- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.221
Akşam biraz kaçmış hadi cuma göremeyelim21.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00
2 yk kuymak, 5 zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek
16.00 sade kahve
18.00 8 tane mercimekli sarma, yogurt, 1 muz, 1 avuç fıstık, 2 küçük dilim karpuz
Su: 3 lT
Spor 8 bin adim 80p U UcanSupurge
Ne olayı oldu kızKızlar selam, bugun olaylı bi gundu, anca girebıldım. Kilom 70.5 , ben beceremıyorum ya , U UcanSupurge senden utanıyorum hamıle halınle bu cabana ragmenben veremıyorum, fire veroyorum, toparlıycam inş.senlık bi durum yok. Herşeu eşimin suçu dermişim:))) kalorili şeylrr sevıyo kerataişin şakası benım planım aksam yemegı saatını erkene almak ve kendıme ayrı yemek yapmak fırını bol kullanmak
Evet canım ama sarmalar im da hiç birşey yoktu, mercimekli soğan maydanoz şeklinde, meyve fazla oldu canım ama başka meyve yemem kolay kolayAkşam biraz kaçmış hadi cuma göremeyelim
Ben de yapmayı planliyorum.
Sorun senden neden kaynaklansin canim benim. sonuçta ramazan di ve sonrasinda bayram, bayram sonrası böyle olmasi normal. Ama böyle devam etmek sıkıntı. Insallah hepimiz Toparlaniriz.Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Benimmm de çikolata ve tahin pekmez. 1 ay boyunca yemesem ne güzel olacakkk.Karamsarlık yapmayın ya hu
Olur böyle şeyler kilo verme süreci hep düzlük değildir ki bi sürü patikası var. Bazen nefesin yetmez bazen yorulursun bazen sıkılırsın sonradan tekrar devam. Bazen de kilo alıp kuyruğu sıkıştırıp dönersin
Bunlar olağan şeyler. Haftaya yüzdeler havada uçuşur olur biter
Okuduklarıma bakılırsa haftaiçi aşırı sıkıp kaçamak dönemleri çok yükleniyorsunuz. Bu dengeyi kurmak lazım.
Hangi kaçamaklar be kadar zarar veriyor bulursanız daha kolay olur
Mesela bana en fazla kilo aldıran beyaz ekmek ve çikolatadır. Beyaz ekmek poğaça falan yedim ama (onları da erken saatte) hiç çikolata yemedim. Bi süre daha yememeyi düşünüyorum.
çünkü başlarında duramadığım ve kontrolümü kaybettiğim tek yiyecek çikolata ve çikolata içeren besinler. Abarttığını düşüneceksiniz ama yemin ederim büyük bir kavanoz nutellayı bitirip kalkabilirim bana mısın demez
Velhasıl herkes en tehlikeli besinini bulsun ve bi süre uzak dursun
Haklısın canım menuler çok eksik inan bakıyorum bazen yorumlayacak menü çok az oluyorJasminium84 5 eksik menü
E ela_2019 hiç menü yok
Fit mutlu anne 3 eksik menü
Ucmelekannesi hiç menü yok
gulsum462 4 eksik menü
M Manolya15 5 eksik menü
masal3487 5 eksik menü
M Melek963 tek eksik menü
Bugün uzun uzun tablo yapamadım canlar yani işin vehameti gözler önünde yarın misafirim var malum çok yoruldum bilgisayar başında iki büklüm oturamayacağım
Bu hafta inşallah bende katılacağım adım yarısına.Adım Yarışması Sonuçları
1-asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3-kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- G Goklerce 20.000
6-yazarhanim35 10,988
7-Beyaz leylak 6.000
8-Fit mutlu anne 5.638
2.olmuşumAdım Yarışması Sonuçları
1-asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3-kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- G Goklerce 20.000
6-yazarhanim35 10,988
7-Beyaz leylak 6.000
8-Fit mutlu anne 5.638
Emeğine sağlık canım kaptanımAdım Yarışması Sonuçları
1-asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3-kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- G Goklerce 20.000
6-yazarhanim35 10,988
7-Beyaz leylak 6.000
8-Fit mutlu anne 5.638
Kaptanım, bu hafta adım yarışına katılan arkadaşlar beni etiketlese nasıl olur?Adım Yarışması Sonuçları
1-asliogretmen 83.452
2- @Breeze96 79.915
3-kumsal68 58.000
4- L LESA76 29.155
5- G Goklerce 20.000
6-yazarhanim35 10,988
7-Beyaz leylak 6.000
8-Fit mutlu anne 5.638
Bende dün başladım canımSanki bizi sınıyorlar
Canım haftaya evimde olacağım inşallah biraz ev iş derken aperatif şeyler tüketebilirm söz verecektim ama aklıma geldi gideceğim ama evime geçtikten sonra süper olacak inşallahkaçamaklar ve spor yapmamam benim sorunum
Annemlern evi çok küçük kendi evimde çok daha iyi olacak bol bol ip atlarım söz
Troid ve d vitamini eksikliği ciddi anlamda kilo vermeye engel oluyor test edildi1 ay kullanmadım troid ilacını 1 haftadır da d vitamini kullanmadım kalmadı diye kilo vermem yavaşladı
aklıma gelmişken kalkıp içeyim
Maşallah kaçamaksız bir cuma
Güzel bence afiyet olsun
Sakın kaptan senlik bir durum yok aslında bayramdan kalan kilolar bence biraz zorladı bu hafta sadece bundan sonraki haftalar çok daha güzel olacak inanıyorum hem burası sadece kilo vermek için olamaz şahsen ben kendimi buraya gelince çok daha iyi hissediyorum çok alıştım buraya sizlere başka bir takımda düşünemiyorum bile kendimi
Kaptanım, bu hafta adım yarışına katılan arkadaşlar beni etiketlese nasıl olur?
Saol canımÇok teşekkür ederim canım karamsar mesajını gördüm çok üzüldüm bu pantolana girebilmemde senin ve takımın çok büyük payı var hakkını nasıl öderim
Güzel canım Hamburger cuma kaçamağı
Çok güzel plan canım, bende tarçınlı limonlu şu jcecegim, spor yapacağım ve yemegimi evde yiyeceğim köyde yeyince geç saate kalıyorum
Canım oglen 2 dilim ekmek fazla olmus
Baya kötü bir menü olmuş canim
Evet canım kesinlikle benim için kilit nokta haftasonu, cuma ve hafta sonu hafif geçirirsem daha güzel kilo veriyorum
Ben de d vit kullanmaya başladım canım inşallah faydası olur
Evet canım takım arak hoş görülüyüz bu konuda ama ne yapabiliriz ki menüleri güzel olsa bile bazen regl kaynaklı artı veya az eksi ile gelebiliyoruz
Çok iyi canım
Ya ben leslieden sıkılıyorumip atlarım muhtemelen ge karın egzersizleri düşünüyorum
Güzel canım afiyet olsun
Canım olur mu öyle şey takımımızı kapatmaya lim sen çok çabaladin hakkını helal et, bizim hatam rehavete kapildik
Teşekkür ederim can kaptanım, canım kaptanımAH evet iyi hatırlattın göklercenin 8.000 adımı vardı kızları etiketleyeyim breeze96 nın 5.451
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?