Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canim

Valla haklısın canım ne desen insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor. Böyle olunca insanın hevesi istegi gelmiyor haklısın valla ne diyim

Bugunki menumu yaziyim bnde yemin ediyim regl olcam bugun gosterdi kendini tatli kirizine girdim resmen butun hafta tatli ve karbonitrat yok bugunluk dozumu aldim cunki

sabah 10:30 sekersiz kahve

oglen 12:30 1 porsiyon patatesli yumurta 1 dilim peynir uc zeytin 4 tk cilek receli

Ara 14:00 1 tane bademli cikolatali kuvason

aksam 18:30 1 sk p plavi,1 sk et sote

U UcanSupurge Ben çok menüleri yorum yapamasam da hergün mutlaka geçte olsa menü yazıyorum. Geç oluyor evet ama ben cok telefonla uğraşamıyorum benm kız hemen istiyor telefon çok göstermiyorım çizgifilm falan izlemeyi bilmiyor daha ama görünce elimden alıyor sonra atıyor ama ben alınca rahatlık vermiyor. Zaten onun peşinde koştur ev işi yemek falan derken hemen aksam oluyo yine de tek tek okuyorum mesajları yorum yapmaya calısıyorm. Canını sıkma canım bu hafta daha güzel sonuclar olacak inanıyorum sen hamile halinle o kadar emek veriyorsun buraya cok sagol seni tanıdığıma cok uzun süre olmadı ama çok sevdim ben seni kalbinin Güzelliği emin ol anlaşılıyor moralini bozma sakın ❤❤

Ellerine sağlık canım, tebrik ediyorum kızlar
Güzel dengelemissin canım tebrik ederim
INsallah hızla geçer zaman ve cok yorulmazsin canım
Oo senin de ben gibi fazla kaçamaklı olmuş

Insallah denizcimmm yaa. Maalesef 57 lere gelmem biraz sürecek gibi.

Insallah denizcimmm yaa. Maalesef 57 lere gelmem biraz sürecek gibi.
Süreç uzadıkça yoruyor kuzum. Azcık sık kendini tahin pekmez yeme(bayılırım o ayrı)
Çok iyi fikir canım, ama ben bu hafta leslie ısınma turu yapmayı düşünüyorum malum yaş faktörü.... Oynamayı seviyorum ama yerim dar diyor
Kaç yaşındasın ki
Benimmm de çikolata ve tahin pekmez. 1 ay boyunca yemesem ne güzel olacakkk.

Günaydın kızlar

bugün yeni bi başlangıç olsun hepimiz için, elimizden gelenin en iyisini yapıp bu hafta kaptanımızı gururlandıralım

ben kendi adıma hergün menülerimi yazıp her yazılan menüye de yorum yapacağım ama alınma darılma yok kaçamak görürsem affetmem söylerim lafımı

veeee tabii ki en az %1lik bi eksiyle geleceğim
Leslie yapamasam bile her gün 10 bin adımımı tamamlayacağım

Ne diyeceğimi bilmiyorum sana karşı çok mahcubum inan
Bir kere daha söylüyorum bu halimin seninle hiç bir ilgisi yok, sen bütün enerjinle buraya emek veriyorsun hakkını helal et, başta senin sonrasında diğer takım arkadaşlarımın varlığı beni buraya getiren bu sıra sorumluluklarım konusunda kendimi çok saldım çünkü

emeklerine sağlık canıımmm

tebrikler kızlar

Günaydın kızlar minik kızim diş mi çıkarıyor ne geceden beri elli kere uyandı.Sanahta altıdan beri uyanık ayağımda sallıyorum uyutmak için hanimefendi uyumamak için direniyor
Olabilir canım dönem dönem huysuzluklari tutuyor dis agrisi zordur elbet büyük insan zor dayanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…