Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ebat artıda dolayı
Günler çok uzun canım dayanabilecek misin
Çok iyi canım afiyet olsun da kahvaltı neden yapmadın
Artidan dolayı canım
Güzel menü canım
Adım Yarışması Sonuçları
1- @asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3- @kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- @Goklerce 20.000
6- yazarhanim35 10,988
7- @Beyaz leylak 6.000
8- Fit mutlu anne 5.638
Tebrikler kızlar

Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Kaptanım geçen hafta cuma memlekete gittim orda fazla kaçırdım. Cumartesi pazar misafirliğe gittim kendimi tutmadım. Pazartesi salı dikkat ettim. Çarşamba perşembe cuma iş seyahatindeydim. Misafirhanenin mutfağı kapalı olduğu için kahvaltıyı bile dışardan aldık. Bunlar da aperatif şeylerdi. Kalorili şeyler. Gerçekten berbat bir hafta oldu. WC çıkamamam ayrı bir problem. ben 1 kilonun üstünde bekliyordum artıyı. Haftaya inşallah detoxlarla vs güzel bi eksi yakalarım

kurtarma planım:
Günde en az 2,5 lt su içmek
Her gün yürüyüş yapmak (10 bin adım) ya da ip atlamak
yemek konusunda akşam sebze + yoğurt olarak bitirmek istiyorum.
menülerimde kalori ayarlaması yapacağım
Kaptanım Allah razı olsun hamile halinle bizimle gayet güzel ilgileniyorsun. Hepimizi tek tek takip ediyorsun. Senden falan kaynaklı değil durum. Herkesin kişisel durumundan kaynaklı. Lütfen böyle şeyler söyleme. Ben takımımdan çok memnunum. Haftaya güzel bi motiveyle güzel kilolar vereceğim söz veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…