır kuzum
mezuniyetin hayırlı olsun canımmm, inşallah bi daha listeye girmek zorunda kalmazsın
Ah ah sende benim gibi gece tv karşısında almışsın kiloları belli.Uymayacağız onlara artık biz fit olacağız inşallahkeyifli oluyor canım hele filim açıp yemek
Kapışalım canım.O zaman olur, yarışalım derim ben
inşallah canım :) tv değil de daha çok intrnetten film izlerkenAh ah sende benim gibi gece tv karşısında almışsın kiloları belli.Uymayacağız onlara artık biz fit olacağız inşallah
Artık dikkat edeceğiz inşallahinşallah canım :) tv değil de daha çok intrnetten film izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?