- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.441
Sıvıyag sıkıntı olmaz demi? Zeytınyag ve tereyag verdım sadece şimdye kadar. Haklısın canım başlayalımOo Eliptic çok daha iyi canım
Güzel canım afiyet olsun
Ay inşallah canım ömrümde ne zaman gordugumu bile hatırlamıyorum ben genelde 60 kilo civariydim ve Zayıflamaya çalışırdım
Çok geçmiş olsun canım, zor bir ameliyat ama sağlıcakla çıkar inşallah kaç yaşında ?
İnşallah degilsindjr canım çok geçmiş olsun
Ama neden böyle oldu ki ? Yazık değil mi kendine bak bu hafta daha çok asıl bırakma
Kız ben de burda gördükçe canım çekiyor yoksa hiç aklıma gelmezbenim dışardan yeme huyum yok heralde öğrencilik falan nasıl biktiysam
Allah kolaylik versin canım inşallah biran önce biter
Canım dr ların geneli 9 aydan sonra sizin yediklerinizden verin diyorlar, sebze yemeklerine falan alıştır baharat katma yemeklere tuz az kat o şekilde yap yesin, benim kıza kv baktığı için lahana yemeği falan hep yerdi, bence böylesi daha iyi sonuçta ne kadar daha ayrı yapacaksın ki
Bunun içimi kolay canım bence denemelisinPeki kefirle olur mu acaba, akşamları altın sütü kefirle yapmayı düşünüyordum aslınd bunu yapsam mı?
Kızım dört aylıkken olmustik,şu an dokuz buçuk aylık,yani neredeyse altı ay olmuşKa
Ne kadar süre gectı canım koronadan beri ?
Baya olmıs canım ,zaten koruyuvulugu 6 ay-1 yıl arasıymıs aşının bıle. Ama ıns degılsınızdr nasıl oldun test vercen miKızım dört aylıkken olmustik,şu an dokuz buçuk aylık,yani neredeyse altı ay olmuş
Sanki bizi anlatmışsın gibi,önerileri ben de bekliyorum.Senin kız yürümeye başladı mı?benim tembel kız yeni yeni emekliyorKızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
Ağızda acı tat,boğaz ağrısı hafif göğüs ağrısı var bir de tat yok.Baya olmıs canım ,zaten koruyuvulugu 6 ay-1 yıl arasıymıs aşının bıle. Ama ıns degılsınızdr nasıl oldun test vercen mi
Yaa geçmiş olsun canım degildir belkide . Psikolojik acaba laf öldürüyor bizi.Kızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Aynen canım dikkat etmem lazım insHadi bismillah konyalım.Ben de sevindim ama az kalmış 7lere dikkat et
İns canim bu hafta güzel gecerAh ah hemen uzaklaşıyorsun yedilerden
Ahahaahh valla sen beni geçersin sankiAaa ucmelek annesiyle baya yaklaştık, ortada bumusam kız az sen gel az benUcmelekannesi :)))
Ya bilmiyorum doğrumu altı aydan sonra biz ne yiyorsak onu yediler ucude. Çok baharatlı acı şeyler varsa onlara özel yemek yaptım tabi. Ama ben onlara özel yemek ek gıda yaptığımı bilmiyorum pek. Eski annelerimizin bizi büyüttüğü gibi büyüdüler yani. Damak taşları buyudukce çok değişken oluyor zaten. Geçen sene yemediklerini bu sene yiyip bu sene yediklerini geçen sene yemiyorlardi yani. Ha organikse amaç hem güvenecek bir yer bulmak çok zor bulsan maddi olarak onu karsilamak baya zor geliyordu o donemKızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
İns canim benim. Gerçekten yazikAma neden böyle oldu ki ? Yazık değil mi kendine bak bu hafta daha çok asıl bırakma
Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur .Stresi bile insanı yoruyorAğızda acı tat,boğaz ağrısı hafif göğüs ağrısı var bir de tat yok.
Okula gitmedihim için test yaptirmama gerek yok,zaten iyice stres oluyirum beklerken.,
Canım ben sıvı yağ nerdeyse hiç kullanmıyorum, tereyag daha çok zeytin yağı kullanıyorum ama onları her yemek kullanmam hem pahalı hem de tadını sevmiyoruz dersen kemik suyu yap dondurucuya at yemeklere çok az zeytin yağı veya tereyag sonrada kemik suyu ekle , kemik suyu zaten yağlı oluyor hiç yağ eklemesi bile olur..salca da içine sinmezse ev salcası alıp kullanabiliesin...Kuru fasulye , bezelye yemeği falan alıştır yesin yarın birgün pandemi bitecek ve gittiğin heryerde ne kadar ona göre yapacaksın. ..ben kullanmadım ama kv sıvı yağ ve kuyruk yağı kullanıyor hiç de birsey olmuyor benim kızaSıvıyag sıkıntı olmaz demi? Zeytınyag ve tereyag verdım sadece şimdye kadar. Haklısın canım başlayalım
Oo bence baya iyi geçirmisiz bu süreciAz once bi yazı okudum , pandemide insanlar ortalama 6 kg almıs ,bence biz bu süreci herseye ragmen ıyı gecırdık , ama neden dahaıyusı olmasın? 1 hazıranda fit fit dolaşmayalım mı
Canım misafir falan bahane yok artık, tamam onlara yap ama yeme bak biz köydeyiz dün onlara tatlı yaptım, bugün mantı yaptım, kahvaltıya patates kızarmış kv ben de yumurta hasladim yani bahane ararsak bozacak fırsat çok ama vaz geçmememiz lazimCuma günü kvye geçmiştim. Cumartesi akşam eltimgil bizi eve bırakırken çocuklar bizde kalın dediler eltimgil bizde yatıya kaldılar. Bugün de kahvaltı yemek derken akşam oldu. Tabi misafir olunca tatlılar kahvaltıya pisiler off bugünde fenaydı. Bu son berbat gün olsun ins
Yarında evde değilim salı gününden itibaren ins sporada başlamam lazım. Sabah yürüyüşleri çok iyi gelmisti bana buraya not olsun bana mutlaka başlayacağım
Tam yaşını bilmiyorum ama 83-84 yaşlarında canım epey yaşı var yaniOo Eliptic çok daha iyi canım
Güzel canım afiyet olsun
Ay inşallah canım ömrümde ne zaman gordugumu bile hatırlamıyorum ben genelde 60 kilo civariydim ve Zayıflamaya çalışırdım
Çok geçmiş olsun canım, zor bir ameliyat ama sağlıcakla çıkar inşallah kaç yaşında ?
İnşallah degilsindjr canım çok geçmiş olsun
Ama neden böyle oldu ki ? Yazık değil mi kendine bak bu hafta daha çok asıl bırakma
Kız ben de burda gördükçe canım çekiyor yoksa hiç aklıma gelmezbenim dışardan yeme huyum yok heralde öğrencilik falan nasıl biktiysam
Allah kolaylik versin canım inşallah biran önce biter
Canım dr ların geneli 9 aydan sonra sizin yediklerinizden verin diyorlar, sebze yemeklerine falan alıştır baharat katma yemeklere tuz az kat o şekilde yap yesin, benim kıza kv baktığı için lahana yemeği falan hep yerdi, bence böylesi daha iyi sonuçta ne kadar daha ayrı yapacaksın ki
Hmmm tamamdır canımBunun içimi kolay canım bence denemelisin
Hadi inşallahAz once bi yazı okudum , pandemide insanlar ortalama 6 kg almıs ,bence biz bu süreci herseye ragmen ıyı gecırdık , ama neden dahaıyusı olmasın? 1 hazıranda fit fit dolaşmayalım mı
Yok canim bi kısmı gitti. Tamam yarin başliyim yazmaya insallah. Biraz duzensizim ayakta atistiriyorum. Ne yediğimi pek bilmiyorum o yuzden. Spora da yarin baslarsam süper olur. Srn ne zaman gideceksin köyeE ela_2019 gitmedi mi misafirlerin ? Menüleri artık yaz ben de yokum birkaç gün takıma gel
@gulsum462 dün döndün evine zannedersem senin de menülerini artık görelim geçen haftayı telafi edecek menüler bekliyorum
Ezocum biz zeytinyağı ve ev yapımı salça kullaniyoruz o yüzden biz ne yiyorsak ona da veriyorum. Ama sıvı yağ ve normal salça da kullansaydim yine yediklerimden verirdim bünyeyi her şeye alistirmak lazim. Mecburen vermek durumunda kalirsin illaki. Ben bulgur haşlama yapıyorum cok seviyo. Kurufasulye cok seviyor. Kahvalyiyada omletini pırasalı ıspanaklı soğanlı patatesli peynirli biberli sürekli birini ekleyerek yapiyorum.Kızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
Geçmiş olsun canim Allah kolaylaylastirsin insallah. Ne zaman ameliyatTam yaşını bilmiyorum ama 83-84 yaşlarında canım epey yaşı var yani
İnşallah sağlıcakla çıkar kuzum sağol
Hmmm tamamdır canım
Az once bi yazı okudum , pandemide insanlar ortalama 6 kg almıs ,bence biz bu süreci herseye ragmen ıyı gecırdık , ama neden dahaıyusı olmasın? 1 hazıranda fit fit dolaşmayalım mı
Hadi inşallah
Amin kuzum sağolasınGeçmiş olsun canim Allah kolaylaylastirsin insallah. Ne zaman ameliyat
Saç baş konusunda bende öyleyim. Ne ev temizliği ne düzen ne bakım hiç bir şeye yetişemiyorum maalesef. Yapinca da bi dönüp bakıyorum aninda eski hale dönmüş. Ama şöyle soyliyim 2 yaştan sonra rahaylamistm ben. Şu an artı 2 olduğu için cok zorlaniyorum. Yalniz da birakamiyorum onları. Allah yardimcimiz olsunKızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
Anlattığına göre çok şeker kv Allah yardimcisi olsunAmin kuzum sağolasın
yarın anjiyo yapılacak anjiyo sonrası karar verilecekmiş ameliyatın zamanına
Ya yarın gidip cuma döneceğiz ya Çarşamba gidip Pazartesi döneceğiz gönlüm yarın gidip cuma dönmekten yana en çok liste için. Niran’a yazdım cuma köyde olabilirim liste için diye ama mesajı görür mü bilmiyorumYok canim bi kısmı gitti. Tamam yarin başliyim yazmaya insallah. Biraz duzensizim ayakta atistiriyorum. Ne yediğimi pek bilmiyorum o yuzden. Spora da yarin baslarsam süper olur. Srn ne zaman gideceksin köye
Çok tatlıdır çoookkk ağzı var dili yok canımınAnlattığına göre çok şeker kv Allah yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?