- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.201
bişiy diyemedim şimdii
tartılıp durma canım yaa.. cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorummm..
ben uyanıktımki zaten :) annem telefonu getiriyor büşra mesaj atmış ama ne demiş anlamadım
birisi bilgisayar klavyesinin tam yanına burnumun dibine çikileta koymuşpetito ayıcık var ya ... fenalık geçiricem şimdik.
bişiy diyemedim şimdii
tartılıp durma canım yaa.. cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorummm..
ben uyanıktımki zaten :) annem telefonu getiriyor büşra mesaj atmış ama ne demiş anlamadım
aa bak hemen ağzına bi lokma bir şey at metabolizman çalışmaya başlasın.çok önemli buuuuu kaçamak yaparsan sadece kilo verme süren uzar hilalciim aman dikkat et, emeklerine yazık etme. takibindeyim.
birisi bilgisayar klavyesinin tam yanına burnumun dibine çikileta koymuşpetito ayıcık var ya ... fenalık geçiricem şimdik.
kesinlikle katlıyorumm..hemen birşeyler iyorsun ama ilk etapta az birşey ardından 2 saat sonra normal beslenmene devam ediyorsun. sakın ola böyle yapma. daha fazla + da çıakrsın ve ilk yediğin şey yağa dönüşür bilgin olsun.
cısssssakın yemee.. sen kilonu koruyorsun ve şuanda vermek istediğin bir kaç kilon var kesinlikle yemiiyorsun bak bak çok kızarım eceee mızraklarım seni
a aaa ben ece nin korumada olduğunu bilmiyordum ama koruma böyle olmaz ki. az bir şey yiyebilir ve gün içinde onu dengeler. yani yemeyerek koruma olmaz.
a aaa yiyiver yaa :44: böyle mi korunuyor kilo, böyleyse felaket bi durum yani.
a aaa ben ece nin korumada olduğunu bilmiyordum ama koruma böyle olmaz ki. az bir şey yiyebilir ve gün içinde onu dengeler. yani yemeyerek koruma olmaz.
ben benim öküzcanımla iyi anlaşıyorum kavgada etsek max. 15 dk sürer sonra hop geri barışırız :) ne o nede ben kin tutmayan böyle küslüğü yürütemeyen insanlarız o bakımdan şanslıyımdır :) hemen yumuşarım herkese karşı. hatta tanıyanlar kaynanann çok şanslı çok güler yüzlüsün ve küslük nedir bilmiyorsun kadının her dediğini çekersin diyorlar :) ( ki yaparımda o bana hayat arkadaşımı bahşetmiş yani ) ama senin mübarek kaba davranmış sanki birazsonuçta sende annesin ve o yavru senin canından can elbette işe giderken sen ondan daha çok üzülüyorsun akşama kadar yavru kokusundan hasret kalmak nedir biliyorsun ve keşke sana böyle davranmasaydı ama bunları onlada paylaş canım. al karına akşam sabah yaptıklarını konuşalımmı de yumuşak bir şekilde ses yükseltmeden birbirinize karşı konuşun bence. en mantıklısı o. ben üzülüyorum ama çalışıyorum birşeyleri başarmak birşeylerin olmasını ve o canımdan cana iyi bir gelecek sağlamak için böyle olmak zorunda keyfi olarak ayrılmıyorum yarumdan. kaldıki ne kadar zorlanıyorum bir bilsen ama senden bana destek beklerken sen kendi desteğini esirgemekle kalmıyor birde üstüne canımı dahada acıtıyorsun. böyle yapma bir sorun varsa oturup konuşalım de. göreceksin eşinde de çok işe yarayacak.
benim gibi boğazı bir açıldımı kapanmayan birinin koruma döneminde bile uzak durması gereken şeyler vardır :) :)
Ah büşram konuşuyorum..Hallettim sanıyorum bazen yine aynı :S Umarım senin mübarek laf anlayan cinsten olur evlendikten sonra
mrb kızlar ben geldim.
hafta sonu malum sınavlar vardı .
sonrası direksiyon dersleri.
sabahtanda dışardaydım
anca iş yerine gelebildim.
yemek söyledim az sonra yemek yiyecem.
Kızlar bugün bir kilo daha verdim kesin sıkıntıdan stresten..Zaten yemek fln da yiyemedim.Biraz gevrekle süt; bir kasede yoğurt yiyebildim.
Pantolonlarım sarkmaya başladı.Ciddi ciddi belli oluyor artık.8 kg az değil yani.Bu sevindirici bir haber ama ben etrafta terzi bulamıyorum bu büyük bir sıkıntı:26:
Arkadaşlara sordum soruşturdum da tarife göre gidip bulmak lazım bakalım.Daraltalımda ciciş ciciş giyelim.
bu ne yaa. daha salıdan böyle firardaysak ben bu hafta 9. takımı düşünemiyorum.
ben burdayım gadınım :)
gerçekten bugün takımın durumu iyi değil yaa. hala mı kimse yok arkadaş
jillianımı da yaptım, oohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?