Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O hızlı 3 mil yazıyorum

Evet canım kalori hesabı da cok ise yarıyor ama daha az kaloriye daha çok yiyebilirsin hem karbonhidrat ödem yapar, metabolizman da diğer türlü daha hızlı çalışır tabi bu hiç tuketmemek değil öğünlerde ya da bir öğünde kullanılabilir ama öğünlerde ikili karbonhidrat fazla oluyor
Canim sizinkiler biliyor mu diyette olduğunu. Baya şaşıracaklar bilmiyorlarsa. Ekstra mutlu olursun.
Canım biliyorlar ama bence bu kadarını beklemiyorlar çok sasiracaklar babam hiç görmedi annem ile en son gorustugumuzde yeni başlamıştım ve daha 4 kilo vermiştim o zaman bile ne kadar zayiflamissin diyordu şimdi ne yapacak acaba

24 mayis menum
Sabah 11:00 sekersiz kahve

oglen 12:30 1 yumurta sahanda 4 yesil sogan 1 dilim peynir,6 zeytin

aksam 16:30 3 tane izgara et 2 yk yesil salata, 1 yk bulgur p,1 yk kisir

3 litre su

bugun yediklerim bana fazla geldi ama yesil sogani dayanamayip cok yedim oda istah aciyo malesef su an cok tokum ben boyle eksilemem biliyorum kendimi acil b duzene girmeliyim midem bosken daha rahat hissediyodum kendimi

Vayy süper hadi bakalim. Neler soyleyecekler bizimle de paylaşirsin. Cok şaşıracaklari kesin.
Bende annemlere gidinceye kadar biraz zayiflasam iyi olacak.

Heyecanlıyım kızlar ya sanki hiç birşey yapamayıp elime yüzüme bulaştıracak gibi hissediyorum
Bana sinavlara girme anımı hatirlattin. Cok iyi çalıştığım sinava bile, sinav ani yaklaştıkça sanki hic bir şey bilmiyorum, her şeyi unutmusum hissine kapılıyor dum. Hayırlı olsun. 1-2 haftadan sonra rahatlarsin

Aaaa bukadar cabukkkk, çok sevındım kız hayorlı olsunnnn neresı? Senı kızdırdıkları yer degıl drmi
Bende beklemiyordum patron ile görüştüm bugün yarın iş başı diyince kaldım bir inme geldi yok değil canm orası :) teşekkür ederim

Canım güzel bence fazla bişe yok gibi
Afiyet olsun

Heyecanlıyım kızlar ya sanki hiç birşey yapamayıp elime yüzüme bulaştıracak gibi hissediyorum
Akşam yatarken ve sabah evden çıkmadan bol bol dua et kuzum
Hayırlısı olsun inşallah

09.00 1 haslanmıs yumurta ,1 dülim tb ekmek

13.00 ton balıklı salata

18.00 2 köfte( kızartma olarak) 1 kaae salata 5 kasık yogurt

Su :3 litre

Spor :500 ip atlama , 100 mekık
Canım emziren bi anne olarak az geldi menün yumurta sayını 2ye çıkarıp köfteyi 4 yapabilirsin
Afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…