- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.281
Ne mutlu sana evinde bayram havası vardır şimdiGünaydın Kızlar bizimkiler geldi
Darbe mi yaptın doğru söyleMisafir gidinceye kadar el koymuş da olabilirim
U UcanSupurge varken darbe olmaz.Darbe demeyelim de geçici süre psikopat spora ve menülere el koydu diyelim.Darbe mi yaptın doğru söyle
Bu dönemde 0.6kg azımsanacak bir kg değil canım, bozma moralini. Regle birlikte oluşan ödem gidince cumaya çok güzel bir sonuç gelecektir emin olEki Görüntüle 2854053
Cuma 68.1
Bugün 68.7
Fark -0.6
Yüzde 0.881
Tam toparliyorken regl oldum üzgünüm
Emeğine sağlık canım9. TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1750 p
2. @kumsal68: 1110 p
3. asliogretmen : 899p
HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ
38 beden kırmızı çizgimizKızlar bugün kendime bir pantolon aldım yazlık tiril tiril birsey ve 38 beden aldımtamam kalıbı biraz büyük dediler ama yine de 38 beden beni çok mutlu etti
Akşam öğünün ve su çok güzel canım. Hamburger göz kırpıyır21.05.2021 menü
14.40
Ufak bir hamburger
Patates
Ayran
16.00
Sade Türk kahvesi
19.00
Haşlama tavuk
3 yk Semizotu yemeği
2 yk yoğurt
Roka salatası
Su:3 litre
masal3487
Sabah geçmi uyanıyorsun canım. Eger öyle ise net 1.5 kg eksi görürsün bu hafta. Süper kurallar düşğnmüşsün.Kızlar bu hafta için şu kararlari aldım
-menuler eksiksiz yazılacak.
- suyu arttiracagim (3 litre)
- en az dört gün bir saat tempolu yürüyüş yapılacak.
- içme suyuna ödem atıcı limon,tarçın eklenecek.
- aksam yemek en geç altı da yenecek.
-ogle protein,aksam sebze yemeği olacak.
- Bu hafta ekmek yememeyi planlıyorum.
- ara öğün de yapmayacağım,sabah erkenden kahvaltı,öğle ve akşam yemeği şeklinde olacak.
- yemeklerin yanjna,salata ve yoğurt eklenecek.
Bu hafta bunlara harfiyen uyacagim inşallah.
Öğlen ekmek bir dilim olabilirmiş. Güzel canım afiyet olsun.Bugünkü menumyazarhanim35
Kahvaltı 08.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek.
Öğle 13.00 fırınlanmış patlıcan,patates ve biberden eşimle beraber yedik(bir patlıcan,bir ortadan biraz büyük patates ve beş altı biber koymustim eşimle yedik)
İki dilim ekmek
Yoğurt.
Aksam.17.30
Bir küçük tabak bol yesillikli kısır
(Bulgur çok çok azdı icinde)
Ayran
2 litre su,spor yok(sabah dersim vardı,öğleden sonra eşimle temizlik yaptık,benim kız emeklemeye başladı,artık sil süpulür işlerini sıklaştirdik )
Menünün sende farkındasın canımKızlar bugün kv ve görümcemler geldi iyi ki cumaymış
21.05.21
11.00
2 yumurta tavada
2 dilim kepekli ekmek
2 çk çikolata
5 zeytin
14.00 burdan sonrası bozdu yoksa planımda güzel şeyler vardı
5 kurabiye
3 çiziviç
2 bardak çay
18.30
4 küçük balık tavada
Salata
1 bardak kola
2 lokma ekmek
Su 2 L
Spor yok
U UcanSupurge
Çok şermiş anneciğinAsla yapmaz benim annem ekmeğin arasına tatlı koyup yer yine de yapmazkabız oluyor diye arada benim form çayımdan içiyor kadın zayıfladı zannediyor kendini
Harika olur halacığımmm, tok tutarsaol canım :) bizde de boyacı gelecek diye halam diyor ki yarın gözleme yaparım akşamüstüne
Çok tatlı yaaaBen geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım
Canımmm ben bu hafta yeni bir liste oluşturdum. Onu kendime göre uyarlamaya çalıştım.İlk hedef aç kalmadan midemi küçültmek. Ayrıca en önemlisi öğün atlamamak. İnşallah bu haftada bu şekilde devam edeceğim. Artı her gün leslie yürüyüş ve 3lt su. Bu haftaki planım böyle canımBu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacak
Takım olarak spor yarışmaları etkili olur diye düşünüyorum ben de. Bakalım istikrarlı olursak kesinlikle tartıya yansıyacaktır canım.Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Geçmiş olsun canımbenim tiroidlerim çalışmıyormuş doktor dün söyledi. muhtelemen bir al ver yapmam bu yüzden. önümüzdeki hafta perşembe ultrason randevum var . onu nihayete erdireceğim inşallah. bakalım gerek duyarsa ilaca başlayacak.
-gece kaçamaklarını bitirmem gerek.
-daha doyurucu beslenmem gerek ilk maddeyi uygulayabilmem için.
-kaçamakları minimuma indirmem gerek.
-su seviyem olması gereken gibi zaten. ondan yana sıkıntım yok.
- can sıkıntısına ya da duygusal açlığa dur demem gerek.
- her gel yemek yiyelim diyenle yemek yememem gerek
Yapılan kaçak kiloya yansıyınca 2 yada 3 gün onu verm ek için uğraşıyorsun çok can sıkıcı oluyor. Kaçamaklarıda tadımlık yapabilse süper olacak. Bu defa gelen artıya değil sadece kg vermeye odaklanacağız aslında. Bu hafta leslie aksatmadan yapabilirsek çok iyi olaca diye düşünüyorum canımSadece yürüyüş yetmiyor bana.kardio bir egzersiz ekleyeceğim.Bir de cumaları abarttığımı farkettim tüm hafta toplamaya çalışıyorum.Ekmeği bırakıyorum yarından itibaren.
Bence de Kesinlikle doğru tespit canım.Zamanında @Goklerce de bunu fark etti hafta sonu veya cuma kaçamak yapmayınca bütün hafta o günleri yakmakla uğraşmadığını söylemişti @Beyaz leylak mezun olduğu hafta kaçamak yapmadı final yüzdesini biliyorsunuz zaten
Afiyet olsun canım. Tek öğün zorlanmadı mı21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik
2=5 litre su
Hepimiz aynı amaç için burdayız canım. Emeklerin için çok teşekkür ederiz. Bu gelip geçici bir durumdur. En kısa sürede toparlanır inşallah canımKızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
+1Karamsarlık yapmayın ya hu
Olur böyle şeyler kilo verme süreci hep düzlük değildir ki bi sürü patikası var. Bazen nefesin yetmez bazen yorulursun bazen sıkılırsın sonradan tekrar devam. Bazen de kilo alıp kuyruğu sıkıştırıp dönersin
Bunlar olağan şeyler. Haftaya yüzdeler havada uçuşur olur biter
Okuduklarıma bakılırsa haftaiçi aşırı sıkıp kaçamak dönemleri çok yükleniyorsunuz. Bu dengeyi kurmak lazım.
Hangi kaçamaklar be kadar zarar veriyor bulursanız daha kolay olur
Mesela bana en fazla kilo aldıran beyaz ekmek ve çikolatadır. Beyaz ekmek poğaça falan yedim ama (onları da erken saatte) hiç çikolata yemedim. Bi süre daha yememeyi düşünüyorum.
çünkü başlarında duramadığım ve kontrolümü kaybettiğim tek yiyecek çikolata ve çikolata içeren besinler. Abarttığını düşüneceksiniz ama yemin ederim büyük bir kavanoz nutellayı bitirip kalkabilirim bana mısın demez
Velhasıl herkes en tehlikeli besinini bulsun ve bi süre uzak dursun
Afiyet olsun canım21.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
2 yk kuymak, 5 zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek
16.00 sade kahve
18.00 8 tane mercimekli sarma, yogurt, 1 muz, 1 avuç fıstık, 2 küçük dilim karpuz
Su: 3 lT
Spor 8 bin adim 80p U UcanSupurge
Emeğine sağlık canımAdım Yarışması Sonuçları
1-asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3- @kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- @Goklerce 20.000
6-yazarhanim35 10,988
7- @Beyaz leylak 6.000
8-Fit mutlu anne 5.638
Eküri listesimasal3487 de rekabet listesi Jasminium84 te idi bu hafta 4 kişi bildirim yapmadı hem rekabete hem Eküri olayına önem veren kimse pek yok o yüzden liste yapmanın da bir manası yok kızlar uğraşmayın hiç
Tebrikler canım2.olmuşum
Afiyet olsun canım21 mayıs menüm
Kahvaltı:10.00
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
2Dilim salam
Aksam:15.00
1dilim pizza
Yarım kase sütlaç
Su:2 litre
Spor: 40 dk kardio
5451 adım
210 puan
Eki Görüntüle 2854431
U UcanSupurge @Goklerce
Afiyet olsun canımBugunki menumu yaziyim bnde yemin ediyim regl olcam bugun gosterdi kendini tatli kirizine girdim resmen butun hafta tatli ve karbonitrat yok bugunluk dozumu aldim cunki
sabah 10:30 sekersiz kahve
oglen 12:30 1 porsiyon patatesli yumurta 1 dilim peynir uc zeytin 4 tk cilek receli
Ara 14:00 1 tane bademli cikolatali kuvason
aksam 18:30 1 sk p plavi,1 sk et sote
Afiyet olsun canım21 Mayıs Cuma
10.00
Yarım simit
1 yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz
19.30
tane sarma
1 avuç Antep fıstığı
15 tane erik
Su: 2,5 lt
Adım: 10.271
asliogretmen
Kaldırın kızlar totoları millet zayıflıyor- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Evet, eklem ağrıları, varis, tansiyon başladı. Saol canım şaja bir yana 20 li deyip abartmayacağım ama 30 la arasında farklar var biraz.Hayat 40 ında başlar
10 yıl önce leslie zıplayarak yapıyordum45 genç bi yaş canım. Yaşlar kaydı artık şimdinin 45 i eskinin 30-35 i
Güzel canım afiyet olsun21.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
2 yk kuymak, 5 zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek
16.00 sade kahve
18.00 8 tane mercimekli sarma, yogurt, 1 muz, 1 avuç fıstık, 2 küçük dilim karpuz
Su: 3 lT
Spor 8 bin adim 80p U UcanSupurge
Dengeli olmuş canım21 mayıs menüm
Kahvaltı:10.00
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
2Dilim salam
Aksam:15.00
1dilim pizza
Yarım kase sütlaç
Su:2 litre
Spor: 40 dk kardio
5451 adım
210 puan
Eki Görüntüle 2854431
U UcanSupurge @Goklerce
Cuma menüsü olmuşBugunki menumu yaziyim bnde yemin ediyim regl olcam bugun gosterdi kendini tatli kirizine girdim resmen butun hafta tatli ve karbonitrat yok bugunluk dozumu aldim cunki
sabah 10:30 sekersiz kahve
oglen 12:30 1 porsiyon patatesli yumurta 1 dilim peynir uc zeytin 4 tk cilek receli
Ara 14:00 1 tane bademli cikolatali kuvason
aksam 18:30 1 sk p plavi,1 sk et sote
Kaç tane sarma olduğunu yazmamışsın ama fena durmuyor21 Mayıs Cuma
10.00
Yarım simit
1 yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz
19.30
tane sarma
1 avuç Antep fıstığı
15 tane erik
Su: 2,5 lt
Adım: 10.271
asliogretmen
Ah ah az önce komşular yufka ekmek yapıyorlar Sana sıkma yaptirim mi diyor banaBu dönemde 0.6kg azımsanacak bir kg değil canım, bozma moralini. Regle birlikte oluşan ödem gidince cumaya çok güzel bir sonuç gelecektir emin ol
Emeğine sağlık canımtebrikler kızlar harikasınız
38 beden kırmızı çizgimizgelsin 36 beden. Güle güle giy canım
Akşam öğünün ve su çok güzel canım. Hamburger göz kırpıyırafiyet olsun.
Sabah geçmi uyanıyorsun canım. Eger öyle ise net 1.5 kg eksi görürsün bu hafta. Süper kurallar düşğnmüşsün.
Öğlen ekmek bir dilim olabilirmiş. Güzel canım afiyet olsun.
Menünün sende farkındasın canımafiyet olsun.
Çok şermiş anneciğin
Harika olur halacığımmm, tok tutar
Çok tatlı yaaa
Canımmm ben bu hafta yeni bir liste oluşturdum. Onu kendime göre uyarlamaya çalıştım.İlk hedef aç kalmadan midemi küçültmek. Ayrıca en önemlisi öğün atlamamak. İnşallah bu haftada bu şekilde devam edeceğim. Artı her gün leslie yürüyüş ve 3lt su. Bu haftaki planım böyle canım
Takım olarak spor yarışmaları etkili olur diye düşünüyorum ben de. Bakalım istikrarlı olursak kesinlikle tartıya yansıyacaktır canım.
Geçmiş olsun canımkurallar süper, özellikle son madde taktire şaya
Yapılan kaçak kiloya yansıyınca 2 yada 3 gün onu verm ek için uğraşıyorsun çok can sıkıcı oluyor. Kaçamaklarıda tadımlık yapabilse süper olacak. Bu defa gelen artıya değil sadece kg vermeye odaklanacağız aslında. Bu hafta leslie aksatmadan yapabilirsek çok iyi olaca diye düşünüyorum canım
Bence de Kesinlikle doğru tespit canım.
Afiyet olsun canım. Tek öğün zorlanmadı mı
Hepimiz aynı amaç için burdayız canım. Emeklerin için çok teşekkür ederiz. Bu gelip geçici bir durumdur. En kısa sürede toparlanır inşallah canım4+
+1
Afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canımtebrikler kızlar
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Saol cnm :)Bu dönemde 0.6kg azımsanacak bir kg değil canım, bozma moralini. Regle birlikte oluşan ödem gidince cumaya çok güzel bir sonuç gelecektir emin ol
Emeğine sağlık canımtebrikler kızlar harikasınız
38 beden kırmızı çizgimizgelsin 36 beden. Güle güle giy canım
Akşam öğünün ve su çok güzel canım. Hamburger göz kırpıyırafiyet olsun.
Sabah geçmi uyanıyorsun canım. Eger öyle ise net 1.5 kg eksi görürsün bu hafta. Süper kurallar düşğnmüşsün.
Öğlen ekmek bir dilim olabilirmiş. Güzel canım afiyet olsun.
Menünün sende farkındasın canımafiyet olsun.
Çok şermiş anneciğin
Harika olur halacığımmm, tok tutar
Çok tatlı yaaa
Canımmm ben bu hafta yeni bir liste oluşturdum. Onu kendime göre uyarlamaya çalıştım.İlk hedef aç kalmadan midemi küçültmek. Ayrıca en önemlisi öğün atlamamak. İnşallah bu haftada bu şekilde devam edeceğim. Artı her gün leslie yürüyüş ve 3lt su. Bu haftaki planım böyle canım
Takım olarak spor yarışmaları etkili olur diye düşünüyorum ben de. Bakalım istikrarlı olursak kesinlikle tartıya yansıyacaktır canım.
Geçmiş olsun canımkurallar süper, özellikle son madde taktire şaya
Yapılan kaçak kiloya yansıyınca 2 yada 3 gün onu verm ek için uğraşıyorsun çok can sıkıcı oluyor. Kaçamaklarıda tadımlık yapabilse süper olacak. Bu defa gelen artıya değil sadece kg vermeye odaklanacağız aslında. Bu hafta leslie aksatmadan yapabilirsek çok iyi olaca diye düşünüyorum canım
Bence de Kesinlikle doğru tespit canım.
Afiyet olsun canım. Tek öğün zorlanmadı mı
Hepimiz aynı amaç için burdayız canım. Emeklerin için çok teşekkür ederiz. Bu gelip geçici bir durumdur. En kısa sürede toparlanır inşallah canım4+
+1
Afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canımtebrikler kızlar
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canım son halini de paylaş bizimle.Boya devam ediyor bizim evde bende bir şeyler yapıyorum :) bu komodin 2 adet ve annemle babamın ilk yatak odasının komodinleri 28 -29 senelikler ve ahşapları çok Kaliteli :) ben büyük odaya çıkıp onlar odayı değiştirince almıştım odama :) rengi dalgalı kahveydi :) kitaplığım da beyaz madem evde boya var diyip kendime iş çıkartarak bende bunları boyadım :)) gerçi bir kat daha istiyor ama şimdiden güzel oldular :)
Eki Görüntüle 2854658
bitince atarım canım :)Güzel olmuş canım son halini de paylaş bizimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?