- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.201
Her gün ne kadar leslie yapıldığı yazılacak.mesela bugun 2 mil lesle yaptım gibi beni etiketleyeceksiniz.@Breeze96 Lesli yarışını biraz açıklar mısın geçmişi okudum ama birşey görmedim gözümden kaçmış olabilir? nasıl olacak
Canım sen elinden geleni yapıyorsun neden bu kadar karamsar oldun ki şimdi.Grubu kapatmak falan,hiç yakışmaz 9. Takıma.El birliğiyle toparlariz inşallah.Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Canım Elinden gelenin fazlasını hamile halinle hiç bir mecburiyetin olmadan yapıyorsun kimse senden kaynaklanıyor demez tabiki Belki bir fetret dönemidir yükselişe geçecektir arkadaşlar ben d kapanmasını istemem eskisi kadar sık gelmesemde mutlaka girip sizleri okuyup motive oluyorum . inşallah bu yokuştan çıkar 9 takımKızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Ben burada seninle motiveyim bir yere gitmemKızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Buradayım ve hiç bir yere gitmiyorumBen burada seninle motiveyim bir yere gitmemsen mezun edeceksin beni
Zehracığım estağfurullah, sen daha ne yapacaksın?Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Buradayım ve hiç bir yere gitmiyorummelek bu cümleyi ben daha önce de duymuştum senden hatırlarsın ilk geldiğin zamanlarve kararlılığına bayılmıştım
Mesajı okurken benim de aklıma ilk mesajları geldiBuradayım ve hiç bir yere gitmiyorummelek bu cümleyi ben daha önce de duymuştum senden hatırlarsın ilk geldiğin zamanlarve kararlılığına bayılmıştım
İnşallah canımCanım sen elinden geleni yapıyorsun neden bu kadar karamsar oldun ki şimdi.Grubu kapatmak falan,hiç yakışmaz 9. Takıma.El birliğiyle toparlariz inşallah.
Canım kızımın uyku saati geldi huysuzlandı gittim geri onu uyuttum. Ben aslında bu haftada dikkat ettim kaçamak falan yapmadım sadece cok az bi dondurma yedim. Ama tuvalete cıkamamam cok etkiledi bence yarın sabahta tartılcam bakalım nasıl olcak. Önümüzdeki haftada daha cok dikkat edicem insallah hatta bikaç gün oruc tutcam.Bu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacak
Çok iyi canım afiyet olsun da kahvaltı neden yapmadın21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik
2=5 litre su
Sanki bizi sınıyorlarsaol canım :) bizde de boyacı gelecek diye halam diyor ki yarın gözleme yaparım akşamüstüne
Canım haftaya evimde olacağım inşallah biraz ev iş derken aperatif şeyler tüketebilirm söz verecektim ama aklıma geldi gideceğim ama evime geçtikten sonra süper olacak inşallahYemin ederim sen bunu yap %2 sen Aşağı gelmezsin gör bak
Yok yok birkaç gün bizde kalıp köye geçerler
Güzel
Çok fazla cuma için bile kolayı hadi kaçamak diyelim kurabiye , çizi hiç olmamalıydılar haftaya Cuma’ya kadar senin planın ne canım ?
Troid ve d vitamini eksikliği ciddi anlamda kilo vermeye engel oluyor test edildiciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
Maşallah kaçamaksız bir cuma21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik
2=5 litre su
Güzel bence afiyet olsun21.05.2021
6.30 =2 bardak su
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tambuğday ekmeği
Bir dilim peynir
2 zeytin, söğüş salata
2 dilim sucuk
Çay
Ara 10.00
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 12.30
4 kaşık tavuk sote
İki kaşık pilav
Ara 15.00
Bir kupa sütlü kahve
Akşam 18.00
Üç sigara böreği
Söğüş salata
2 yeşil zeytin, çay
Spor, 5000 adım 50 puan
Su 3 lt
U UcanSupurge
Sakın kaptan senlik bir durum yok aslında bayramdan kalan kilolar bence biraz zorladı bu hafta sadece bundan sonraki haftalar çok daha güzel olacak inanıyorum hem burası sadece kilo vermek için olamaz şahsen ben kendimi buraya gelince çok daha iyi hissediyorum çok alıştım buraya sizlere başka bir takımda düşünemiyorum bile kendimiKızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Kaçamaksız cuma menüsü daha maşallah21 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
12.00
Yeşil cay
16.00
2 cilek
5 çağla
19.30
Bir tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Bol salata
4 lt su
40 dk.yürüyş
30 dk leslie
Çok güzel21 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
12.00
Yeşil cay
16.00
2 cilek
5 çağla
19.30
Bir tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Bol salata
4 lt su
40 dk.yürüyş
30 dk leslie
Hakkını helal et bitanem sen bize ne emekler veriyorsun sadece Ramazan sonrası rehavetimiz biraz uzun sürdü o kadar ama 9. Takım güçlüdür bunun da altından kalkmayı başarır sen hiç merak etme, haftaya bomba gibi geleceğiz inşallahKızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Kızlar acil durum toplantısı yapmamız lazım 21.15 herkese uygun mu ? Gidişat iyi değil
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
@sabahvesen
denizbenimadim
@Melek963
Ayla-
@medine66
TemelinSafinazi
Evet genel olarak cok geriledik bayramdan sonra saldik biraz benim sporlarim azaldi zamansizliktan izin stresin den son iki kiloyu verememenin moralsizliginden sporu azalttim galibaKızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Çok teşekkür ederim canım karamsar mesajını gördüm çok üzüldüm bu pantolana girebilmemde senin ve takımın çok büyük payı var hakkını nasıl öderimHarika güle güle giyin canım
Güzel canım Hamburger cuma kaçamağı21.05.2021 menü
14.40
Ufak bir hamburger
Patates
Ayran
16.00
Sade Türk kahvesi
19.00
Haşlama tavuk
3 yk Semizotu yemeği
2 yk yoğurt
Roka salatası
Su:3 litre
masal3487
Çok güzel plan canım, bende tarçınlı limonlu şu jcecegim, spor yapacağım ve yemegimi evde yiyeceğim köyde yeyince geç saate kalıyorumKızlar bu hafta için şu kararlari aldım
-menuler eksiksiz yazılacak.
- suyu arttiracagim (3 litre)
- en az dört gün bir saat tempolu yürüyüş yapılacak.
- içme suyuna ödem atıcı limon,tarçın eklenecek.
- aksam yemek en geç altı da yenecek.
-ogle protein,aksam sebze yemeği olacak.
- Bu hafta ekmek yememeyi planlıyorum.
- ara öğün de yapmayacağım,sabah erkenden kahvaltı,öğle ve akşam yemeği şeklinde olacak.
- yemeklerin yanjna,salata ve yoğurt eklenecek.
Bu hafta bunlara harfiyen uyacagim inşallah.
Canım oglen 2 dilim ekmek fazla olmusBugünkü menum @sabahvesen
Kahvaltı 08.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek.
Öğle 13.00 fırınlanmış patlıcan,patates ve biberden eşimle beraber yedik(bir patlıcan,bir ortadan biraz büyük patates ve beş altı biber koymustim eşimle yedik)
İki dilim ekmek
Yoğurt.
Aksam.17.30
Bir küçük tabak bol yesillikli kısır
(Bulgur çok çok azdı icinde)
Ayran
2 litre su,spor yok(sabah dersim vardı,öğleden sonra eşimle temizlik yaptık,benim kız emeklemeye başladı,artık sil süpulür işlerini sıklaştirdik )
Baya kötü bir menü olmuş canimKızlar bugün kv ve görümcemler geldi iyi ki cumaymış
21.05.21
11.00
2 yumurta tavada
2 dilim kepekli ekmek
2 çk çikolata
5 zeytin
14.00 burdan sonrası bozdu yoksa planımda güzel şeyler vardı
5 kurabiye
3 çiziviç
2 bardak çay
18.30
4 küçük balık tavada
Salata
1 bardak kola
2 lokma ekmek
Su 2 L
Spor yok
U UcanSupurge
Ben geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım
Evet canım kesinlikle benim için kilit nokta haftasonu, cuma ve hafta sonu hafif geçirirsem daha güzel kilo veriyorumZamanında G Goklerce de bunu fark etti hafta sonu veya cuma kaçamak yapmayınca bütün hafta o günleri yakmakla uğraşmadığını söylemiştiBeyaz leylak mezun olduğu hafta kaçamak yapmadı final yüzdesini biliyorsunuz zaten
Ben de d vit kullanmaya başladım canım inşallah faydası olurciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
Evet canım takım arak hoş görülüyüz bu konuda ama ne yapabiliriz ki menüleri güzel olsa bile bazen regl kaynaklı artı veya az eksi ile gelebiliyoruzBence artı gelenlere ya da üst üste az kilo verenlere karşı çok hoş görülüyüz.
Benim gibi menü yazmayanlar da buna dahilya tabi belli yaslardayiz illa birinin kizmasi uyarması gerekmiyor ama sonucta bir birimizin iyiliği için bir tık sert olunabilir diye düşünüyorum.
Çok iyi canım21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik
2=5 litre su
Ya ben leslieden sıkılıyorumKızlar leslie etkinliğimiz var kimse yokmu başka @BLUEDENIZ ve benle yarışacak maksat gaza gelmek bekliyorum
Güzel canım afiyet olsun21.05.2021
6.30 =2 bardak su
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tambuğday ekmeği
Bir dilim peynir
2 zeytin, söğüş salata
2 dilim sucuk
Çay
Ara 10.00
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 12.30
4 kaşık tavuk sote
İki kaşık pilav
Ara 15.00
Bir kupa sütlü kahve
Akşam 18.00
Üç sigara böreği
Söğüş salata
2 yeşil zeytin, çay
Spor, 5000 adım 50 puan
Su 3 lt
U UcanSupurge
Canım olur mu öyle şey takımımızı kapatmaya lim sen çok çabaladin hakkını helal et, bizim hatam rehavete kapildikKızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?