Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kızımda öyle hiçte düzelmeye niyeti yok anca öğlen uykusundayken, aksam uyuyunca rahatça telefonu elime alabiliyorum onun dısında elimde görünce almak istiyor cimcimem Ne kadarlıktı senin bebeğin canm diş falan mı çıkarıyor bizde diş çıkarırken ayrı bi huysuz oluyoruz, hoş 6 ayından beri diş çıkarıyor bir dişi çıkarması 1 ayı geçiyor rahatlıyoruz biraz sonra bidaha

Aynen ya 10 buçuk aylık canım tam düzene girdik diyorum yine değişiyor huyu

Merhabalar , 5-6 yıl önce 14. takımdaydım ve ödüllü ayrıldım hedefime hatta 2 kilo daha altına inip mezun oldum
Tamam canım yarın dönünce detaylı bakarım yine yarın fotoğraflı tarih ve nick yazılı tartı bildirimi yapmayı unutma menülerini yazıp bize katılabilirsin

Gu,el menü canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim güzel olmus
Bence güzel canim halka tatlı 2 isirikta kalması güzel. Ama sabah bazlama varken simit olmasaymis onun. Yerine domataes salatalık falan eklesen daha iyi olurdu sanki
Ben sadece kendimde zannediyordum ama bu takıma gelince anladım ki herkesin böyle dönemleri var canim. Kimimizinki regle yakın oluyor. Sen olmusmuydun regl doğumdan sonra. Ela demişti dikkat edince gerçekten o dönemine denkgeldigini gördüm.

Ve inan böyle dedikçe devamı geliyor yorgun halsiz ve can sıkıntısı.. ben 3 haftadır toplayamadim kendimi ortada birşeyde yok belli başlı ama kendimi gün içinde ağlarken buluyorum bazen.

Ama bugün güne güzel başladım erkenden kalktım balkonumu açtım kuş sesleri mest ediyor şu anda. Hava cokkk güzel. Al bebisi çok bugün dışarıya gezin bı inan çok iyi gelecek
Afiyet olsun canim güzel menu
Afiyet olsun sarmalar küçüktür zaten güzel bence canim
Ben başladım yürüyüşe hadi sende çıkınca yaz bana

Selamlar , sonrasında 1,5-2 yıl korudum ama hep diyet modundaydım.daha vermek istedim 55 olmak istedim son 3 kilo gitmiyordu.Vücudu şaşırtmak için spora ve diyete ara verdim.sonrada zaman zaman toparladım ama aldım.Geçen sene 75.8 gördüm 63'e kadar tekrar verdim ve yine aldım
Ve yine 14.takımdaydım çokta birinciliğim oldu.
Şuan 72 filan geliyorum ama son 3-4 ayda aldım 6-7 kilo oyüzdenb1 aya vermek hedefim

Tamam canım yarın dönünce detaylı bakarım yine yarın fotoğraflı tarih ve nick yazılı tartı bildirimi yapmayı unutma menülerini yazıp bize katılabilirsin
Tamamdır , aranızdayım öyleyse dünkü menümü yazım
Sabah ve öğle .... 2 dilim ananaslı yoğurt
Ara ...yarım dilim ananas 5 çiğ badem
Akşam .... 3 haş.yumurtalı booolll yeşillikli salata

Kızlar pazartesi işe başladım bir firmada aşırı yoğun bir firma ve içime sinmeyen şeyler var. Bir kadın ayrılacak . Onun yerine geçecek kişinin yerine çalışacağım ve iş kolik bir kadın akşam bile eve iş götürüp uzaktan bağlanıyor yeri geldikçe. Ve ben çıkmadan çıkamazsın diyen biri. Ben daha önce bunun sıkıntısını fazlasıyla çektim. Son anda mesaiyiz diyordu tüm planlar iptal çok mesai kaldım ve bu şekilde fazlasıyla deli gibi çalışmak istemiyorum açıkçası . Yemeği bile 10 dk da yiyoruz . Alacağım maaş asgari ücret . Cumartesi iş olursa yetişmezse geleceğiz. İşler süreli hep yetişmek zorunda yoksa kanuni yaptırımı olan şeyler.
Ağustos sonu dahil işsizlik maaşı alacağım . Acaba tekrar iş bakmaya dönsem mi diyorum . Hani tekrardan 2 ay daha idare ederim kendmi en azından ama ileride sorun yaşamam diyorum ne yapsam bilmiyorum ama içime sinmeyen bir şeyler var

40 dk eliptik bisiklet var bide
Süpersin canim
Bilemedim ki canim. Yaa çok sıkıntı. Baştan konuşulanlara uymak bu kadar mı zor acaba. Ama içine sinmiyorsa çalışmak zor olabilir senin icin

Selam canım , bence devam et edebildiğim kadar ama bı taraftan işde bak , sonuçta asgari ücret ne kaybetcen işsizlik maaşında var hiç sıkma kendini zaten böle iş yeri sağlıklı olmaz

biliyorsun zaten kuzum bugün dengelemeye çalış afiyet olsun

Çok sagol canım amin inşallah, istifa edınce dava hakkım olmuyor dıye bılıyorum ?
canım benim eşim de istifa etti dava açacaktı aracıya gitti iş anlaştılar tazminatını aldı ama eşimin dava açma sebebi sigortasını düşükten gösteriyorlardı bununla ilgili dava açacaktı, işverenin de tabii işine gelmedi çünkü çok ciddi suç geçmişe dönük bi ton prim ödemesi gerekirdi bir de başka bir sürü mobbing olayı vardı bunlarla ilgili de şikayet edeceğini söyleyince mecbur kaldılar ödemesini yaptılar
senin de buna benzer bi durumun varsa bu hakkını kullanabilirsin

güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…