Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım bende öyleyim kahvaltı sofrasında saatler kalıp çay keyfi yapabilirim Benimde değişir mi acaba değişse keşke bütün zararlı şeylerden tiksinsemm

Merhaba kızlar bayram temizliğini yeni yapıyorum bu bayramertesi Temizliği dün bütün gün mutfaktaydım.Bu mutfak temizliği tüm eve bedel sabah uyandığımda spor yapmış gibi ayaklarım ağrıyordu hele o fırın ,fırın arkası ve aspiratör temizliği yok mu smaann kabus Ankastresi olanlara özeniyorum.Hergün bir oda yapscsğım .diyete dikkat edemedim yeminide bozdum 3 gün oruç tutacağım kefaret için baktım temizlik zamanı kendime özel şeyler yapamıyorum bozdum valla inşallah sizlerde tam motive devam ediyorsunuzdur

Proje ile ilgili idare hiç bir sçıklama yapmadı bize . şimdi mutlaka proje notu vereceğiz değil mi?Verdik diyelim slayt özet gibi şeyler mi vereceksin deniz nasıl olacak uzaktan uzağa

Proje ile ilgili idare hiç bir sçıklama yapmadı bize . şimdi mutlaka proje notu vereceğiz değil mi?Verdik diyelim slayt özet gibi şeyler mi vereceksin deniz nasıl olacak uzaktan uzağa
Ben genelde maket veriyorum ya da kitapçık hazırlama her zamanki gibi verdim yani. Video çekecekler açıklama yapıp

Aynen canım bende öyleyim kahvaltı sofrasında saatler kalıp çay keyfi yapabilirim Benimde değişir mi acaba değişse keşke bütün zararlı şeylerden tiksinsemm
Ahhh keşkeee benim de damak değişimim bu yönde olsa keşke

Allah kolaylık versin kuzum

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi ile şifa versin inşallah
Amin canım sağolasın

Günaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Ya yerim seni ne tatlısın, Allah sen gibş gelın herkese versjn, amin verırıruz tabi , kokay ve gusel gecer ınsallah

Kızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolay ay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı

Anladım cok gecmıs olsun, eşin de cok dıkkat etsı. Malum korona hastane ortamı vs . Acil şifalar inş senın iş durumu noldu ? Ben bıldıgın gıbı evde işte az once yazdım bunalımdayım:))))

İnşallah kızlar, hayırlısıyla bitseydi su hastalık
Bitmıcek ya alı almışız cokca anca ole belki .. kıza dogumgunu dusunmustum ama yasak bıtmıcek bence ,aılem bıke gelemes bu durumda . Açık alanda fln gusel olurdu, hıc bişeylerını kutlayamadık. Bebek gormeye kımseyı almadıl bebek 1 yaşına geldi :) herkes ne cabuk buyudu dıyo fotoda gorunce , gel bana sor :) eşim bisürü altın takmış mılletın cocuguna ,dolayısuyla hıcbırı gelemedi , gozum gormedi risk almıyım die altını fln şimdi olsaydı makbule de gecerdı hani masraf cok işsızım

Ben bugun ne dertlenmişim ya :) hani bole yonetıcın yokken biraz kaytarır o gelınce işe koyulursun ya şimdi camasır durcem yatak odasında die bebişi kocam beye verdjm ama uzanıp size mesaj yazıuom ,gozum kapıda terıkte , eşim gelırse camasır duruyo gıbı yapcam :)))ay cokkomık ya

Ya yerim seni ne tatlısın, Allah sen gibş gelın herkese versjn, amin verırıruz tabi , kokay ve gusel gecer ınsallah
Amin kuzum sağolasın
Canımsın çok tatlısın işin Aslı şu ki Allah herkese benimki gibi bi kv nasip etsin şeker gibi kadındır

Ne kadarlıktı kızın canım?

ben kızlarım da çok kısmadım kuzum belki hata etmişimdir ama biz ne yiyorsak onlara da hemen hemen onlardan yedirdim haaa çok baharatlı yemekler yaptıysam onlara ayrıca çorba yaptım ama yine bizim de yiyebileceğimiz gibi

Anladım cok gecmıs olsun, eşin de cok dıkkat etsı. Malum korona hastane ortamı vs . Acil şifalar inş senın iş durumu noldu ? Ben bıldıgın gıbı evde işte az once yazdım bunalımdayım:))))
Sağol bitanem
iş durumu hala aynı, kızlar çekti gittiler ülkelerine borçlarını da ödemediler önümüzdeki güz döneminde gelip gelmeyeceklerine göre belli olacak sanırım ne olacağı şu an için borçları sabit

Ben zaten 40 yıl da bir yapıyorum genelde Eliptic benim olayım
Oo Eliptic çok daha iyi canım
Güzel canım afiyet olsun
Tabikide görürsün canım, 34 beden bile görürsün. Azim ve irade olsun gerisi geliyor inşallah
Ay inşallah canım ömrümde ne zaman gordugumu bile hatırlamıyorum ben genelde 60 kilo civariydim ve Zayıflamaya çalışırdım
Günaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Çok geçmiş olsun canım, zor bir ameliyat ama sağlıcakla çıkar inşallah kaç yaşında ?
Kızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorum yine mi Corona oldum acaba
İnşallah degilsindjr canım çok geçmiş olsun
7 Mayıs 68.3
23 Mayıs 69.8

En azinda. 7leri gormedigime azcik da olsa seviniyorum hayırlısı
Ama neden böyle oldu ki ? Yazık değil mi kendine bak bu hafta daha çok asıl bırakma
Benim zaafım da çiğ köfte hergün olsa yerim
Kız ben de burda gördükçe canım çekiyor yoksa hiç aklıma gelmez benim dışardan yeme huyum yok heralde öğrencilik falan nasıl biktiysam
Allah kolaylik versin canım inşallah biran önce biter
Canım dr ların geneli 9 aydan sonra sizin yediklerinizden verin diyorlar, sebze yemeklerine falan alıştır baharat katma yemeklere tuz az kat o şekilde yap yesin, benim kıza kv baktığı için lahana yemeği falan hep yerdi, bence böylesi daha iyi sonuçta ne kadar daha ayrı yapacaksın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…