Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsallah canım inşallah çok sagol amin sağlıkla güle oynata huzurla otır inş sen de

Kızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallah Ben eşyalarımı toplamaya
Hayorlı yolculuklar, gozunaydın kviçin :))
Güle güle git gel yorms kendini sakın, hamılelıkye nazın tadını cıkar off hamıle olmayı özluyo ınsan bazen , herkes emrinde

Canim burda bildiğimiz biber var ordan alıyorum bazen kv kendi yaptığı oluyor, biberı ben Sos gibi yapmıştım kendi yemeklerimize falan da kullanıyorum biz çok seviyoruz lezzetli oldu sen de yapabilirsin...kapya biberı tencereye zeytin yağı koyup kavurdum biraz içine sarımsak ekledim beraber pistiler sonra blendardan geçtim, sonrasında sirke ve kimyon ekleyip biraz daha pişirdim en son buzlu poşetler varya kup şeklinde olanlar onlara koyup dondurucuya attım bu sekilde bizim yemeklere de kullandım güzeldi ya da sıcağına kapatabilirsjn kavanozda da olur
Memleket nere canım, Allah kavustursun, uzakta olmak zordur ay ben kocayı şehrımden olcak kısıtı koymustum kriterlerıme :) neyse ki tuttu
Evet canım zor gerçekten uzak, ben amasyaliyim ama Trabzondayim yasiyorum

Hayorlı yolculuklar, gozunaydın kviçin :))
Güle güle git gel yorms kendini sakın, hamılelıkye nazın tadını cıkar off hamıle olmayı özluyo ınsan bazen , herkes emrinde
Bende hiç öyle olmadı ya ailemden uzaktım zaten. Eşim de sürekli çalışıyordu. Doğumdan 1 gün önce bile nst için kendim gittim arabayla

Bendede var b gariplik anliyamadim d’un cocuk tartiyi almis bana getiriyodu Anne bu senin diye yerinden kaldirdigi icinmidir regl oldugum icinmi anliyamadim bnde arti geldim oysa d’un gece oluyodum acliktan erkendende uyudum
2 gün masanın üstünde durdu tartım boya var odada diye

Çok güzel, menulerıne ve azmine hayranım, boğa burcu olup bukadarcık yiyebılmek bravo :)) kahvaltına bir kaşık bal eklesen o da yağ yakımına yardımcı
Aslında balı çok severim ama evdeki bal bitti, marketten de alıyoruz yeni balın çıkmasına az kaldı onu bekliyoruz ..Vallahi o kadar haklısın ki boğa burcu olarak bayılıyorum yemek yemeye aslinda acliktan yemiyorum sevdiğim için yiyorum ama zayıflamak daha da mutlu ediyor ve burası beni acayip motive ediyor
İnsallah canım inşallah çok sagol amin sağlıkla güle oynata huzurla otır inş sen de
Çok sağ ol canim ama ben ev için denemistim yani bahçeli olan ev köyde ben nir aldı apartmanda oturuyorum...Benim dileklerimle dualarım genelde is konusu ve hayat uzerineydi

Günaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Rabbim acil şifalar versin canım
Kızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorum yine mi Corona oldum acaba
Ayyy Allah korusun
Bol su içmeyi ve yeşil çayı içmeyi ihmal etmiyoruz fıstıklar

Kızlar yarın işe başlıyorum :)
Hayırlı olsun inşallah hep mutlu olursun

Offf benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsam
İnşallah olur canım, bizde çok istiyoruz bahçeli ev Allah inşallah nasip eder
Önemli değil canım. Ben düz mantık ölçüyü kaçırmadan, karnım doysun kaloriyi dengelemek amacındaydım. Ana karbo yüklemesi yapmışım. Yorumların etkisi teşekkürler
Evet güzeldir bizim oralar. Az kalmış senin mezuniyetine maşallah. Çok iyi gidiyorsun, memlekete istediğin hedef kilona ulaşıp gideceksin eminim
Parke de tartılıyorum cnm 2-3 kg fark çıkıyor
Çok fark olmuş cnm, sert zeminde yada farklı yerlerde denedin mi.
Kızlar yarın işe başlıyorum :)
Ooo hayırlı olsun canım.

Denemedim cnm tekrar evden çıkmam gerekiyordu . Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…