- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.361
Sagol canım öğlen yemeyince biraz doyurucu olsun dedim acıkmıştımSağol canım
Canım içiyorum yatana kadar artı bir de en az 2 bardak bitki çayı içiyorum bugün yazmayı unutmuşum
Sağol canım 3 e çıkarmaya çalışacağım canım bitki çayı da içince bazen çok içemiyorum
Mis gibi menüspor da güzel
8 çiğ köfte fazla olmuş artı lavaş da var 5 tane olsa iyimiş lavaş ile afiyet olsun canım
Ahh patates kızartması 10 taneyle iyi durmuşsunolmasa daha güzel olurmuş ama afiyet olsun
Neden öyle oldu ki terletir aslındaIlk defa leslie yaptim bi daha yaparmiyim bilemiyorum cok ama cok basit ve kalori yakimi sanmiyorumki cok olsun ben spor yaparken terlemiyorsam kalp atisim yukselmiyosa spordan saymiyorum valla
Çok iiyiKizlar gelemedim bugun yogundum
22 mayis menum
Sabah 10:30 sekersiz kahve
oglen 12:30 1 haslanmis yumurta 1, dilim peynir,1 domates
aksam 18:30 1 sk kisir 1 yk manti (cocuktan kalmisti yedim)
2 litre su U UcanSupurge
30 dk Leslie 90p
20 dk zumba 80 p
Adim 11bin 110 p
Toplam 280 p G Goklerce Eki Görüntüle 2855106
Güzel ama 8 çiğ köfte fazla olmuş sanki22 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
12.30
Yeşil çay
16.00
5 badem, 5 Antep fıstığı, 5 kuru üzüm
19.00
8 çiğ köfte
1 lavaş
1 bardak ayran
4 lt su
Spor yok bugun kızım rahatsız aksama kadar canım cıktı uyuttum uzandım cok yorgunum
Suyu 3 e çıkarmaya çalış canım25 Mayıs
8.30
Şekersiz çay
10 tane patates kızartması
5 zeytin
2=30
Ton Balık
6.30
Bir kase kisir
2 bardak şekersiz çay
2 litre su
İnan biz baya aradık ama bulamadık nerde yaşıyorsunuzAslinda bildiğin omlet ama fırında tepside piştiği icjn borek dedimaynen ben de yulafla deneyeceğim ve kesinlikle yoğurt ekleyeceğim,çok mantıklı
Ah ah minik kızımız için eşim saatlerce bıkmadan arar en tazesini en güzelini buluryok canim ayran,yoğurt vermedim,şifa olsun kuzuma
Güzel canım afiyet olsunKizlar gelemedim bugun yogundum
22 mayis menum
Sabah 10:30 sekersiz kahve
oglen 12:30 1 haslanmis yumurta 1, dilim peynir,1 domates
aksam 18:30 1 sk kisir 1 yk manti (cocuktan kalmisti yedim)
2 litre su U UcanSupurge
30 dk Leslie 90p
20 dk zumba 80 p
Adim 11bin 110 p
Toplam 280 p G Goklerce Eki Görüntüle 2855106
30 dk lik olanı terletiyor ama diğerleri terletmiyor malesefLeslie de terlemiyorsan doğru yapmıyor olabilirsin canım çünkü terletir. 30 dk lık olanı yap o halde
Canim ben de çok sevmiyorum sıkıcı geliyor, 30 dk lik hızlı olan terletiyor diğerleri terletmiyorNeden öyle oldu ki terletir aslında
Ben genelde bunu yapıyorum ya da 45 dk30 dk lik olanı terletiyor ama diğerleri terletmiyor malesef
Ben de yaptigimda bunu yapıyorum ama yine de sıkıcı geliyor bir süre sonraBen genelde bunu yapıyorum ya da 45 dk
Ben zaten 40 yıl da bir yapıyorumBen de yaptigimda bunu yapıyorum ama yine de sıkıcı geliyor bir süre sonra
Ben bu mesajı cumartesi sabah gondermistim yenimi gelmiş mesajGunaydinlar akşam kv deme geldik fidanları ekilecekmis hafta sonu buradayız.
Geçmişi pek okuyamadım canim mesajını şimdi gördüm. Simdi.menumude yazacağım ins başliyim bir yerden. Yaşlanmaya hazırımKonyalim bismillah deyip yarın sabah tartiyla yüzleş bir yerden başlamalısın.
Ya bu mesajını görünce şimdi çok üzüldüm. Sen ne yapabilirsin ki daha. Motivasyon için insanı burası gazlamiyorsa o kişinin kendindedir sorun. Yani benim adıma öyle .Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Alınıp sarılacak bişey yok canım Allah ne verdiyse saydirGünaydın kızlar
bugün yeni bi başlangıç olsun hepimiz için, elimizden gelenin en iyisini yapıp bu hafta kaptanımızı gururlandıralım
ben kendi adıma hergün menülerimi yazıp her yazılan menüye de yorum yapacağım ama alınma darılma yok kaçamak görürsem affetmem söylerim lafımı
veeee tabii ki en az %1lik bi eksiyle geleceğim
Leslie yapamasam bile her gün 10 bin adımımı tamamlayacağım
Ya LED'li yarışması gibi birşey okudum ama tamda anlayamadım ki nasıl olacakBen bununla başlıyacağım fikir olsun
Boya devam ediyor bizim evde bende bir şeyler yapıyorum :) bu komodin 2 adet ve annemle babamın ilk yatak odasının komodinleri 28 -29 senelikler ve ahşapları çok Kaliteli :) ben büyük odaya çıkıp onlar odayı değiştirince almıştım odama :) rengi dalgalı kahveydi :) kitaplığım da beyaz madem evde boya var diyip kendime iş çıkartarak bende bunları boyadım :)) gerçi bir kat daha istiyor ama şimdiden güzel oldular :)
Eki Görüntüle 2854658
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık güle güle kullan
Bende bende kesin artiyimMerakla bekliyorum balım
Yarinda bunu yapiyim ama bugunkiyle ayni kardiyo lazim bana benim yaptiklarim yaninda hafif kaliyoLeslie de terlemiyorsan doğru yapmıyor olabilirsin canım çünkü terletir. 30 dk lık olanı yap o halde
Afiyet olsun canim guzel menu su kefiri b bn sevemedim22.05.2021 menü
10.30
Bir çay bardağı şekersiz çay
12.00
Sade Türk kahvesi
13.00
Bir kase ekşili köfte
2 tahta kaşık nohut yemeği
2 yk yoğurt
15.30
Bir bardak kefir
1 dilim karpuz
19.15
Bir kase ekşili köfte
2 tahta kaşık nohut yemeği
1 yk yoğurt
Salata
Su:3 litre
masal3487
Selam kızlar ben de bol kabaklı bulgur pilavı ve salata yiyeceğim geç kaldık biraz bugünbugün yoğurt kürüne başlayacağım inşallah Cuma’ya güzel olur daha önce yapmıştım son kilolar olmasına rağmen 1.5 kg vermiştim
Afiyet olsun canim guzel menu16.00
1 büyük hamburger köftesi
4 yk kaşığı fırında kabak patates
Bolca marul
Yarım domates
1 kase yoğurt
19.00
2 avuç kadar Antep fıstığı
10 adet erik
su: şimdilik 2 lt 3e tamamlamaya çalışacağım
Afiyet olsun canim guzel menu22.05.2021
12 00
Sahanda 2 yumurta, 1.5 dlm ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel
15 00 sade kahve 1 hurma
19 00 7 yk bakla, 3 yk bezelye yoğurt
Su: 3lt olur
Afiyet olsun guzel bnceKizlar bugunku menüm
Sabah 09.00
Bir dilim TB ekmegi
7 zeytin
Öğle 13.00
Dört kaşık menemen
Dört dilim kadar yumurtalı börek(bildiğiniz boreklerden değil,aşağı tarifini yazacağım )
Dört kaşık yoğurt
Aksam 19.00
Beş kaşık kadar kuzu ciğer
Bol salata
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran
3litre su 7 bin adım.
Kizlar yumurta böreği dediğim içinde peynir,maydanoz,üç yumurya ve bir yk t bugday unu ve iki yk zeytin yağı var.Bir dahakine TB unu yerine yulaf ezmesi deneyeceğim.Yedi sekiz dilim kadar cikti.yarisini eşim yarısini ben yedim.Yani yarım yk tam buğday unu yemiş oldum,bir dilim ekmege bile denk değil.
Ciğer de kızım için yaptık çünkü kan degerleri çok düsukmus,doktor önermişti,bizde alıp kendimize de yaptık,normal haşlama gibi yapip,piştikten sonra biraz kuyruk yağı ekledik,ben yağsız kısımdan yedim.
Afiyet olsun canim22 Mayıs menüm
Kahvaltı:10.00
kk peynir 1yumurtadan omlet
Sekersiz çay
Ara:2yenidunya 2erik
Akşam:2 tavuk budu
2kaşık yoğurt
Salata
Su:3 litre
Spor:2 mil leslie
10 bin adım
190 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Sekiz cigkofte fazla geldi bana afiyet olsun22 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
12.30
Yeşil çay
16.00
5 badem, 5 Antep fıstığı, 5 kuru üzüm
19.00
8 çiğ köfte
1 lavaş
1 bardak ayran
4 lt su
Spor yok bugun kızım rahatsız aksama kadar canım cıktı uyuttum uzandım cok yorgunum
Kizarma y’i sabah yemissin butun gun gitmistir afiyet olsun25 Mayıs
8.30
Şekersiz çay
10 tane patates kızartması
5 zeytin
2=30
Ton Balık
6.30
Bir kase kisir
2 bardak şekersiz çay
2 litre su
Saol canimÇok az yemissin afiyet olsun canım.spir süper
Bana cok basit geldi vallaNeden öyle oldu ki terletir aslında
SaolÇok iiyi
Saol canimGüzel canım afiyet olsun
Ayla’cım kalorilere bak canım evet şöyle 8 çiğ köfte Yanyana konunca 1 tabak etmiyor ama 1 çiğ köfte 55 kalori filan 8 x 55 = 440 kalori eder ki yanında ekstra bir şeyler de oluyor ayran ve yeşillikle tüketirsen bu öğün 600 kalori civarında lavaş da eklenince kalori miktarı biraz daha artmış oluyorSagol canım. Çiğ köfteeden baska bişey yemeyince yanında lavaşla yedim doyurucu olsun sonra acıkmayım diye öğlen yemeği de yemedim. Ama bu incecik lavaşlar varya ondan çiğ köfte için.
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Eliptik bisikletinin modeli nedir canım. Ben dinamik e 2000 düşünüyordum. Sonrasında bazı sebeplerden dinamik r 120 aldım. Maalesef kullanamadım ve elden çıkardım.Ben zaten 40 yıl da bir yapıyorumgenelde Eliptic benim olayım
Tabikide görürsün canım, 34 beden bile görürsün. Azim ve irade olsun gerisi geliyor inşallahGünaydın canım b8 hafta bizim haftamuz olsuninşallah çok güzel yüzdelerle derece yapalım tabi önce reglimin sökülmesi lazım
Cumaya göre güzel canım ama bundan sonra daha dikkatli gidelim
Bak sen de muhteşem metabolizmayı kötü kullananlardansinmenulerin de eksikti kim bilir neler yedin
Gözün Aydın canım
Ay gorur muyum acaba 36 yi
Kolay gelsin canım güzel olmuş bitir mutlaka yarım bırakma
Kaç mil leslie yaparsanız beni etiketleyeceksiniz canımGeçmişi pek okuyamadım canim mesajını şimdi gördüm. Simdi.menumude yazacağım ins başliyim bir yerden. Yaşlanmaya hazırım
Ya bu mesajını görünce şimdi çok üzüldüm. Sen ne yapabilirsin ki daha. Motivasyon için insanı burası gazlamiyorsa o kişinin kendindedir sorun. Yani benim adıma öyle .
Başka takım falan hiç ama hiç sıcak gelmiyor
İki gündür göremeyince aklım burda en azından okumak iyi geliyormuş.
Sen düşünme böyle
Alınıp sarılacak bişey yok canım Allah ne verdiyse saydir
Ya LED'li yarışması gibi birşey okudum ama tamda anlayamadım ki nasıl olacak
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık güle güle kullan
Bende bende kesin artiyim
Afiyet olsun canım22.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Domates ve salatalık
2 zeytin
Cay
Ara 10.00
3 tane ceviz
Orta Türk kahvesi
11.00
4 çilek
Bir bardak süt
Öğlen 13.30
Bir kepçe tavuksuyu çorba
Üç kaşık pilav
Bir servis kaşığı tavuklu bezelye
Akşam 18.30
Bir kepçe çorba
Bir servis kaşıgı tavuklu bezelye
Bir kase cacık
Spor 3 mil leslie
4000 adım 40 puan
U UcanSupurge
@Breeze96
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?