Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu bizim regl problemimiz ne olacak? Bende gerçekten yoruldum bir hafta gecikti benim de. İştah yerinde Bütün belirtiler var ama o yok
Umarım bir an önce olur da rahatlarız
Çok teşekkürler İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz
hoş geldiniz
Bende aralıklı oruç çok istiyorum ama bundan dolayi yapamiyorum. Başlasam aslinda. Bu ay ekstra dikkat etmem lazim düğün var çünkü
Canım, ben aralıklı oruç yapıyorum. Benden sana tavsiye , kahvaltını yaptıktan ( yemek istediklerini yedikten sonra ) hemen dişlerini fırçalaman. Daha sonra da kendini akşam öğününe kadar oruçlu gibi hissetmen. ASLInda biraz çabalasan ve bu iki aralıkta kendini oyalarsan yapabilirsin. Bir de diş macunu beni çok susatıyor . Bol bol su içiyorum. O arada koşturup duruyorum. Aklıma yemek gelmiyor.
Benden sana küçük bir tavsiye Umarım işine yarar

Sabah 6 da uyanıyor benimkiler 12 ye kadar durmam mümkün değil ki aşırı halsiz oluyorum
kuzum o zaman 10a kadar yememeye çalış son öğününde 5-6 gibi olsun
inan bak ben yaptıysam herkes yapar
ben aşırı derecede ıvır zıvırcı bi tiptim ve kahvaltı yapmadan evden çıkmazdım millet şaşar kalırdı sabahın kör vaktinde kahvaltıyla nasıl uğraşıyorsun diye
ama şimdi haftasonları ailemle beraber kahvaltı yapıyorum birlikte zaman geçirelim diye ama zorla yiyorum resmen
ve benim ufaklık çalar saat gibi 5ten 1 dk geç uyanmaz
ilk uyandığımda açlık hissediyorum ama ilk önce 2 bardak su içiyorum sonra saat 7 gibi tarçınlı kahve içiyorum o beni uzuunnn bi süre tutuyor artık
ama tabii başlarda epey zorlandım haklısın bi anda olacak şey değil

Tabiki istediğini istediğin anda yapmamakta insanı üzüyor heves kalmıyor falan.
Palates bölgesel benimde hoşuma gitmişti Lesli gerçekten hayatımızdan çıkmamalı .
Başaracağız ben inanıyorum inanmak istiyorum

Ya halbu ki oruçluyken nasil oluyorsa yine olur ama işte neden yapamiyorum bilmiyorum

Selam çok teşekkürler
S SEVTAL87 hoş geldin canım köydeyim internetim çekmiyor Cuma’ya dönüyorum nasipse tanıtım formunda başka takımda bulunduğunu belirtmişsin hangi takımda idin ve niçin ayrıldın ? Üye geçmiş kontrolü yapmamız lazım her yeni üye için

Bu adamın ölüşüne üzüldüm ya. Çocukluğumun gençliğimin düğünlerini hatırlatıyor bana. Bekarken açıp bir yandan oynayıp bir yandan ev işi yaptığımız günleri. Hey heyyy ölümlü dünya. Bu şarkısını da ayrı bi sevmistim son zamanlar çok dinliyordum

Ayyy nasıl da özlemişimmmmm , canım kaptanım

Bizde çok üzüldük . Özellikle eşim
ah be Haticem , dünya yalan da
Yaşıyoruz işte .
İnşallah layıkıyla bu dünyadan geçenlerden oluruz.

"Sular hep aktı geçti, kurudu vakti geçti. Nice han nice sultan, tahtı bıraktı geçti. Dünya bir penceredir, her gelen baktı geçti..." Yunus Emre

Esin tanisiyormuydu yoksa.

Amin canım zaten layıkıyla yaşayıp kulluk edebildimmi diye sorgulamaya baslayinca hayat daha anlamsız oluyor.
Yaşama sevincimizi rabbim almasın elimizden. Özellikle benim şu sıralar yeniden kazanmam lazım zira hicbirseyden zevk almıyorum.

sen motivasyonunu epey kaybetmişsin, çünkü benim tanıdığım sen tuttuğunu koparan bi kadınsın
canını sıkan, düzeltemediğin bişeler mi var hayatında
Şu fibromiyalji hayat kalitemi cok düşürüyor

Oğuz Yılmaz mı ölmüş köydeki televizyonda daha takılmamış internet desen zaten nanay dünyadan haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…