- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.241
Kızlar yürüsem bundan iyiydi:))))))))))))) Sözde yemek yemeye gittim:) Bi sezar salata istedim anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm birde ne göreyim üzerinde peynirler böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğ
Masaya kusacaktım nerdeyse...Salatayı arkadaşların önüne itip hazır yemek ne var diye sordum sadece bulgur pilavı ve yoğurt bulabildim.Öööleee geçirdim öğle yemeğini ama güleyimmi ağlayayım mı bilemedim.
Gelene kadar dalga geçtiler benle yılın en pahalı bulgur pilavını yedin diye.16 Tl hesap ödedim bir bulgur pilavı ve yoğurt için:)
valla haklısın amaCısssssssssssssssssssmıııııııııııııııııııııııı özdemiVallahi çığlık atıcam yemeyin arkadaşım yemeyin
Bak sonra aaaammaaaannnnn herkes yiyor zaten dersem sizden intikamım acı olur söylemedi demeyin.
Zaten dambıllarla ip te gelmiş.Nasıl ciciler bilseniz.
o -200 ne mutlu ediyor insanı yaa. bende bugün +100 gördüm :/O kuruyemişleri ben önce tatlı yerine koydum kilo verme konusunda bana bayaaaa iyi geldi.Ama sonrası tam bir facia olunca hemen kestim.Şimdi ara öğünlerde meyve bile yemiyorum.Bollllllllllllllllll yoğurt.Ayıptır söylemesi bu sabah -200 gördüm.Darısı başına beybi..
canım sen benden daha çok kaptan sayılırsın istersen kaptan seni yazayım yardımcı ben olayım. buyur takım seninafferin hilaaaaaalllllllllltebrikleeer ay böyle gidersek bu hafta ilk 3 e girebiliriz, kimseden bi süpriz gelmezse.
fulyayı merak ediyorum, emineyi de :26:
şeymaya da çok kızgınım 1 hafta oldu hiç gelmedi, bu ilk vukuatı da değil. kaptan olacaktım ki diskalifiyeyi basacaktım. iyi ki değilim.
iyi olmuş ohhh. ne insanlarız yahu diyet için onca şey yiyip içiyoruz deniyoruz ama belli başlı şeylerde hiç dayanamıyoruzKızlar yürüsem bundan iyiydi:))))))))))))) Sözde yemek yemeye gittim:) Bi sezar salata istedim anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm birde ne göreyim üzerinde peynirler böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğ
Masaya kusacaktım nerdeyse...Salatayı arkadaşların önüne itip hazır yemek ne var diye sordum sadece bulgur pilavı ve yoğurt bulabildim.Öööleee geçirdim öğle yemeğini ama güleyimmi ağlayayım mı bilemedim.
Gelene kadar dalga geçtiler benle yılın en pahalı bulgur pilavını yedin diye.16 Tl hesap ödedim bir bulgur pilavı ve yoğurt için:)
valla haklısın ama
iş yerinde o kadar sıkıntılı ki yemek konusu
küçük bir mutfak olsa kendim yapacam
ama iş yerinde yapacak yerim yok.
sadace yoğurt meyve getirebiliyorum.
sıkıntılı anlayacağın.
inş gider canım. sporuna çok yükleniyorsun gibi geliyor. bak beni uyardın sen aynı hatayı yapmıyorsun değil mi? belki de o 200 o yüzden oldu :26: dikkat et yani. ben sadece 30 dk jillianla egzersiz yapıyorum artık o kadar. başka bir şey yapmıyorum resmen.
bu hafta herkes mesajlarını saysın ve günlük liste halinde yazsın bakalım. nasıl olsa çok tutmaz bu hafta.bende sayacağım. görelim kimler ne yapmış.
8 şubat 00,00 dan başlıyorsunuz.
günlük ama . gün başı ve sonu 00,00 olarak baz alıyoruz...
bunları kendinize liste çıkarın. cuma günü görelim hepsini.
herkes kendi listesini yapsın. örn.
seng 8-15 şubat mesaj sayımı listesi:
cuma:xx mesaj
cumartesi:xx mesaj
.
..
...
perşembe:xx mesaj.
gün başı ve sonu 00,00 olarak baz alınmıştır.
Kızlar yürüsem bundan iyiydi:))))))))))))) Sözde yemek yemeye gittim:) Bi sezar salata istedim anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm birde ne göreyim üzerinde peynirler böööööööööööööööööğğğğğğğğğğğ
yavrum ben nasıl sayayım mesajımı yaa :) bir sürü yazıyorum ben telefondan burdan habire yazıyorum yani :) nasıl olcek o
ay çok güldüm kız :)peynir yazmıyor muydu menüde? keşke değiştirseydin öyle bir lüxün var yani. istemedim ben peynir deyip carlasaydın :) ben tarçın yiyemiyortum içinden tarçın kokusu gelse birşeyin anında kaşıntı tutar beni alerjim var kıpkırmızı olurum. bir tek elmalı turtada yerim elma kesiyor içindeki her neyse artık tarçının. bir gün gittik yiyoruz yemek tarçın var ama menüde içerikleri yazarken tarçın yazmıor değiştirmeyiz falan dediler bana bakjsana sen bende turizm okuyorum parasını verdiğim şeyle zehirlenecek değilim kaldıki hatalı menü içeriğinden kapattırırım burayı diye carladım :) kuzu kuzu değiştiler hatta parasını almadılar :)
valla bilemiyorum canım ama birilerinin mesaj durumunu görmesi gerekli.boş olduğumda bugüne kadar ki mesajları sayarım sonrası sana ait
ahahah carlama kısmına bayıldııım. senden öğrenilecek şeyler var
Mrb kızlar,
öğlen menüsünü paylaşmuıyorum
çünkü cısssss lardan
Ama üzerine bir fincan mate içtim.
Cısssssssssssssssssssmıııııııııııııııııııııııı özdemiVallahi çığlık atıcam yemeyin arkadaşım yemeyin
Bak sonra aaaammaaaannnnn herkes yiyor zaten dersem sizden intikamım acı olur söylemedi demeyin.
Zaten dambıllarla ip te gelmiş.Nasıl ciciler bilseniz.
canım sen benden daha çok kaptan sayılırsın istersen kaptan seni yazayım yardımcı ben olayım. buyur takım senin
canım evde yapmıycam artık ya ebn spor salonu tatile girdi diye evde yapıyordum sporumu.şimdi açıldı haftada 3 gün oraya gidicem yine evde sadece ip atlarım :) bugün 300 tane ip atladım bacaklarım kasıldı ardındanda kalktım koşa koşa spora gittim ordada 14. seviyede 15 dakika koştum ama bir ter attım bir ter attım ki sorma diğer aletlerde de 45 dk geçirdim :) geldim yarın 69 göreceğim innnnşallllaaahhh diyetiyen günüm yarın :) çerezde yemiycem dedimde elimi cebime attım giderkene 16 tane antep fıstığı çıktıonu yedim ama yakmışımdır yaa az değil 14. seviyede 15 dk :)
yavrum ben nasıl sayayım mesajımı yaa :) bir sürü yazıyorum ben telefondan burdan habire yazıyorum yani :) nasıl olcek o
slm kizlar.ben hala kizimi uyutmaya calisiyorum.ondan once ben uyuyscam simdi.
bu aksam ispanak mihlamasi ,
cok az salata ve yogurt yedim.
aksamda 2 adet elma.
ve finish.
kiz bi uyursa banyo yapip yatacam.
bu hafta herkes mesajlarını saysın ve günlük liste halinde yazsın bakalım. nasıl olsa çok tutmaz bu hafta.bende sayacağım. görelim kimler ne yapmış.
8 şubat 00,00 dan başlıyorsunuz.
günlük ama . gün başı ve sonu 00,00 olarak baz alıyoruz...
bunları kendinize liste çıkarın. cuma günü görelim hepsini.
herkes kendi listesini yapsın. örn.
seng 8-15 şubat mesaj sayımı listesi:
cuma:xx mesaj
cumartesi:xx mesaj
.
..
...
perşembe:xx mesaj.
gün başı ve sonu 00,00 olarak baz alınmıştır.
busee büşraa 2 saatir bişey dersiniz diye bekliyorum nerdesiniz... ben çıkmak zorundayım.
cısss
sakın haaaaakaçamak yok, yemek yok.
benim gösterdiklerimden mi aldın yoksa hilaaallhadin hayırlı olsun, köşede öylece durmayanlardan olsun.
Evet Busecim senin gösterdiklerinden aldım.Sadece ip başka bi tane seçtim.Dün eve gider gitmez benim bebişe oyuncak oldular:)))Bana vermiyor ki çalışayım.
günaydın
dün akşamki güzel bi uykudan sonra,
çayımı aldım.kahvaltımı yapıyorum,
arada bir fincan mate çayı içecem.
herkese kolay gelsin.
Günaydın özdemi...
Bende mis gibi gevrek ve sütle kahvaltı ettim.(biraz geç oldu ama)
Bugün de taytımı giydim.Öğlen gidiyorum tempolu tempolu yürümeye...
Kızlar kızlar :) dün 70.0 ı gördüm demiştim ya bir öncekine göre +200 dü ama bugün 69.6 :):):):) şimdi kahvalti yapıyorum diyetisyene gideceğim ama önce kuaföre gitmem lazım :) bugün ugramayabilirim arada telefondan girerim yine öptüm hepinizi
benim yürüyüş yapmaya vaktim de yok.Günaydın özdemi...
Bende mis gibi gevrek ve sütle kahvaltı ettim.(biraz geç oldu ama)
Bugün de taytımı giydim.Öğlen gidiyorum tempolu tempolu yürümeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?