Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bişiy diyemedim şimdii

tartılıp durma canım yaa.. cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorummm..

ben uyanıktımki zaten :) annem telefonu getiriyor büşra mesaj atmış ama ne demiş anlamadım

yasaklar bana vız gelir baskül hastasıyım ben. çok denedim olmuyor. olmuyor. olmuyor. sonra geçen gün tv de bi diyetisyen dedi ki kilo verirken tartılmak iyi bir şeydir. vücudunuzun tepkilerin tam farkına varırsınız. bu da işeme geldi benim. kadın abartmayın diyordu ama olsun banane.

birisi bilgisayar klavyesinin tam yanına burnumun dibine çikileta koymuş petito ayıcık var ya ... fenalık geçiricem şimdik.

a aaa yiyiver yaa :44: böyle mi korunuyor kilo, böyleyse felaket bi durum yani.

bişiy diyemedim şimdii

tartılıp durma canım yaa.. cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorummm..

ben uyanıktımki zaten :) annem telefonu getiriyor büşra mesaj atmış ama ne demiş anlamadım

: :) annenen çok çok selam söyle canımcım :) ben bile hevesle mutlulukla ne yazdığımı anlamadım kadın ne yapsın :)

aa bak hemen ağzına bi lokma bir şey at metabolizman çalışmaya başlasın. çok önemli buuuuu kaçamak yaparsan sadece kilo verme süren uzar hilalciim aman dikkat et, emeklerine yazık etme. takibindeyim.

kesinlikle katlıyorumm..hemen birşeyler iyorsun ama ilk etapta az birşey ardından 2 saat sonra normal beslenmene devam ediyorsun. sakın ola böyle yapma. daha fazla + da çıakrsın ve ilk yediğin şey yağa dönüşür bilgin olsun.

birisi bilgisayar klavyesinin tam yanına burnumun dibine çikileta koymuş petito ayıcık var ya ... fenalık geçiricem şimdik.

cıssss sakın yemee.. sen kilonu koruyorsun ve şuanda vermek istediğin bir kaç kilon var kesinlikle yemiiyorsun bak bak çok kızarım eceee mızraklarım seni

a aaa ben ece nin korumada olduğunu bilmiyordum ama koruma böyle olmaz ki. az bir şey yiyebilir ve gün içinde onu dengeler. yani yemeyerek koruma olmaz.

kızlar dışarda işim var şimdi çıkıyorum ben 2-3 saate gelirim gibi görünüyor. öptüm hepinizi.

vee emineeeeeeeeee nerdesin valla çiğ çiğ yiyecem seni hee

özledim

a aaa ben ece nin korumada olduğunu bilmiyordum ama koruma böyle olmaz ki. az bir şey yiyebilir ve gün içinde onu dengeler. yani yemeyerek koruma olmaz.

aslına bakarsan evet ama ben sanki ece bir kaç kilo fazlam var vericem falan dedi diye biliyorum ayrıca korumada ise yesin yani :) ama abartmadan çünkü korumaya yaklaşık olarak 6 ay sürekli biçimde devam etmek gerekiyor ki bir daha alınmasın kilo tamamen otursun kilolar. bu arada kızlar ben öğlen yemeğim için hazırlığa gidiyorum :) öpüldünüz kocaman. yemek yapıcam daha yarım saat onra öğlen yemeği vaktim geliyor :) 1 saat sopnrada spor yapıcam haydi görüşürüz anacım baaaayyy

a aaa yiyiver yaa :44: böyle mi korunuyor kilo, böyleyse felaket bi durum yani.

benim gibi boğazı bir açıldımı kapanmayan birinin koruma döneminde bile uzak durması gereken şeyler vardır :) :)

Ah büşram konuşuyorum..Hallettim sanıyorum bazen yine aynı :S Umarım senin mübarek laf anlayan cinsten olur evlendikten sonra

mrb kızlar ben geldim.
hafta sonu malum sınavlar vardı .
sonrası direksiyon dersleri.
sabahtanda dışardaydım
anca iş yerine gelebildim.
yemek söyledim az sonra yemek yiyecem.

benim gibi boğazı bir açıldımı kapanmayan birinin koruma döneminde bile uzak durması gereken şeyler vardır :) :)

ayh kıyamammm.. yemek yok yemek yok cısss onlar

Ah büşram konuşuyorum..Hallettim sanıyorum bazen yine aynı :S Umarım senin mübarek laf anlayan cinsten olur evlendikten sonra

inşallah canım yaa.. bizim 7 yıl oldu az mı anlaşıyoruz allaha şükür evliliktede böyle devam eder sanırım :) ekstradan birşey eklenmez yani :)

mrb kızlar ben geldim.
hafta sonu malum sınavlar vardı .
sonrası direksiyon dersleri.
sabahtanda dışardaydım
anca iş yerine gelebildim.
yemek söyledim az sonra yemek yiyecem.

bu saate kadar birşey yemedinmi???

merabalar,
öğlen kendime bir adana söyledim,
ama ekmek 2 dilim kadar yedim.
sabah kahvaltıda yapamamıştım
çok acıkmıştım
yoğurtlarım bitmiş
akşam diyet yoğurtlarımı alacam.
yarın öğlen çorba yoğurt menüsü var
ama akşamları evde ne olursa yemek zorundayım
gerçi yerken onada dikkat ediyorum,
ekmek falan azalttım.
bu sabah tartıldım yine aynıym.
duraklama dönemine girdim galiba

Kızlar bugün bir kilo daha verdim kesin sıkıntıdan stresten..Zaten yemek fln da yiyemedim.Biraz gevrekle süt; bir kasede yoğurt yiyebildim.
Pantolonlarım sarkmaya başladı.Ciddi ciddi belli oluyor artık.8 kg az değil yani.Bu sevindirici bir haber ama ben etrafta terzi bulamıyorum bu büyük bir sıkıntı:26:
Arkadaşlara sordum soruşturdum da tarife göre gidip bulmak lazım bakalım.Daraltalımda ciciş ciciş giyelim.

maşallah canımda hızlı gidiyorsun sanki bu kadar hızlı kilo vermen iyi değil :18:

kizlaar hala disardayim wirelessle baglaniyorum. ne emine gelmis ne seyma gelmiiss oohh. cuma bildirimde de bulunmadi seyma.

hilalciim senin adina pek sevindim :) ins vermissindir kilo ama az yiyerek vermesen daha iyi olur

gerçekten bugün takımın durumu iyi değil yaa. hala mı kimse yok arkadaş

jillianımı da yaptım, oohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…