Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Breeze96 Lesli yarışını biraz açıklar mısın geçmişi okudum ama birşey görmedim gözümden kaçmış olabilir? nasıl olacak
Her gün ne kadar leslie yapıldığı yazılacak.mesela bugun 2 mil lesle yaptım gibi beni etiketleyeceksiniz.

Canım sen elinden geleni yapıyorsun neden bu kadar karamsar oldun ki şimdi.Grubu kapatmak falan,hiç yakışmaz 9. Takıma.El birliğiyle toparlariz inşallah.

Canım Elinden gelenin fazlasını hamile halinle hiç bir mecburiyetin olmadan yapıyorsun kimse senden kaynaklanıyor demez tabiki Belki bir fetret dönemidir yükselişe geçecektir arkadaşlar ben d kapanmasını istemem eskisi kadar sık gelmesemde mutlaka girip sizleri okuyup motive oluyorum . inşallah bu yokuştan çıkar 9 takım

Ben burada seninle motiveyim bir yere gitmem sen mezun edeceksin beni

Ben burada seninle motiveyim bir yere gitmem sen mezun edeceksin beni
Buradayım ve hiç bir yere gitmiyorum melek bu cümleyi ben daha önce de duymuştum senden hatırlarsın ilk geldiğin zamanlarve kararlılığına bayılmıştım

Zehracığım estağfurullah, sen daha ne yapacaksın?
İki canınla
ve
sadece bizler için devamlı buradasın.
Bayramdan kalan rehavet devam ediyor.
Bir silkelenme gerek evet
ama o silkelenmesi gereken sen değil,
bizleriz.

İyiki gitmemisim bak yaklaşık 20 kilo gitti.Ya burayı bu takımı zehrami hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki buradayım
Buradayım ve hiç bir yere gitmiyorum melek bu cümleyi ben daha önce de duymuştum senden hatırlarsın ilk geldiğin zamanlarve kararlılığına bayılmıştım

Bu haftaki eylem planınızı alalım nerde eksik vardı ? Bu hafta neler yapılacak
Canım kızımın uyku saati geldi huysuzlandı gittim geri onu uyuttum. Ben aslında bu haftada dikkat ettim kaçamak falan yapmadım sadece cok az bi dondurma yedim. Ama tuvalete cıkamamam cok etkiledi bence yarın sabahta tartılcam bakalım nasıl olcak. Önümüzdeki haftada daha cok dikkat edicem insallah hatta bikaç gün oruc tutcam.

21 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim salam
2 dilim kaşar
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide

12.00
Yeşil cay
16.00
2 cilek
5 çağla

19.30
Bir tabak kuru fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Bol salata

4 lt su
40 dk.yürüyş
30 dk leslie

saol canım :) bizde de boyacı gelecek diye halam diyor ki yarın gözleme yaparım akşamüstüne
Sanki bizi sınıyorlar
Canım haftaya evimde olacağım inşallah biraz ev iş derken aperatif şeyler tüketebilirm söz verecektim ama aklıma geldi gideceğim ama evime geçtikten sonra süper olacak inşallah kaçamaklar ve spor yapmamam benim sorunum
Annemlern evi çok küçük kendi evimde çok daha iyi olacak bol bol ip atlarım söz
ciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
Troid ve d vitamini eksikliği ciddi anlamda kilo vermeye engel oluyor test edildi 1 ay kullanmadım troid ilacını 1 haftadır da d vitamini kullanmadım kalmadı diye kilo vermem yavaşladı
aklıma gelmişken kalkıp içeyim
21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik

2=5 litre su
Maşallah kaçamaksız bir cuma
Güzel bence afiyet olsun
Sakın kaptan senlik bir durum yok aslında bayramdan kalan kilolar bence biraz zorladı bu hafta sadece bundan sonraki haftalar çok daha güzel olacak inanıyorum hem burası sadece kilo vermek için olamaz şahsen ben kendimi buraya gelince çok daha iyi hissediyorum çok alıştım buraya sizlere başka bir takımda düşünemiyorum bile kendimi

Kaçamaksız cuma menüsü daha maşallah

Çok güzel

Karamsarlık yapmayın ya hu
Olur böyle şeyler kilo verme süreci hep düzlük değildir ki bi sürü patikası var. Bazen nefesin yetmez bazen yorulursun bazen sıkılırsın sonradan tekrar devam. Bazen de kilo alıp kuyruğu sıkıştırıp dönersin
Bunlar olağan şeyler. Haftaya yüzdeler havada uçuşur olur biter
Okuduklarıma bakılırsa haftaiçi aşırı sıkıp kaçamak dönemleri çok yükleniyorsunuz. Bu dengeyi kurmak lazım.
Hangi kaçamaklar be kadar zarar veriyor bulursanız daha kolay olur
Mesela bana en fazla kilo aldıran beyaz ekmek ve çikolatadır. Beyaz ekmek poğaça falan yedim ama (onları da erken saatte) hiç çikolata yemedim. Bi süre daha yememeyi düşünüyorum.
çünkü başlarında duramadığım ve kontrolümü kaybettiğim tek yiyecek çikolata ve çikolata içeren besinler. Abarttığını düşüneceksiniz ama yemin ederim büyük bir kavanoz nutellayı bitirip kalkabilirim bana mısın demez
Velhasıl herkes en tehlikeli besinini bulsun ve bi süre uzak dursun

Hakkını helal et bitanem sen bize ne emekler veriyorsun sadece Ramazan sonrası rehavetimiz biraz uzun sürdü o kadar ama 9. Takım güçlüdür bunun da altından kalkmayı başarır sen hiç merak etme, haftaya bomba gibi geleceğiz inşallah

Kızlar kusura bakmayın eşim işten geldi köye geldik söz verdiğim saatte gelemedim, U UcanSupurge canım şenlik bir durum yok bayram rehavetini atamadik inşallah bu hafta daha iyi olacağız ve takım olarak eleştirilere açık olmamız gerek, ben kendi adıma bu hafta ici tekrar ip atlamayı ve hafta sonunu olabildiğince hafif geçirmeyi düşünüyorum aslinda bu kadar ağrıya regl olsam Pazartesi ye eksi gelirim diye düşünüyorum, suan ayaklarım bile şiş gibi

Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Evet genel olarak cok geriledik bayramdan sonra saldik biraz benim sporlarim azaldi zamansizliktan izin stresin den son iki kiloyu verememenin moralsizliginden sporu azalttim galiba

ama bu hafta spora daha cok yuklenmeyi dusunuyorum tek ovin beslenmekten bagirsak ritmimi bozdum daha hafif ve corba agirlikli beslenmek istiyorum bu hafta

Harika güle güle giyin canım
Çok teşekkür ederim canım karamsar mesajını gördüm çok üzüldüm bu pantolana girebilmemde senin ve takımın çok büyük payı var hakkını nasıl öderim
21.05.2021 menü

14.40

Ufak bir hamburger

Patates

Ayran

16.00

Sade Türk kahvesi

19.00

Haşlama tavuk

3 yk Semizotu yemeği

2 yk yoğurt

Roka salatası

Su:3 litre

masal3487
Güzel canım Hamburger cuma kaçamağı
Çok güzel plan canım, bende tarçınlı limonlu şu jcecegim, spor yapacağım ve yemegimi evde yiyeceğim köyde yeyince geç saate kalıyorum
Canım oglen 2 dilim ekmek fazla olmus
Baya kötü bir menü olmuş canim
Ben geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım

Evet canım kesinlikle benim için kilit nokta haftasonu, cuma ve hafta sonu hafif geçirirsem daha güzel kilo veriyorum
ciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
Ben de d vit kullanmaya başladım canım inşallah faydası olur
Evet canım takım arak hoş görülüyüz bu konuda ama ne yapabiliriz ki menüleri güzel olsa bile bazen regl kaynaklı artı veya az eksi ile gelebiliyoruz
21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik

2=5 litre su
Çok iyi canım
Kızlar leslie etkinliğimiz var kimse yokmu başka @BLUEDENIZ ve benle yarışacak maksat gaza gelmek bekliyorum
Ya ben leslieden sıkılıyorum ip atlarım muhtemelen ge karın egzersizleri düşünüyorum
Güzel canım afiyet olsun
Canım olur mu öyle şey takımımızı kapatmaya lim sen çok çabaladin hakkını helal et, bizim hatam rehavete kapildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…