Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçekten öyle,bu pandeminin en büyük zararlarindan biri de bu oldu.
İyi gidiyor benim,dün eksideydim.Yarin misafirlerim var bakalım onu da atlatirsam süper olacak.

25 mayis menum

sabah 11:00 kahve 1 bardak yogurt suyu

oglen 13:00 1 kupa yesil cay 1 kase kabak corbasi ( sadece kabak v sogan )

ara 16:00 1 kase kabak corbasi

aksam 18:00 4 kucuk kofte yesil salata

uc litre su
@UcanSupurge
Çok hafif bir menu, afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun, su 2.5 tu galiba
Rica ederm canım. Yazarım
Saol canim

Uc dilim ekmek cok ve duyun cok az canim

Afiyet olsun canim

ilk bakista goze cok gorunsede menu fazla bisi yok aslinda afiyet olsun

Afiyet olsun canim guzel
Gerçekten benim listeler destan gibi görünüyor
Çok iyi, afiyet olsun canım
Kızlar ya tüm gün bilgisayar başındaydım ama resmen dayak yemiş gibiyim . Ölüyorum yorgunluktan
İlk iş günü heyecan ve streside etkilemiş olabilir canım.
Yok canım öyle düşünüp enerjini aşaği çekme. Menü, spor her şey çok iyi. Diğeri senin elinde olan bir şey değil ki.
Maşallah canım
Tesekkür ederim canım
Günaydın kızlar . Yürüyerek gidiyorum bugün işe bakayım ne kadar süre de alacağım yürüyerek :) dolmuşla 10 dk :)
Günaydın,sabah sporu olur ne güzel. Mesafe ne kadar sürecek. Yürünebilirse çok iyi spor olur senın için.
Çok iyi canım afiyet olsun. Çekirdek mi çitledin sen
Güzel menü, afiyet olsun canım.
Aynen canım. Her şekilde düzen bozuldu. Çok iyi yapmışsınız. Bizde dikkatini başka yönlere çekmek için sürekli arayış içindeyiz.
Akşam menüsüne bir bardak ayran olabilirdi bence. Afiyet olsun canım. Su ve sporda çok iyi.
Afiyet olsun canım. Kaşar ve salam göze batıyor. Beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur. Allam öğününe bir dilim ekmek ilave edebilirdin.afiyet olsun canım.
Güzel canım, afiyet olsun. Sende benim gibi kaşarı çok seviyorsun sanırım

gayet güzel canım afiyet bal olsun

Cok guzel canım afiyet olsun

Canim suyun cok az, 3 dilim ekmek fazla sutlac miktar az ama olmasa daha guzel olurdu

Guzel canım afiyet olsun

Guzel canım afiyet olsun

Harika bir menu hatta baya hafıf

Guzel canım afiyet olsun
sağol kuzumm

canım hiç öyle düşünme, çabanı, emeğini, menülerini görüyoruz
regl döngüsü bizim elimizde olmayan bi sebep yapacak bişe yok o yüzden sıkma sen canını
bu hafta da olmazsa zaten reglin bitiminde bomba bi eksiyle gelirsin zaten

Günaydın kızlar . Yürüyerek gidiyorum bugün işe bakayım ne kadar süre de alacağım yürüyerek :) dolmuşla 10 dk :)
ahhh ne şanlısın, keşke benim işyerimde yürüme mesafesinde olsa

gayet güzel kuzumm şunu söylemeden geçemeyeceğim, seni gerçekten çok takdir ediyorum ilk geldiğin zamana göre büyük değişim gösterdin menülerin acayip düzene girdi tebrikler canımm

güzel kuzum afiyet olsun

ayy benim çok iyiiii
bugün çok mutlu oldum sabah sabah, güvenlikteki kız arkadaşlardan biriyle karşılaştık, bana dedi ki az önce sizin dedikodunuzu yaptık x ile, yasemin hanım nasıl zayıfladı o zayıflarken ben şişiyorum demiş kız :)
sabah enerji yüklemem tamamdır yani

afiyet olsun canım

güzel canım afiyet olsun

güzel canım afiyet olsun

teşekkürler canımm

Sagol canım Evet ya herseye kaşar ekleyebilirim çok seviyorum

Muhtemelen canım

Bu seferki şansıma :)

Gunaydin kizlarrrrr. Yeme olayim cok düzensiz ya. menü yazarken ne yedim diye bile hatirlayamiyorum yarida birakiyorum yazamiyorum.
Siz nasil yapıyorsunuz. Ayakta bir şeyler atistirdiginiz olmuyor mu yada cocuklara bir şeyler verirken.

1 kere modumu kaybettim mi bi daha toparlanmam cok zor oluyor ya. Ya hep ya hiç gibi bir şey oluyor. Spor yapmayi cok istiyorum bi türlü baslayamiyorum. Halbu ki cok seviyorum spor yapmayi. Galiba biraz fibromiyaljiden kaynakli. Bütün enerjimi aliyor. Sürekli halsiz ve yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…