- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.681
Gerçekten öyle,bu pandeminin en büyük zararlarindan biri de bu oldu.
İyi gidiyor benim,dün eksideydim.Yarin misafirlerim varbakalım onu da atlatirsam süper olacak.
Çok hafif bir menu, afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun, su 2.5 tu galiba
Rica ederm canım. Yazarım
Gerçekten benim listeler destan gibi görünüyor
Çok iyi, afiyet olsun canım
İlk iş günü heyecan ve streside etkilemiş olabilir canım.
Yok canım öyle düşünüp enerjini aşaği çekme. Menü, spor her şey çok iyi. Diğeri senin elinde olan bir şey değil ki.
Tesekkür ederim canım
Günaydın,sabah sporu olur ne güzel. Mesafe ne kadar sürecek. Yürünebilirse çok iyi spor olur senın için.
Çok iyi canım afiyet olsun. Çekirdek mi çitledin sen
Güzel menü, afiyet olsun canım.
Aynen canım. Her şekilde düzen bozuldu. Çok iyi yapmışsınız. Bizde dikkatini başka yönlere çekmek için sürekli arayış içindeyiz.
Akşam menüsüne bir bardak ayran olabilirdi bence. Afiyet olsun canım. Su ve sporda çok iyi.
Afiyet olsun canım. Kaşar ve salam göze batıyor. Beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur. Allam öğününe bir dilim ekmek ilave edebilirdin.afiyet olsun canım.
Güzel canım, afiyet olsun. Sende benim gibi kaşarı çok seviyorsun sanırım
Maşallah kızlar. Bu hafta guzel sonuçlar gelecek inşallahgayet güzel canım afiyet bal olsun
sağol kuzumm
canım hiç öyle düşünme, çabanı, emeğini, menülerini görüyoruz
regl döngüsü bizim elimizde olmayan bi sebep yapacak bişe yok o yüzden sıkma sen canını
bu hafta da olmazsa zaten reglin bitiminde bomba bi eksiyle gelirsin zaten
ahhh ne şanlısın, keşke benim işyerimde yürüme mesafesinde olsa
gayet güzel kuzummşunu söylemeden geçemeyeceğim, seni gerçekten çok takdir ediyorum ilk geldiğin zamana göre büyük değişim gösterdin menülerin acayip düzene girdi tebrikler canımm
güzel kuzum afiyet olsun
ayy benim çok iyiiii
bugün çok mutlu oldum sabah sabah, güvenlikteki kız arkadaşlardan biriyle karşılaştık, bana dedi ki az önce sizin dedikodunuzu yaptık x ile, yasemin hanım nasıl zayıfladı o zayıflarken ben şişiyorum demiş kız :)
sabah enerji yüklemem tamamdır yani
afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
Aaaa ben
ya ben o işi çok zor aştım yaaGunaydin kizlarrrrr. Yeme olayim cok düzensiz ya. menü yazarken ne yedim diye bile hatirlayamiyorum yarida birakiyorum yazamiyorum.
Siz nasil yapıyorsunuz. Ayakta bir şeyler atistirdiginiz olmuyor mu yada cocuklara bir şeyler verirken.
Hadi inşallah canımmMaşallah kızlar. Bu hafta guzel sonuçlar gelecek inşallah
Aaaa ben
9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ
9.TAKIM KAPTANI
Handandandan
9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI
U UcanSupurge
@Pembe Lotus
@Pnrrr-20
9.TAKIM KURALLARI
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Her gün en geç saat 21:00 'da menü paylaşımı yapmak ve diğer üyelerin menülerine yorum yapmak mecburidir.(Menü paylaşım sayfasına yukarıdaki ⬆ etiketten ulaşabilirsiniz)
Menümüzü paylaşırken tükettiğimiz su miktarı da belirtilmelidir.(Tüketilmesi gereken su miktarı kilomuz ile 0.033 çarpılarak bulunur)
Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmemek için hafta da 3-4 kez en az 45 dk spor yapılmalıdır.
Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz.
Cuma ve Pazartesi günleri en geç saat 14:00 'a kadar resimli(nick ve tarih yazılı kâğıt tartı üstünde olacak şekilde) kilo bildirimi yapmak zorunludur, Cuma günü bildirim yapmayan takımdan uzaklaştırılır.
Ayrıca her ayın ilk Cuma günü kilo bildirimi yaparken beden ölçüleri (bel, göbek, kalça, göğüs, kol, bacak) yapmak zorunludur.
Son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır
Yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır, kaptanın gerek duyduğu durumlarda bu süre uzayabilir.
Diyet motivasyonunu düşüren, diğer üyeler ile polemiğe giren üye süresiz olarak takımdan uzaklaştırılır.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar aşağıdaki "9.TAKIM TANITIM FORMU"nu kopyalayıp doldurarak paylaşırsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
KİLO BİLDİRİM ÖRNEĞİ
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7
YÜZDE: % 0.959
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 73.0
BUGÜN: 72.3
FARK: -0.7 olan bildirimin yüzdesi
73.0-72.3= 0.7 kg
0.7×100= 70
70÷73.0= 0.9589
*** Virgülden sonraki 4.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 3.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 0.959 oluyor.
MENÜ ve SPOR BİLDİRİM ÖRNEĞİ
18 Nisan Cumartesi
09:00=== 1 haşlama yumurta
3 adet ceviz
1 kk süzme peynir
12:00=== 1 su bardağı ayran
16:00=== 6 yk bamya yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe yoğurt
Su=== 2.5 lt
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Hızlı Tempolu yürüyüş 40 dk *3=120
Toplam 255 puan @Pnrrr-20 @Pembe Lotus
Menü ve spor bildirimleri hergün en geç saat 21:00 bu şekilde yapılıp spor puanı için @Pnrrr-20 menü takibi için @Pembe Lotus etiketlenecektir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir.
SPOR PUANLAMALARI 🏋
İp atlama (5 tane) =========== 1 puan
İpsiz ip atlama (10 tane) ====== 1 puan
Normal tempo yürüyüş (dk) ==== 1 puan
Orta tempo yürüyüş (dk) ======= 2 puan
Hızlı tempolu yürüyüş (dk) ===== 3 puan
Adım (100 tane) ============= 1 puan
Serbest dans (dk) ============ 1 puan
Normal yüzme (dk) =========== 1 puan
Yoga (dk) ================== 2 puan
Squat, mekik, şinav (5 tane) ==== 1 puan
Plank (5 sn) ================= 1puan
Kondüsyon bisikleti (dk) ======= 2 puan
Normal bisiklet (dk) =========== 3puan
Leslie (dk) ================== 3 puan
Bantta yürüyüş (dk) =========== 3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym (dk) === 3 puan
Zumba (dk) ================== 4 puan
Cardio (dk) ================== 4 puan
Hitt cardio (dk) =============== 5 puan
Jillian (dk) ================== 4 puan
Aralıksız koşu (dk) ============ 4 puan
Aralıksız tempolu yüzme (dk) ==== 4 puan
Eliptik (dk) ================== 4 puan
Tibet Hareketleri(her hareket)====1 puan
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Sevda
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:72.1
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 çocuk , 6,5 yaşında kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZepo Sorumlusu
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendim için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:En son 58 olmuştum
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Çalışıyorum , evliyim son zamanlarda kilo aldım ve sizinle birlikte vermek istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Aktif olurum , günlük egzersiz yapıp sizleride teşvik ederim.
♥♥♥2020 YILI MEZUNLARIMIZ♥♥♥
@mer_4260 (73.0/59.9/13.1/%17.95)
@Pnrrr-20 (75.5/66.2/9.3/%12.32)
@GastrikAsit (83.2/67.8/15.4/%18.51)
@L4L4 (77.1/63.9/13.2/%17.12)
@Muzmus (67.6/60.7/6.9/%10.21)
U UcanSupurge (91.0/64.8/26.2/%28.79)
Jasminium84 (65.7/56.4/9.3/%14.16)
@Elif yildizz (76.0/63.9/12.1/%15.92)
TemelinSafinazi (76.8/57.0/19.8/%25.78)
@LoveAndMarriage (70.4/63.0/7.4/%10.51)
@Yasamakguzel123 (65.8/56.8/9.0/%13.67)
@Namaria (119/100.6/18.4/%15.46)
@strontium (81.6/64.4/17.2/%21.08)
@hadikonusalim (76.0/57.9/18.1/%23.82)
♥♥♥2021 YILI MEZUNLARIMIZ♥♥♥
@medine66 (68.7/55.7/13.0/%18.92)
@Pnrrr-20 (74.0/63.8/10.2/%13.78)
Not: Altı çizili rakamlar verilen kg miktarıdır.
Yorucu yoğun ama güzeldi canım özlemişim çalışmayıfinans da başladım canım ben. Muhtemelen uzatılacak çnkü işverenlerin işine geliyor. Mobbing ile işçi çıkarttırmak
Nasıl yani canım hala işyerinde çalışıyor mu görünüyorsun, resmi olarak çıkartmadılar mı hala?ya bagım kopmadı bi ,yeni iş olsa bıle bagkopmadan nasıl olcak,çok saçma..
Saol canimÇok hafif bir menu, afiyet olsun canım
Gerçekten benim listeler destan gibi görünüyor
Ayakta atistirma Ani bastiran aclik kirizleri sadece regl donemî de olur bana o zmanda engel olmaya calisirim kendime cocugun kalanlarini yemek yada ondan once b iki sey agzima atmak gibi kacamaklari bnde yapardim buraya gelene kadar menu yazmanin b faydasida bu oldu bana artik atistiramiyorumGunaydin kizlarrrrr. Yeme olayim cok düzensiz ya. menü yazarken ne yedim diye bile hatirlayamiyorum yarida birakiyorum yazamiyorum.
Siz nasil yapıyorsunuz. Ayakta bir şeyler atistirdiginiz olmuyor mu yada cocuklara bir şeyler verirken.
HisgeldinMerhabalar Sevda ben , sizinle birlikte hedefime ilerlemek isterim.Katılım formu doldurdum artık sizden dönüş bekliyo olcam
Teşekkürler hoşbuldumSaol canim
Ayakta atistirma Ani bastiran aclik kirizleri sadece regl donemî de olur bana o zmanda engel olmaya calisirim kendime cocugun kalanlarini yemek yada ondan once b iki sey agzima atmak gibi kacamaklari bnde yapardim buraya gelene kadar menu yazmanin b faydasida bu oldu bana artik atistiramiyorum
Hisgeldin
S SEVTAL87 canım hoşgeldin U UcanSupurge geldiğinde sana kesin cevabı verir.9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Sevda
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:72.1
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 çocuk , 6,5 yaşında kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZepo Sorumlusu
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendim için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:En son 58 olmuştum
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Çalışıyorum , evliyim son zamanlarda kilo aldım ve sizinle birlikte vermek istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Aktif olurum , günlük egzersiz yapıp sizleride teşvik ederim.
Çok teşekkürlerS SEVTAL87 canım hoşgeldin U UcanSupurge geldiğinde sana kesin cevabı verir.
Ama hedef kilon az ins en kısa zamanda istediğin kiloda olursun tekrar hosgeldin
Canım sen dikkat ettikten sonra regl yüzünden olanlar senin elinde değilKızlar menulerime bu hafta çok dikkatliyim ve haftaya da eksi ile başladım ama hala regl olamadımağrım be hassasiyetim var inşallah biran önce olurum emeklerim boşa gitmez...bu hafta yine güzel bir eksi getiremezsem kendimi hep bahane bulan biri gibi hissedeceğim
Anladım canım miden nasıl daha iyimisinMenude sporda harika canim
Saol canim
Ne yaptigimi bnde bilmiyom dondurucuda poset poset bahce nin kabaklari vardi onlari bitiriyim bu hafta diyom hem artik verebilecegimi sanmiyorum en azindan kabak koruma ma yardimci olur
Güzel menu bence afiyet olsun canim25 Mayıs menüm
Kahvaltı:9.00
Kk beyaz peynir iki yumurta dan omlet
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Fırınlanmış kabak
2yk yogurt
4yk kıyma
2ucgen dilim karpuz
2dim çavdar ekmeği
16.00:1avuç cekirdek
4erik
Su:2.5 litre
Spor:7000 adım
70puan
U UcanSupurge @Goklerce
Güzel menü afiyet olsun canimKızlar dünkü menüm
Sabah 08.00
10 zeytin
Bir dilim ekmek
Bir bardak limonlu su
Öğle 12.30
İki haşlanmış yumurta
Semiz otu
Bir yk ayçiçek içi ile salata
Bir dilim ananas
Aksam 18.00
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Salata,yoğurt
3 litre su spor yok
Ay bizdede durum farklı değil gerçekten. Menüler düzene girerse benim daha iyi olacak insÇocuklar internet bağımlısı oldu.tablet bitiyor telefon telefon bitiyor bilgisayar.Buyuk oglumun artık egilmekten boyunu ağrıyor.O yüzden bu ara internenete biz de az giriyoruz.Ornek olmak için.Aklım burada ne yapiyorsunuz.kilolar ne durumda
Sabah kaşar varken labne olmasada olurmuş. Akşam börek azmis Allah'tan. Yanına salata falan ekleseydin çorba 1 kepçeyle doydunmu23 mayıs pazar menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu kaşarlı yumurta
3 zeytin
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
12.00
Yeşil cay
16.00
3 çilek, 5 çağla
19.00
Bir kase tarhana çorbası
İki lokma ıspanaklı börek
4 lt su
Yarım saat zumba
Yarım saat yürüyüş
Güzel menü afiyet olsun canim24 Mayıs menü
Kahvaltı 08.00
1 rafadan yumurta
2 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
13.00
Yeşil çay
5 badem
5 kuru üzüm
16.30
Bir nektari
19.30
Bir tabak taze fasulye
Bir kase yoğurt
4 lt su
Bir saat yürüyüş
Afiyet olsun canim25 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Kaşarlı omlet
3 zeytin
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
13.00
Yeşil çay
17.00
Süt yulaf üç çilek yarım muz
19.00
2 parça bonfile
Bol salata
İki kornişon turşu
4 lt su
Spor yok
Gunaydin kizlarrrrr. Yeme olayim cok düzensiz ya. menü yazarken ne yedim diye bile hatirlayamiyorum yarida birakiyorum yazamiyorum.
Bende öyleyim ya hep ya hiç. Misafirlerin gittimi canim .1 kere modumu kaybettim mi bi daha toparlanmam cok zor oluyor ya. Ya hep ya hiç gibi bir şey oluyor. Spor yapmayi cok istiyorum bi türlü baslayamiyorum. Halbu ki cok seviyorum spor yapmayi. Galiba biraz fibromiyaljiden kaynakli. Bütün enerjimi aliyor. Sürekli halsiz ve yorgunum
Kolay gelsin canim.Günaydın kızlarYarın İnşallah evime geçeceğim toparlanıyorum çok gelmezsem kusura bakmayın anca toparlanırım
Bende aralıklı oruç çok istiyorum ama bundan dolayi yapamiyorum. Başlasam aslinda. Bu ay ekstra dikkat etmem lazim düğün var çünküya ben o işi çok zor aştım yaa
en kötü alışkanlığımdı o benim mutfağa girdiğim anda masada ne varsa atardım ağzıma ki benim masamda çocuklar gelip geçerken ya da eşim geceleri yesin diye illa bişeler durur
ya da çocuklara yedirirken illa bi kaşık ben de yerdim yemiş olmama rağmen
sonra aralıklı oruca başlayınca bi anda kestim
zor oldu evet sürekli elim gidiyordu bi süre ortalıkta duran atıştırmalığı kaldırdım sonra sürekli yeme yasemin yemeee, yemek vaktine var, yemeğinle yersin diye diye kendimi telkin ettim sonra bi baktım alışmışım
Evet bende ondan dolayı yazamiyorum. Atıyorum 2 badem 1 çilek atiyorum ağzıma sonra kaç tane yedim kaç yazmaliyim diye unutuyorumSaol canim
Ayakta atistirma Ani bastiran aclik kirizleri sadece regl donemî de olur bana o zmanda engel olmaya calisirim kendime cocugun kalanlarini yemek yada ondan once b iki sey agzima atmak gibi kacamaklari bnde yapardim buraya gelene kadar menu yazmanin b faydasida bu oldu bana artik atistiramiyorum
Hisgeldin
Evet canim gittiler. Bende dün sabah bi çıktım nerdeyse 5 saat disardaydim hep ayakta. Sabahlari bende çıkmayı düşünüyorum artık. Yürüyüş bana da iyi geliyor ama evde leslie ve plates yoga da istiyorum. Plates ve yoga yi hayatimdan hiç cikarmak istemiyorum ama eminim cocuklar biraz buyuyunce hayat daha duzenli olacakCanım sen dikkat ettikten sonra regl yüzünden olanlar senin elinde değil
Anladım canım miden nasıl daha iyimisin
Güzel menu bence afiyet olsun canim
Güzel menü afiyet olsun canim
Ay bizdede durum farklı değil gerçekten. Menüler düzene girerse benim daha iyi olacak ins
Sabah kaşar varken labne olmasada olurmuş. Akşam börek azmis Allah'tan. Yanına salata falan ekleseydin çorba 1 kepçeyle doydunmu
Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bende öyleyim ya hep ya hiç. Misafirlerin gittimi canim .
Bir yerden başlamamız gerek buna menü yazarak başlamak en güzeli. Menü yazmaya niyetlenince yeme olayı düzene geliyor. Sabah sporu yada yürüyüşü insanı acayip motive ediyor bu akşam erken yatıp sabah yürüyüşe çıkmayı çok istiyorum ins yapabilirim.
Atıştırma olayını bende çok yapıyorum . Sabah uyanınca özellikle gözüme gorunuyo hersey
Kolay gelsin canim.
canım o zaman şöyle yAPArak başla benceBende aralıklı oruç çok istiyorum ama bundan dolayi yapamiyorum. Başlasam aslinda. Bu ay ekstra dikkat etmem lazim düğün var çünkü
Sabah 6 da uyanıyor benimkiler 12 ye kadar durmam mümkün değil ki aşırı halsiz oluyorumcanım o zaman şöyle yAPArak başla bence
mesela yarın 12ye kadar hiçbişe yeme
çok acıkırsan tarçınlı kahve iç hemen
12de de yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli doyurucu bi kahvaltı yap ve sonrasında eline atıştırmalık bişe geldiğinde yemeyeceğim deyip bırakmaya çalış bırakamzsan önemli değil alıştırma süreci bu :)
sonra da 2. öğününü 6-7 gibi yap ve sonrasında ertesi gün 12ye kadar hiçbişe yememeye çalış
canın bişe yemek istediğinde yarın ilk öğünümde yerim de ertesi güne sakla
bence başarırsın yeterki isteğin yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?