- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.461
Senin bu azmine hayranimmm. MasallahhhhhhCanım ben sıvı yağ nerdeyse hiç kullanmıyorum, tereyag daha çok zeytin yağı kullanıyorum ama onları her yemek kullanmam hem pahalı hem de tadını sevmiyoruz dersen kemik suyu yap dondurucuya at yemeklere çok az zeytin yağı veya tereyag sonrada kemik suyu ekle , kemik suyu zaten yağlı oluyor hiç yağ eklemesi bile olur..salca da içine sinmezse ev salcası alıp kullanabiliesin...Kuru fasulye , bezelye yemeği falan alıştır yesin yarın birgün pandemi bitecek ve gittiğin heryerde ne kadar ona göre yapacaksın. ..ben kullanmadım ama kv sıvı yağ ve kuyruk yağı kullanıyor hiç de birsey olmuyor benim kıza
Oo bence baya iyi geçirmisiz bu süreci
Canım misafir falan bahane yok artık, tamam onlara yap ama yeme bak biz köydeyiz dün onlara tatlı yaptım, bugün mantı yaptım, kahvaltıya patates kızarmış kv ben de yumurta hasladim yani bahane ararsak bozacak fırsat çok ama vaz geçmememiz lazim
Listeyi neden dert ediyorsun iz hallederizzzYa yarın gidip cuma döneceğiz ya Çarşamba gidip Pazartesi döneceğiz gönlüm yarın gidip cuma dönmekten yana en çok liste için. Niran’a yazdım cuma köyde olabilirim liste için diye ama mesajı görür mü bilmiyorum
O şimdi size yük olacağım diye de dert ediyordur kendineÇok tatlıdır çoookkk ağzı var dili yok canımın
İnşallah sağlıcakla atlatır şu ameliyatı
Biliyorum canım elbette ama bi aksaklık olmasın diye dert ettimListeyi neden dert ediyorsun iz hallederizzz
Süpürgem senin hiç ama hiçbişeyi dertetmemen gerekıyo, hamışesib, bebiş etkılenır, o herseyden önemliBiliyorum canım elbette ama bi aksaklık olmasın diye dert ettim
Olmaz inşallah canim. Sıkma canını. O kadar kişi varız illa ki hallederiz. Ekstrem bi durum olmazsa ben halledrim kolay iş liste . En son kaçta paylasmak lazimBiliyorum canım elbette ama bi aksaklık olmasın diye dert ettim
Afiyet olsun kuzum güzel olmuş23 mayis menum
sabah 10:00 sekersiz kahve
12:30 avuc ici kadar sucuklu yumurta,5zeytin,1 domates ,2 tk cilek receli iki lokma ekmekle
ara15:30 1 bardak ayran
aksam 19:00 1 tavuk budu firinda 3 elma dilim patates (cocuktan kalan)
3 litre su U UcanSupurge
1 saat yuruyus 120 p
12 bin adim 120 p
Toplam 240 p G Goklerce Eki Görüntüle 2855602
Aynen öyleO şimdi size yük olacağım diye de dert ediyordur kendine
Güzel kuzum afiyet olsun09.00 1 yumurta
13.00 kucuk tava menemen ,2 dilim tb ekmek
14.30 sütlü kahve
18.00 1 kaşık pirinç pilavı, 1 porsıyon ciğer, 1 kuru soğan
Su 3 litre
Spor yokhaftasonu hiç yapamıorım,yarın başlarım inş
Güzel canım afiyet olsun23.05.2021
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek
16.00 sade kahve 1 hurma, 6 7 yeni dünya ağaçtan yedim direk
19.30 1 kepçe mercimek çorbası (sade)
7 yk taze fasulye, yogurt
su: 2.5 lt
İnşallah görürüm canım ama artık canım çok fazla istemiyor, insallah hepimiz karşılığını alırızSenin bu azmine hayranimmm. Masallahhhhhh
Az kaldi 5 leri görmene ne guzel
Güzel canım afiyet olsun23 mayis menum
12:30 avuc ici kadar sucuklu yumurta,5zeytin,1 domates ,2 tk cilek receli iki lokma ekmekle
3 litre su U UcanSupurge
1 saat yuruyus 120 p
12 bin adim 120 p
Güzel canım afiyet olsun09.00 1 yumurta
14.30 sütlü kahve
Su 3 litre
Çok güzel canm afiyet olsun23 Mayıs Pazar
14.30
2 haşlanmış yumurta
5 dilim sucuk
7 zeytin
1 dilim peynir
2 adet çarliston biber
2 adet salatalık
1 dilim ekşi maya ekmek
19.30
2 avuç Antep fıstığı
1 muz
su: 3 lt
Sağol canımÇok güzel canm afiyet olsun
Çok haklısın canım. Bildiğin bahane benimki gercektenm irade denen şey neden hiç yok bende bilmiyorum. Kararlı olabilirim ins canimCanım misafir falan bahane yok artık, tamam onlara yap ama yeme bak biz köydeyiz dün onlara tatlı yaptım, bugün mantı yaptım, kahvaltıya patates kızarmış kv ben de yumurta hasladim yani bahane ararsak bozacak fırsat çok ama vaz geçmememiz lazim
Ezom aynıydım.Kimse yardım etmedi.Senin gibi pinpiriktim ki hala öyleyimKızlar kıza ne yemek yapcagımı şaşıyorum ya , var mı fikir . Omlet kofte tarhana yayla corba yapoorum samki hep , bızımkılerde hazır salca var dıye vermıyorum domates salcası ve paketlı gıda dıye , versem mi cok yoruldum cok,sizler nasıl yapmıstınız. Kendigelişimimle ilgili bişilere bakmak gerekıyo pc den evitim vs , ama haftasonu ne eşim haftaiçi ne aılem. İstedıgım destegı veremıyo ,cok yorgun hıssedıyorum kendımı, cogu gunym sacımı taramadan gecıyo .cok boş hıssedıyorum kendimi işe yaramaz hissedıyorum, sendrondayım sanırım. .. bu surec ne zmna kadar bole ?2 yasa gelınce daha mı zor dahs mı kolayay ben gec kalmısjm yaşlı anne oldum heralde ondan mı
Altın beklerken korona getirmesinler ezom boşver sağlık olsun.Bitmıcek ya alı almışız cokca anca ole belki .. kıza dogumgunu dusunmustum ama yasak bıtmıcek bence ,aılem bıke gelemes bu durumda . Açık alanda fln gusel olurdu, hıc bişeylerını kutlayamadık. Bebek gormeye kımseyı almadıl bebek 1 yaşına geldi :) herkes ne cabuk buyudu dıyo fotoda gorunce , gel bana sor :) eşim bisürü altın takmış mılletın cocuguna ,dolayısuyla hıcbırı gelemedi , gozum gormedi risk almıyım die altını flnşimdi olsaydı makbule de gecerdı hani masraf cok işsızım
İnşallah canımAz once bi yazı okudum , pandemide insanlar ortalama 6 kg almıs ,bence biz bu süreci herseye ragmen ıyı gecırdık , ama neden dahaıyusı olmasın? 1 hazıranda fit fit dolaşmayalım mı
Afiyet olsun ekurim yine harikasın23 mayis menum
3 litre su U UcanSupurge
1 saat yuruyus 120 p
12 bin adim 120 p
Afiyet olsun canım09.00 1 yumurta
14.30 sütlü kahve
Su 3 litre
Afiyet olsun canım.Ağaçtan yeni dünya yemeni kıskanmadım değil23.05.2021
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek
Afiyet olsun canım23 Mayıs Pazar
14.30
2 haşlanmış yumurta
5 dilim sucuk
7 zeytin
1 dilim peynir
2 adet çarliston biber
2 adet salatalık
1 dilim ekşi maya ekmek
19.30
2 avuç Antep fıstığı
1 muz
Afiyet olsun canımKızlar menümü yazıp uyuyacagim
Kahvaltı 09.00
Bir dilim köy peyniri
Bir haşlanmış yumurta
Beş zeytin
Bir dilim ananas
Öğle 13.30
Bir küçük tabak zeytinyagli kabak yemeği
Bir dilim TB ekmeği
Salata
Bir bardak ayran
Aksam 17.30
Dünden kalan ciğer (dört bes kaşık kadar )
Salata
3 litre su,spor yok.
Afiyet olsun canım güzel23.05.2021
11.30
Güzel menü canım afiyet olsun23 Mayıs Pazar
14.30
2 haşlanmış yumurta
5 dilim sucuk
7 zeytin
1 dilim peynir
2 adet çarliston biber
2 adet salatalık
1 dilim ekşi maya ekmek
19.30
2 avuç Antep fıstığı
1 muz
Afiyet olsun canımKızlar menümü yazıp uyuyacagim
Kahvaltı 09.00
Bir dilim köy peyniri
Bir haşlanmış yumurta
Beş zeytin
Bir dilim ananas
Öğle 13.30
Bir küçük tabak zeytinyagli kabak yemeği
Bir dilim TB ekmeği
Salata
Bir bardak ayran
Aksam 17.30
Dünden kalan ciğer (dört bes kaşık kadar )
Salata
3 litre su,spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?