Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçekten öyle,bu pandeminin en büyük zararlarindan biri de bu oldu.
İyi gidiyor benim,dün eksideydim.Yarin misafirlerim var bakalım onu da atlatirsam süper olacak.

Maşallah kızlar. Bu hafta guzel sonuçlar gelecek inşallah
Aaaa ben

Gunaydin kizlarrrrr. Yeme olayim cok düzensiz ya. menü yazarken ne yedim diye bile hatirlayamiyorum yarida birakiyorum yazamiyorum.
Siz nasil yapıyorsunuz. Ayakta bir şeyler atistirdiginiz olmuyor mu yada cocuklara bir şeyler verirken.
ya ben o işi çok zor aştım yaa
en kötü alışkanlığımdı o benim mutfağa girdiğim anda masada ne varsa atardım ağzıma ki benim masamda çocuklar gelip geçerken ya da eşim geceleri yesin diye illa bişeler durur
ya da çocuklara yedirirken illa bi kaşık ben de yerdim yemiş olmama rağmen
sonra aralıklı oruca başlayınca bi anda kestim
zor oldu evet sürekli elim gidiyordu bi süre ortalıkta duran atıştırmalığı kaldırdım sonra sürekli yeme yasemin yemeee, yemek vaktine var, yemeğinle yersin diye diye kendimi telkin ettim sonra bi baktım alışmışım

Çok hafif bir menu, afiyet olsun canım
Saol canim
Gerçekten benim listeler destan gibi görünüyor

Gunaydin kizlarrrrr. Yeme olayim cok düzensiz ya. menü yazarken ne yedim diye bile hatirlayamiyorum yarida birakiyorum yazamiyorum.
Siz nasil yapıyorsunuz. Ayakta bir şeyler atistirdiginiz olmuyor mu yada cocuklara bir şeyler verirken.
Ayakta atistirma Ani bastiran aclik kirizleri sadece regl donemî de olur bana o zmanda engel olmaya calisirim kendime cocugun kalanlarini yemek yada ondan once b iki sey agzima atmak gibi kacamaklari bnde yapardim buraya gelene kadar menu yazmanin b faydasida bu oldu bana artik atistiramiyorum
Merhabalar Sevda ben , sizinle birlikte hedefime ilerlemek isterim.Katılım formu doldurdum artık sizden dönüş bekliyo olcam
Hisgeldin

Teşekkürler hoşbuldum

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Sevda
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:72.1
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 çocuk , 6,5 yaşında kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZepo Sorumlusu
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendim için
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:En son 58 olmuştum
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Çalışıyorum , evliyim son zamanlarda kilo aldım ve sizinle birlikte vermek istiyorum
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Aktif olurum , günlük egzersiz yapıp sizleride teşvik ederim.

S SEVTAL87 canım hoşgeldin U UcanSupurge geldiğinde sana kesin cevabı verir.
Ama hedef kilon az ins en kısa zamanda istediğin kiloda olursun tekrar hosgeldin

Canım sen dikkat ettikten sonra regl yüzünden olanlar senin elinde değil
Menude sporda harika canim

Saol canim

Ne yaptigimi bnde bilmiyom dondurucuda poset poset bahce nin kabaklari vardi onlari bitiriyim bu hafta diyom hem artik verebilecegimi sanmiyorum en azindan kabak koruma ma yardimci olur
Anladım canım miden nasıl daha iyimisin
Güzel menu bence afiyet olsun canim
Güzel menü afiyet olsun canim
Ay bizdede durum farklı değil gerçekten. Menüler düzene girerse benim daha iyi olacak ins
Sabah kaşar varken labne olmasada olurmuş. Akşam börek azmis Allah'tan. Yanına salata falan ekleseydin çorba 1 kepçeyle doydunmu
Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Bende öyleyim ya hep ya hiç. Misafirlerin gittimi canim .
Bir yerden başlamamız gerek buna menü yazarak başlamak en güzeli. Menü yazmaya niyetlenince yeme olayı düzene geliyor. Sabah sporu yada yürüyüşü insanı acayip motive ediyor bu akşam erken yatıp sabah yürüyüşe çıkmayı çok istiyorum ins yapabilirim.
Atıştırma olayını bende çok yapıyorum . Sabah uyanınca özellikle gözüme gorunuyo hersey
Günaydın kızlar Yarın İnşallah evime geçeceğim toparlanıyorum çok gelmezsem kusura bakmayın anca toparlanırım
Kolay gelsin canim.

Bende aralıklı oruç çok istiyorum ama bundan dolayi yapamiyorum. Başlasam aslinda. Bu ay ekstra dikkat etmem lazim düğün var çünkü

Evet bende ondan dolayı yazamiyorum. Atıyorum 2 badem 1 çilek atiyorum ağzıma sonra kaç tane yedim kaç yazmaliyim diye unutuyorum

Evet canim gittiler. Bende dün sabah bi çıktım nerdeyse 5 saat disardaydim hep ayakta. Sabahlari bende çıkmayı düşünüyorum artık. Yürüyüş bana da iyi geliyor ama evde leslie ve plates yoga da istiyorum. Plates ve yoga yi hayatimdan hiç cikarmak istemiyorum ama eminim cocuklar biraz buyuyunce hayat daha duzenli olacak

Bende aralıklı oruç çok istiyorum ama bundan dolayi yapamiyorum. Başlasam aslinda. Bu ay ekstra dikkat etmem lazim düğün var çünkü
canım o zaman şöyle yAPArak başla bence
mesela yarın 12ye kadar hiçbişe yeme
çok acıkırsan tarçınlı kahve iç hemen
12de de yumurtalı peynirli zeytinli bol yeşillikli doyurucu bi kahvaltı yap ve sonrasında eline atıştırmalık bişe geldiğinde yemeyeceğim deyip bırakmaya çalış bırakamzsan önemli değil alıştırma süreci bu :)
sonra da 2. öğününü 6-7 gibi yap ve sonrasında ertesi gün 12ye kadar hiçbişe yememeye çalış
canın bişe yemek istediğinde yarın ilk öğünümde yerim de ertesi güne sakla
bence başarırsın yeterki isteğin yerine gelsin

Sabah 6 da uyanıyor benimkiler 12 ye kadar durmam mümkün değil ki aşırı halsiz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…