- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.421
Aynen canım bende öyleyim kahvaltı sofrasında saatler kalıp çay keyfi yapabilirimAmin kuzum sağol
yok canım hasta değil şükür, kv hastanede ona refakat ediyor
Sen nasılsın ne yapıyorsun
Amin kuzum sağolasın
Amiinn canım
ben de çok severdim kahvaltıyı hatta bütün gün başka bişe yemeyeyim ama kahvaltımı çok iyi yapayım isterdim ama son senelerde yemek yemeyi daha çok sever oldum kahvaltıdansa
Yaş aldıkça insanların damak zevki değişir derlerdi doğruymuş
Saol canimGüzel canım afiyet olsun
Bakiyim canimBoosted walk olanı da bi dene canım
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi ile şifa versin inşallahGünaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Proje ile ilgili idare hiç bir sçıklama yapmadı bize . şimdi mutlaka proje notu vereceğiz değil mi?Verdik diyelim slayt özet gibi şeyler mi vereceksin deniz nasıl olacak uzaktan uzağaKızımı şimdi uyuttum sınavları girip ve proje ödevlerini atıcam öğrencilere. Sınav notunu beğenen öğrenci onu seçecek sınav notunu beğenmezse ilk dönemki notum olsun Dicek. Biz de öyle onların beğeneceği şeyi bulmaya çalışıyoruz
Ben genelde maket veriyorum ya da kitapçık hazırlama her zamanki gibi verdim yani. Video çekecekler açıklama yapıpProje ile ilgili idare hiç bir sçıklama yapmadı bize . şimdi mutlaka proje notu vereceğiz değil mi?Verdik diyelim slayt özet gibi şeyler mi vereceksin deniz nasıl olacak uzaktan uzağa
Ahhh keşkeee benim de damak değişimim bu yönde olsa keşkeAynen canım bende öyleyim kahvaltı sofrasında saatler kalıp çay keyfi yapabilirimBenimde değişir mi acaba değişse keşke bütün zararlı şeylerden tiksinsemm
Allah kolaylık versin kuzumMerhaba kızlar bayram temizliğini yeni yapıyorum bu bayramertesi Temizliğidün bütün gün mutfaktaydım.Bu mutfak temizliği tüm eve bedel sabah uyandığımda spor yapmış gibi ayaklarım ağrıyordu hele o fırın ,fırın arkası ve aspiratör temizliği yok mu smaann kabus Ankastresi olanlara özeniyorum.Hergün bir oda yapscsğım .diyete dikkat edemedim yeminide bozdum 3 gün oruç tutacağım kefaret için baktım temizlik zamanı kendime özel şeyler yapamıyorum bozdum valla inşallah sizlerde tam motive devam ediyorsunuzdur
Amin canım sağolasınGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi ile şifa versin inşallah
O farklı bir Lesli mi ?normalde 1 mil 2 mil 3 mil biliyorum .20 dk lık ve 5 millik olanları da varmış.Bu dediğin hızlı tempolu mu ?Az önce fat 30 minute leslie yaptım, az sonra da bir dinlenme kahvesi içecegim
Evet canım 3 mailden daha eğlenceli buO farklı bir Lesli mi ?normalde 1 mil 2 mil 3 mil biliyorum .20 dk lık ve 5 millik olanları da varmış.Bu dediğin hızlı tempolu mu ?
Ya yerim seni ne tatlısın, Allah sen gibş gelın herkese versjn, amin verırıruz tabi , kokay ve gusel gecer ınsallahGünaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Ne kadar süre gectı canım koronadan beri ?Kızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Anladım cok gecmıs olsun, eşin de cok dıkkat etsı. Malum korona hastane ortamı vs . Acil şifalar inşAmin kuzum sağol
yok canım hasta değil şükür, kv hastanede ona refakat ediyor
Sen nasılsın ne yapıyorsun
Amin kuzum sağolasın
Amiinn canım
ben de çok severdim kahvaltıyı hatta bütün gün başka bişe yemeyeyim ama kahvaltımı çok iyi yapayım isterdim ama son senelerde yemek yemeyi daha çok sever oldum kahvaltıdansa
Yaş aldıkça insanların damak zevki değişir derlerdi doğruymuş
Bitmıcek ya alı almışız cokca anca ole belki .. kıza dogumgunu dusunmustum ama yasak bıtmıcek bence ,aılem bıke gelemes bu durumda . Açık alanda fln gusel olurdu, hıc bişeylerını kutlayamadık. Bebek gormeye kımseyı almadıl bebek 1 yaşına geldi :) herkes ne cabuk buyudu dıyo fotoda gorunce , gel bana sor :) eşim bisürü altın takmış mılletın cocuguna ,dolayısuyla hıcbırı gelemedi , gozum gormedi risk almıyım die altını flnİnşallah kızlar, hayırlısıyla bitseydi su hastalık
Amin kuzum sağolasınYa yerim seni ne tatlısın, Allah sen gibş gelın herkese versjn, amin verırıruz tabi , kokay ve gusel gecer ınsallah
Ne kadarlıktı kızın canım?Kızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
Sağol bitanemAnladım cok gecmıs olsun, eşin de cok dıkkat etsı. Malum korona hastane ortamı vs . Acil şifalar inşsenın iş durumu noldu ? Ben bıldıgın gıbı evde işte az once yazdım bunalımdayım:))))
Oo Eliptic çok daha iyi canımBen zaten 40 yıl da bir yapıyorumgenelde Eliptic benim olayım
Güzel canım afiyet olsun22.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Domates ve salatalık
2 zeytin
Cay
Ara 10.00
3 tane ceviz
Orta Türk kahvesi
11.00
4 çilek
Bir bardak süt
Öğlen 13.30
Bir kepçe tavuksuyu çorba
Üç kaşık pilav
Bir servis kaşığı tavuklu bezelye
Akşam 18.30
Bir kepçe çorba
Bir servis kaşıgı tavuklu bezelye
Bir kase cacık
Spor 3 mil leslie
4000 adım 40 puan
@UcanSupurge
@Breeze96
Su 3 lt
Ay inşallah canım ömrümde ne zaman gordugumu bile hatırlamıyorum ben genelde 60 kilo civariydim ve Zayıflamaya çalışırdımTabikide görürsün canım, 34 beden bile görürsün. Azim ve irade olsun gerisi geliyor inşallah
Çok geçmiş olsun canım, zor bir ameliyat ama sağlıcakla çıkar inşallah kaç yaşında ?Günaydın canlarımm
İnşallah degilsindjr canım çok geçmiş olsunKızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Ama neden böyle oldu ki ? Yazık değil mi kendine bak bu hafta daha çok asıl bırakma7 Mayıs 68.3
23 Mayıs 69.8
En azinda. 7leri gormedigime azcik da olsa seviniyorum hayırlısı
Kız ben de burda gördükçe canım çekiyor yoksa hiç aklıma gelmezBenim zaafım da çiğ köfte hergün olsa yerim
Allah kolaylik versin canım inşallah biran önce biterMerhaba kızlar bayram temizliğini yeni yapıyorum bu bayramertesi Temizliğidün bütün gün mutfaktaydım.Bu mutfak temizliği tüm eve bedel sabah uyandığımda spor yapmış gibi ayaklarım ağrıyordu hele o fırın ,fırın arkası ve aspiratör temizliği yok mu smaann kabus Ankastresi olanlara özeniyorum.Hergün bir oda yapscsğım .diyete dikkat edemedim yeminide bozdum 3 gün oruç tutacağım kefaret için baktım temizlik zamanı kendime özel şeyler yapamıyorum bozdum valla inşallah sizlerde tam motive devam ediyorsunuzdur
Canım dr ların geneli 9 aydan sonra sizin yediklerinizden verin diyorlar, sebze yemeklerine falan alıştır baharat katma yemeklere tuz az kat o şekilde yap yesin, benim kıza kv baktığı için lahana yemeği falan hep yerdi, bence böylesi daha iyi sonuçta ne kadar daha ayrı yapacaksın kiKızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?