- 11 Şubat 2016
- 4.044
- 18.784
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.701
Bu bizim regl problemimiz ne olacak? Bende gerçekten yoruldumKızlar menulerime bu hafta çok dikkatliyim ve haftaya da eksi ile başladım ama hala regl olamadımağrım be hassasiyetim var inşallah biran önce olurum emeklerim boşa gitmez...bu hafta yine güzel bir eksi getiremezsem kendimi hep bahane bulan biri gibi hissedeceğim
hoş geldinizÇok teşekkürlerİnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz
Canım, ben aralıklı oruç yapıyorum. Benden sana tavsiye , kahvaltını yaptıktan ( yemek istediklerini yedikten sonraBende aralıklı oruç çok istiyorum ama bundan dolayi yapamiyorum. Başlasam aslinda. Bu ay ekstra dikkat etmem lazim düğün var çünkü
kuzum o zaman 10a kadar yememeye çalış son öğününde 5-6 gibi olsunSabah 6 da uyanıyor benimkiler 12 ye kadar durmam mümkün değil ki aşırı halsiz oluyorum
Tabiki istediğini istediğin anda yapmamakta insanı üzüyor heves kalmıyor falan.Evet canim gittiler. Bende dün sabah bi çıktım nerdeyse 5 saat disardaydim hep ayakta. Sabahlari bende çıkmayı düşünüyorum artık. Yürüyüş bana da iyi geliyor ama evde leslie ve plates yoga da istiyorum. Plates ve yoga yi hayatimdan hiç cikarmak istemiyorum ama eminim cocuklar biraz buyuyunce hayat daha duzenli olacak
Ya halbu ki oruçluyken nasil oluyorsa yine olur ama işte neden yapamiyorum bilmiyorumBu bizim regl problemimiz ne olacak? Bende gerçekten yoruldumbir hafta gecikti benim de. İştah yerinde Bütün belirtiler var ama o yok
Umarım bir an önce olur da rahatlarız
hoş geldiniz
Canım, ben aralıklı oruç yapıyorum. Benden sana tavsiye , kahvaltını yaptıktan ( yemek istediklerini yedikten sonra) hemen dişlerini fırçalaman. Daha sonra da kendini akşam öğününe kadar oruçlu gibi hissetmen. ASLInda biraz çabalasan ve bu iki aralıkta kendini oyalarsan yapabilirsin. Bir de diş macunu beni çok susatıyor . Bol bol su içiyorum. O arada koşturup duruyorum. Aklıma yemek gelmiyor.
Benden sana küçük bir tavsiyeUmarım işine yarar
sen motivasyonunu epey kaybetmişsin, çünkü benim tanıdığım sen tuttuğunu koparan bi kadınsınYa halbu ki oruçluyken nasil oluyorsa yine olur ama işte neden yapamiyorum bilmiyorum
Bizde çok üzüldük . Özellikle eşim
Bu adamın ölüşüne üzüldüm ya. Çocukluğumun gençliğimin düğünlerini hatırlatıyor bana. Bekarken açıp bir yandan oynayıp bir yandan ev işi yaptığımız günleri. Hey heyyy ölümlü dünya.
Esin tanisiyormuydu yoksa.Bizde çok üzüldük . Özellikle eşim
ah be Haticem , dünya yalan da
Yaşıyoruz işte .
İnşallah layıkıyla bu dünyadan geçenlerden oluruz.
"Sular hep aktı geçti, kurudu vakti geçti. Nice han nice sultan, tahtı bıraktı geçti. Dünya bir penceredir, her gelen baktı geçti..." Yunus Emre
Ben de sizleri çok özledim girmeye çalışıyorum sürekli edge çekiyor dönüp dönüp zar zor giriyorAyyy nasıl da özlemişimmmmm , canım kaptanım
Şu fibromiyalji hayat kalitemi cok düşürüyorsen motivasyonunu epey kaybetmişsin, çünkü benim tanıdığım sen tuttuğunu koparan bi kadınsın
canını sıkan, düzeltemediğin bişeler mi var hayatında
Oğuz Yılmaz mı ölmüşEsin tanisiyormuydu yoksa.
Amin canım zaten layıkıyla yaşayıp kulluk edebildimmi diye sorgulamaya baslayinca hayat daha anlamsız oluyor.
Yaşama sevincimizi rabbim almasın elimizden. Özellikle benim şu sıralar yeniden kazanmam lazım zira hicbirseyden zevk almıyorum.
Ben de sizleri çok özledim girmeye çalışıyorum sürekli edge çekiyor dönüp dönüp zar zor giriyor
Kalp kirizi geçirmiş canim evetOğuz Yılmaz mı ölmüşköydeki televizyonda daha takılmamış internet desen zaten nanay dünyadan haberim yok
Neyseki sayılı gün bugün Çarşamba cumaya ne kaldi
Tedavisi yokmuydu canim. Ekim abla da da vardı diye hatırlıyorum.Şu fibromiyalji hayat kalitemi cok düşürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?