- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.741
Sorma sorma okdr sınırlerım bozuk ki .. umarım haklarımı alıp cok gusel bi iş bulurum,Allaha havale edıyorum onları benı okdr uzduler ki ...işte hep bunu dedim en başından beri, güya yasak koydular işten çıkartma için, işveren ya ücretsiz izne gönderdi ya da mobbingle işçiyi istifaya zorladı
şimdi hak yenmiş olmuyor mu
sen şimdiye belki başka iş bulmuştun
yazıklar olsun ya böyle şeylere sinir oluyorum sinir
Aynen galiba yoruldum ve duzensizlik tetikledi canim. Yıllardır bu şekilde maalesef. Cok araştırdım ama çözüm yok dediler. Aynen bi düzene girdim mi veriyorum düzen bozuldu mu toparlamak zor oluyor. Sende dikkatet leylagim vereyim vereyim derken üstüne ekleniyor. Bir an önce başla. 60 i geçmemeye çalış.gel sende artik.Ne oldu eloş pek dertli gördüm seni düzensiz diyet mutsuz mu ediyor?fibromiyalji yazmışsın o da zor bir hastalık geçmiş olsun yakınlarında kimse de yok ama bu aralar çok duyulmaya başladı yaygınlaşmaya başladı zannedersem.Allah şifa versin .Diyete gelince insan istediğini yiyince dopamin salgılanıyor ve mutlu oluyormuş fakat bizim gibi zayıflamak isteyen insanlarda peşinden gelen vicdan azabı o kısa mutluluğu baltalıyor.Ama üzülme bugün yersin yarın dengelersin yeterki sağlık olsun kilo da verilir.Bir gaz almaya bakıyor bir bakmışsın müthiş gidiyor o motivasyonu yakaladın mı gerisi kendiliğinden kolay.Bende öyleyim başlamak çok zor ennzoru ama başladım mı da disiplini elden bırakmıyorum .şu aldığım 3-4 kilo beni mutsuz ediyor ama sonra diyorum tamam Leylak sakin ol yine yeniden vereceksin
Toparlamaya çalışıyorum
İnşallah iyi olursun canım misafir yorgunluğu stresi seni etkiledi zannedersemToparlamaya çalışıyorum
Kilo vermek ayrı dert korumak ayrı. Ben daha verme kısmını başaramadım korumayı düşünemiyorum bileMerhaba kızlar temizlikten ötürü giremiyorum baya geçmiş yığılmış okıyamadım inşallah herşey yolundadır insanın nefsiyle olan imtihanı baya zormuş hedefinşze varana kadar sıkı sıkıya yapuşın buraya valla zormuş kilo vermek
Ya hepimizde dönem dönem dalgalanmalar oluyor canim. Menü yazmak için yediklerinin düzene girmesini bekleme buraya yaz yazdıkça düzene girecek. Hatırlamıyorum hatirladigin kadarını yaz. Yoksa kaçamakların yada atistirmalarin sonu yok.Aynenn öyle canimmm. Sorma bundan sonra daha düzenli gelicem insallah. Sporuda oturttum mu tamam dir. Birde yediklerimi düzene koyup düzenli menü yazmam lazim. Mahçup oluyorum gerçekten ama düzensiz beslenmemim sonucu maalesef
Belli belli olay mahallinden iyi uzaklasmissinValla börekten daha fazla yememek için hemen kalktım sofradan doymadım ama
Off ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştüInsallah cumaya cozulur canim ama moral bozma bak ben gecen hafta kabak detoxsuna ragmen mezun olamadim regl zamanim geldi su an o kadar kotuyumki karnim balon gibi bu cumayada fazla bisi getiremiycem galiba
Çok güzel canım afiyet olsun25 Mayıs menüm
Kahvaltı:9.00
Kk beyaz peynir iki yumurta dan omlet
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Fırınlanmış kabak
2yk yogurt
4yk kıyma
2ucgen dilim karpuz
2dim çavdar ekmeği
16.00:1avuç cekirdek
4erik
Su:2.5 litre
Spor:7000 adım
70puan
U UcanSupurge G Goklerce
Çok güzel canım afiyet olsunKızlar dünkü menüm
Sabah 08.00
10 zeytin
Bir dilim ekmek
Bir bardak limonlu su
Öğle 12.30
İki haşlanmış yumurta
Semiz otu
Bir yk ayçiçek içi ile salata
Bir dilim ananas
Aksam 18.00
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Salata,yoğurt
3 litre su spor yok
Off pandemi nin en büyük yan etkisi bu galibaCÇocuklar internet bağımlısı oldu.tablet bitiyor telefon telefon bitiyor bilgisayar.Buyuk oglumun artık egilmekten boyunu ağrıyor.O yüzden bu ara internenete biz de az giriyoruz.Ornek olmak için.Aklım burada ne yapiyorsunuz.kilolar ne durumda
Güzel canım afiyet olsun23 mayıs pazar menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu kaşarlı yumurta
3 zeytin
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
12.00
Yeşil cay
16.00
3 çilek, 5 çağla
19.00
Bir kase tarhana çorbası
İki lokma ıspanaklı börek
4 lt su
Yarım saat zumba
Yarım saat yürüyüş
Çok güzel canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre puanlâ toplamında beni etiketle canım senide spor yarışmasına dahil edeyim24 Mayıs menü
Kahvaltı 08.00
1 rafadan yumurta
2 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
13.00
Yeşil çay
5 badem
5 kuru üzüm
16.30
Bir nektari
19.30
Bir tabak taze fasulye
Bir kase yoğurt
4 lt su
Bir saat yürüyüş
Güzel canın afiyet olsun25 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Kaşarlı omlet
3 zeytin
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
13.00
Yeşil çay
17.00
Süt yulaf üç çilek yarım muz
19.00
2 parça bonfile
Bol salata
İki kornişon turşu
4 lt su
Spor yok
Ya inan mptivasyonum öyle düştü ki sanki ne yapsam gitmeyecek gibi hissediyorum galiba regl siskinligin in de etkisi varÇok hafif bir menu, afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun, su 2.5 tu galiba
Rica ederm canım. Yazarım
Gerçekten benim listeler destan gibi görünüyor
Çok iyi, afiyet olsun canım
İlk iş günü heyecan ve streside etkilemiş olabilir canım.
Yok canım öyle düşünüp enerjini aşaği çekme. Menü, spor her şey çok iyi. Diğeri senin elinde olan bir şey değil ki.
Tesekkür ederim canım
Günaydın,sabah sporu olur ne güzel. Mesafe ne kadar sürecek. Yürünebilirse çok iyi spor olur senın için.
Çok iyi canım afiyet olsun. Çekirdek mi çitledin sen
Güzel menü, afiyet olsun canım.
Aynen canım. Her şekilde düzen bozuldu. Çok iyi yapmışsınız. Bizde dikkatini başka yönlere çekmek için sürekli arayış içindeyiz.
Akşam menüsüne bir bardak ayran olabilirdi bence. Afiyet olsun canım. Su ve sporda çok iyi.
Afiyet olsun canım. Kaşar ve salam göze batıyor. Beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur. Allam öğününe bir dilim ekmek ilave edebilirdin.afiyet olsun canım.
Güzel canım, afiyet olsun. Sende benim gibi kaşarı çok seviyorsun sanırım
Ya galiba şu regl siskinligin den motivasyonum düştü karnım davul gibi kendimi şişman hissediyorum ve veremeyecekmisim gibi bir his coktu üstüMEgayet güzel canım afiyet bal olsun
sağol kuzumm
canım hiç öyle düşünme, çabanı, emeğini, menülerini görüyoruz
regl döngüsü bizim elimizde olmayan bi sebep yapacak bişe yok o yüzden sıkma sen canını
bu hafta da olmazsa zaten reglin bitiminde bomba bi eksiyle gelirsin zaten
ahhh ne şanlısın, keşke benim işyerimde yürüme mesafesinde olsa
gayet güzel kuzummşunu söylemeden geçemeyeceğim, seni gerçekten çok takdir ediyorum ilk geldiğin zamana göre büyük değişim gösterdin menülerin acayip düzene girdi tebrikler canımm
güzel kuzum afiyet olsun
ayy benim çok iyiiii
bugün çok mutlu oldum sabah sabah, güvenlikteki kız arkadaşlardan biriyle karşılaştık, bana dedi ki az önce sizin dedikodunuzu yaptık x ile, yasemin hanım nasıl zayıfladı o zayıflarken ben şişiyorum demiş kız :)
sabah enerji yüklemem tamamdır yani
afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
Kolay gelsin canım , evine geçince daha iyi olursun senGünaydın kızlarYarın İnşallah evime geçeceğim toparlanıyorum çok gelmezsem kusura bakmayın anca toparlanırım
Hoş geldin aramızaSelamlar tekrardan , gruba katılımım tamamı acaba , başlayalım mı bugünden itibaren yazmaya
Ay evet canım ya inan zor tutuyorum kendimi daha fazla yemeyim diyeBu bizim regl problemimiz ne olacak? Bende gerçekten yoruldumbir hafta gecikti benim de. İştah yerinde Bütün belirtiler var ama o yok
Umarım bir an önce olur da rahatlarız
hoş geldiniz
Canım, ben aralıklı oruç yapıyorum. Benden sana tavsiye , kahvaltını yaptıktan ( yemek istediklerini yedikten sonra) hemen dişlerini fırçalaman. Daha sonra da kendini akşam öğününe kadar oruçlu gibi hissetmen. ASLInda biraz çabalasan ve bu iki aralıkta kendini oyalarsan yapabilirsin. Bir de diş macunu beni çok susatıyor . Bol bol su içiyorum. O arada koşturup duruyorum. Aklıma yemek gelmiyor.
Benden sana küçük bir tavsiyeUmarım işine yarar
Ne kadar doğru bir söz , uğraşıp duruyoruz ne uğruna oysa kiBizde çok üzüldük . Özellikle eşim
ah be Haticem , dünya yalan da
Yaşıyoruz işte .
İnşallah layıkıyla bu dünyadan geçenlerden oluruz.
"Sular hep aktı geçti, kurudu vakti geçti. Nice han nice sultan, tahtı bıraktı geçti. Dünya bir penceredir, her gelen baktı geçti..." Yunus Emre
Çok üzüldüm canım yaKızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum U UcanSupurge
Aynen kuzum korumak daha zor bence çünkü aylarca kendini mahrum bıraktığın yiyeceklerden sadece sınırlı ve ölçülü yemek kolay değil tamamen kesmek daha kolay geliyordu bana çünkü bir hedefim vardı şimdi korumayı beceremiyorum ama ümitsizliğe düşmüyorum 60 ı geçmedim şükürKilo vermek ayrı dert korumak ayrı. Ben daha verme kısmını başaramadım korumayı düşünemiyorum bile
Ya hepimizde dönem dönem dalgalanmalar oluyor canim. Menü yazmak için yediklerinin düzene girmesini bekleme buraya yaz yazdıkça düzene girecek. Hatırlamıyorum hatirladigin kadarını yaz. Yoksa kaçamakların yada atistirmalarin sonu yok.
Yarın sabah yürüyüşüne çıkıyormusun ben cikcagim 7 gibi hadi sende çok benimle
Belli belli olay mahallinden iyi uzaklasmissin
Aman dikkat 6lara sakın çıkma. Bence buraya gelip gittikçe cikmazsin 6lara.Aynen kuzum korumak daha zor bence çünkü aylarca kendini mahrum bıraktığın yiyeceklerden sadece sınırlı ve ölçülü yemek kolay değil tamamen kesmek daha kolay geliyordu bana çünkü bir hedefim vardı şimdi korumayı beceremiyorum ama ümitsizliğe düşmüyorum 60 ı geçmedim şükürama 50 ler de pek tatlıydı yaw
Ah ahh ins tadini çıkarıyordur yemekti işti bağ bahceydi ugrasmiyordur insU UcanSupurge canım nasılsın nasıl gidiyor misafirlik ?Köydesin diye biliyorum tadını çıkar mis gibi hava çık gez bol bol
U UcanSupurge sana cık gez dedim ya aklıma bir anım geldi.ben Ankara'da doğdum büyüdüm bir köyü olanlara köyde akrabası olanlara hep özrnmiştim.evliliğimizin ilk aylarında eşimin köyüne gittik ben nasıl mutluyum sürekli dağ bayır gezmek istiyorum bu isteğimi ne zaman dile getirsem herkesin yüzü düşüyordu sonra eşimin yengesi dediki köy yerinde öyle çok gezilmez kızım laf olur burdaU UcanSupurge canım nasılsın nasıl gidiyor misafirlik ?Köydesin diye biliyorum tadını çıkar mis gibi hava çık gez bol bol
Sağol Haticem ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibi olur başarırımAman dikkat 6lara sakın çıkma. Bence buraya gelip gittikçe cikmazsin 6lara.
Ya bir gün kaçamak varsa 2 yada 3 gün onu telafi etmeye çalış canim. Sebahat kaptan mıydı bı yazısını paylaşmıştı Niran bir ara. Kilosunu nasıl koruduğu hakkında. Yani yazdıkları bildiğimiz şeyler ama yapmak uygulamak zor. Ama o kadar kiloyu veren korumayı illaki başaracak yaparsın sen
İnşallah cnm. Konum ters sabah yürüdüm ama çok dolandım ana cadde geçiyor aradan maalesefYakınmış canım,yirmi dakika ortalama 1.3 km falandır en fazla 1.5 km.İnsallah senin icin güzel baslangiclara vesile olur burası
İstifa diyorlar canım . Kçö de misin ücretsiz izinde miya bagım kopmadı bi ,yeni iş olsa bıle bagkopmadan nasıl olcak,çok saçma..
Bu kilolari bir anda almadik canim b andada veremeyiz sabirli il birakma devam et aynadaki seni sévène kadarOff ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştü
Ben de köyde büyüdüğüm için bu adetlere uzak değilim canım köyleri çok güzel yarın fotoğraf çekeyim Erzurum’a gidince atarım size deresi, ormanı, yeşilliği , malum internet edge fotoğraf yüklenmezU UcanSupurge sana cık gez dedim ya aklıma bir anım geldi.ben Ankara'da doğdum büyüdüm bir köyü olanlara köyde akrabası olanlara hep özrnmiştim.evliliğimizin ilk aylarında eşimin köyüne gittik ben nasıl mutluyum sürekli dağ bayır gezmek istiyorum bu isteğimi ne zaman dile getirsem herkesin yüzü düşüyordu sonra eşimin yengesi dediki köy yerinde öyle çok gezilmez kızım laf olur burdaben şok
Merhabalar , 5-6 yıl önce 14. takımdaydım ve ödüllü ayrıldım hedefime hatta 2 kilo daha altına inip mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?