Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tedavisi yokmuydu canim. Ekim abla da da vardı diye hatırlıyorum.
Yok maalesef antidepresan kullandığın sürece daha iyisin birakinca ayni. Egzersiz yaptığın sürece bi tık daha iyisin birakinca ayni. Günlerce uyu uykunu al ama sanki hiç uyumamissin. Hiç bir şey yapmamissin ama günlerce çalışmışsın gibi ağrın var. Sanki omuzuna kollarina bacaklarina sopalarla vurmuşlar gibisin

Allah rahmet eylersin

Şu fibromiyalji hayat kalitemi cok düşürüyor
bi tedavisi yok mu canım yaa

peki alternatif tıpta bi çözümü yok mu
ya da sürekli ilaç kullanmanın bi zararı var mı
madem ilaçlarla iyisin hiç bırakmasan?

peki alternatif tıpta bi çözümü yok mu
ya da sürekli ilaç kullanmanın bi zararı var mı
madem ilaçlarla iyisin hiç bırakmasan?
Hiç ilaç kullanmadim canim. Ilac kullaninca da başka yerlertahrip olacak.

Off sürekli kendini telkin etmek gerekiyor o zaman. Oda her zaman mümkün olmuyor işte.
Antidepresanlar zaten kullanırken iyi sonra yine aynı. Ve ilaç sonuçta . Sen gelebildigin kadar buraya gel can kuşum bir iki gün gelsen düzen oturmaya başlayacak emin ol ben öyle oluyorum. Ama yine bir iki gün gelmiyor düzen kaçıyor. Benim kendi iradem nefsim kendi kendime yetmiyor
Allah rahmet eylersin

bi tedavisi yok mu canım yaa
Amin

Kızlar merhaba, günlerdir giremiyorum. Eşimle çok kötü şeyler yaşadık. Boşanma aşamasındayız. Şu aralar sadece cumadan Cuma’ya kilo bildirimi yapsam beni hoş görür müsünüz? Hiç yemek yiyemiyorum. Kötü durumdayım. Ara sıra girerim kafamı dağıtmak için. Sizi seviyorum U UcanSupurge

Aaaa inşallah halledersiniz canım evliliğin ilk yılları zorlu geçer sabırlı ol umarım her şey düzelir kendini üzme lütfen ben de Cuma’ya dönüyorum nasipse

Merhaba kızlar temizlikten ötürü giremiyorum baya geçmiş yığılmış okıyamadım inşallah herşey yolundadır insanın nefsiyle olan imtihanı baya zormuş hedefinşze varana kadar sıkı sıkıya yapuşın buraya valla zormuş kilo vermek

Ahh canım Allah yardımcın olsun ilk zamanlar gerçekten zor oluyor hemen yakmayın gemileri vardır bir uzlaşma noktası inşallah halledersiniz

ahhhh be canımm ne oldu ki bir anda, daha önceden de mi vardı bişeler bilmiyorum ama umarım toparlarsınız

hay Allah çok üzüldüm yaa ama başka çaresi muhakkak olmalı, hayat kalitesini bu kadar düşüren bişe yazık sana ya
Maalesef cok etkiliyor cok gittim ama maalesef çözümü dediğim gibi.
Allah güç kuvvet versin. Sürekli ağrılı bir vücudun olmasi gerçekten can sıkıcı

Aynenn öyle canimmm. Sorma bundan sonra daha düzenli gelicem insallah. Sporuda oturttum mu tamam dir. Birde yediklerimi düzene koyup düzenli menü yazmam lazim. Mahçup oluyorum gerçekten ama düzensiz beslenmemim sonucu maalesef

Ne oldu eloş pek dertli gördüm seni düzensiz diyet mutsuz mu ediyor?fibromiyalji yazmışsın o da zor bir hastalık geçmiş olsun yakınlarında kimse de yok ama bu aralar çok duyulmaya başladı yaygınlaşmaya başladı zannedersem.Allah şifa versin .Diyete gelince insan istediğini yiyince dopamin salgılanıyor ve mutlu oluyormuş fakat bizim gibi zayıflamak isteyen insanlarda peşinden gelen vicdan azabı o kısa mutluluğu baltalıyor.Ama üzülme bugün yersin yarın dengelersin yeterki sağlık olsun kilo da verilir.Bir gaz almaya bakıyor bir bakmışsın müthiş gidiyor o motivasyonu yakaladın mı gerisi kendiliğinden kolay.Bende öyleyim başlamak çok zor ennzoru ama başladım mı da disiplini elden bırakmıyorum .şu aldığım 3-4 kilo beni mutsuz ediyor ama sonra diyorum tamam Leylak sakin ol yine yeniden vereceksin

Ne oldu canim ya çok büyük birşey değilse hallolur ins. Aileden birilerini devreye sokun üzüldüm canım. Burayı düşünme

Valla börekten daha fazla yememek için hemen kalktım sofradan doymadım ama

Nasıl yani canım hala işyerinde çalışıyor mu görünüyorsun, resmi olarak çıkartmadılar mı hala?
Evet canım sorma çıkartmadılar fesoıh yasagı var diye.. aynen halen calısıyo gorunuyorum. İşçiye ıyılık mı oluyo şimdi bu yasak ben anlamadım.....

Evet canım sorma çıkartmadılar fesoıh yasagı var diye.. aynen halen calısıyo gorunuyorum. İşçiye ıyılık mı oluyo şimdi bu yasak ben anlamadım.....
işte hep bunu dedim en başından beri, güya yasak koydular işten çıkartma için, işveren ya ücretsiz izne gönderdi ya da mobbingle işçiyi istifaya zorladı
şimdi hak yenmiş olmuyor mu
sen şimdiye belki başka iş bulmuştun
yazıklar olsun ya böyle şeylere sinir oluyorum sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…