- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.781
Benim kızımda öyle hiçte düzelmeye niyeti yok anca öğlen uykusundayken, aksam uyuyunca rahatça telefonu elime alabiliyorum onun dısında elimde görünce almak istiyor cimcimemSu aralar oğlan çok huysuz ya sürekli yapışık yaşıyoruz resmen çokta hareketlendi telefonu elime alıp yazamıyorum bı canım sağol düşündüğün için hepinizi çok özledim insAllah kısa zamanda toparlariz zira yoksa çıvdığıcağım
Aynen ya 10 buçuk aylık canım tam düzene girdik diyorum yine değişiyor huyuBenim kızımda öyle hiçte düzelmeye niyeti yok anca öğlen uykusundayken, aksam uyuyunca rahatça telefonu elime alabiliyorum onun dısında elimde görünce almak istiyor cimcimemNe kadarlıktı senin bebeğin canm diş falan mı çıkarıyor bizde diş çıkarırken ayrı bi huysuz oluyoruz, hoş 6 ayından beri diş çıkarıyor bir dişi çıkarması 1 ayı geçiyor rahatlıyoruz biraz sonra bidaha
Tamam canım yarın dönünce detaylı bakarım yine yarın fotoğraflı tarih ve nick yazılı tartı bildirimi yapmayı unutma menülerini yazıp bize katılabilirsinMerhabalar , 5-6 yıl önce 14. takımdaydım ve ödüllü ayrıldım hedefime hatta 2 kilo daha altına inip mezun oldum
Gu,el menü canim afiyet olsun26 mayis menum
Sabah 10:00 iki sk kisir 1 kahve
oglen 13:30 1 kase kabak corbasi ,3 hurma
ara 15:00 kahve
aksam 17:30 3 yk kiymali yumurta 2 yesil sogan,5 zeytin,1 ince dilim ekmek
3 litreden fazla su U UcanSupurge
9 bin adim 90 p @Goklerce
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 150 p
10 dk Leslie yaptim devam edemedim asiri skici geliyo bana bugunde hic halim yk spor yapicak
Afiyet olsun canim güzel olmus26.05.2021
11.00 sütlü kahve
12.00 100 gr et döner, ayran Avuç içi kadar lavaş 2 kare bitter
18.00 8 yk kabak yemegi (az bulgurlu)
Yoğurt, 3 hurma
Su:3.5 lt
Spor 7 bin adım 70pasliogretmen
750 ip atlama 150p
Toplam: 220p
Bence güzel canim halka tatlı 2 isirikta kalması güzel. Ama sabah bazlama varken simit olmasaymis onun. Yerine domataes salatalık falan eklesen daha iyi olurdu sankiKızlar bugün sürekli canım şekerli şeyler istedi başım döndü hatta o yüzden biraz menüye de yansıdı üzgünüm
26.05.21
9.00
1 elim kadar yağlı bazlama
Çeyrek simit
12.00
Filtre kahve
1 Züber
15.30
3 yk ciğer kavurma
1 yk kabak yemeği
3 lokma ekmek
17.00
2 ısırık halka tatlı
20.45 çok acıktım yemem dedim o yüzden geç oldu
1 kade müsli(yulaf,kuru meyve)
su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama
U UcanSupurge
Ben sadece kendimde zannediyordum ama bu takıma gelince anladım ki herkesin böyle dönemleri var canim. Kimimizinki regle yakın oluyor. Sen olmusmuydun regl doğumdan sonra. Ela demişti dikkat edince gerçekten o dönemine denkgeldigini gördüm.Yine tükenmişlik sendromuna fln gırdım heralde,cok yorgun argın halsızim, canım hiçbirsey yapmak istemıyor, diyet nasıl mı gıdıyor ? Annem kalorili yemekler getırıyor ,işime gelmıomu gelıo hazır yemek , ama gel gor ki kilolar.... Offg offgg
Afiyet olsun canim güzel menu26 Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
Kk beyaz peynir
1yumurta
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Avuc içi kadar tavuk göğsü
1yk pilav
Bol salata
Aksam:18.00
2yk kıymalı patlıcan yemeği
2yk yogurt
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180puan
Eki Görüntüle 2858081
U UcanSupurge @Goklerce
Afiyet olsun sarmalar küçüktür zaten güzel bence canim26 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
3 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
11.30
Sade Türk kahvesi
5 kuru üzüm
5 fındık
15.00
Yeşil çay
19.00
8 yaprak yaprak sarması
1 biber dolması
İkiside bol sarımsaklı yoğurtlu yedim
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
40 dk yürüyüş
@Melek963
Ben başladım yürüyüşe hadi sende çıkınca yaz banaAynen ondan oldu galiba.
Canim benim aynen öyle doğru söylüyorsun yarin düzenli bir şekilde başlıyorum. Hepinizin dediğini dikkate alarak bi duzenleme yapacagim.
Iyi ki varsinizzz
Yürüyüşe çıkacağım canim. Yarin 9 gibi anca çıkarım ben sen erkencisin masallah.
Selamlar , sonrasında 1,5-2 yıl korudum ama hep diyet modundaydım.daha vermek istedim 55 olmak istedim son 3 kilo gitmiyordu.Vücudu şaşırtmak için spora ve diyete ara verdim.sonrada zaman zaman toparladım ama aldım.Geçen sene 75.8 gördüm 63'e kadar tekrar verdim ve yine aldımAhahahaha ya çok güldümkız ben de çok severim köyde dışarda gezmeyi acaba birsey diyorlar mi
Öyle tabi ama ne bileyim insan etkileniyor, yoruluyoruz...inşallah kısa zamanda ulaşıriz hedefe tabi sonra koruması da var
Olsun canım insaati bitmiş eve girmissinz ya Allah sefasını da nasip eder inşallahsağlıkla tabi
Yaa sonrasında koruyabildin mi yoksa hemen kilo aldın mi
Tamamdır , aranızdayım öyleyse dünkü menümü yazımTamam canım yarın dönünce detaylı bakarım yine yarın fotoğraflı tarih ve nick yazılı tartı bildirimi yapmayı unutma menülerini yazıp bize katılabilirsin
40 dk eliptik bisiklet var bideTamamdır , aranızdayım öyleyse dünkü menümü yazım
Sabah ve öğle .... 2 dilim ananaslı yoğurt
Ara ...yarım dilim ananas 5 çiğ badem
Akşam .... 3 haş.yumurtalı booolll yeşillikli salata
Süpersin canim40 dk eliptik bisiklet var bide
Bilemedim ki canim. Yaa çok sıkıntı. Baştan konuşulanlara uymak bu kadar mı zor acaba. Ama içine sinmiyorsa çalışmak zor olabilir senin icinKızlar pazartesi işe başladım bir firmada aşırı yoğun bir firma ve içime sinmeyen şeyler var. Bir kadın ayrılacak . Onun yerine geçecek kişinin yerine çalışacağım ve iş kolik bir kadın akşam bile eve iş götürüp uzaktan bağlanıyor yeri geldikçe. Ve ben çıkmadan çıkamazsın diyen biri. Ben daha önce bunun sıkıntısını fazlasıyla çektim. Son anda mesaiyiz diyordu tüm planlar iptal çok mesai kaldım ve bu şekilde fazlasıyla deli gibi çalışmak istemiyorum açıkçası . Yemeği bile 10 dk da yiyoruz . Alacağım maaş asgari ücret . Cumartesi iş olursa yetişmezse geleceğiz. İşler süreli hep yetişmek zorunda yoksa kanuni yaptırımı olan şeyler.
Ağustos sonu dahil işsizlik maaşı alacağım . Acaba tekrar iş bakmaya dönsem mi diyorum . Hani tekrardan 2 ay daha idare ederim kendmi en azından ama ileride sorun yaşamam diyorum ne yapsam bilmiyorum ama içime sinmeyen bir şeyler var
Selam canım , bence devam et edebildiğim kadar ama bı taraftan işde bak , sonuçta asgari ücret ne kaybetcen işsizlik maaşında var hiç sıkma kendini zaten böle iş yeri sağlıklı olmazKızlar pazartesi işe başladım bir firmada aşırı yoğun bir firma ve içime sinmeyen şeyler var. Bir kadın ayrılacak . Onun yerine geçecek kişinin yerine çalışacağım ve iş kolik bir kadın akşam bile eve iş götürüp uzaktan bağlanıyor yeri geldikçe. Ve ben çıkmadan çıkamazsın diyen biri. Ben daha önce bunun sıkıntısını fazlasıyla çektim. Son anda mesaiyiz diyordu tüm planlar iptal çok mesai kaldım ve bu şekilde fazlasıyla deli gibi çalışmak istemiyorum açıkçası . Yemeği bile 10 dk da yiyoruz . Alacağım maaş asgari ücret . Cumartesi iş olursa yetişmezse geleceğiz. İşler süreli hep yetişmek zorunda yoksa kanuni yaptırımı olan şeyler.
Ağustos sonu dahil işsizlik maaşı alacağım . Acaba tekrar iş bakmaya dönsem mi diyorum . Hani tekrardan 2 ay daha idare ederim kendmi en azından ama ileride sorun yaşamam diyorum ne yapsam bilmiyorum ama içime sinmeyen bir şeyler var
Teşekkürler canım , inş.hep bu motiveyle devam edip güzel kilolar veririzSüpersin canim
Bilemedim ki canim. Yaa çok sıkıntı. Baştan konuşulanlara uymak bu kadar mı zor acaba. Ama içine sinmiyorsa çalışmak zor olabilir senin icin
biliyorsun zaten kuzum bugün dengelemeye çalış afiyet olsunKızlar bugün sürekli canım şekerli şeyler istedi başım döndü hatta o yüzden biraz menüye de yansıdı üzgünüm
26.05.21
9.00
1 elim kadar yağlı bazlama
Çeyrek simit
12.00
Filtre kahve
1 Züber
15.30
3 yk ciğer kavurma
1 yk kabak yemeği
3 lokma ekmek
17.00
2 ısırık halka tatlı
20.45 çok acıktım yemem dedim o yüzden geç oldu
1 kade müsli(yulaf,kuru meyve)
su 2.5 L
2 bardak bitki çayı
100 ip atlama
U UcanSupurge
canım benim eşim de istifa etti dava açacaktı aracıya gitti iş anlaştılar tazminatını aldı ama eşimin dava açma sebebi sigortasını düşükten gösteriyorlardı bununla ilgili dava açacaktı, işverenin de tabii işine gelmedi çünkü çok ciddi suç geçmişe dönük bi ton prim ödemesi gerekirdi bir de başka bir sürü mobbing olayı vardı bunlarla ilgili de şikayet edeceğini söyleyince mecbur kaldılar ödemesini yaptılarÇok sagol canım amin inşallah, istifa edınce dava hakkım olmuyor dıye bılıyorum ?
güzel canım afiyet olsun26 Mayıs menüm
Kahvaltı:8.30
Kk beyaz peynir
1yumurta
Şekersiz çay
Öğle:14.00
Avuc içi kadar tavuk göğsü
1yk pilav
Bol salata
Aksam:18.00
2yk kıymalı patlıcan yemeği
2yk yogurt
Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
180puan
Eki Görüntüle 2858081
U UcanSupurge @Goklerce
afiyet olsun canım26 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
3 kaşık kadar Kıymalı yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek
11.30
Sade Türk kahvesi
5 kuru üzüm
5 fındık
15.00
Yeşil çay
19.00
8 yaprak yaprak sarması
1 biber dolması
İkiside bol sarımsaklı yoğurtlu yedim
1 bardak ayran
Salata
4 lt su
40 dk yürüyüş
@Melek963
hoşgeldin canım, bol ve kalıcı kilo vermeler dilerimTeşekkürler canım , inş.hep bu motiveyle devam edip güzel kilolar veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?