- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.761
Kçö ne canım? Ücretsız ızındeyımİstifa diyorlar canım . Kçö de misin ücretsiz izinde mi
40.000 e yakın tazminatım var, ından kıyamıyorİstifa diyorlar canım . Kçö de misin ücretsiz izinde mi
Ahahahaha ya çok güldümU UcanSupurge sana cık gez dedim ya aklıma bir anım geldi.ben Ankara'da doğdum büyüdüm bir köyü olanlara köyde akrabası olanlara hep özrnmiştim.evliliğimizin ilk aylarında eşimin köyüne gittik ben nasıl mutluyum sürekli dağ bayır gezmek istiyorum bu isteğimi ne zaman dile getirsem herkesin yüzü düşüyordu sonra eşimin yengesi dediki köy yerinde öyle çok gezilmez kızım laf olur burdaben şok
Öyle tabi ama ne bileyim insan etkileniyor, yoruluyoruz...inşallah kısa zamanda ulaşıriz hedefe tabi sonra koruması da varBu kilolari bir anda almadik canim b andada veremeyiz sabirli il birakma devam et aynadaki seni sévène kadar
Olsun canım insaati bitmiş eve girmissinz ya Allah sefasını da nasip eder inşallahBen de köyde büyüdüğüm için bu adetlere uzak değilim canım köyleri çok güzel yarın fotoğraf çekeyim Erzurum’a gidince atarım size deresi, ormanı, yeşilliği , malum internet edge fotoğraf yüklenmezevin inşaatı geçen yıl bitti eksiği gediği çok yoruyor insanı daha sefa kısmına geçemedik yani
Yaa sonrasında koruyabildin mi yoksa hemen kilo aldın miMerhabalar , 5-6 yıl önce 14. takımdaydım ve ödüllü ayrıldım hedefime hatta 2 kilo daha altına inip mezun oldum
İnşallah canım ben de öyle inanıyorumOff ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştü
Çok güzel canım afiyet olsun
Off pandemi nin en büyük yan etkisi bu galibaevde zaman da geçmez ki
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre puanlâ toplamında beni etiketle canım senide spor yarışmasına dahil edeyim
Güzel canın afiyet olsun
Ya inan mptivasyonum öyle düştü ki sanki ne yapsam gitmeyecek gibi hissediyorum galiba regl siskinligin in de etkisi var
Ya galiba şu regl siskinligin den motivasyonum düştü karnım davul gibi kendimi şişman hissediyorum ve veremeyecekmisim gibi bir his coktu üstüME
Kolay gelsin canım , evine geçince daha iyi olursun sen
Hoş geldin aramıza
Ay evet canım ya inan zor tutuyorum kendimi daha fazla yemeyim diyene yapacağım bilmiyorum insallah biran önce oluruz
Ne kadar doğru bir söz , uğraşıp duruyoruz ne uğruna oysa kiçok üzüldüm oğuz yilmaza, Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm canım yacpzulmeyecek şeyler değilse çok fazla gurur yapmayın, seviyorsanız çabalayan gerekirse yardım alın , ilk yıllar zor olabiliyor bazen...Hayırlısıyla atlatırsnz insallah
Allah’larından bulsunlar canım ben böyle insanların kazandığı paradan mutlu olacaklarına inanmıyorum kul hakkı var çümlüSorma sorma okdr sınırlerım bozuk ki .. umarım haklarımı alıp cok gusel bi iş bulurum,Allaha havale edıyorum onları benı okdr uzduler ki ...
Regl öncesi bunalımına girmişsin 1-2 güne adetin sökülünce rahatlayacaksın ve hafifleyeceksin bunu unutmaOff ben de aynıyim canım ya ne yapsam bilmiyorum motivasyonum acayip düştü
Off pandemi nin en büyük yan etkisi bu galibaevde zaman da geçmez ki
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, sporlarını ilk sayfadaki puanlamaya göre puanlâ toplamında beni etiketle canım senide spor yarışmasına dahil edeyim
Güzel canın afiyet olsun
Ya inan mptivasyonum öyle düştü ki sanki ne yapsam gitmeyecek gibi hissediyorum galiba regl siskinligin in de etkisi var
Ya galiba şu regl siskinligin den motivasyonum düştü karnım davul gibi kendimi şişman hissediyorum ve veremeyecekmisim gibi bir his coktu üstüME
Kolay gelsin canım , evine geçince daha iyi olursun sen
Hoş geldin aramıza
Ay evet canım ya inan zor tutuyorum kendimi daha fazla yemeyim diyene yapacağım bilmiyorum insallah biran önce oluruz
Ne kadar doğru bir söz , uğraşıp duruyoruz ne uğruna oysa kiçok üzüldüm oğuz yilmaza, Allah rahmet eylesin
Çok üzüldüm canım yacpzulmeyecek şeyler değilse çok fazla gurur yapmayın, seviyorsanız çabalayan gerekirse yardım alın , ilk yıllar zor olabiliyor bazen...Hayırlısıyla atlatırsnz insallah
Sakın istifa etme, etsen bile dava aç muhakkak haklarını almaya uğraş40.000 e yakın tazminatım var, ından kıyamıyor
Çok sagol canım amin inşallah, istifa edınce dava hakkım olmuyor dıye bılıyorum ?Allah’larından bulsunlar canım ben böyle insanların kazandığı paradan mutlu olacaklarına inanmıyorum kul hakkı var çümlü
Rabbim umarım sana hayırlı, bol kazançlı çookkk mutlu olacağın bi iş nasip eder
Regl öncesi bunalımına girmişsin 1-2 güne adetin sökülünce rahatlayacaksın ve hafifleyeceksin bunu unutma
Sen başarılısın tıkır tıkır da veriyorsun maşallah
Sakın istifa etme, etsen bile dava aç muhakkak haklarını almaya uğraş
Demiyolardır geznene bak senAhahahaha ya çok güldümkız ben de çok severim köyde dışarda gezmeyi acaba birsey diyorlar mi
Öyle tabi ama ne bileyim insan etkileniyor, yoruluyoruz...inşallah kısa zamanda ulaşıriz hedefe tabi sonra koruması da var
Olsun canım insaati bitmiş eve girmissinz ya Allah sefasını da nasip eder inşallahsağlıkla tabi
Yaa sonrasında koruyabildin mi yoksa hemen kilo aldın mi
Kısa çalışma ödeneği canımKçö ne canım? Ücretsız ızındeyım
Enişteyi boşa ardından tekrar nikah yapın nikahtan sonra eş durumundan istifa et40.000 e yakın tazminatım var, ından kıyamıyor
Çok iyi afiyet olsun26 mayis menum
Sabah 10:00 iki sk kisir 1 kahve
oglen 13:30 1 kase kabak corbasi ,3 hurma
ara 15:00 kahve
aksam 17:30 3 yk kiymali yumurta 2 yesil sogan,5 zeytin,1 ince dilim ekmek
3 litreden fazla su U UcanSupurge
9 bin adim 90 p G Goklerce
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 150 p
10 dk Leslie yaptim devam edemedim asiri skici geliyo bana bugunde hic halim yk spor yapicak
Çok güzel maşallah afiyet olsun26.05.2021
11.00 sütlü kahve
12.00 100 gr et döner, ayran Avuç içi kadar lavaş 2 kare bitter
18.00 8 yk kabak yemegi (az bulgurlu)
Yoğurt, 3 hurma
Su:3.5 lt
Spor 7 bin adım 70p @asliogretmen
750 ip atlama 150p
Toplam: 220p
Çokta kötü değil halka tatlı hic olmasa kurtarırmış afiyet olsunKızlar bugün sürekli canım şekerli şeyler istedi başım döndü hatta o yüzden biraz menüye de yansıdı üzgünüm
26.05.21
9.00
1 elim kadar yağlı bazlama
Çeyrek simit
12.00
Filtre kahve
1 Züber
15.30
3 yk ciğer kavurma
1 yk kabak yemeği
3 lokma ekmek
17.00
2 ısırık halka tatlı
20.45 çok acıktım yemem dedim o yüzden geç oldu
1 kade müsli(yulaf,kuru meyve)
su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama
U UcanSupurge
Güzel.menü afiyet olsun26 Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
Kk beyaz peynir
1yumurta
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Avuc içi kadar tavuk göğsü
1yk pilav
Bol salata
Aksam:18.00
2yk kıymalı patlıcan yemeği
2yk yogurt
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180puan
Eki Görüntüle 2858081
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim guzel menu26.05.2021
11.00 sütlü kahve
12.00 100 gr et döner, ayran Avuç içi kadar lavaş 2 kare bitter
18.00 8 yk kabak yemegi (az bulgurlu)
Yoğurt, 3 hurma
Su:3.5 lt
Spor 7 bin adım 70p @asliogretmen
750 ip atlama 150p
Toplam: 220p
Afiyet olsun canim guzel menu26 Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
Kk beyaz peynir
1yumurta
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Avuc içi kadar tavuk göğsü
1yk pilav
Bol salata
Aksam:18.00
2yk kıymalı patlıcan yemeği
2yk yogurt
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180puan
Eki Görüntüle 2858081
U UcanSupurge G Goklerce
Saol canimÇok iyi afiyet olsun
Afiyet olsun bugun ikimizinde cani kiymali yumurta istemis belli ki26 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
3 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
11.30
Sade Türk kahvesi
5 kuru üzüm
5 fındık
15.00
Yeşil çay
19.00
8 yaprak yaprak sarması
1 biber dolması
İkiside bol sarımsaklı yoğurtlu yedim
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
40 dk yürüyüş
M Melek963
Su aralar oğlan çok huysuz ya sürekli yapışık yaşıyoruz resmen çokta hareketlendi telefonu elime alıp yazamıyorum bı canım sağol düşündüğün için hepinizi çok özledim insAllah kısa zamanda toparlariz zira yoksa çıvdığıcağımFit mutlu anne nerelerde görünmüyor sanki bende yoktum üç gündür ama dünden beri görmedim
Aynen canım aynı olmus ikimizindeAfiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim guzel menu
Saol canim
Afiyet olsun bugun ikimizinde cani kiymali yumurta istemis belli ki
Aynen ondan oldu galiba.İnşallah iyi olursun canım misafir yorgunluğu stresi seni etkiledi zannedersem
Canim benim aynen öyle doğru söylüyorsun yarin düzenli bir şekilde başlıyorum. Hepinizin dediğini dikkate alarak bi duzenleme yapacagim.Kilo vermek ayrı dert korumak ayrı. Ben daha verme kısmını başaramadım korumayı düşünemiyorum bile
Ya hepimizde dönem dönem dalgalanmalar oluyor canim. Menü yazmak için yediklerinin düzene girmesini bekleme buraya yaz yazdıkça düzene girecek. Hatırlamıyorum hatirladigin kadarını yaz. Yoksa kaçamakların yada atistirmalarin sonu yok.
Yarın sabah yürüyüşüne çıkıyormusun ben cikcagim 7 gibi hadi sende çok benimle
Belli belli olay mahallinden iyi uzaklasmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?