Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sıvıyag sıkıntı olmaz demi? Zeytınyag ve tereyag verdım sadece şimdye kadar. Haklısın canım başlayalım

Sanki bizi anlatmışsın gibi,önerileri ben de bekliyorum.Senin kız yürümeye başladı mı?benim tembel kız yeni yeni emekliyor

Baya olmıs canım ,zaten koruyuvulugu 6 ay-1 yıl arasıymıs aşının bıle. Ama ıns degılsınızdr nasıl oldun test vercen mi
Ağızda acı tat,boğaz ağrısı hafif göğüs ağrısı var bir de tat yok.

Okula gitmedihim için test yaptirmama gerek yok,zaten iyice stres oluyirum beklerken.,

Kızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorum yine mi Corona oldum acaba
Yaa geçmiş olsun canım degildir belkide . Psikolojik acaba laf öldürüyor bizi.
Hadi bismillah konyalım.Ben de sevindim ama az kalmış 7lere dikkat et
Aynen canım dikkat etmem lazım ins
Ah ah hemen uzaklaşıyorsun yedilerden
İns canim bu hafta güzel gecer
Aaa ucmelek annesiyle baya yaklaştık, ortada bumusam kız az sen gel az ben Ucmelekannesi :)))
Ahahaahh valla sen beni geçersin sanki
Ya bilmiyorum doğrumu altı aydan sonra biz ne yiyorsak onu yediler ucude. Çok baharatlı acı şeyler varsa onlara özel yemek yaptım tabi. Ama ben onlara özel yemek ek gıda yaptığımı bilmiyorum pek. Eski annelerimizin bizi büyüttüğü gibi büyüdüler yani. Damak taşları buyudukce çok değişken oluyor zaten. Geçen sene yemediklerini bu sene yiyip bu sene yediklerini geçen sene yemiyorlardi yani. Ha organikse amaç hem güvenecek bir yer bulmak çok zor bulsan maddi olarak onu karsilamak baya zor geliyordu o donem
Ama neden böyle oldu ki ? Yazık değil mi kendine bak bu hafta daha çok asıl bırakma
İns canim benim. Gerçekten yazik

Cuma günü kvye geçmiştim. Cumartesi akşam eltimgil bizi eve bırakırken çocuklar bizde kalın dediler eltimgil bizde yatıya kaldılar. Bugün de kahvaltı yemek derken akşam oldu. Tabi misafir olunca tatlılar kahvaltıya pisiler off bugünde fenaydı. Bu son berbat gün olsun ins

Yarında evde değilim salı gününden itibaren ins sporada başlamam lazım. Sabah yürüyüşleri çok iyi gelmisti bana buraya not olsun bana mutlaka başlayacağım

Ağızda acı tat,boğaz ağrısı hafif göğüs ağrısı var bir de tat yok.

Okula gitmedihim için test yaptirmama gerek yok,zaten iyice stres oluyirum beklerken.,
Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur .Stresi bile insanı yoruyor

Sıvıyag sıkıntı olmaz demi? Zeytınyag ve tereyag verdım sadece şimdye kadar. Haklısın canım başlayalım
Canım ben sıvı yağ nerdeyse hiç kullanmıyorum, tereyag daha çok zeytin yağı kullanıyorum ama onları her yemek kullanmam hem pahalı hem de tadını sevmiyoruz dersen kemik suyu yap dondurucuya at yemeklere çok az zeytin yağı veya tereyag sonrada kemik suyu ekle , kemik suyu zaten yağlı oluyor hiç yağ eklemesi bile olur..salca da içine sinmezse ev salcası alıp kullanabiliesin...Kuru fasulye , bezelye yemeği falan alıştır yesin yarın birgün pandemi bitecek ve gittiğin heryerde ne kadar ona göre yapacaksın. ..ben kullanmadım ama kv sıvı yağ ve kuyruk yağı kullanıyor hiç de birsey olmuyor benim kıza
Az once bi yazı okudum , pandemide insanlar ortalama 6 kg almıs ,bence biz bu süreci herseye ragmen ıyı gecırdık , ama neden dahaıyusı olmasın? 1 hazıranda fit fit dolaşmayalım mı
Oo bence baya iyi geçirmisiz bu süreci
Canım misafir falan bahane yok artık, tamam onlara yap ama yeme bak biz köydeyiz dün onlara tatlı yaptım, bugün mantı yaptım, kahvaltıya patates kızarmış kv ben de yumurta hasladim yani bahane ararsak bozacak fırsat çok ama vaz geçmememiz lazim

Tam yaşını bilmiyorum ama 83-84 yaşlarında canım epey yaşı var yani
İnşallah sağlıcakla çıkar kuzum sağol

Bunun içimi kolay canım bence denemelisin
Hmmm tamamdır canım

Az once bi yazı okudum , pandemide insanlar ortalama 6 kg almıs ,bence biz bu süreci herseye ragmen ıyı gecırdık , ama neden dahaıyusı olmasın? 1 hazıranda fit fit dolaşmayalım mı
Hadi inşallah

Yok canim bi kısmı gitti. Tamam yarin başliyim yazmaya insallah. Biraz duzensizim ayakta atistiriyorum. Ne yediğimi pek bilmiyorum o yuzden. Spora da yarin baslarsam süper olur. Srn ne zaman gideceksin köye

Ezocum biz zeytinyağı ve ev yapımı salça kullaniyoruz o yüzden biz ne yiyorsak ona da veriyorum. Ama sıvı yağ ve normal salça da kullansaydim yine yediklerimden verirdim bünyeyi her şeye alistirmak lazim. Mecburen vermek durumunda kalirsin illaki. Ben bulgur haşlama yapıyorum cok seviyo. Kurufasulye cok seviyor. Kahvalyiyada omletini pırasalı ıspanaklı soğanlı patatesli peynirli biberli sürekli birini ekleyerek yapiyorum.

Geçmiş olsun canim Allah kolaylaylastirsin insallah. Ne zaman ameliyat

Saç baş konusunda bende öyleyim. Ne ev temizliği ne düzen ne bakım hiç bir şeye yetişemiyorum maalesef. Yapinca da bi dönüp bakıyorum aninda eski hale dönmüş. Ama şöyle soyliyim 2 yaştan sonra rahaylamistm ben. Şu an artı 2 olduğu için cok zorlaniyorum. Yalniz da birakamiyorum onları. Allah yardimcimiz olsun

Yok canim bi kısmı gitti. Tamam yarin başliyim yazmaya insallah. Biraz duzensizim ayakta atistiriyorum. Ne yediğimi pek bilmiyorum o yuzden. Spora da yarin baslarsam süper olur. Srn ne zaman gideceksin köye
Ya yarın gidip cuma döneceğiz ya Çarşamba gidip Pazartesi döneceğiz gönlüm yarın gidip cuma dönmekten yana en çok liste için. Niran’a yazdım cuma köyde olabilirim liste için diye ama mesajı görür mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…