- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.261
Ebat artıda dolayıTadına bakmayı bile bıraksan çok büyük fark görürsün canım
Ah nasıl güzel olur canım tek başıma hepsini takip edemiyorum gerçekten
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi engelliyor
Canım Burda koca koca insanlarız her gün müsait olamayabiliriz benim bile saatlerce uğrayamadığım oluyor bir gün olur iki gün olur ama sürekli hale gelmesi sıkıntı mesela Ela’nın misafiri vardı ses etmedim aslı covid oldu yine öyle mesela Yaseminin eşi sıkıntı yapıyor en azından menünü yazmaya git diyip ses etmiyorum listedekilerden senin gerçekten bi düzenin yok sen de farkındasın
Zaten iki hafta üst üste artı gelmek direkt diskalifiye nedeni tabi uygulamak bize bağlı Burda kimse motivasyon düşürmedikçe bile isteye bunu yapmayı istemiyorum
Her ikisi de diskalifiye nedeni tabi uygulamak kaptanın insiyatifinde
Afiyet olsun canım neden tek öğün yaptın artıdan sebep mi ?
Günler çok uzun canım dayanabilecek misinCanım kızımın uyku saati geldi huysuzlandı gittim geri onu uyuttum. Ben aslında bu haftada dikkat ettim kaçamak falan yapmadım sadece cok az bi dondurma yedim. Ama tuvalete cıkamamam cok etkiledi bence yarın sabahta tartılcam bakalım nasıl olcak. Önümüzdeki haftada daha cok dikkat edicem insallah hatta bikaç gün oruc tutcam.
Artidan dolayı canımÇok iyi canım afiyet olsun da kahvaltı neden yapmadın
Güzel menü canım21 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
12.00
Yeşil cay
16.00
2 cilek
5 çağla
19.30
Bir tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Bol salata
4 lt su
40 dk.yürüyş
30 dk leslie
Tebrikler kızlarAdım Yarışması Sonuçları
1- @asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3- @kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- @Goklerce 20.000
6-yazarhanim35 10,988
7- @Beyaz leylak 6.000
8-Fit mutlu anne 5.638
Kaptanım geçen hafta cuma memlekete gittim orda fazla kaçırdım. Cumartesi pazar misafirliğe gittim kendimi tutmadım. Pazartesi salı dikkat ettim. Çarşamba perşembe cuma iş seyahatindeydim. Misafirhanenin mutfağı kapalı olduğu için kahvaltıyı bile dışardan aldık. Bunlar da aperatif şeylerdi. Kalorili şeyler. Gerçekten berbat bir hafta oldu. WC çıkamamam ayrı bir problem. ben 1 kilonun üstünde bekliyordum artıyı. Haftaya inşallah detoxlarla vs güzel bi eksi yakalarımKızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Kaptanım Allah razı olsun hamile halinle bizimle gayet güzel ilgileniyorsun. Hepimizi tek tek takip ediyorsun. Senden falan kaynaklı değil durum. Herkesin kişisel durumundan kaynaklı. Lütfen böyle şeyler söyleme. Ben takımımdan çok memnunum. Haftaya güzel bi motiveyle güzel kilolar vereceğim söz veriyorum.Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Tamam canımLeslie yapacak fıstıklar beni etiketlemeyi unutmayın
Günaydın canım.Çok yorma kendini dikkat etGünaydın Kızlar bizimkiler geldi
45 canımSüreç uzadıkça yoruyor kuzum. Azcık sık kendini tahin pekmez yeme(bayılırım o ayrı)
Kaç yaşındasın ki
İyi yolculuklar canımBugün saat 2de Ankara’ya yolculuk başlayacak. Çok şükür evime ve kedime kavuşacağım
menüleri acımadan kırbaçlayalım canlarım. Başaracağız
Günaydın canım, kolay gelsinGünaydın Kızlar bizimkiler geldi
Tamam canım
Misafir gidinceye kadar el koymuş da olabilirimBugün itibarıyla takım arkadaşlarımın sporlarını didik didik inceleyeceğim.Kimse kırılmasın. Menülerde kaçamak olmasın misafiri gidene kadar U UcanSupurgeEki Görüntüle 2854544 sopasını bana emanet etti.
45 genç bi yaş canım. Yaşlar kaydı artık şimdinin 45 i eskinin 30-35 i45 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?