Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2854053
Cuma 68.1
Bugün 68.7
Fark -0.6
Yüzde 0.881

Tam toparliyorken regl oldum üzgünüm
Bu dönemde 0.6kg azımsanacak bir kg değil canım, bozma moralini. Regle birlikte oluşan ödem gidince cumaya çok güzel bir sonuç gelecektir emin ol
9. TAKİM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1750 p

2. @kumsal68: 1110 p

3. asliogretmen : 899p

HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ
Emeğine sağlık canımtebrikler kızlar harikasınız
Kızlar bugün kendime bir pantolon aldım yazlık tiril tiril birsey ve 38 beden aldım tamam kalıbı biraz büyük dediler ama yine de 38 beden beni çok mutlu etti
38 beden kırmızı çizgimiz gelsin 36 beden. Güle güle giy canım
21.05.2021 menü

14.40

Ufak bir hamburger

Patates

Ayran

16.00

Sade Türk kahvesi

19.00

Haşlama tavuk

3 yk Semizotu yemeği

2 yk yoğurt

Roka salatası

Su:3 litre

masal3487
Akşam öğünün ve su çok güzel canım. Hamburger göz kırpıyırafiyet olsun.
Sabah geçmi uyanıyorsun canım. Eger öyle ise net 1.5 kg eksi görürsün bu hafta. Süper kurallar düşğnmüşsün.
Öğlen ekmek bir dilim olabilirmiş. Güzel canım afiyet olsun.
Menünün sende farkındasın canımafiyet olsun.
Asla yapmaz benim annem ekmeğin arasına tatlı koyup yer yine de yapmaz kabız oluyor diye arada benim form çayımdan içiyor kadın zayıfladı zannediyor kendini
Çok şermiş anneciğin
saol canım :) bizde de boyacı gelecek diye halam diyor ki yarın gözleme yaparım akşamüstüne
Harika olur halacığımmm, tok tutar
Ben geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım
Çok tatlı yaaa
Bu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacak
Canımmm ben bu hafta yeni bir liste oluşturdum. Onu kendime göre uyarlamaya çalıştım.İlk hedef aç kalmadan midemi küçültmek. Ayrıca en önemlisi öğün atlamamak. İnşallah bu haftada bu şekilde devam edeceğim. Artı her gün leslie yürüyüş ve 3lt su. Bu haftaki planım böyle canım
Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Takım olarak spor yarışmaları etkili olur diye düşünüyorum ben de. Bakalım istikrarlı olursak kesinlikle tartıya yansıyacaktır canım.
Geçmiş olsun canımkurallar süper, özellikle son madde taktire şaya
Sadece yürüyüş yetmiyor bana.kardio bir egzersiz ekleyeceğim.Bir de cumaları abarttığımı farkettim tüm hafta toplamaya çalışıyorum.Ekmeği bırakıyorum yarından itibaren.
Yapılan kaçak kiloya yansıyınca 2 yada 3 gün onu verm ek için uğraşıyorsun çok can sıkıcı oluyor. Kaçamaklarıda tadımlık yapabilse süper olacak. Bu defa gelen artıya değil sadece kg vermeye odaklanacağız aslında. Bu hafta leslie aksatmadan yapabilirsek çok iyi olaca diye düşünüyorum canım
Bence de Kesinlikle doğru tespit canım.
21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik

2=5 litre su
Afiyet olsun canım. Tek öğün zorlanmadı mı
Hepimiz aynı amaç için burdayız canım. Emeklerin için çok teşekkür ederiz. Bu gelip geçici bir durumdur. En kısa sürede toparlanır inşallah canım4+
+1
Afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canımtebrikler kızlar

Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
21 Mayıs Cuma

10.00
Yarım simit
1 yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz

19.30
tane sarma
1 avuç Antep fıstığı
15 tane erik

Su: 2,5 lt
Adım: 10.271

asliogretmen
Afiyet olsun canım

Hayat 40 ında başlar
Evet, eklem ağrıları, varis, tansiyon başladı. Saol canım şaja bir yana 20 li deyip abartmayacağım ama 30 la arasında farklar var biraz.
45 genç bi yaş canım. Yaşlar kaydı artık şimdinin 45 i eskinin 30-35 i
10 yıl önce leslie zıplayarak yapıyordum . Şimdi yapmaya çalışıyorum canım. Öyle tabi ama, zaman zaman gençlik yıllarım diyorum bazen

Güzel canım afiyet olsun
Dengeli olmuş canım

Cuma menüsü olmuş
21 Mayıs Cuma

10.00
Yarım simit
1 yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz

19.30
tane sarma
1 avuç Antep fıstığı
15 tane erik

Su: 2,5 lt
Adım: 10.271

asliogretmen
Kaç tane sarma olduğunu yazmamışsın ama fena durmuyor
Ah ah az önce komşular yufka ekmek yapıyorlar Sana sıkma yaptirim mi diyor bana

Saol cnm :)

Boya devam ediyor bizim evde bende bir şeyler yapıyorum :) bu komodin 2 adet ve annemle babamın ilk yatak odasının komodinleri 28 -29 senelikler ve ahşapları çok Kaliteli :) ben büyük odaya çıkıp onlar odayı değiştirince almıştım odama :) rengi dalgalı kahveydi :) kitaplığım da beyaz madem evde boya var diyip kendime iş çıkartarak bende bunları boyadım :)) gerçi bir kat daha istiyor ama şimdiden güzel oldular :)

Güzel olmuş canım son halini de paylaş bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…