Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkında hayırlısı olsun canim
amin canım saol
Ay koptummmm:))) zeki senı ama onlarda bu donemde zor işler hahaha

Haxır boşanmışken enişten evlenmez bence geri
nikah tazelersiniz işte. işin şakası bir yana heyet raporu da geçerli de onu almakta zor. sigorta girişin keşke 99 öncesi olsaydı ve 3600 günü tamamlamış olsaydın sgk dan emekliliği hak ettiğine dair yazı alıp istifa eder haklarını alırdın. görev değişikliği bildirgesi vs imzalatmaya kalkarlarsa imzalama canım. şuan ki statünden daha düşük bir işe geçirme sebepleri de işçinin haklı fesihi. bildikleri için açık kapı bırakmıyorlar maalesef.
Bence devam etme , gelecek yok o işte
çıktım canım zaten.
yıpratacak canım. biliyorum. çnkü daha önce 2.5sene çektim bayram öncesi arife günü tam gün mesai yaptığımı bilirim pazar işe gittiğimi bilirim o yüzden aynı süreci tekrar yaşayamam. hopp plan yapıyordum işten çıkmaya 5 dk kala mesaiyiz diyordu çalıştığım kadın.

bu arada benm çalışacağım kadın firmada çaycı olarak başlamış işe 5-6 sene önce bu bölüme geçmiş. finansçı olarak

Neden, neyin var ki? Doğaya çıkma imkanın varsa doğaya çık. Bana çok iyi geliyor.
Belli başlı birşey yok canım. Genel keyfim yok. Herkes herşey batıyor bunu biliyorum sadece.
Özellikle eşimin her dediği yaptığı batıyor sonrad düşünüyorum adamın farklı yaptığı birşey yok

bunun adının profesyonellik olması ne acı ama işte Türkiyenin durumu bu
bağıran, hak yiyen, kötülük yapan kazanıyor
neyse kuzum içini sıkma elbet yanlarına kalmaz elbet herşey senin için çok daha iyi olur ben inanıyorum
her kötü şeyin sonu bi güzellik daha büyük mutluluk ben buna inanıyorum
sen doğru bildiğinden şaşma vicdan rahatlığı herşeyden önemli gerisi de Allahım herkese gönlüne göre versin, veriyor zaten

Kıyamam ki canım, geçer inşallah en yakın zamanda. Eş için çok güzel bir söz duymuştum . Bence tam olarak açıklaması bu , internette görselini buldum. Paylaşıyorum şimdi

Amin canım cok sagol moral verdinAllah hepımızjn yar ve yardımcısı olsun,hersey hepımuz için cok cok daha guzel hayırlı olsun ınsallahhh

Nazar oluyo bence ya bazen , bi foto paylasınca fln biz de ya kavga edıyoz, ya bişeyleri batıyı bana:))

Nazar oluyo bence ya bazen , bi foto paylasınca fln biz de ya kavga edıyoz, ya bişeyleri batıyı bana:))
Ya ben eşimle fotoda paylasmamki sevmez cekinmeyi çünkü. Bizimki ilgisizliğinden benim sıkıntım. Artık takmıyorum ama bazen batıyor işte. Sonra evdeki herşey batıyor falan filan amannn.
amin kuzumm

muhtemelen bizim adamlar da bizim için aynı şeyi düşünüyor
en azından benimki bu ara aynen bu modda
Aynen benimkide bu moddadir

bizimki de aylardır ilgisiz tam anlamıyla hem de
takmıyorum diyorum gerçekten takmıyorum da ama böyle bi evlilik de ne biliyim yani olmasa da olur gibime geliyor
ara ara bana da basıyor bunalımlar o yüzden

Takmayı bıraktıgın an mutlusun, onemssme kendınle mutlu olmaya bak, o da sağ salimmi yanındamı tamamdiye bak olaya

bizimki de aylardır ilgisiz tam anlamıyla hem de
takmıyorum diyorum gerçekten takmıyorum da ama böyle bi evlilik de ne biliyim yani olmasa da olur gibime geliyor
ara ara bana da basıyor bunalımlar o yüzden
Oooo ben eskiye göre gerçekten takmiyorum.
Ama kendi yüzüne de söyledim geçenlerde sana karşı olan sevgimi ve isteğimi ilgimi öldürdün diye. Yüzüme aval aval bakıyor. Alisti çünkü yıllardır ne yaparsa yapsın peşinde dolanmama cilve ve sirnasmama zoruna gitti zarar.
Ama ben rahatladım en azından kendini artık bulunmaz Hint kumaşı sanmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…