- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.721
Yok maalesef antidepresan kullandığın sürece daha iyisin birakinca ayni. Egzersiz yaptığın sürece bi tık daha iyisin birakinca ayni. Günlerce uyu uykunu al ama sanki hiç uyumamissin. Hiç bir şey yapmamissin ama günlerce çalışmışsın gibi ağrın var. Sanki omuzuna kollarina bacaklarina sopalarla vurmuşlar gibisinTedavisi yokmuydu canim. Ekim abla da da vardı diye hatırlıyorum.
Allah rahmet eylersin
Bu adamın ölüşüne üzüldüm ya. Çocukluğumun gençliğimin düğünlerini hatırlatıyor bana. Bekarken açıp bir yandan oynayıp bir yandan ev işi yaptığımız günleri. Hey heyyy ölümlü dünya. Bu şarkısını da ayrı bi sevmistim son zamanlar çok dinliyordum
bi tedavisi yok mu canım yaaŞu fibromiyalji hayat kalitemi cok düşürüyor
peki alternatif tıpta bi çözümü yok muYok maalesef antidepresan kullandığın sürece daha iyisin birakinca ayni. Egzersiz yaptığın sürece bi tık daha iyisin birakinca ayni. Günlerce uyu uykunu al ama sanki hiç uyumamissin. Hiç bir şey yapmamissin ama günlerce çalışmışsın gibi ağrın var. Sanki omuzuna kollarina bacaklarina sopalarla vurmuşlar gibisin
Hiç ilaç kullanmadim canim. Ilac kullaninca da başka yerlertahrip olacak.peki alternatif tıpta bi çözümü yok mu
ya da sürekli ilaç kullanmanın bi zararı var mı
madem ilaçlarla iyisin hiç bırakmasan?
hay Allah çok üzüldüm yaa ama başka çaresi muhakkak olmalı, hayat kalitesini bu kadar düşüren bişe yazık sana yaHiç ilaç kullanmadim canim. Ilac kullaninca da başka yerlertahrip olacak.
Off sürekli kendini telkin etmek gerekiyor o zaman. Oda her zaman mümkün olmuyor işte.Yok maalesef antidepresan kullandığın sürece daha iyisin birakinca ayni. Egzersiz yaptığın sürece bi tık daha iyisin birakinca ayni. Günlerce uyu uykunu al ama sanki hiç uyumamissin. Hiç bir şey yapmamissin ama günlerce çalışmışsın gibi ağrın var. Sanki omuzuna kollarina bacaklarina sopalarla vurmuşlar gibisin
AminAllah rahmet eylersin
bi tedavisi yok mu canım yaa
Aaaa inşallah halledersiniz canım evliliğin ilk yılları zorlu geçer sabırlı ol umarım her şey düzelir kendini üzme lütfen ben de Cuma’ya dönüyorum nasipseKızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum U UcanSupurge
Ahh canım Allah yardımcın olsun ilk zamanlar gerçekten zor oluyor hemen yakmayın gemileri vardır bir uzlaşma noktası inşallah halledersinizKızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum U UcanSupurge
ahhhh be canımm ne oldu ki bir anda, daha önceden de mi vardı bişeler bilmiyorum ama umarım toparlarsınızKızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum U UcanSupurge
Maalesef cok etkiliyor cok gittim ama maalesef çözümü dediğim gibi.hay Allah çok üzüldüm yaa ama başka çaresi muhakkak olmalı, hayat kalitesini bu kadar düşüren bişe yazık sana ya
Aynenn öyle canimmm. Sorma bundan sonra daha düzenli gelicem insallah. Sporuda oturttum mu tamam dir. Birde yediklerimi düzene koyup düzenli menü yazmam lazim. Mahçup oluyorum gerçekten ama düzensiz beslenmemim sonucu maalesefOff sürekli kendini telkin etmek gerekiyor o zaman. Oda her zaman mümkün olmuyor işte.
Antidepresanlar zaten kullanırken iyi sonra yine aynı. Ve ilaç sonuçta . Sen gelebildigin kadar buraya gel can kuşum bir iki gün gelsen düzen oturmaya başlayacak emin ol ben öyle oluyorum. Ama yine bir iki gün gelmiyor düzen kaçıyor. Benim kendi iradem nefsim kendi kendime yetmiyor
Amin
amiinnn kuzum Allah yardımcın olsun, Rabbim şifa versinMaalesef cok etkiliyor cok gittim ama maalesef çözümü dediğim gibi.
Allah güç kuvvet versin. Sürekli ağrılı bir vücudun olmasi gerçekten can sıkıcı
Ne oldu eloş pek dertli gördüm seni düzensiz diyet mutsuz mu ediyor?fibromiyalji yazmışsın o da zor bir hastalık geçmiş olsun yakınlarında kimse de yok ama bu aralar çok duyulmaya başladı yaygınlaşmaya başladı zannedersem.Allah şifa versin .Diyete gelince insan istediğini yiyince dopamin salgılanıyor ve mutlu oluyormuş fakat bizim gibi zayıflamak isteyen insanlarda peşinden gelen vicdan azabı o kısa mutluluğu baltalıyor.Ama üzülme bugün yersin yarın dengelersin yeterki sağlık olsun kilo da verilir.Bir gaz almaya bakıyor bir bakmışsın müthiş gidiyor o motivasyonu yakaladın mı gerisi kendiliğinden kolay.Bende öyleyim başlamak çok zor ennzoru ama başladım mı da disiplini elden bırakmıyorum .şu aldığım 3-4 kilo beni mutsuz ediyor ama sonra diyorum tamam Leylak sakin ol yine yeniden vereceksinAynenn öyle canimmm. Sorma bundan sonra daha düzenli gelicem insallah. Sporuda oturttum mu tamam dir. Birde yediklerimi düzene koyup düzenli menü yazmam lazim. Mahçup oluyorum gerçekten ama düzensiz beslenmemim sonucu maalesef
Ne oldu canim ya çok büyük birşey değilse hallolur ins. Aileden birilerini devreye sokun üzüldüm canım. Burayı düşünmeKızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum U UcanSupurge
Valla börekten daha fazla yememek için hemen kalktım sofradan doymadım amaCanım sen dikkat ettikten sonra regl yüzünden olanlar senin elinde değil
Anladım canım miden nasıl daha iyimisin
Güzel menu bence afiyet olsun canim
Güzel menü afiyet olsun canim
Ay bizdede durum farklı değil gerçekten. Menüler düzene girerse benim daha iyi olacak ins
Sabah kaşar varken labne olmasada olurmuş. Akşam börek azmis Allah'tan. Yanına salata falan ekleseydin çorba 1 kepçeyle doydunmu
Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bende öyleyim ya hep ya hiç. Misafirlerin gittimi canim .
Bir yerden başlamamız gerek buna menü yazarak başlamak en güzeli. Menü yazmaya niyetlenince yeme olayı düzene geliyor. Sabah sporu yada yürüyüşü insanı acayip motive ediyor bu akşam erken yatıp sabah yürüyüşe çıkmayı çok istiyorum ins yapabilirim.
Atıştırma olayını bende çok yapıyorum . Sabah uyanınca özellikle gözüme gorunuyo hersey
Kolay gelsin canim.
Evet canım sorma çıkartmadılar fesoıh yasagı var diye.. aynen halen calısıyo gorunuyorum. İşçiye ıyılık mı oluyo şimdi bu yasak ben anlamadım.....Nasıl yani canım hala işyerinde çalışıyor mu görünüyorsun, resmi olarak çıkartmadılar mı hala?
işte hep bunu dedim en başından beri, güya yasak koydular işten çıkartma için, işveren ya ücretsiz izne gönderdi ya da mobbingle işçiyi istifaya zorladıEvet canım sorma çıkartmadılar fesoıh yasagı var diye.. aynen halen calısıyo gorunuyorum. İşçiye ıyılık mı oluyo şimdi bu yasak ben anlamadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?