- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.521
İnsallah canım inşallah çok sagol aminOlur inşallah canım , bu şekilde dileklerini gerek dua ile gerekse soz arasında sesli olarak dile getir muhakkak bir yerden bir fırsat çıkar yani evrene mesaj göndermek diye bile adlandirabilirsin...Benim o şekilde yaptığım hersey hiç beklemedigim biranda çok değişik fırsatlarla olmuştur...inşallah senin de olur
Hayorlı yolculuklar, gozunaydın kviçin :))Kızlar bugün köye gidiyoruz Cuma’ya döneriz inşallahBen eşyalarımı toplamaya
Canim burda bildiğimiz biber var ordan alıyorum bazen kv kendi yaptığı oluyor, biberı ben Sos gibi yapmıştım kendi yemeklerimize falan da kullanıyorum biz çok seviyoruz lezzetli oldu sen de yapabilirsin...kapya biberı tencereye zeytin yağı koyup kavurdum biraz içine sarımsak ekledim beraber pistiler sonra blendardan geçtim, sonrasında sirke ve kimyon ekleyip biraz daha pişirdim en son buzlu poşetler varya kup şeklinde olanlar onlara koyup dondurucuya attım bu sekilde bizim yemeklere de kullandım güzeldi ya da sıcağına kapatabilirsjn kavanozda da olurKendiniz mi yapıyorsunuz canım salcayı , guvendıgın bi site fln varsa alıyorsan onerırmısın, ya kapya biberden salca yaptım onu kattım bebişin yemrklerıne de sevmedı bence , ben olsam ben de sevmezdım haklı,
Evet canım zor gerçekten uzak, ben amasyaliyim ama Trabzondayim yasiyorumMemleket nere canım, Allah kavustursun, uzakta olmak zorduray ben kocayı şehrımden olcak kısıtı koymustum kriterlerıme :) neyse ki tuttu
Offf benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsam
Bende hiç öyle olmadı yaHayorlı yolculuklar, gozunaydın kviçin :))
Güle güle git gel yorms kendini sakın, hamılelıkye nazın tadını cıkaroff hamıle olmayı özluyo ınsan bazen , herkes emrinde
Parke de tartılıyorum cnm 2-3 kg fark çıkıyorNe kadar fark çıkıyor canım. Sert seramik zeminde mi tartılıyırsun
2 gün masanın üstünde durdu tartım boya var odada diyeBendede var b gariplik anliyamadim d’un cocuk tartiyi almis bana getiriyodu Anne bu senin diye yerinden kaldirdigi icinmidir regl oldugum icinmi anliyamadim bnde arti geldim oysa d’un gece oluyodum acliktan erkendende uyudum
hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre bi yerdirKızlar yarın işe başlıyorum :)
Aslında balı çok severim ama evdeki bal bitti, marketten de alıyoruz yeni balın çıkmasına az kaldı onu bekliyoruzÇok güzel, menulerıne ve azmine hayranım, boğa burcu olup bukadarcık yiyebılmek bravo :)) kahvaltına bir kaşık bal eklesen o da yağ yakımına yardımcı
Çok sağ ol canim ama ben ev için denemistim yani bahçeli olan ev köyde ben nir aldı apartmanda oturuyorum...Benim dileklerimle dualarım genelde is konusu ve hayat uzerineydiİnsallah canım inşallah çok sagol aminsağlıkla güle oynata huzurla otır inş sen de
Hayirli olsun canim inşallah çok mutlu çalışırsın ordaKızlar yarın işe başlıyorum :)
İnşallah canımhayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre bi yerdir
İnşallah canımHayirli olsun canim inşallah çok mutlu çalışırsın orda
Rabbim acil şifalar versin canımGünaydın canlarımm
Kızlar kv hastanede kalp kapakçığı ameliyatı olacak, doktor riskli bi ameliyat demiş dualarınızda ona da yer verin e mi
Ayyy Allah korusunKızlar hafif göğüs ağrım var ve tat alamıyorumyine mi Corona oldum acaba
Bol su içmeyi ve yeşil çayı içmeyi ihmal etmiyoruz fıstıklar
Hayırlı olsunKızlar yarın işe başlıyorum :)
İnşallah olur canım, bizde çok istiyoruz bahçeli ev Allah inşallah nasip ederOfff benım de , gğzel bi işe girsem de bahcelı ev alsam
Önemli değil canım. Ben düz mantık ölçüyü kaçırmadan, karnım doysun kaloriyi dengelemek amacındaydım. Ana karbo yüklemesi yapmışım. Yorumların etkisi teşekkürlerAa Pardon canım ekmeği yanlış görmüşummbugün toparlarsin Allahın izniyle. ..ne güzelmiş eviniz insan özler tabi, insallah bu kez aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra ben de memlekete gideceğim, sürekli iş yüzünden aksilikler çıktı gidemedim...memlekete gitmeden önce de mezun olup öyle gitmek istiyorum inşallah güzel bir kilo ile mezun olurum
Ya ben de tartı mi köye götürünce gariplik olmuştu ama şimdi eve aynı yerine getirdim sorun yok çok sukur
Regl den dir artı canım inşallah birkaç güne geçer, benim de olmam gerekiyor inşallah bugün yarın olurum da cumaya güzel bir eksi gelir
Çok fark olmuş cnm, sert zeminde yada farklı yerlerde denedin mi.Parke de tartılıyorum cnm 2-3 kg fark çıkıyor
Ooo hayırlı olsun canım.Kızlar yarın işe başlıyorum :)
amiinnn canımmRabbim acil şifalar versin canım
Ayyy Allah korusun
Hayırlı olsuninşallah hep mutlu olursun
Teşekkür ederim Aslı abla inşallahRabbim acil şifalar versin canım
Ayyy Allah korusun
Hayırlı olsuninşallah hep mutlu olursun
Denemedim cnm tekrar evden çıkmam gerekiyordu . Teşekkür ederimİnşallah olur canım, bizde çok istiyoruz bahçeli ev Allah inşallah nasip eder
Önemli değil canım. Ben düz mantık ölçüyü kaçırmadan, karnım doysun kaloriyi dengelemek amacındaydım. Ana karbo yüklemesi yapmışım. Yorumların etkisi teşekkürler
Evet güzeldir bizim oralar. Az kalmış senin mezuniyetine maşallah. Çok iyi gidiyorsun, memlekete istediğin hedef kilona ulaşıp gideceksin eminim
Çok fark olmuş cnm, sert zeminde yada farklı yerlerde denedin mi.
Ooo hayırlı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?