- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.541
Canim sizinkiler biliyor mu diyette olduğunu. Baya şaşıracaklar bilmiyorlarsa. Ekstra mutlu olursun.Hayirli olsun canim inşallah çok mutlu çalışırsın orda
O hızlı 3 mil yazıyorum23.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir yumurtadan omlet
Bir sap çeçil peyniri
2 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
Orta Türk kahvesi
3 ceviz
Öğlen 12. 00
Bir kase tavuk suyu çorba
Bir servis kaşığı tavuklu bezelye
İki kaşık pilav
Ara 16.00
Bir kupa sütlü kahve
Akşam 19.00 bir kase çorba(biiti)
Bir kase sade makarna bunu yemeseydim iyi olacaktı.
İki dilim karpuz
Su üç lt
Spor fat 30 minute, bunun adımı 3 mile yakın, kaç mil olarak alacağiz
6000 adım
@Breeze96
Su 3 lt
İns canim benim2Sen de nasıl irade yok . Şimdiye kadar kilo verdin, suan sadece duraklama donemindesin bu zinciri kırıp devam etmen lazim
Kolay gelsin hayırlı yolculuklar canimKızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallahBen eşyalarımı toplamaya
Evet canım kalori hesabı da cok ise yarıyor ama daha az kaloriye daha çok yiyebilirsinİnşallah olur canım, bizde çok istiyoruz bahçeli ev Allah inşallah nasip eder
Önemli değil canım. Ben düz mantık ölçüyü kaçırmadan, karnım doysun kaloriyi dengelemek amacındaydım. Ana karbo yüklemesi yapmışım. Yorumların etkisi teşekkürler
Evet güzeldir bizim oralar. Az kalmış senin mezuniyetine maşallah. Çok iyi gidiyorsun, memlekete istediğin hedef kilona ulaşıp gideceksin eminim
Çok fark olmuş cnm, sert zeminde yada farklı yerlerde denedin mi.
Ooo hayırlı olsun canım.
Canım biliyorlar ama bence bu kadarını beklemiyorlar çok sasiracaklarCanim sizinkiler biliyor mu diyette olduğunu. Baya şaşıracaklar bilmiyorlarsa. Ekstra mutlu olursun.
saol kuzumAyy hadi gözün aydın
Vayy süper hadi bakalim. Neler soyleyecekler bizimle de paylaşirsin. Cok şaşıracaklari kesin.Evet canım kalori hesabı da cok ise yarıyor ama daha az kaloriye daha çok yiyebilirsinhem karbonhidrat ödem yapar, metabolizman da diğer türlü daha hızlı çalışır tabi bu hiç tuketmemek değil öğünlerde ya da bir öğünde kullanılabilir ama öğünlerde ikili karbonhidrat fazla oluyor
Canım biliyorlar ama bence bu kadarını beklemiyorlar çok sasiracaklarbabam hiç görmedi annem ile en son gorustugumuzde yeni başlamıştım ve daha 4 kilo vermiştim o zaman bile ne kadar zayiflamissin diyordu şimdi ne yapacak acaba
Bana sinavlara girme anımı hatirlattin. Cok iyi çalıştığım sinava bile, sinav ani yaklaştıkça sanki hic bir şey bilmiyorum, her şeyi unutmusum hissine kapılıyor dum. Hayırlı olsun. 1-2 haftadan sonra rahatlarsinHeyecanlıyım kızlar ya sanki hiç birşey yapamayıp elime yüzüme bulaştıracak gibi hissediyorum
İnşallah canımBana sinavlara girme anımı hatirlattin. Cok iyi çalıştığım sinava bile, sinav ani yaklaştıkça sanki hic bir şey bilmiyorum, her şeyi unutmusum hissine kapılıyor dum. Hayırlı olsun. 1-2 haftadan sonra rahatlarsin
Aaaa bukadar cabukkkk, çok sevındım kız hayorlı olsunnnn neresı? Senı kızdırdıkları yer degıl drmiKızlar yarın işe başlıyorum :)
Bende beklemiyordum patron ile görüştüm bugün yarın iş başı diyince kaldım bir inme geldiAaaa bukadar cabukkkk, çok sevındım kız hayorlı olsunnnn neresı? Senı kızdırdıkları yer degıl drmi
Canım güzel bence fazla bişe yok gibi24 mayis menum
Sabah 11:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 1 yumurta sahanda 4 yesil sogan 1 dilim peynir,6 zeytin
aksam 16:30 3 tane izgara et 2 yk yesil salata, 1 yk bulgur p,1 yk kisir
3 litre su
bugun yediklerim bana fazla geldi ama yesil sogani dayanamayip cok yedim oda istah aciyo malesef su an cok tokum ben boyle eksilemem biliyorum kendimi acil b duzene girmeliyim midem bosken daha rahat hissediyodum kendimi
Akşam yatarken ve sabah evden çıkmadan bol bol dua et kuzumHeyecanlıyım kızlar ya sanki hiç birşey yapamayıp elime yüzüme bulaştıracak gibi hissediyorum
Canım emziren bi anne olarak az geldi menün yumurta sayını 2ye çıkarıp köfteyi 4 yapabilirsin09.00 1 haslanmıs yumurta ,1 dülim tb ekmek
13.00 ton balıklı salata
18.00 2 köfte( kızartma olarak) 1 kaae salata 5 kasık yogurt
Su :3 litre
Spor :500 ip atlama , 100 mekık
Güzel canım afiyet olsun24.05.2021 menü
11.30
Yumurta
4 yeşil zeytin
Yarım simit
Bir parça peynir
17.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Köz patlıcan
1 yk yoğurt
Tavuk
3 yk zeytinyağlı barbunya
Su: 2 litre - 3 litreye tamamlarım :)
masal3487
Saol canimCanım güzel bence fazla bişe yok gibi
Afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun24.05.2021 menü
11.30
Yumurta
4 yeşil zeytin
Yarım simit
Bir parça peynir
17.30
Sade Türk kahvesi
19.00
Köz patlıcan
1 yk yoğurt
Tavuk
3 yk zeytinyağlı barbunya
Su: 2 litre - 3 litreye tamamlarım :)
masal3487
Güzel menü canım afiyet olsun24.05.21
9.30
1 haşlanmış yumurta
3 köz biber
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
13.00
1 armut
16.00
4 küçük balıktavada
Salata
20.15
1 filtre kahve
1 Züber
3 L su
3 bardak bitki çayı
100 ip atlama (kolum ağrıyordu)
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?