- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.261
kızlar akşam size mesaj yazarken
kızım bana ; anne ne yapıyorsun ? kadınlar klübüne mi bakıyorsun dedi
daha anaokulunda benim kız.
zayıflamak için kadınlar klübüne arkadaşlarıma mesaj yazıyorum demiştim
maşallah aklına yerleştirmiş onu.
Teşekkür ederim canım zaten yemek yedikten 2.5 saat sonra ölçüm yapıyor ve vücuda elektrik yollayarak yağ kas su ölçümü yaptığı için tartı rakamı çok doğru çıkıyor aç karna gitmiş gibi :) şimdi otobüsteyim gidiyorum bu arada dün spor salonunda ablalar popon kalkmis bacaklar göbek falan gitmiş dediler :) çok mutlu oldum günde 300 tane ip atlıyorum artık :) gittikçe artıyor gerçi çok doğru saymiyor ip ama olsun :) bugün eve dönünce kendimde sayarak atlayacagim :)
Bu arada canım seni de tebrik ederim çok güzel ilerliyorsun bu hafta takım çok iyi gidiyor umarım fulya da veriyordur kilo o yoğunlukta zor idare eder ama almasin ya takımı geçtim kendi için almasinonca emeğe yazık yeni evin tadını çıkartırken kilo aldım diye huzursuz olmasın ici
Ben sana bi tane fotoğraf göstericem ama zayıflayınca kızımla beraber çekilpkızlaaar tartıda bu sabah -200 gördüm. olleğğyy
kilom 55,1
54 e ne kaldı ki
ya şu senin bebişi yicem ben. çok merak ediyorum kuzuyuuu
ay hilalciim günaydın. benim de geç olcak şimdi yapcam ben de. sebze günüm bugün ooohhtaytlarr misss yürü bakalım
benim yürüyüş yapmaya vaktim de yok.
akşam direk eve gitmek zorundayım.
eve zaten saat 7 i gibi gidiyorum.
kızımda 9 da yatıyor,arada 2 saatimiz var.
onuda kızımla oynamaya ve yemeğe ayırıyorum.
o yattıktan sonrda işimi yapmaya çalışıyorum.
benim kız 5,5 yaşında daha anaokuluna gidiyor.ama maşallahı var.duyduğunu unutmuyor,vay bızdığa bak akıllı bızdığaaşimdiden kk yı öğreniyor annesi Kaç yaşında kızın?
Benim kız 5,5 yaşında daha anaokuluna gidiyor.ama maşallahı var.duyduğunu unutmuyor,
sağ ol kuzum. Bu ara duraklama yok, iyi gidiyorum ama duraklayacağım sayıyı da şimdiden biliyorumLise boyunca uzun süre kaldığım 53 te duraklayacağım, ama 53 ü kırdım mı tamamdır. Fulya için evet doğru diyorsun, umarım daha fazla almamıştır. Ama sanmıyorum. +2,5 kg mı gördüğünde kendine gelmiştir benim bildiğim fulya Benim korkum eminenin ve fulyanın bildiriminin aksaması açıkcası, çünkü fulya hala çok yoğun, emine de burda internete bile girmiyor, net olayında bir sorun olabilir. Inş cumaya bi aksilik çıkmaz.
şeymadan hiç bahsetmiyorum bile.Bu hafta da bildirimde bulunmazsa izine ayrıldı gösterilecek.
Canim sen anlamissin cok ozur ve cok tesekkur ederim.marti (65,1/64.8 / 0.3/% 0.460)
btlbetul (67,2/67,2/0/%0)
bsrmhmmt (70,3/70,2/0,1/%0,14)
buseb (56,5/55,7/0,8/%1,42) Baskül değişikliğinden doğan -300gr lık fark, geçen haftaki kilodan düşüldü.
buzdanmadam (70/ / /%)
noraaa (68,5/ / /%)
ozdemi (65,7/65,2/0,5/%0,76)
hoppidicik (90,2/ / /%) izinli (Geçen hafta hoppidicik yerine fadime02 arkadaşımız izinli gösterilip, daha sonra paylaşım alanında belirtilip bu hata düzeltildi.)
fadime02 (98,5/98/0,5/%0,51)
trulyscrumptions (76/78,5/-2,5/%-3,29)
lypsa (95,9/94,9/1/%1,04)
Eminecim Alıntı kısımlarını silmeyi unuttunmu bebişim:))) Ben güncellemiş olayım.
Ozur Busracim yaa inan surem hic bisey icin yetmedi ruya gibi kisacikti geldi ve gecti offf ya arayamadim ne seni ne de bicok arkadasimigeldinmi kız hadi hoşgeldin.. havada kapalı bugün buralarda :S2 gün önce geleydin çok güzeldi havalar.. eeee ne zaman görüşüyoruz :):):):) anacığınla bi hasret gider haberleşelim görüşelim :)
ben daha cok umuyordum ama dogru 300 gram da bisey yani sorma annem beni saskinliktan taniyamadi komsuya gelmis misafir sanmis hahahhahahaha,kayinvalidem de kapida gorunce kalp krizi geciyriyordu ooole korktum ki once kadini aradim evde mi die sonra baktim evde anne ben kapatayim sonra ararim dedim ''yavrum sesini duydum hastayduim kendime geldim azcik daha konus kapatma ''dedi oyasa ben takside ona gidiodum kapiyi calip actiginda yuzundeki ifade tam kameraliktiallah iyiliğini versin senin emiiiiiiiialıntının içine eklemişsin kendini fark etmemişiiim kıızz 300 gr az mııı, oohh en azından duraklamada falan olmadığının ispatıdır. umarım oralarda diyetini bozmuyorsundur nartaneem hee yaa eminenin şansına havalar kapalı. çok merak ediyorum ailesi ne tepki verdi emineyi görüncee bil gelse de anlatsa
Buseeeeeeee seni coook ozlediiiiiim Hosmerim de coook guzeldir haaaa o tadi hafizana kazimakla pek iyi etmemissin keske kotu bisey yemis olsaydinivet kaçamak yaptım ilk kezhoşmerim hiç yememiştim ve çok merak ediyordum. kadın balıkesirden geldi bi daha bulamazsın, bi tadına bak bence dedi içinde ne var dedim. peynir, süt, yumurta, şeker, un dedi kadın. içimden peynir, yumurta ve süte iznim var zaten diye kendimi kandırdım. bi tatlı kaşığı aldım. çok beğendim. duramadım 5 tatlı kaşığı daha aldım. ama çok güzeldi yaa, aşırı güzeldi allahım anlatamam, fırın sütlaça bayılırım ondan bile güzeldi.
bi daha yapmayacağım. tabi ki aynen devam ediyorum. bu ilk ve son kaçamağım olacak.
al sana busegeldim eve 1 sa ekstra spor yaptım. dukanda bi kadeh şarap için 1 saat yürüyeceksiniz diyordu. leslie ile yürüdüm bi saat bende :26: inş yarın tartıda artıda çıkmam. ama çıkcam kesin. :18:
kaçamak yaptım diye akşam yemeği de yemedim zaten. o andan sonra hiçbir şey yemedim hala
oooff
bugün wc ye çok çıktım vallayarına bu +300 gitmiş bile olabilir. öyle hissediyorum. :26: gitmiş olsun yaaaaaaaaa
emineeeeeeeeee kız napıyorsun hiç gelmiyorsun? kaçamakçı buse yi gel de bi azarla.
asil ben seni yerim ama etin de kalmamis zayif buse pirzola gibi kemiklerini yeriz artikkızlar dışarda işim var şimdi çıkıyorum ben 2-3 saate gelirim gibi görünüyor. öptüm hepinizi.
vee emineeeeeeeeee nerdesin valla çiğ çiğ yiyecem seni hee
özledim
Geldiiiiim kizlaaaaar yetttiiiimeminemi özlediiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Buseeee sen ne diosun yaaaa bitmis senin diyette haberin yok seniiiiin sen simdi koyup gidevcen mi yani bizi cibik oldum diekızlaaar tartıda bu sabah -200 gördüm. olleğğyy
kilom 55,1
Hilalcim hic sesim cikmaz mi yarim saat oldu eve gireli inan bna hooop actim forumu hemen yazilanlari bi okuyum dedim ben de sizleri coook ama coook ozledim canlarim beniiiim yerim hepinizi guzel turkiyemin guzel insanlari hepinizi coook seviyorum yaaaa ben de miting turubunlerindeki politikacilar gibi girdim haaaaEmine seni görüyorum aşağıda hiç sesin çıkmıyor.Nasılsın kızzzzz özlettin vallahi..
Ben sana bi tane fotoğraf göstericem ama zayıflayınca kızımla beraber çekilp
Benimde senden pek farkım yok canım malesef.Çıkınca hemen eve koşuyorum.Sadece ofiste öğle saatinde yürüdüm yürüdüm.Yürümedim oda yalan oluyor.Mesela bugün de sevgililer günü hediyesi için dolaştım.Yine yürüdüm sayılmaz
Busenin bana fırça atması lazım.
benim kız 5,5 yaşında daha anaokuluna gidiyor.ama maşallahı var.duyduğunu unutmuyor,
Canim sen anlamissin cok ozur ve cok tesekkur ederim.
Ozur Busracim yaa inan surem hic bisey icin yetmedi ruya gibi kisacikti geldi ve gecti offf ya arayamadim ne seni ne de bicok arkadasimi
ben daha cok umuyordum ama dogru 300 gram da bisey yani sorma annem beni saskinliktan taniyamadi komsuya gelmis misafir sanmis hahahhahahaha,kayinvalidem de kapida gorunce kalp krizi geciyriyordu ooole korktum ki once kadini aradim evde mi die sonra baktim evde anne ben kapatayim sonra ararim dedim ''yavrum sesini duydum hastayduim kendime geldim azcik daha konus kapatma ''dedi oyasa ben takside ona gidiodum kapiyi calip actiginda yuzundeki ifade tam kameralikti
Buseeeeeeee seni coook ozlediiiiiim Hosmerim de coook guzeldir haaaa o tadi hafizana kazimakla pek iyi etmemissin keske kotu bisey yemis olsaydinhemen itiraf edeyim ben de kacamak yaptim hem de iki kere ama hiiic umrumda degil ankarada pantolanlarimi ceke ceke gezdim ooole zayiflamisim ki acidilar bile bana kardesimin nisanlisina gittik kiz misss gibi sigara boregi kizartmis evet canim cekti ama ben canim cektigi icin degil en cok mutluluktan sarhos oldugum icin ve ne yaptigimi hatirlayamadigimdan yemis olacamyoksa yapmazdim ben ne canimin cektiklerine dayandim bi sigara boregine mi dayanamiyacaktim sadece bi tane sigara boregi yedim suan kendime ooole ofkeleniorum ki ben ne yapmisim dieancak aklim basima geldi ikinci kacamak ise bugun sikintim ve uzuntumden olsa gerek ucakta bi tane kayisi yediiiim bunlar disindaki hatam ise olmadi mi eveeet olduuu ara ogun mogun yoktu ama atladigim ogun oldu bi kac kere oglen yemedim aksam yedim ya da ogleni coook gec yedim aksam yiyemedim ama giderken unumu goturdum kepek yani ekmegimi yaptim Busecimsenin verdigin listeyi tamamladim aldim onlari kahvaltida coook guzel yedim kahvaltida hiiic yanlisim olmadi disar da ise sorun olmadi ya izgara kofte ve et cesitleriyle secenek zengindi ya da tonlu slata falan bana yetti
asil ben seni yerim ama etin de kalmamis zayif buse pirzola gibi kemiklerini yeriz artik
Geldiiiiim kizlaaaaar yetttiiiimben de seni coook ozledim Buseciiiiiiiim bitanecik arkadasiiiim dukandasiiiim
Buseeee sen ne diosun yaaaa bitmis senin diyette haberin yok seniiiiin sen simdi koyup gidevcen mi yani bizi cibik oldum die
sorma yaa evet aslinda bi kuru kayisi diyorum ama bak kac haftadir ne azimle bugunlere gelmistik di mi pofffff oldu balon kitapta dedigi gibi ama olsun toplarim ben aynen hemen yesil cay ve yuruyusle kaldigimiz yerden yola devam 0 kacamak evet bugun sebze protein gunumuz sabah annecigim kalan yagsiz peynirimi teflon tavada bana omlet yapmis bitir bunu gorursem uzulurum die canim yaaa yanina domates tere falan koymus onlari yedim sabahin korunde dukan ekmegimle tabiieminem gelmiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşhoş geldiiinnn
gider miyim emineeeeeeedaha bir sürü kilo var önümde vermem gereken, bi yere gitmem ben seni koyup
sorma hoşmerim nasıl bir şeymiş, yediğim en güzel sütlü tatlıydı yaaa abartmıyorum.şu diyet bitsin hemen bulup, bulamazsam yapıp yiyeceğim senin kaçamaklar da fenaymış heeeee kayısı bir meyve olarak en fenası olmuş sanırım. :26: olsun kendini salmamışsın, aynen devam ediyorsun sen de. ben ceza olarak 1 gün ekstra atak yaptığım için sanırım şuan yine ikimizde sebze günündeyiizz
yarın perşembe bildirimi var, sabahtan tartılmayı unutma. tartı söyler diyetini ne kadar iyi yapıp yapmadığını. bakalım öğün atladığın günler yüzünden kilo falan aldın mı? inş öyle bir şey olmamıştır.
ay iyi ki geldin. sensiz olmuyor. dukandaşsız olmaz. eminesiz olmaz.
sorma yaa evet aslinda bi kuru kayisi diyorum ama bak kac haftadir ne azimle bugunlere gelmistik di mi pofffff oldu balon kitapta dedigi gibi ama olsun toplarim ben aynen hemen yesil cay ve yuruyusle kaldigimiz yerden yola devam 0 kacamak evet bugun sebze protein gunumuz sabah annecigim kalan yagsiz peynirimi teflon tavada bana omlet yapmis bitir bunu gorursem uzulurum die canim yaaa yanina domates tere falan koymus onlari yedim sabahin korunde dukan ekmegimle tabii
oglen ucakta sebze sote ve izgara tavuk vardi sansima deiger opsiyon makarna isi ama tereddutsuz tavugu yedim aksam icin firinda kabak biber ve patlican kizartcam kup kup dograyip bi tatli kasigindan az yag ile karistirip firinda psircem cikinca uzerine domates sos yanina Turkiyeden doner getirdim esim sever die ben de yagsiz yerlerinden yiycem bolca yogurtla
Busecim ii oldu tekrar ayni gunu yakalamamiz ya
sağ ol kuzum. bu ara duraklama yok, iyi gidiyorum ama duraklayacağım sayıyı da şimdiden biliyorumlise boyunca uzun süre kaldığım 53 te duraklayacağım, ama 53 ü kırdım mı tamamdır. fulya için evet doğru diyorsun, umarım daha fazla almamıştır. ama sanmıyorum. +2,5 kg mı gördüğünde kendine gelmiştir benim bildiğim fulya benim korkum eminenin ve fulyanın bildiriminin aksaması açıkcası, çünkü fulya hala çok yoğun, emine de burda internete bile girmiyor, net olayında bir sorun olabilir. inş cumaya bi aksilik çıkmaz.
şeymadan hiç bahsetmiyorum bile.bu hafta da bildirimde bulunmazsa izine ayrıldı gösterilecek.
Hmmmmmm tabii ki % 100 dana ama normal ete gore sanirim biraz yagli ben yagsiz yerlerinden yedim waaay demek tam 1 ay inanmiyorum yaaa Buse ben turkiyedekilerin gazina geldim sanirim 60 degil 62 de dur diycem cunku coook zayiflamissin dedi herkes yani oole kemik gibi de olmayim yaaa bilmiyorum gerci iki kilodan n'olcak ki.Haaa sana bol sans Busecim iyi haberlerle donersin insallah ooohhh gez gez benim bi planim yok ama yuruyuse giderim ogleden sonra ben deeveetkız döner dana eti mi ki cahilliğimden soruyorum, aram yok dönerle aynen devam et balon malon patlamaz. yarın sevgililer gününde tam 1 ay olcak dukanlayalı. ben yarın iş görüşmesine gitcem. bakalım nolcak :26: sonra da arkimle gezcez. inş iyi geçer
Busraaaaaa slm tatliiim kiz sen sakla o parayi bak ben haziran sonu gibi bi geliyorum eylule kadar ankaradayim yani yazin okul mokul yok yaaa her yaz ankaradayim ben hem bu yil erkek kardesim evlenio halay cekeriz senlene dedik kilo verdiğimizi düşünüyoruz kilo veriyoruz yok öyle duraklama falan yavrum yaaemine gelmiş görüşmüş hasret gidermişsiniz forumda görünce pek bi sevindim :) hoş gelmiş sefa gelmiş :) sevindim gördüğüme :) ramiz yalan oldu bende o gelcek gideriz die para tutuyordum kenarda
Hmmmmmm tabii ki % 100 dana ama normal ete gore sanirim biraz yagli ben yagsiz yerlerinden yedim waaay demek tam 1 ay inanmiyorum yaaa Buse ben turkiyedekilerin gazina geldim sanirim 60 degil 62 de dur diycem cunku coook zayiflamissin dedi herkes yani oole kemik gibi de olmayim yaaa bilmiyorum gerci iki kilodan n'olcak ki.Haaa sana bol sans Busecim iyi haberlerle donersin insallah ooohhh gez gez benim bi planim yok ama yuruyuse giderim ogleden sonra ben de
Busraaaaaa slm tatliiim kiz sen sakla o parayi bak ben haziran sonu gibi bi geliyorum eylule kadar ankaradayim yani yazin okul mokul yok yaaa her yaz ankaradayim ben hem bu yil erkek kardesim evlenio halay cekeriz senleramize de gideriz bu 5 gun cok kisaydi ne olur kusura bakma dogru durust evde kalmadim nete giremedim ama yazin kesin gorusuruz benim ankrarada evim var ama 5 gun icin gidince hep annem kayinvalidem akrabalarda kaldim evde kalamadimyaza gideriz cibik cibik ramize koftemizi yeriz busraaaaam sen sakla paralari
Hmmmmmm tabii ki % 100 dana ama normal ete gore sanirim biraz yagli ben yagsiz yerlerinden yedim waaay demek tam 1 ay inanmiyorum yaaa Buse ben turkiyedekilerin gazina geldim sanirim 60 degil 62 de dur diycem cunku coook zayiflamissin dedi herkes yani oole kemik gibi de olmayim yaaa bilmiyorum gerci iki kilodan n'olcak ki.Haaa sana bol sans Busecim iyi haberlerle donersin insallah ooohhh gez gez benim bi planim yok ama yuruyuse giderim ogleden sonra ben de
Busraaaaaa slm tatliiim kiz sen sakla o parayi bak ben haziran sonu gibi bi geliyorum eylule kadar ankaradayim yani yazin okul mokul yok yaaa her yaz ankaradayim ben hem bu yil erkek kardesim evlenio halay cekeriz senleramize de gideriz bu 5 gun cok kisaydi ne olur kusura bakma dogru durust evde kalmadim nete giremedim ama yazin kesin gorusuruz benim ankrarada evim var ama 5 gun icin gidince hep annem kayinvalidem akrabalarda kaldim evde kalamadimyaza gideriz cibik cibik ramize koftemizi yeriz busraaaaam sen sakla paralari
Hilalcim hic sesim cikmaz mi yarim saat oldu eve gireli inan bna hooop actim forumu hemen yazilanlari bi okuyum dedim ben de sizleri coook ama coook ozledim canlarim beniiiim yerim hepinizi guzel turkiyemin guzel insanlari hepinizi coook seviyorum yaaaa ben de miting turubunlerindeki politikacilar gibi girdim haaaaBen iyiyim az da olsa ozlemimi giderdim geldim sagsaglim yuvama iste ne olsun Hilalcim sen nasilsin?
merakla bekliyorum ikinizin fotosunu daa
hilaaaaaalllllllhemen spor yapıyorsun, sana ceza evde leslie ile 3 mile yürüyeceksin.
ay yerim ben onu yeriiimkız cocuklarına ayrı bi zaafım var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?