- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.841
amin canım saolHakkında hayırlısı olsun canim
Ay koptummmm:))) zeki senı ama onlarda bu donemde zor işler hahaha
Haxır boşanmışken enişten evlenmez bence geri
çıktım canım zaten.Bence devam etme , gelecek yok o işte
yıpratacak canım. biliyorum. çnkü daha önce 2.5sene çektim bayram öncesi arife günü tam gün mesai yaptığımı bilirim pazar işe gittiğimi bilirim o yüzden aynı süreci tekrar yaşayamam. hopp plan yapıyordum işten çıkmaya 5 dk kala mesaiyiz diyordu çalıştığım kadın.Sakin ol canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumları. Muhtemelen regl in yaratmış olduğu bir durumdur. Geçer canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, tatlı isteğine tarçınlı süt çok iyi geliyor.
Güzel menü, afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hafif bir menü olmuş, afiyet olsun canım
Şuan iş bulmak zor olsada, seni çok zorlayacak ve en önemlisi yıpratacaksa ben ce ayrıl canım. Bir kapı kapanır, bir kapı açılır mutlaka. Hakkında hayırlısı olsun.
Afiyet olsun canım
Biraz ödül günümü olmuş sankiafiyet olsun canım. (Kek, kısır, çerez,)
İlahi amca
Belli başlı birşey yok canım. Genel keyfim yok. Herkes herşey batıyor bunu biliyorum sadece.Neden, neyin var ki?Doğaya çıkma imkanın varsa doğaya çık. Bana çok iyi geliyor.
bunun adının profesyonellik olması ne acı ama işte Türkiyenin durumu buYa ben de inan bunu dusunurum hep, işyerınde kötü insam olan kazanıo biraz, cabaladım cok ama olamam ben ,cunku Allah korkum var, bu dunya için hırsım obur dunyamı yada cocuklarımın sevdıklerımın ceza gormesıne sebep olur die kimseyı uzemem hakkınagiremem ama bunu dusunmuo sanırım onların bakıs acısı farklı ,profosyonelce...!
Kıyamam ki canım, geçer inşallah en yakın zamanda. Eş için çok güzel bir söz duymuştum . Bence tam olarak açıklaması bu , internette görselini buldum. Paylaşıyorum şimdiBelli başlı birşey yok canım. Genel keyfim yok. Herkes herşey batıyor bunu biliyorum sadece.
Özellikle eşimin her dediği yaptığı batıyor sonrad düşünüyorum adamın farklı yaptığı birşey yok
AyyyyKıyamam ki canım, geçer inşallah en yakın zamanda. Eş için çok güzel bir söz duymuştum . Bence tam olarak açıklaması bu , internette görselini buldum. Paylaşıyorum şimdi
Eki Görüntüle 2858382
Aman iyi boşver şekersiz olsunSorma sekersizdi tatsız tuzsuz içtim limonatayi bizimkiler tatlı tatlı içerken
Ahahah ya çok komikmişKıyamam ki canım, geçer inşallah en yakın zamanda. Eş için çok güzel bir söz duymuştum . Bence tam olarak açıklaması bu , internette görselini buldum. Paylaşıyorum şimdi
aaaaaa bu bennnKıyamam ki canım, geçer inşallah en yakın zamanda. Eş için çok güzel bir söz duymuştum . Bence tam olarak açıklaması bu , internette görselini buldum. Paylaşıyorum şimdi
Eki Görüntüle 2858382
Amin canım cok sagol moral verdinbunun adının profesyonellik olması ne acı ama işte Türkiyenin durumu bu
bağıran, hak yiyen, kötülük yapan kazanıyor
neyse kuzum içini sıkma elbet yanlarına kalmaz elbet herşey senin için çok daha iyi olur ben inanıyorum
her kötü şeyin sonu bi güzellik daha büyük mutluluk ben buna inanıyorum
sen doğru bildiğinden şaşma vicdan rahatlığı herşeyden önemli gerisi de Allahım herkese gönlüne göre versin, veriyor zaten
Nazar oluyo bence ya bazen , bi foto paylasınca fln biz de ya kavga edıyoz, ya bişeyleri batıyı bana:))Belli başlı birşey yok canım. Genel keyfim yok. Herkes herşey batıyor bunu biliyorum sadece.
Özellikle eşimin her dediği yaptığı batıyor sonrad düşünüyorum adamın farklı yaptığı birşey yok
amin kuzummAmin canım cok sagol moral verdinAllah hepımızjn yar ve yardımcısı olsun,hersey hepımuz için cok cok daha guzel hayırlı olsun ınsallahhh
muhtemelen bizim adamlar da bizim için aynı şeyi düşünüyorBanadacok uygunhepımıze heralde
Ya ben eşimle fotoda paylasmamki sevmez cekinmeyi çünkü. Bizimki ilgisizliğinden benim sıkıntım. Artık takmıyorum ama bazen batıyor işte. Sonra evdeki herşey batıyor falan filan amannn.Nazar oluyo bence ya bazen , bi foto paylasınca fln biz de ya kavga edıyoz, ya bişeyleri batıyı bana:))
Aynen benimkide bu moddadiramin kuzumm
muhtemelen bizim adamlar da bizim için aynı şeyi düşünüyor
en azından benimki bu ara aynen bu modda
bizimki de aylardır ilgisiz tam anlamıyla hem deYa ben eşimle fotoda paylasmamki sevmez cekinmeyi çünkü. Bizimki ilgisizliğinden benim sıkıntım. Artık takmıyorum ama bazen batıyor işte. Sonra evdeki herşey batıyor falan filan amannn.
Aynen benimkide bu moddadir
Ya ben eşimle fotoda paylasmamki sevmez cekinmeyi çünkü. Bizimki ilgisizliğinden benim sıkıntım. Artık takmıyorum ama bazen batıyor işte. Sonra evdeki herşey batıyor falan filan amannn.
Aynen benimkide bu moddadir
Hahaha kesınlıkle , koca gun gelsın dıe beklıorum, gelınce trip atasım gelıyoamin kuzumm
Oooo ben eskiye göre gerçekten takmiyorum.bizimki de aylardır ilgisiz tam anlamıyla hem de
takmıyorum diyorum gerçekten takmıyorum da ama böyle bi evlilik de ne biliyim yani olmasa da olur gibime geliyor
ara ara bana da basıyor bunalımlar o yüzden
Olmuyo ezo ya. Evlilik bu degilmi. Ben yanımda sadece bir nefes yoldaş istesem annemle babamla da yaşarım.Takmayı bıraktıgın an mutlusun, onemssme kendınle mutlu olmaya bak, o da sağ salimmi yanındamı tamamdiye bak olaya
Aynen ya ,evliliğin ılk yılları gusel sonrası işte bu mod :))) onlar bizden dertlıdır valla bizle ugraamak daha zor:))amin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?