Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorma sorma okdr sınırlerım bozuk ki .. umarım haklarımı alıp cok gusel bi iş bulurum,Allaha havale edıyorum onları benı okdr uzduler ki ...

Aynen galiba yoruldum ve duzensizlik tetikledi canim. Yıllardır bu şekilde maalesef. Cok araştırdım ama çözüm yok dediler. Aynen bi düzene girdim mi veriyorum düzen bozuldu mu toparlamak zor oluyor. Sende dikkatet leylagim vereyim vereyim derken üstüne ekleniyor. Bir an önce başla. 60 i geçmemeye çalış.gel sende artik.

Kilo vermek ayrı dert korumak ayrı. Ben daha verme kısmını başaramadım korumayı düşünemiyorum bile
Ya hepimizde dönem dönem dalgalanmalar oluyor canim. Menü yazmak için yediklerinin düzene girmesini bekleme buraya yaz yazdıkça düzene girecek. Hatırlamıyorum hatirladigin kadarını yaz. Yoksa kaçamakların yada atistirmalarin sonu yok.
Yarın sabah yürüyüşüne çıkıyormusun ben cikcagim 7 gibi hadi sende çok benimle
Valla börekten daha fazla yememek için hemen kalktım sofradan doymadım ama
Belli belli olay mahallinden iyi uzaklasmissin

Insallah cumaya cozulur canim ama moral bozma bak ben gecen hafta kabak detoxsuna ragmen mezun olamadim regl zamanim geldi su an o kadar kotuyumki karnim balon gibi bu cumayada fazla bisi getiremiycem galiba
Off ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştü
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Off pandemi nin en büyük yan etkisi bu galiba evde zaman da geçmez ki
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre puanlâ toplamında beni etiketle canım senide spor yarışmasına dahil edeyim
Güzel canın afiyet olsun
Ya inan mptivasyonum öyle düştü ki sanki ne yapsam gitmeyecek gibi hissediyorum galiba regl siskinligin in de etkisi var
Ya galiba şu regl siskinligin den motivasyonum düştü karnım davul gibi kendimi şişman hissediyorum ve veremeyecekmisim gibi bir his coktu üstüME
Günaydın kızlar Yarın İnşallah evime geçeceğim toparlanıyorum çok gelmezsem kusura bakmayın anca toparlanırım
Kolay gelsin canım , evine geçince daha iyi olursun sen
Selamlar tekrardan , gruba katılımım tamamı acaba , başlayalım mı bugünden itibaren yazmaya
Hoş geldin aramıza
Ay evet canım ya inan zor tutuyorum kendimi daha fazla yemeyim diye ne yapacağım bilmiyorum insallah biran önce oluruz
Ne kadar doğru bir söz , uğraşıp duruyoruz ne uğruna oysa ki çok üzüldüm oğuz yilmaza, Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm canım ya cpzulmeyecek şeyler değilse çok fazla gurur yapmayın, seviyorsanız çabalayan gerekirse yardım alın , ilk yıllar zor olabiliyor bazen...Hayırlısıyla atlatırsnz insallah

Aynen kuzum korumak daha zor bence çünkü aylarca kendini mahrum bıraktığın yiyeceklerden sadece sınırlı ve ölçülü yemek kolay değil tamamen kesmek daha kolay geliyordu bana çünkü bir hedefim vardı şimdi korumayı beceremiyorum ama ümitsizliğe düşmüyorum 60 ı geçmedim şükür ama 50 ler de pek tatlıydı yaw

Aman dikkat 6lara sakın çıkma. Bence buraya gelip gittikçe cikmazsin 6lara.
Ya bir gün kaçamak varsa 2 yada 3 gün onu telafi etmeye çalış canim. Sebahat kaptan mıydı bı yazısını paylaşmıştı Niran bir ara. Kilosunu nasıl koruduğu hakkında. Yani yazdıkları bildiğimiz şeyler ama yapmak uygulamak zor. Ama o kadar kiloyu veren korumayı illaki başaracak yaparsın sen

U UcanSupurge canım nasılsın nasıl gidiyor misafirlik ?Köydesin diye biliyorum tadını çıkar mis gibi hava çık gez bol bol
U UcanSupurge sana cık gez dedim ya aklıma bir anım geldi.ben Ankara'da doğdum büyüdüm bir köyü olanlara köyde akrabası olanlara hep özrnmiştim.evliliğimizin ilk aylarında eşimin köyüne gittik ben nasıl mutluyum sürekli dağ bayır gezmek istiyorum bu isteğimi ne zaman dile getirsem herkesin yüzü düşüyordu sonra eşimin yengesi dediki köy yerinde öyle çok gezilmez kızım laf olur burda ben şok

Sağol Haticem ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibi olur başarırım

Ben de köyde büyüdüğüm için bu adetlere uzak değilim canım köyleri çok güzel yarın fotoğraf çekeyim Erzurum’a gidince atarım size deresi, ormanı, yeşilliği , malum internet edge fotoğraf yüklenmez evin inşaatı geçen yıl bitti eksiği gediği çok yoruyor insanı daha sefa kısmına geçemedik yani

26 mayis menum
Sabah 10:00 iki sk kisir 1 kahve

oglen 13:30 1 kase kabak corbasi ,3 hurma

ara 15:00 kahve

aksam 17:30 3 yk kiymali yumurta 2 yesil sogan,5 zeytin,1 ince dilim ekmek

3 litreden fazla su U UcanSupurge

9 bin adim 90 p G Goklerce
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 150 p

10 dk Leslie yaptim devam edemedim asiri skici geliyo bana bugunde hic halim yk spor yapicak

Merhabalar , 5-6 yıl önce 14. takımdaydım ve ödüllü ayrıldım hedefime hatta 2 kilo daha altına inip mezun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…