Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahahahaha ya çok güldüm kız ben de çok severim köyde dışarda gezmeyi acaba birsey diyorlar mi
Bu kilolari bir anda almadik canim b andada veremeyiz sabirli il birakma devam et aynadaki seni sévène kadar
Öyle tabi ama ne bileyim insan etkileniyor, yoruluyoruz...inşallah kısa zamanda ulaşıriz hedefe tabi sonra koruması da var
Olsun canım insaati bitmiş eve girmissinz ya Allah sefasını da nasip eder inşallah sağlıkla tabi
Merhabalar , 5-6 yıl önce 14. takımdaydım ve ödüllü ayrıldım hedefime hatta 2 kilo daha altına inip mezun oldum
Yaa sonrasında koruyabildin mi yoksa hemen kilo aldın mi

İnşallah canım ben de öyle inanıyorum

Kızlar bugün sürekli canım şekerli şeyler istedi başım döndü hatta o yüzden biraz menüye de yansıdı üzgünüm

26.05.21
9.00
1 elim kadar yağlı bazlama
Çeyrek simit

12.00
Filtre kahve
1 Züber

15.30
3 yk ciğer kavurma
1 yk kabak yemeği
3 lokma ekmek

17.00
2 ısırık halka tatlı

20.45 çok acıktım yemem dedim o yüzden geç oldu
1 kade müsli(yulaf,kuru meyve)

su 2.5 L
2 bardak bitki çayı

100 ip atlama

U UcanSupurge

Sorma sorma okdr sınırlerım bozuk ki .. umarım haklarımı alıp cok gusel bi iş bulurum,Allaha havale edıyorum onları benı okdr uzduler ki ...
Allah’larından bulsunlar canım ben böyle insanların kazandığı paradan mutlu olacaklarına inanmıyorum kul hakkı var çümlü
Rabbim umarım sana hayırlı, bol kazançlı çookkk mutlu olacağın bi iş nasip eder

Regl öncesi bunalımına girmişsin 1-2 güne adetin sökülünce rahatlayacaksın ve hafifleyeceksin bunu unutma
Sen başarılısın tıkır tıkır da veriyorsun maşallah

40.000 e yakın tazminatım var, ından kıyamıyor
Sakın istifa etme, etsen bile dava aç muhakkak haklarını almaya uğraş

Çok sagol canım amin inşallah, istifa edınce dava hakkım olmuyor dıye bılıyorum ?

Demiyolardır geznene bak sen 15 sene önceydi bu olay değişti dünya

Çok iyi afiyet olsun
Çok güzel maşallah afiyet olsun
Çokta kötü değil halka tatlı hic olmasa kurtarırmış afiyet olsun
Güzel.menü afiyet olsun

26 Mayıs menü

Kahvaltı 08.30
3 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek

11.30
Sade Türk kahvesi
5 kuru üzüm
5 fındık

15.00
Yeşil çay

19.00
8 yaprak yaprak sarması
1 biber dolması
İkiside bol sarımsaklı yoğurtlu yedim
1 bardak ayran
Salata

4 lt su
40 dk yürüyüş
M Melek963

Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim guzel menu
Çok iyi afiyet olsun
Saol canim
Afiyet olsun bugun ikimizinde cani kiymali yumurta istemis belli ki

Fit mutlu anne nerelerde görünmüyor sanki bende yoktum üç gündür ama dünden beri görmedim
Su aralar oğlan çok huysuz ya sürekli yapışık yaşıyoruz resmen çokta hareketlendi telefonu elime alıp yazamıyorum bı canım sağol düşündüğün için hepinizi çok özledim insAllah kısa zamanda toparlariz zira yoksa çıvdığıcağım

İnşallah iyi olursun canım misafir yorgunluğu stresi seni etkiledi zannedersem
Aynen ondan oldu galiba.
Canim benim aynen öyle doğru söylüyorsun yarin düzenli bir şekilde başlıyorum. Hepinizin dediğini dikkate alarak bi duzenleme yapacagim.
Iyi ki varsinizzz
Yürüyüşe çıkacağım canim. Yarin 9 gibi anca çıkarım ben sen erkencisin masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…