- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.401
Ay deme kız, kalabalıga girmiişmiydinKızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Ahhh canım geçmiş olsun inşallah değilsindirKızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Ne işe yarıyor canımsade soda
2 3 kaşık yoğurt
1 çk zencefil
Yarım limon
Yatmadan 1 2 saat önce iç canım 10 gün boyunca
Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım iyi olur inşallah
amin kızlar sağolunGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
iyidir tatlım eşim hastanede ben de evdeyim hiçbişe yapmıyorum takılıyorum boş boşGunaydın kızlarrr nasılsınız,
Allah sifa versin canımGünaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Aaa ucmelek annesiyle baya yaklaştık, ortada bumusam kız az sen gel az benAh ah hemen uzaklaşıyorsun yedilerden
Ohhhh süper boş boş takılmayı ozledım:) eşin hasta mı orda mı calosıyoduAhhh canım geçmiş olsun inşallah değilsindir
Ne işe yarıyor canım
amin kızlar sağolun
iyidir tatlım eşim hastanede ben de evdeyim hiçbişe yapmıyorum takılıyorum boş boş
Kızımı şimdi uyuttum sınavları girip ve proje ödevlerini atıcam öğrencilere. Sınav notunu beğenen öğrenci onu seçecek sınav notunu beğenmezse ilk dönemki notum olsun Dicek. Biz de öyle onların beğeneceği şeyi bulmaya çalışıyoruzGunaydın kızlarrr nasılsınız,
Benim zaafım da çiğ köfte hergün olsa yerimGüzel ama 8 çiğ köfte fazla olmuş sanki
Suyu 3 e çıkarmaya çalış canım
İnan biz baya aradık ama bulamadık nerde yaşıyorsunuz
Güzel canım afiyet olsun
30 dk lik olanı terletiyor ama diğerleri terletmiyor malesef
Canim ben de çok sevmiyorum sıkıcı geliyor, 30 dk lik hızlı olan terletiyor diğerleri terletmiyor
Şimdilik iyi canım çok sagol bugun olursa yine hemen götürcem doktora ilaç veriyorum dünden beri insallah geçmiştirAyla- nasıl oldu kızın?
Allah yardımcısı olsun insallah çok iyi geçer ameliyatıGünaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versinGünaydın canlarımm
Tavuksuyu corba, saol canımGüzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım saatleri yazmamışsın ama erken kapatırsın sen genelde zaten
Bünyem çok alıştı canım İnan yediğimde gün daha hantal geçiyo benim için, ne kadar geç yersem o kadar enerjik oluyoruö
çiğ köfte çok şişlik yapar sana şimdi miktarı çok olmuş kuzum
afiyet olsun
Geçmiş olsun yavruna şimdi nasıl
Kızartma çok olmuş bi de kahvaltına 1 yumurta ekleseydin daha iyi olurdu canım afiyet olsun
Şifa olsun çiçeğime
Sağol canım
Ohh şifa olsun o zaman canımm
Güzel canım afiyet olsun
Boosted walk olanı da bi dene canım
Sağol kuzum
çorba ne çorbası canım
Afiyet olsun
Allah korusun, inşallah değilsindir geçmiş olsun canımKızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Şükür iyilik canım sen nasılsın. Yemedin değil mi sıkmalarıGunaydın kızlarrr nasılsınız,
Evet öyle gerçekten bende orucken açken daha iyi dinç oluyordum iftarı yapınca ağırlık çöküyor insana. Açken daha rahat oluyo insan ama işte gözümüz doymuyorGüzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım saatleri yazmamışsın ama erken kapatırsın sen genelde zaten
Bünyem çok alıştı canım İnan yediğimde gün daha hantal geçiyo benim için, ne kadar geç yersem o kadar enerjik oluyoruö
çiğ köfte çok şişlik yapar sana şimdi miktarı çok olmuş kuzum
afiyet olsun
Geçmiş olsun yavruna şimdi nasıl
Kızartma çok olmuş bi de kahvaltına 1 yumurta ekleseydin daha iyi olurdu canım afiyet olsun
Şifa olsun çiçeğime
Sağol canım
Ohh şifa olsun o zaman canımm
Güzel canım afiyet olsun
Boosted walk olanı da bi dene canım
Sağol kuzum
çorba ne çorbası canım
Afiyet olsun
Eşim çalışıyor canım,bir de salı ve çarşamba hastanedeydik,kaptiysam hastaneden kapmış olma ihtimalim çok yüksek.Ay deme kız, kalabalıga girmiişmiydin
Sağol kuzumAhhh canım geçmiş olsun inşallah değilsindir
Ne işe yarıyor canım
amin kızlar sağolun
iyidir tatlım eşim hastanede ben de evdeyim hiçbişe yapmıyorum takılıyorum boş boş
İnşallah canim sagolGeçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Tavuksuyu corba, saol canım
Allah korusun, inşallah değilsindir geçmiş olsun canım
Şükür iyilik canım sen nasılsın. Yemedin değil mi sıkmaları
Geçmiş olsun canımŞimdilik iyi canım çok sagol bugun olursa yine hemen götürcem doktora ilaç veriyorum dünden beri insallah geçmiştir
Şükür canım geçmiş olsunŞimdilik iyi canım çok sagol bugun olursa yine hemen götürcem doktora ilaç veriyorum dünden beri insallah geçmiştir
Metabolizma hızlandırıyor yağ yakıyormuşAhhh canım geçmiş olsun inşallah değilsindir
Ne işe yarıyor canım
amin kızlar sağolun
Geçmiş olsun canım
Çok sağolunŞükür canım geçmiş olsun
Amin kuzum sağolAllah sifa versin canım
yok canım hasta değil şükür, kv hastanede ona refakat ediyorOhhhh süper boş boş takılmayı ozledım:) eşin hasta mı orda mı calosıyodu
Amin kuzum sağolasınAllah yardımcısı olsun insallah çok iyi geçer ameliyatı
Amiinn canımGeçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin
Tavuksuyu corba, saol canım
Allah korusun, inşallah değilsindir geçmiş olsun canım
Şükür iyilik canım sen nasılsın. Yemedin değil mi sıkmaları
ben de çok severdim kahvaltıyı hatta bütün gün başka bişe yemeyeyim ama kahvaltımı çok iyi yapayım isterdim ama son senelerde yemek yemeyi daha çok sever oldum kahvaltıdansaEvet öyle gerçekten bende orucken açken daha iyi dinç oluyordum iftarı yapınca ağırlık çöküyor insana. Açken daha rahat oluyo insan ama işte gözümüz doymuyorBide ben kahvaltı yapmayı cok seviyorum ya
Peki kefirle olur mu acaba, akşamları altın sütü kefirle yapmayı düşünüyordum aslınd bunu yapsam mı?Metabolizma hızlandırıyor yağ yakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?