Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Çok iyi fikir canım, ama ben bu hafta leslie ısınma turu yapmayı düşünüyorum malum yaş faktörü.... Oynamayı seviyorum ama yerim dar diyor

ciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.
Yani ona kaptan karar verir tabi ama üst üste artı olmasi ya da gruba düzenli gelmemek(bende dahilim buna) malesef digerlerini de olumsuz etkiliyor.

Teşekkür ederim Yaseminim, inşallahhhh

9. TAKİM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1750 p

2. kumsal68 : 1110 p

3. asliogretmen : 899p

HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ
Emeğine sağlık canımmm. Çok teşekkür ederim.
Tebrikler @Breeze96
Tebrikler kumsal68

Ben geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım
Çok tatlış
Adım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
bence güzel fikir

Aynen durum biraz ciddi
Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Spor da belki olamam ama menülerimi daha iyi yapmaya gayret ve özen göstericem inşallah iki haftadır hem kendim hem takım kötü durumdayız

Ben de beş ay önce coronayi atlattım,sende olduğu gibi bende de uzun bir süre göğüs ağrısı devam etti,şükür şimdi daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…