- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.281
hastalanmaya yakın tatlı isteklerim başaldı eşimde tatlı canavarı evde tatlı çikolatalı ne varsa gece boyu izledim onlarıdayanamadım 1 kemalpaşa yedim:):)
Cıssssss niye tatlı yedin
dayanamadım:)
aklımda kalınca onun dışındaki herşeyi yiyorum bastırmak için
öyle yapacağıma direkt onu yedim:)
dayanamadım:)
aklımda kalınca onun dışındaki herşeyi yiyorum bastırmak için
öyle yapacağıma direkt onu yedim:)
aaaaaa super olur gel valla busecim yaaaa ''butun kizlar toplandik toplandikben de gelirim yazın ben debensiz olmaz
bi de bakma sen millete emineeeee, dal gibi ol, sonra bi daha diyet yapmak zorunda kalma bak. 36 beden ol kesin.yoksa oldun kıızz
daha sporumu yapmadım bugün, iş görüşmesi stresi sardıçook yorgunum akşam yorgunluğu halsizliği var ama yapcam sporumu. ben gidiom jillian a haydeeeeee
walla bi gecede kalorileri harcar harcar rekor kirar bizim takim insallah Busracim senin 69 unu gormez miyim ayyyyyy ben bi gittim Buse sen onanamadim ne yaptiniz yaaaa aferin ayni surat yavaslamadan gidiyoruz hoooop hoooop haditamam canım benim bir güzel döktürelim düğünde :) 36 beden 36 beden :)tabi sen geçmişi okudunmu bilemedimde ben 69 lardayım emineeee :)
bu arada unutmadan yanlış topictesin canım :) 60 69 a geç ordan sohbet edelim :)
aaaaaa kasar erimesine gicik olunur muuuuŞimdi yemek saatine yaklaştım diye mola verdim.Kısa bir ihtiyaç molası sonrada biraz tempolu yürüyüş planlıyorum.
Bu arada sabah 2 dlm tam buğday ekmeği ile busenin gıcık olduğu erimiş kaşar peynirimi yedim
Ara öğünde de şu meyveli gevreklerden çerez niyetine azıcık atıştırdım.
Öğle yemeği için hazırlığım yok malesef yürürken dişime gör bişey görürsem alırım yada yoğurtla geçiştirmece...
Dönüşte görüşürüz.
aaaaaa kasar erimesine gicik olunur muuuuama belki kalorisi fazla onun icindir yumurta ve yagsiz peynir karisimi muadili olabilir mi acaba bi dene istersen
benim kahvaltim yagsiz b.peynir ve hindi fume salam dukan ekmegimi de sabah erkenden tazecik yaptiiim missss
ama tartida gene 200 gram gitmis gorunce hiiic yiyesim gelmedi ne oldu yaaa yarim kilo bile gitmez mi gene var biseyler bi sigara boregi bi kayisi kacamagi mi buna sebep:26: ufff 64.6 gicik oldum ben kesin bi kilo gitmistir diyordum cunku hem hic durmadim hareket tepedeydi ve az yedim gercekten ama az yemek de iyi degil biliyorum metabolizma duruo o zaman
busraaaaa o patlicanli salca ne ola ki bi aciklayiver yaaa yani kozlenmis bol domatesle ve biberle harmanlanmis bisssiiiii olabilir mi bak protein sebze gununde ben de yiyebilirim belkiiiiiKahvalti da 2dilim kızarmış tam bugday tost ekmeği 1kibrit kutusu peynir sonra patlicanlı salça ara öğün olarak yarım muz ve 2 yemek kaşığı yoğurt yedim şimdi eve gidiyorum öğlen yemeği yemeğe
busraaaaa o patlicanli salca ne ola ki bi aciklayiver yaaa yani kozlenmis bol domatesle ve biberle harmanlanmis bisssiiiii olabilir mi bak protein sebze gununde ben de yiyebilirim belkiiiii
Hilalburdaaa ,Busraa burdaaa,Emine burdaaaa,Buse yoook is gorusmesindeee bi de ilk okulda falan booole yoklama vardi di mi ne komik
Ay kızlar yemek diye bi paket (Eti Form)mısır pirinç patlağı yedim..Midoşumun içinde patlamaya hazır bomba oldularBi yemek bulupta yiyemedim yaw.Bunlarda şişip şişip kocaman oluyolar daha bişey yiyecek yerde kalmıyor.Bi kaç saat sonrada yine yoğurt içine bol baharat ve haşlanmış mısır koyup götürücem
Bu arada 1 paket 229 kaloriymiş.Çiğ köfte dürümle aynı
Ara sıra yiyorum bişeycik olmaz heralde kız büş..:) afiyet bal şeker olsun canım mısır wc ye çıkmana yardımcı olur ama haşlama tüketirsen :) patlatacaksan da yağsız patlatma makineleri var ocak üstünde eski usul onları kullan :) mısır patlağı oldukça tok tutar seni ama diyet form v.s. ürünler kullanmamaya özen göster canım çok fazla katkı maddesi ve yağı olmasa da şeker v.s. içeriyorlar
selam beybiler,
perşembe bildirimim 68.... giderek şişiyorum.... vermek ne kelime.... mutsuzum umutsuzum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?