Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelecek inşallah 2 gündür dikkat ediyorum canım Cuma’ya kadar da edeceğim ip de atlayacağım bakalım

Afiyet olsun canim guzel menu

Afiyet olsun canim guzel

Saol ekurican sanada

Afiyet olsun canim
sağol canımm

güzel canım afiyet olsun

güzel canım afiyet bal olsun

ekmek, p,lav, makarna çok fazla olmuş canım
bugün protein sebze yapmaya çalış :)
afiyet olsun

Ne güzel, çok şanslısın canım. Allah sevdiklerine bağislasın. Hayırlısıyla ameliyatını atlasın canım
amiinnn canımm

Afiyet olsun canım. Tek ana öğün yapıyorsun sanırım.
evet kuzum, sağol

Kızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallah Ben eşyalarımı toplamaya
sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin kuzum

Evet dün karbonhidrata boğulmuşum resmen. Ekmek bir dilimdi kahvaltıda. Oda kurtarmaz da. Evet çorbanın sosunda azda olsa unvar canım. Öğlen pilav fazla geldi rahatsız etti. Birde akşam ki makarna oooooo ne yapmışım ben böyle. Sağol canım yorumun için
Annemin evi bahçeli canım meyve, sebze, çiçek temiz hava. Uzun zamandır da gidemedik çok özledim. İnşallah şu süreç biter de sağlıkla eski günlerimize dönerşz
Haftaya harika başlangıç
Tesekkür ederim canım
Kızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallah Ben eşyalarımı toplamaya
İyi eğlenceler canım, tadını çıkar köyün
Evet canım dün karbon yüklemişim tüm öğnlere, bugün toprlayacağim inşallah. Teşekkür ederim yorumun için
günaydın kızlar
Günaydın canımm

Boya yapıldığı için tartımı kaldırmak zorunda kaldım ve bir garip tartıyor 73 lerde çıkıyorum imkanı yok öyle olmasının
Bendede var b gariplik anliyamadim d’un cocuk tartiyi almis bana getiriyodu Anne bu senin diye yerinden kaldirdigi icinmidir regl oldugum icinmi anliyamadim bnde arti geldim oysa d’un gece oluyodum acliktan erkendende uyudum

Ben de buraya gelıp gitmeseydım kesın en az 80 dinm. Cok iyi veremıyorum dogru ama korumak bile bazen iyi. .

Offf benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsam

Aa Pardon canım ekmeği yanlış görmüşumm bugün toparlarsin Allahın izniyle. ..ne güzelmiş eviniz insan özler tabi, insallah bu kez aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra ben de memlekete gideceğim, sürekli iş yüzünden aksilikler çıktı gidemedim...memlekete gitmeden önce de mezun olup öyle gitmek istiyorum inşallah güzel bir kilo ile mezun olurum
Bendede var b gariplik anliyamadim d’un cocuk tartiyi almis bana getiriyodu Anne bu senin diye yerinden kaldirdigi icinmidir regl oldugum icinmi anliyamadim bnde arti geldim oysa d’un gece oluyodum acliktan erkendende uyudum
Ya ben de tartı mi köye götürünce gariplik olmuştu ama şimdi eve aynı yerine getirdim sorun yok çok sukur
Cuma gunu 54.9
Bugun 55,5
Fark +500
Regl den dir artı canım inşallah birkaç güne geçer, benim de olmam gerekiyor inşallah bugün yarın olurum da cumaya güzel bir eksi gelir

Kendiniz mi yapıyorsunuz canım salcayı , guvendıgın bi site fln varsa alıyorsan onerırmısın, ya kapya biberden salca yaptım onu kattım bebişin yemrklerıne de sevmedı bence , ben olsam ben de sevmezdım haklı,

Memleket nere canım, Allah kavustursun, uzakta olmak zordur ay ben kocayı şehrımden olcak kısıtı koymustum kriterlerıme :) neyse ki tuttu

Offf benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsam
Olur inşallah canım , bu şekilde dileklerini gerek dua ile gerekse soz arasında sesli olarak dile getir muhakkak bir yerden bir fırsat çıkar yani evrene mesaj göndermek diye bile adlandirabilirsin...Benim o şekilde yaptığım hersey hiç beklemedigim biranda çok değişik fırsatlarla olmuştur...inşallah senin de olur

Çok güzel, menulerıne ve azmine hayranım, boğa burcu olup bukadarcık yiyebılmek bravo :)) kahvaltına bir kaşık bal eklesen o da yağ yakımına yardımcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…