Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menümü yazayımda çıkayım kızlar :)

sabah:
2 kuru kayısı
1 bardak limonlu su

kahvaltı:
2 dilim tost makinesin de kızarmış buğday ekmeği
34 gram peynir
yeşil çay
patlıcanlı salça

öğlen:
2 köfte
4 yemek kaşığı susuz karnabahar
2 yemek kaşığı yoğurt

ara1:
1 greyfurt
2 kaşık yoğurt

ara2:
1 ufak kase yüksük çorbası

ara 3 :
1 avuç kuruyemiş

akşam:
4 yemek kaşığı kadar susuz karnabahar yemeği
hellim peynirli salata
3 4 adet haşlama kuşbaşı et

ara4:
2 adet ufak boy kivi ( 142 gr.)
yarım muz

az önce yeşil çay

su:
2 litre

spor:
30 dk. koşu bandında yürüyüş 5 km hızında
1 saatten fazla annemle yürüyüş + alış veriş poşetleriyle eve dönüş :)
4 dk lık mekik videosu

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn bayanlar.........
maşallah canımda hızlı gidiyorsun sanki bu kadar hızlı kilo vermen iyi değil :18:

kizlaar hala disardayim wirelessle baglaniyorum. ne emine gelmis ne seyma gelmiiss oohh. cuma bildirimde de bulunmadi seyma.

hilalciim senin adina pek sevindim :) ins vermissindir kilo ama az yiyerek vermesen daha iyi olur

Kızlar nerde bende o kadar kuvvetli irade zaten:))))))))))Sabah öğle akşam aralarda yazıyorum ya hep götürüyorum maşallah.Ehh sadece börekler çörekler yemiyorum.Kızmayın bana yani hiçte hızlı sayılmam tosbiş hızında kilo veriyorum.

Günaydın kızlar.
Nasılız bu gün bakalım.
Ben,m enerjim yerinde maşallah.
Akşam 10 da yattım
taki sabah 7,30 a kadar.
çok yorulmuşum.

Ya evet nerde bu bizim kızlar böyle..Söyleyince kızıyolar ama gelen giden yok.Alıcam elime merdaneyi heeeeeeee

al al benmde moralim bozuldu tartı 70.0 gösterdi bugün dün den bugüne 200 gram almışım ne güzel 69 lar var diye seviniyordum yaa acaba tartının azizliği mi ki yani gün farkı falan mı yoksa cidden aldımmı o 200 gr. mı çok canım sıkıldı menümdede pek birşey yok kaçamak yapmadım yani sadece 1 avuç kadar kuru yemiş yedim dün acaba o mu yaptı ki neyse bugün spor salonunu aradım başlıyormu diye ara vermişti 15 tatili diye :) başlamış bugün 1 saat sporumu yaparım orda bir güzel :) yarın yine 69 ları görürüm heralde offf bir avuçö kuruyemişin kalorisi çok evet ama ben dün 30 dk koşu bandında 1 saatten fazla da dışarıda yürüdüm birde mekik çektim o kadar yaa 200 gr. fark etmememliydi

Günaydın kızlar.
Nasılız bu gün bakalım.
Akşam 10 da yattım
taki sabah 7,30 a kadar.
çok yorulmuşum.

hoş geldin canım :) yukarıdada gördüğün gibi pek hoş değilim ben iyice dinlenmişsindir ne güzel işte :)

O kuruyemişleri ben önce tatlı yerine koydum kilo verme konusunda bana bayaaaa iyi geldi.Ama sonrası tam bir facia olunca hemen kestim.Şimdi ara öğünlerde meyve bile yemiyorum.Bollllllllllllllllll yoğurt.Ayıptır söylemesi bu sabah -200 gördüm.Darısı başına beybi..

börekler çörekler haaa. yüzümü kara çıkarma hilaal

Günaydın kızlar :) dün pek kimse uğramamıştı bugün öyle olmasın ama yaa

olmasın dimi takma ya. gelen geliyor işte. "hiç" gelmeyenleri de izine çıkarırız olur biter.

Ya evet nerde bu bizim kızlar böyle..Söyleyince kızıyolar ama gelen giden yok.Alıcam elime merdaneyi heeeeeeee

ahaha nasılmış burda yalnız kalmak

Günaydın kızlar.
Nasılız bu gün bakalım.
Akşam 10 da yattım
taki sabah 7,30 a kadar.
çok yorulmuşum.

Günaydıın

büşraaaaaaaa kız kuru yemiş yenir miii yiyeceksen de avuç değil sayı hesabı yiyeceksin, zaten bir avucunda abartmıyorum 600-700 kalori vardır onun. eyvahlar olsuun sakın yeme bir daha. badem yiyecekseniz 6 taneyi geçmeyin diye okumuştum bi yerde mesela. öyle düşün. ama şişkinlik de olabilir. inş şişkinliktir. :26:

ben de +100 gördüm bugün tartıda dün aksam misafirlikte, bi kase yoğurt, bi de zeytinyağlı salata yemiştim kadının yaptığından ama çok koymuş sanırım zeytinyağını, ondan olabilir diye düşünüyorum. :26: bakalım bugün protein günüm. yarına allah kerim.

moral bozmak yook 100-200 gr içiiin

ben jillian a kaçtım, 1 sa sonra da dışarda işim var. akşam üzeri gelirim sanırım. ama wireless olan her yerden gireceğim burayaaaaa

afferin hilaaaaaallllllllll tebrikleeer ay böyle gidersek bu hafta ilk 3 e girebiliriz, kimseden bi süpriz gelmezse.

fulyayı merak ediyorum, emineyi de :26:

şeymaya da çok kızgınım 1 hafta oldu hiç gelmedi, bu ilk vukuatı da değil. kaptan olacaktım ki diskalifiyeyi basacaktım. iyi ki değilim.

ay hopişim gelmiş hoş gellmiiiş ama şimdi benim gitmem lazım. spordan gelince yazacağım

Cıssss cıssss kötü lider seni:) Aslında birbirimize bağlılığımız iyi birşey ama bu da insanların birbirinden korkmaması; yani canı isteyince götürmesi buralara uğramaması anlamına geliyor
Bu kadar iyi niyetli olmasanız ben hırsımdan daha çok yürürdüm şahsen.Mesela bugün iş arkadaşlarımızla beraber yemeğe çıkıyoruz şık biyerlere...Ama ben şimdiden salata siparişi verdim merak etmeyin.Bu yemek yerine yine 1 saat yürümem gerekirdi halbuki.Çünkü yürümek için tek zaman bu.Korkutmadınız beni diyeYürümesmde olur didim.
Yaww 4.takımın maşallahı var.4 kg veren var yaw 1 haftada.Kıskançlıktan çatladım ne yalan söyleyeyim.

bundan sonra yok kuruyemiş falan tövbe ettim zati çok bozuldum şuanda yaa

yok canım ya bozuldu moralimde sıkıntı değil bugün dimdirek uyucam listeme o yüzden yarına gider inşallah o 200 gram :) gitmesede bnm tartıya göre diyetisyen tartısı eksik gösteriyor o yüzden sıkıntı yok :) arada 400 gram mı ne oynuyor bu demekki ben hala 69 lardayım :)

selaaaaamm bebeklerim..hoppiş geldi nihayet.

selam bebek nasılsın :) hoşgeldin hopişim :) nerelerdesin diyeceğim ama yoğunsun baya bi yoksa bizi sensiz bırakmazsın buralarda sen :)

4 kg mi???:100::111: çok sağlıksız!!!! :18::18::18: sakın özeneyimn bende deneyeyim falan deme çnkü haftada 1 en güzeli canım. her ne kadar 1 i veremesemde iyidir haftada 1 :) doktorlar basbas bağırıyorlar hızlı verilen kilo çauk geri alınır kat kat geri gelir diye... sakın diyeyim cnaım

hoşbulduk canım..pazar akşamı döndüm dönmesine ama evi temizlemekten daha totom yer görmedi..size haber vermek için uğradım..

ooyy biliyoruz kuzum durumunu zaten izinlisin sen, sıkıntı yok. toparlan kafan rahat olsun koş gel sonra

yaa demek öyleee. fırçaları çekeyim o zaman ben sana bundan sonraa 4 kg konusunda büşraya katılıyorum ki zaten o 4 kiloyu verebilen arkadaş da çok kilolu biridir. ya da su ve kas falan kaybetmişti. en fazla hafta 1,5 kg vermek ideal bence. hadi 2 olsun ama 4 olmaz yani olmaazz

inş gider canım. sporuna çok yükleniyorsun gibi geliyor. bak beni uyardın sen aynı hatayı yapmıyorsun değil mi? belki de o 200 o yüzden oldu :26: dikkat et yani. ben sadece 30 dk jillianla egzersiz yapıyorum artık o kadar. başka bir şey yapmıyorum resmen.

kuzularım ben şimdi duşa gidiyorum. spordan sonra farzdır.

Son düzenleme:
Kızlar yürüsem bundan iyiydi:))))))))))))) Sözde yemek yemeye gittim:) Bi sezar salata istedim anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm birde ne göreyim üzerinde peynirler böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğ
Masaya kusacaktım nerdeyse...Salatayı arkadaşların önüne itip hazır yemek ne var diye sordum sadece bulgur pilavı ve yoğurt bulabildim.Öööleee geçirdim öğle yemeğini ama güleyimmi ağlayayım mı bilemedim.
Gelene kadar dalga geçtiler benle yılın en pahalı bulgur pilavını yedin diye.16 Tl hesap ödedim bir bulgur pilavı ve yoğurt için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…