- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.501
Hayirli yolculuklar canımKızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallahBen eşyalarımı toplamaya
İnşallah canım çok sağolHayirli yolculuklar canımsağlıkla gidin gelin inşallah
Gelecek inşallah 2 gündür dikkat ediyorum canım Cuma’ya kadar da edeceğim ip de atlayacağım bakalımÇok güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım menüde çok fazla karbonhidrat var sabah 2 dlm ekmek, oglen tavuk çorbası unlu sanırım, yanında bezelye de karbonitratli ve glisemik indeksi yüksek aynı öğünde pilav da var, aksam zaten hem çorba hem makarna yine karbonitrat
Çok güzel canım tebrik ederim
Yaa kıyamam ben de çok özledim annemlerı inan burda ortam falan güzel ama işte herkesin memleketi başka oluyor, insallah en kisa zamanda memlekete gideriz
Biraz gayret etsen cumaya çok güzel bir eksi getirirsin
sağol canımmAfiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim guzel
Saol ekurican sanada
Afiyet olsun canim
güzel canım afiyet olsun23 Mayıs menüm
Kahvaltı:10.00
1sahanda peynirli yumurta
1catal kaymak
1ck bal
1dilim çavdar ekmeği
Aksam:16.30
Fırınlanmış kabak
1kase sarımsaklı yoğurt
1dilim çavdar ekmeği
Su:2,5 litre
Spor:2mil leslie
1saat tempolu yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2855686
U UcanSupurge G Goklerce
güzel canım afiyet bal olsunKusura bakmayın geciktim menü için
23.05.21
10.00
1 kase müsli
13.30
1 muz 1 bardak süt 4 ceviz 1çk bal ile yaptığım muzlu sürün yarısı ( 1 bardak )
Filtre kahve
18.30
4 parça ızagara tavuk
Salata
1 elim kadar ekmek
19.45
Sade kahve
2 ceviz + 2 gün kurusu
22.00
Yoğurt kürü
Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
200 ip atlama 40 p
U UcanSupurge
ekmek, p,lav, makarna çok fazla olmuş canım23.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir yumurtadan omlet
Bir sap çeçil peyniri
2 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
Orta Türk kahvesi
3 ceviz
Öğlen 12. 00
Bir kase tavuk suyu çorba
Bir servis kaşığı tavuklu bezelye
İki kaşık pilav
Ara 16.00
Bir kupa sütlü kahve
Akşam 19.00 bir kase çorba(biiti)
Bir kase sade makarna bunu yemeseydim iyi olacaktı.
İki dilim karpuz
Su üç lt
Spor fat 30 minute, bunun adımı 3 mile yakın, kaç mil olarak alacağiz
6000 adım
@Breeze96
Su 3 lt
amiinnn canımmNe güzel, çok şanslısın canım. Allah sevdiklerine bağislasın. Hayırlısıyla ameliyatını atlasın canım
evet kuzum, sağolAfiyet olsun canım. Tek ana öğün yapıyorsun sanırım.
sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin kuzumKızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallahBen eşyalarımı toplamaya
Evet dün karbonhidrata boğulmuşum resmen. Ekmek bir dilimdi kahvaltıda. Oda kurtarmaz da. Evet çorbanın sosunda azda olsa unvar canım. Öğlen pilav fazla geldi rahatsız etti. Birde akşam ki makarna oooooo ne yapmışım ben böyle. Sağol canım yorumun içinÇok güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım afiyet olsun
Canım menüde çok fazla karbonhidrat var sabah 2 dlm ekmek, oglen tavuk çorbası unlu sanırım, yanında bezelye de karbonitratli ve glisemik indeksi yüksek aynı öğünde pilav da var, aksam zaten hem çorba hem makarna yine karbonitrat
Çok güzel canım tebrik ederim
Yaa kıyamam ben de çok özledim annemlerı inan burda ortam falan güzel ama işte herkesin memleketi başka oluyor, insallah en kisa zamanda memlekete gideriz
Biraz gayret etsen cumaya çok güzel bir eksi getirirsin
Tesekkür ederim canımHaftaya harika başlangıç
İyi eğlenceler canım, tadını çıkar köyünKızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallahBen eşyalarımı toplamaya
Evet canım dün karbon yüklemişim tüm öğnlere, bugün toprlayacağim inşallah. Teşekkür ederim yorumun içinsağol canımm
güzel canım afiyet olsun
güzel canım afiyet bal olsun
ekmek, p,lav, makarna çok fazla olmuş canım
bugün protein sebze yapmaya çalış :)
afiyet olsun
amiinnn canımm
evet kuzum, sağol
sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin kuzum
Günaydın canımmgünaydın kızlar
Ne kadar fark çıkıyor canım. Sert seramik zeminde mi tartılıyırsunBoya yapıldığı için tartımı kaldırmak zorunda kaldım ve bir garip tartıyor 73 lerde çıkıyorum imkanı yok öyle olmasının
Bendede var b gariplik anliyamadim d’un cocuk tartiyi almis bana getiriyodu Anne bu senin diye yerinden kaldirdigi icinmidir regl oldugum icinmi anliyamadim bnde arti geldim oysa d’un gece oluyodum acliktan erkendende uyudumBoya yapıldığı için tartımı kaldırmak zorunda kaldım ve bir garip tartıyor 73 lerde çıkıyorum imkanı yok öyle olmasının
Ben de buraya gelıp gitmeseydım kesın en az 80 dinm. Cok iyi veremıyorum dogru ama korumak bile bazen iyi. .Sen de bu azim varken yakın zamanda görürsün kesinlikle canım. Menüler çok iyi maşallah.
Ben 68 kgy dim. 75. 3 kg il buraya katıldım
Ne güzel, çok şanslısın canım. Allah sevdiklerine bağislasın. Hayırlısıyla ameliyatını atlasın canım
Afiyet olsun canım, adımda çok iyi yürümüşsün
Afiyet olsun canım,
Afiyet olsun canım çok iyi, yaaaa böyle ağaç bahçe diyorsunuz ya içim gidiyor. Annemi özledim bahçemiz meyveleri, çiçekleri temiz havayı
Afiyet olsun canım. Tek ana öğün yapıyorsun sanırım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporda çok iyi
Afiyet olsun canım
Offf benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsamSen de bu azim varken yakın zamanda görürsün kesinlikle canım. Menüler çok iyi maşallah.
Ben 68 kgy dim. 75. 3 kg il buraya katıldım
Ne güzel, çok şanslısın canım. Allah sevdiklerine bağislasın. Hayırlısıyla ameliyatını atlasın canım
Afiyet olsun canım, adımda çok iyi yürümüşsün
Afiyet olsun canım,
Afiyet olsun canım çok iyi, yaaaa böyle ağaç bahçe diyorsunuz ya içim gidiyor. Annemi özledim bahçemiz meyveleri, çiçekleri temiz havayı
Afiyet olsun canım. Tek ana öğün yapıyorsun sanırım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım sporda çok iyi
Afiyet olsun canım
Bole düşünceli kv ler kaldı mı ya masallahAfiyet olsun kuzum güzel olmuş
Aynen öyle
Zaten 1,5 aydır görümcemde kalıyor bacağına felç inince yalnız olmazdı onu bile dert ediyor evime gideceğim deyip duruyormuş
Güzel kuzum afiyet olsun
Aa Pardon canım ekmeği yanlış görmüşummEvet dün karbonhidrata boğulmuşum resmen. Ekmek bir dilimdi kahvaltıda. Oda kurtarmaz da. Evet çorbanın sosunda azda olsa unvar canım. Öğlen pilav fazla geldi rahatsız etti. Birde akşam ki makarna oooooo ne yapmışım ben böyle. Sağol canım yorumun için
Annemin evi bahçeli canım meyve, sebze, çiçek temiz hava. Uzun zamandır da gidemedik çok özledim. İnşallah şu süreç biter de sağlıkla eski günlerimize dönerşz
Tesekkür ederim canım
İyi eğlenceler canım, tadını çıkar köyün
Evet canım dün karbon yüklemişim tüm öğnlere, bugün toprlayacağim inşallah. Teşekkür ederim yorumun için
Günaydın canımm
Ya ben de tartı mi köye götürünce gariplik olmuştu ama şimdi eve aynı yerine getirdim sorun yok çok sukurBendede var b gariplik anliyamadim d’un cocuk tartiyi almis bana getiriyodu Anne bu senin diye yerinden kaldirdigi icinmidir regl oldugum icinmi anliyamadim bnde arti geldim oysa d’un gece oluyodum acliktan erkendende uyudum
Regl den dir artı canım inşallah birkaç güne geçer, benim de olmam gerekiyor inşallah bugün yarın olurum da cumaya güzel bir eksi gelirCuma gunu 54.9
Bugun 55,5
Fark +500
Kendiniz mi yapıyorsunuz canım salcayı , guvendıgın bi site fln varsa alıyorsan onerırmısın, ya kapya biberden salca yaptım onu kattım bebişin yemrklerıne de sevmedı bence , ben olsam ben de sevmezdım haklı,Ezocum biz zeytinyağı ve ev yapımı salça kullaniyoruz o yüzden biz ne yiyorsak ona da veriyorum. Ama sıvı yağ ve normal salça da kullansaydim yine yediklerimden verirdim bünyeyi her şeye alistirmak lazim. Mecburen vermek durumunda kalirsin illaki. Ben bulgur haşlama yapıyorum cok seviyo. Kurufasulye cok seviyor. Kahvalyiyada omletini pırasalı ıspanaklı soğanlı patatesli peynirli biberli sürekli birini ekleyerek yapiyorum.
Memleket nere canım, Allah kavustursun, uzakta olmak zordurAa Pardon canım ekmeği yanlış görmüşummbugün toparlarsin Allahın izniyle. ..ne güzelmiş eviniz insan özler tabi, insallah bu kez aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra ben de memlekete gideceğim, sürekli iş yüzünden aksilikler çıktı gidemedim...memlekete gitmeden önce de mezun olup öyle gitmek istiyorum inşallah güzel bir kilo ile mezun olurum
Ya ben de tartı mi köye götürünce gariplik olmuştu ama şimdi eve aynı yerine getirdim sorun yok çok sukur
Regl den dir artı canım inşallah birkaç güne geçer, benim de olmam gerekiyor inşallah bugün yarın olurum da cumaya güzel bir eksi gelir
Olur inşallah canım , bu şekilde dileklerini gerek dua ile gerekse soz arasında sesli olarak dile getir muhakkak bir yerden bir fırsat çıkar yani evrene mesaj göndermek diye bile adlandirabilirsin...Benim o şekilde yaptığım hersey hiç beklemedigim biranda çok değişik fırsatlarla olmuştur...inşallah senin de olurOfff benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsam
Çok güzel, menulerıne ve azmine hayranım, boğa burcu olup bukadarcık yiyebılmek bravo :)) kahvaltına bir kaşık bal eklesen o da yağ yakımına yardımcı23.05.2021
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek
16.00 sade kahve 1 hurma, 6 7 yeni dünya ağaçtan yedim direk
19.30 1 kepçe mercimek çorbası (sade)
7 yk taze fasulye, yogurt
su: 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?